Ezt látnod kell

#Ezt látnod kell

158 db cikk a témában

#edzés
2015.03.24.

Eddz úgy, mint egy szuperhős!

Nincs motivációd a mozgáshoz? Nem engedheted meg magadnak a drága fitneszbérletet vagy az otthoni eszközöket? Nem probléma, ezzel a programmal garantáltan élvezni fogod a mozgást!

#gyorsétterem
2015.03.23.

Gyorséttermek: ilyen menüt választana egy élelmezési szakértő

Van az úgy, hogy az ember a nagy rohanásban nem lát más alternatívát maga körül és minden korábbi odafigyelés ellenére bemegy egy gyorsétterembe. Nincs is ezzel probléma, ha egyébként odafigyelünk a táplálkozási szokásainkra, belefér néha egy sült krumplis menü. De választhatunk okosan is, hiszen a sok zsíros és cukros fogás mellé kérhetünk krumpli helyett például salátát, így máris kevésbé ártalmas az ebédünk.

#mandulatej
2015.03.22.

Így készíts mandulaitalt otthon

Diétázol? Tejallergiád van? Vagy csak kipróbálnál egy új ízvilágot? Íme, az egészséges és igazán egyszerűen előállítható mandulaital receptje. Próbáld ki te is!

#elfogadás
2015.03.09.

Videó az emberi különbségek elfogadásról

A világ tele van feszültséggel. Ennek ellenére az emberek sokszor tovább fokozzák ezt azzal, hogy az előítéletek, a szóbeszédek és a külsőségek alapján ítélkeznek.

#álmok
2015.03.07.

Téged mi tart vissza álmaid megvalósításától?

Szerinted az emberek miért nem mernek küzdeni az álmaikért? Számos indokot fel tudnánk sorolni, ami ellehetetlenítheti a vágyainkhoz vezető utat, ám a megkérdezettek meglepő többségben egy választ adtak: a félelem a legnagyobb akadály.

#videó
2015.03.03.

Ilyen lenne a világ szakmunkások nélkül... - Videó

Manapság egyre kevesebb diák választja a szakiskolákat a továbbtanulás során. Helyettük a népszerű, elismert és jobb megélhetéssel kecsegtető szakok és iskolák állnak a lista élén. Így sajnos számos tehetséges fiatal kerül olyan pályára, ahol nem tudja kibontakoztatni a tehetségét.

#Országos Mentőszolgálat Alapítvány
2015.03.01.

Tartsd életben! Újraélesztés egyszerűen és gyorsan

Te tudod, mi a teendő, ha valaki összeesik melletted és újraélesztésre szorul? Legyen emlékezetes példa az Országos Mentőszolgálat Alapítvány kisfilmje, ami segít a vészhelyzetben is józanul gondolkozni. Az odafigyeléssel életet menthetsz!