Ezt látnod kell

#Ezt látnod kell

158 db cikk a témában

Ajtódekorációk A-tól Z-ig
#ajtódísz
2022.05.22.

Ajtódekorációk A-tól Z-ig

Szeretjük, ha a saját kuckónk tiszta és harmonikus. Sokat foglalkozunk a barátságos beltér kialakításával, de az első benyomásról sem szabad elfeledkeznünk.

6 látványos frizura gyorsan, könnyedén
#frizura
2022.05.20.

6 látványos frizura gyorsan, könnyedén

Néha indulás előtt kevés idő jut a hajunkra. Ilyenkor jól jön egy gyorsan elkészíthető, mégis látványos ötlet. Senki meg nem mondaná, hogy pár perc alatt elkészültél vele... :)

Nehezen megy a töri tanulás? Sebaj, itt a megoldás!
#történelem
2022.05.11.

Nehezen megy a töri tanulás? Sebaj, itt a megoldás!

Ha bajban vagy az évszámokkal, a híres felfedezőkkel és a neves uralkodókkal, akkor ezt az oldalt neked találták ki. A legfontosabb személyeket és a hozzájuk kapcsolódó tudnivalókat most egy helyen áttekintheted.

#halál után
2022.03.29.

Megdöbbentő dolog történik a halál után

Mindenkit foglalkoztat a kérdés: van-e élet a halál után? A tudósok a kérdést még nem tudták megválaszolni, de rájöttek egy igen meglepő dologra: a test halála után egyes gének még működnek.

Férfi pulóver: Milyet válassz?
#pulóver
2022.03.29.

Férfi pulóver: Milyet válassz?

Minden férfi szekrényében megtalálható kell, hogy legyen egy kényelmes és meleg pulóver. Az Ozonee boltjában sok modellt, szabást és színt találsz, amit most bemutatunk számodra. Könnyedén megtalálod magadnak azt, ami illeszkedik a te ízlésedhez és szükségletedhez. Tudj meg többet a férfi pulóverekről! (x)

Hogyan tesz a feszültség kreatívabbá?
#stressz
2022.01.21.

Hogyan tesz a feszültség kreatívabbá?

Gondolom te sem szereted a stresszes pillanatokat az életedben, pláne, amikor szerepelned kell. A lámpaláz egy előadás előtt, az elpirulás felelés közben és persze az a kínos pillanat, amikor egy betű sem jut eszedbe a megtanultakból a feszkó miatt. Nos, ez nem feltétlenül kell, hogy rosszul alakuljon!

#illemszabályok
2021.11.14.

Ki köszön először: a nő, a férfi, a tanár vagy az idős ember?

Mivel társadalomban élünk, mindannyiunknak ismernie kell néhány illemszabályt, melyek gyakorlásával egymás iránti tiszteletünket fejezzük ki. A köszönés a tisztelet kifejezésének egyik legalapvetőbb formája, a kapcsolatkialakítás első lépése.

Sportoljatok és nyerjetek élménytábort az osztállyal!
#sportolás
2021.10.20.

Sportoljatok és nyerjetek élménytábort az osztállyal!

Október 19-én elindult a FITMESS, az Erzsébet Ifjúsági Alap országos akciója, melynek keretén belül játékos módon ismerkedhettek meg az egészségesebb és sportosabb élet kialakításához használható módszerekkel. A legaktívabb osztályközösségek többnapos élménytábort nyerhetnek.

#hátizsák
2021.08.24.

A legjobb, legstílusosabb hátizsákok tizenévesek számára

A hátizsák a lehető legjobb táska, mind a maximális mennyiségű dolog elhelyezése, mind a hordozása szempontjából. Nyilvánvaló, hogy a tizenévesek batyujára nézve, mindez érvényesíthető. Akár a suliról beszélünk, akár utazásról vagy egy szimpla szabadtéri rendezvényről, rengeteg klassz hátizsák található, amelyek megfelelnek a tinédzserek igényeinek. Mivel különösen ez a korosztály szeretne menőnek látszani és lépést tartani a trendekkel, fontos, hogy ne a stílust kelljen feláldozniuk a funkciókért, vagyis a kiválasztott darab bírjon el mindent, amit szükséges, ne terhelje túlságosan a hátat és a vállakat, függetlenül attól, hogy mennyi ideig hordja a nebuló, és mindemellett persze nézzen ki fantasztikusan jól. Nézzük, manapság mik a legnépszerűbb hátizsáktrendek, hogy ezek a kis ifjoncok magukkal vihessék életük minden kalandját. (x)

#bőrápolás
2021.08.24.

Bőrápolás minden életkorban

Ki ne szeretne tökéletes arcbőrt? Hoztunk néhány tanácsot, hogyan ápold a bőrödet, legyél akár 20, akár 50 éves. (x)

#alvás
2021.07.13.

Jobban alszanak a tinédzserek a virtuális valóság játékoktól?

A kérdés azért érdekes, mert azt már számtalanszor leírták, hogy főként a tinédzserek lassabban alszanak el ha az elalvás előtti mobiloztak vagy tévéztek. Ezúttal a virtulális valóság (VR) játékok – alvást befolyásoló hatására voltak kíváncsiak a kutatók.