fotópályázat
#Lélek

Megvan a fotópályázatunk nyertese

2014.09.10.
1 perces olvasási idő

Megvan a nyári élményekről szóló fotópályázatunk nyertese. A nyereménye egy 16 GB-os pendrive.

A fődíj nyertese

Pályázatunkat "____debby____" felhasználó nevű pályázónk nyerte. Kérjük a nyertest, hogy két héten belül jelentkezzen a nyereményéért a [email protected] e-mail címen. Amennyiben a nyertes 2 héten belül nem jelentkezik az említett e-mail címen nyereményéért, a KamaszPanasz szerkesztősége új nyertest hirdet, akinek szintén 2 hét áll majd a rendelkezésére a jelentkezésre.

A pályázat szlogene: Ezt láttam a nyáron

Legyen szó egy kellemes városnézésről, vagy vízparti fürdőzésről, esetleg egy fergeteges fesztiválról, az élmény ugyanaz: Mit láttál a nyáron? A fotópályázat nyertes képekiszakadni a hétköznapi rohanásból, pihenni, feltöltődni, észrevenni az élet azon dolgait, amelyekre máskor nem jut időnk. Örökítsd meg ezt a pillanatot, és oszd meg másokkal is!

Készíts egy szép képet, színezd, alakítsd, dekoráld kedved szerint, majd oszd meg az Instagramon keresztül! Fontos: a kép megosztásakor feltétlenül tüntesd fel a „#kamaszpanasz” hashtag-et a kép mellett! A pályázaton csak azok a képek vehetnek részt, amelyeknél a „#kamaszpanasz” hashtag szerepel.

Határidő

A pályázat időtartama: 2014. július 14. – augusztus 31.

Nyeremény

A legjobban sikerült fénykép készítője egy 16 GB-os pendrive boldog tulajdonosa lehet.

(KamaszPanasz)