Hírek

#vízszennyezettség
2009.04.19.

Vízszennyezettség és elnőiesedés

Egyre többet hallani a környezetszennyezés okozta káros egészségügyi hatásokról. Az már köztudott, hogy a légszennyezettség többek között asztmát okoz, de tudtad-e, hogy a vizekbe kerülő vegyi anyagok csökkentik a férfiak nemzőképességét és elnőiesedéshez vezethetnek?

#karate
2009.04.16.

Mi is az a karate? 2. rész

A karate szó hallatán sokaknak a gyorsan verekedő kis japán emberkék jutnak az eszébe, fekete övvel. Akik nincsenek, benne a sportágban szinte az összes japán harcművészetet a karatéval azonosítják. Pedig ez korántsem így van. A karatén kívül még számos más harcművészeti ág alakult ki. Most azonban a karate válfajait, stílusait szeretném bemutatni.

#puskázás
2009.04.12.

Tuti puskázási tippek

Se szeri, se száma a jobbnál jobb puskáknak. Voltak már tollba tekert, pad alá rejtett, kabát vagy mellény zsebébe elhelyezett megoldások is. Most sorra vesszük a legkiemelkedőbb elmék szülötteit.

#sárga túró
2009.04.11.

Sárga túró

Egy nagyon finom húsvéti étel, amit csak az ország keleti részén ismernek. Sonkával és kaláccsal kell enni, isteni finom. Vannak helyek, ahol a Húsvét elképzelhetetlen enélkül.

#light
2009.04.11.

Mit nekünk a light, ha reng tőle a háj

A light, tehát kalóriaszegény termékek fogyasztása is elhízáshoz vezethet, mivel a mesterséges édesítőszerek jobban felerősítik az éhségérzetet – derült ki nemrégiben egy amerikai tanulmányból.

#puskázás
2009.04.10.

Legálisan lehet puskázni a suliban

A puskázásnak számtalan változata fejlődött ki az idők folyamán. Módszerei tökéletesedtek és finomodtak. Vannak pados, padlós, tollas és tolltartós változatai. Vannak tekerős és hajtogatós megoldások. A felvilágosultabb tanulók a technika vívmányait is beépítik haditerveikbe. Sokan a metakommunikációs stratégiákra esküsznek. (A beépített osztályzseni „füstjeleire.”)

#alkohol
2009.04.10.

Az alkohol természetes... Akkor miért ne igyam?

"Az alkohol természet adta folyadék..." - Akkor meg minek annyit foglalkozni az alkoholfogyasztással? Szesztartalmú italok fogyasztásakor az alkohol bejut a véráramba, ezáltal befolyást gyakorol a testi folyamatokat kontrolláló idegrendszerre.

#karate
2009.04.09.

Mi is az a karate?

A karatéról mindenkinek a verekedős filmek, a japán emberek, a villámgyors suhogó kéz és természetesen a fekete öv jut az eszébe. Bár nagy vonalakban még igaz is lenne, de a karate nem erről szól. Hogy pontosan mi is ez a sportág, mit állít a középpontba, honnan ered, és hogy kik űzhetik, nos ezekre a kérdésekre próbálok válaszolni ebben a sorozatban.

#szépségápolás
2009.04.09.

Szépségápolási tippek lányoknak

A média hatására sokan úgy gondolják, ma már nem elég egyszerűen csak jól kinézni ha érvényesülni akarsz, olyannak kell lenned, mint egy szupermodell. Szerencsére a legtöbb kamasz tudja, hogy az egészség és jókedv fontosabb a mindenáron való szépségnél, hiszen mindannyian mások vagyunk, mindenkiben valami más az, ami igazán elbűvölő. Kihozni magadból a maximumot azonban nem is olyan ördöngősség.

#fiú
2009.04.07.

Szépségápolási tippek fiúknak

Tudjuk, hogy a férfi szépség (ápolás) kifejezéstől sok fiúnak feláll a szőr a hátán. Sokkal jobban szeretik, ha velük kapcsolatban a férfias, jóképű, vonzó vagy sármos jelzőket használjuk, nem pedig a szépet. Bárhogyan is legyen, íme néhány tipp, hogy a legjobb formádat hozhasd!

#öngyilkosság
2009.04.05.

Hogyan segíts barátodon, ha az öngyilkos akar lenni?

Az öngyilkossági kísérlet rossz, hibás, de sajnos gyakori megoldás az élet kríziseiben, nehéz, megoldhatatlannak vélt szakaszaiban, pillanataiban! Többek között bizonyítványosztáskor, szerelmi csalódásban, valamilyen veszteség esetén a leggyakoribb. De soha sem a problémák megoldása!

#recept
2009.04.04.

Részeges hal cukorbetegeknek

Bár a neve mókás, az íze annál jobb! Cukorbetegek is nyugodtan kipróbálhatják alábbi receptünket, mert most külön rájuk gondoltunk.

#másnapos
2009.04.03.

Tuti tippek a másnaposság ellen

A tinik alkohol fogyasztásának célja általában a hangulat fokozása, ám sokan csak kíváncsiságból, vagy azért isznak, hogy ne lógjanak ki a sorból. Esetleg ezáltal nagyobbnak, felnőttebbnek érzik magukat. Bármi is álljon a háttérben, jó, ha tudod, hogyan csökkentheted az alkohol szervezetedre gyakorolt negatív hatásait, kerülheted el a mérgezéses tüneteket.

#online
2009.04.01.

Online randin is védekezz!

A netes randizás előnye, hogy teljesen ismeretlenekkel ismerkedhetsz össze, olyanokkal, akiknek fogalmuk sincs az iskolai jegyeidről, szülői hátteredről, baráti kapcsolataidról, így teljesen új lappal indulhatsz! Ám az online ismerkedésnek megvannak a veszélyei is, ezért fontos, hogy légy észnél!