EZT LÁTNOD KELL kategória (131)

Az életben sokszor adódik olyan pillanat, amikor sokkal többre vágyunk. Ám néha elfelejtjük azt, hogy annak is örülnünk kell, amink van.
2015-03-26

- hirdetések -

Nincs motivációd a mozgáshoz? Nem engedheted meg magadnak a drága fitneszbérletet vagy az otthoni eszközöket? Nem probléma, ezzel a programmal garantáltan élvezni fogod a mozgást!
2015-03-24
Van az úgy, hogy az ember a nagy rohanásban nem lát más alternatívát maga körül és minden korábbi odafigyelés ellenére bemegy egy gyorsétterembe. Nincs is ezzel probléma, ha egyébként odafigyelünk a táplálkozási szokásainkra, belefér néha egy sült krumplis menü. De választhatunk okosan is, hiszen a sok zsíros és cukros fogás mellé kérhetünk krumpli helyett például salátát, így máris kevésbé ártalmas az ebédünk.
2015-03-23
Diétázol? Tejallergiád van? Vagy csak kipróbálnál egy új ízvilágot? Íme, az egészséges és igazán egyszerűen előállítható mandulaital receptje. Próbáld ki te is!
2015-03-22
Csak egy gondolat erejéig... képzelj el egy világot, amiben a másság számít normálisnak, a férfi-női kapcsolatok pedig a kirekesztett kisebbségnek. Elgondolkodtató, amikor egy teljes fordulatot véve megvizsgáljuk a másik oldal nézőpontját. Te mit gondolsz erről a kisfilmről?
2015-03-12
A világ tele van feszültséggel. Ennek ellenére az emberek sokszor tovább fokozzák ezt azzal, hogy az előítéletek, a szóbeszédek és a külsőségek alapján ítélkeznek.
2015-03-09
Szerinted az emberek miért nem mernek küzdeni az álmaikért? Számos indokot fel tudnánk sorolni, ami ellehetetlenítheti a vágyainkhoz vezető utat, ám a megkérdezettek meglepő többségben egy választ adtak: a félelem a legnagyobb akadály.
2015-03-07
Vajon miért van az, hogy a legtöbb ember hezitál, amikor az utcán meglát valakit, akinek segítségre lenne szüksége? Bizalmatlanok vagyunk? Ennyire eltávolodtunk egymástól?
2015-03-05
Manapság egyre kevesebb diák választja a szakiskolákat a továbbtanulás során. Helyettük a népszerű, elismert és jobb megélhetéssel kecsegtető szakok és iskolák állnak a lista élén. Így sajnos számos tehetséges fiatal kerül olyan pályára, ahol nem tudja kibontakoztatni a tehetségét.
2015-03-03
Te tudod, mi a teendő, ha valaki összeesik melletted és újraélesztésre szorul? Legyen emlékezetes példa az Országos Mentőszolgálat Alapítvány kisfilmje, ami segít a vészhelyzetben is józanul gondolkozni. Az odafigyeléssel életet menthetsz!
2015-03-01
A levegőben terjengő irritáló anyagok, akár a szabadban, akár a lakásban, asztmát okozhatnak vagy a meglévő betegséget súlyosbíthatják, s ilyenkor a légzésünket krónikus köhögés vagy zihálás jellemzi. A leggyakoribb szennyező anyagok, mint például a kipufogógázok vagy mások dohányfüstje, jól ismert kiváltó okai a tüdőbetegségeknek, beleértve az asztmát is.
2010-05-05
<<  1 ... 7 8 9  >>