Mit tegyek?

2017.07.03.
Üdv!
Én egy 16 éves fiú vagyok és van egy lány, aki nagyon tetszik nekem vagy már lehet szerelmes is vagyok belé, ezt magam sem tudom eldönteni. Ő 19 éves, vagyis kb. 3 év van közöttünk, egy kicsit kevesebb annál. Kb. 2 éve ismertem meg a suliban, a gólyahéten hozta úgy a sors, hogy megismerkedtünk, és abban az évben sokat beszélgettünk, találkoztunk is elég gyakran. Teljesen megbízott bennem és persze most is így van ez, elmond nekem szinte mindent és ezzel én is így vagyok felé. Tavaly nyáron hívott hogy menjek vele el futni és el is mentünk párszor vagyis nyáron is találkoztunk, de ősztől valahogy nem nagyon találkoztunk, vagy csak nagyon ritkán és nekem kifejezettem hiányoztak ezek a találkozások. Most a ballagása óta újra egyre gyakrabban látom. Kedden találkoztunk legutóbb és úgy néz ki, ezen a nyáron is megyünk futni párszor
Egyszerűen nem tudom eldönteni hogy Ő csak barátként számít rám vagy esetleg közelebb is kerülhetnék hozzá? És... ha lenne lehetőségem, akkor hogyan kerüljek hozzá közelebb, van erre valami jó ötlet, esetleg tanács?

Szakértőnk válasza a Mit tegyek? kérdésre

Kedves Levélíró! A közös tevékenység, a futás nagyban megkönnyíti a dolgod: minél több időt vagytok együtt, annál könnyebb más programot is felvetni. Ha azt veszed észre, hogy szívesen fogad el minden meghívást, akkor megpróbálhatod klasszikusabb randira hívni (mozi vagy esti séta...stb.), aztán esetleg egy búcsú "puszinál" kiderülhet, hogy viszonozza-e, de el is mondhatod neki, hogy te kezdesz többet érezni iránta, mint barátság.

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor