Hírek

#Gyarmati Anna
2009.04.01.

Gyarmati Anna

A KamaszPanasz tini szerkesztője.

#playstation
2009.03.30.

A túl sok PlayStation fájdalmas bütyköket okozhat

Játékosok vigyázat! A kontroller túl szoros markolása, és a gombok erőteljes nyomogatása egy újfajta, eddig nem ismert bőrbetegséget okoz, melyet a tenyéren keletkező fájdalmas kinövések, dudorok jellemeznek

#recept
2009.03.22.

Tejszínes-sajtos újburgonya

Igazi ebédre való csemege mindazoknak, akik kedvelik a húsmentes ételeket. Finom, laktató, tápláló. Kell ettől több?

#technika
2009.03.16.

A technika előnyei

Kevés kérdésről olyan megoszlóak a vélemények, mint a technikáról. Ha sorra vesszük, az áldásait és az átkait, majdnem egálban vagyunk.

#madárinfluenza
2009.03.13.

A gyilkos járvány: madárinfluenza

A híradásokban már biztosan hallottál a madárinfluenzáról. Mi is ez a betegség valójában? Kell-e aggódnod miatta? Efféle kérdésekre kerestük a választ.

#randevú
2009.03.10.

Légy ott!

Hol? Tudod, arról az izgi dologról van szó, ahol mindenki hozza a formáját. Ami nélkül elképzelhetetlen egy kapcsolat. Amiről olyan jól lehet dumálni másnap a suliban. Amit mindenki szeret, mert olyan kedves és izgató.

#csapatépítő sportok
2009.03.09.

Kalandra fel! - Mozgás, kicsit másképp

Napjainkban a számítógép szinte minden valós szórakozást elvesz, ezáltal alig jut időnk egymásra, a barátokra, és arra, hogy kikapcsolódjunk, vagy éppen mozogjunk egyet.

#pattanás
2009.03.07.

Pattanások - minden tinédzser rémálma

A kamaszkor tipikus velejárója és természetesen mindannyiunk által gyűlölt "jelenség". Úgy gondoljuk szövetkezett ellenünk az ég, amikor randi, esküvő vagy buli előtt meglátjuk a hatalmas és gennyes piros pöttyöt az arcunkon.

#skizofrén
2009.03.02.

Híres skizofrének

A skizofrénia egy olyan mentális betegség, amely külső szemlélőknek elég ijesztően hathat. Bár kevés a pontos adat arról, hogy hány embert érint világszerte, íme egy lista, amelyben a leghíresebb tudathasadásos embereket láthatjátok.

#plasztikai sebészet
2009.02.28.

A kés alatt kiterülve - plasztikai sebészet fiatal korban

Amikor meghallod a plasztikai sebészet kifejezést, ki és mi jut róla eszedbe? Az öregedés jeleit eltüntetni próbáló hollywood-i sztárok? A gyomruk, mellük, egyéb testrészeik méretén a TV műsorok sugalmazása alapján változtatni akaró emberek? Esetleg egy gyermek, akinek az állkapcsát kellett helyreállítani egy súlyos kutyaharapás után? Vagy talán egy, az anyajegyét lézersugárral kezeltető hölgy?

#tejföl
2009.02.27.

Gomba tejfölös-sajtos mártásban

Sajt, gomba, tejföl. Ezen trió alkalmazása mindig is valami nagyon finomat tartogat számunkra. Íme hát egy recept, melyet direkt cukorbetegekre szabtunk. De fogyaszthatják azok is, akik szeretik a különlegességeket.

#krokett
2009.02.25.

Krokett lisztérzékenyeknek

Érzékenyebb gyomrúak és lisztérzékenyek figyelem! Az alábbi receptkülönlegesség mindkét betegséggel rendelkezők nyugodtan fogyaszthatják.

#önvagdosás
2009.02.25.

Önvagdosás

Megsebesíted, vagy megvágod magad egy hegyes tárggyal - ezt hívják önvagdosásnak. A legtöbb önvagdosó lány, de persze fiúk is csinálják. Azok, akik megvágják magukat általában a csuklójukon, karjukon, lábukon, esetleg a hasukon teszik.