Hírek

#szakítás
2009.06.30.

Fiúk, sírjatok nyugodtan! – Avagy hogyan dolgozzuk fel a szakítást?

Az első igazi, romantikus párkapcsolatok egész életünkön át kísérnek. Néhányan azt hiszik, hogy az első szerelmük örökké tart, mások pedig csak remélni tudják, hogy a kapcsolatuk sokáig eltart majd. Azonban amikor eljön a szakítás, hát az sajnos szinte sohasem fájdalommentes. A fiúk gyakran meglepődnek, hogy egy kapcsolat milyen rosszul zárulhat le, és hogy igenis fájhat. A pasik sokszor ilyenkor a legsebezhetőbbek, magányosnak érzik magukat. Ugyanakkor meglepődve állnak: „hogy most akkor hogyan is tovább?”.

#Michael Jackson
2009.06.26.

Miért halt meg a pop királya, Michael Jackson?

Michael Jackson csütörtökön 50 éves korában meghalt. Jacko, sajtóhírek szerint krónikus gyomorvérzésben, az úgynevezett alfa 1-antitripszin hiány nevű örökletes betegségben szenvedett, illetve a műtétek következtében valószínűleg egy baktériumfaj is megtámadhatta szervezetét.

#pirszing
2009.06.25.

Női intim piercingek

Manapság megszokott dolognak számítanak a test különböző részein - mint a nyelv, ajkak, orr, szemöldök, vagy akár a nemi szervek legérzékenyebb pontjain- elhelyezkedő piercingek. Az emberek általában azért lövetnek piercinget, hogy mutogassák az ékszert, az intim piercing esetében azonban más a helyzet. A nők leginkább a kalandvágy és a nemi vágy fokozása miatt vállalkoznak az intim ékszer belövetésére.

#egészséges táplálkozás
2009.06.23.

Öko-Atkins diétával a testsúly csökkenésért!

Az Öko-Atkins egy újfajta diéta, amely lényege, hogy a növényi eredetű, alacsony szénhidráttartalmú ételek elősegíthetik a súlycsökkenést és javítják a koleszterin szintet.

#kuglóf
2009.06.23.

Kapucnis rizskuglóf lisztérzékenyeknek

A kuglóf egy könnyű, remek sütemény, ami vacsorának vagy reggelinek is kiváló lehet. A gluténmentes hozzávalókkal akár lisztérzékenyek is fogyaszthatják!

#szerelem
2009.06.22.

Szerelem első látásra

Nagyszerű beharangozója lehetne, egy új romantikus vígjátéknak. De vajon a valóságban létezik ilyen? Mint a mesékben, „a királylány megpillantja a herceget a fehér lovon, és első pillantásra beleszeret, tudja, hogy egymásnak lettek teremtve”… De most komolyan tényleg létezik első látásra szerelem?

#környzetszennyezés
2009.06.19.

A jövő tízparancsolata

A klímaváltozás lassítása, a környezetszennyezés csökkentése, és a takarékos vízhasználat érdekében mindennapi tevékenységed során Te is sokat tehetsz. Ha megfogadod az alábbi tanácsokat, hozzájárulhatsz egészséges, tiszta környezeted megtartásához.

#szépségápolás
2009.06.18.

Szépségápolás nyáron

Nyáron sem szabad megfeledkezni a szépségápolásról, hiszen bőrünket védeni kell a nap káros sugaraitól. Cikkünkben megtalálhatók a legfontosabbak, hogy miként tarthatjuk karban testünket a nyár alatt.

#
2009.06.12.

Nézd meg jobban hogy élnek anyádék!

Kata nemrég múlt 17 éves. A szülei alkoholisták. Neki és a testvéreinek is kijutott már a bántalmazásból, szülei kábítószer- és alkoholmámoros ütlegeiből. Ami erőt ad neki a folytatáshoz, hogy tudja: az öccsének és a húgának szüksége van rá a túléléshez.

#gyümölcs
2009.06.11.

Kora nyári gyümölcsleves lisztérzékenyeknek

Örök klasszikus, ami percek alatt összeüthető, nem igényel különösebb főzési tudományt és nagyon finom. Epebetegeknek és lisztérzékenyeknek is ajánljuk receptünket.

#Fair Trade mozgalom
2009.06.10.

Fair Trade

Méltányos csoki, tisztességes tea, együttérző kávé és kezdeményező cukor. Igazán megkívántad őket? Akkor itt az idő, hogy beszéljünk a Fair Trade-ről.

#hímvessző
2009.06.09.

Amikor sérül a hímvessző

Még belegondolni is fáj! Ritka, ám ha bekövetkezik a férfi nemi szervek sérülése (harapás, szúrás, ütés stb. következtében), kékes elszíneződése, a heves fájdalom, duzzanat sok esetben szakértői segítséget kíván megmentésük érdekben.