Ezt látnod kell

#Ezt látnod kell

158 db cikk a témában

#biztonságos internet napja
2016.02.09.

Ma van a biztonságos Internet napja - Te mit posztoltál Facebook-ra?

Sok szó esett már arról a KamaszPanaszon is, hogy miért fontos jól meggondolni, mit teszünk közzé magunkról a közösségi oldalakon. És a jelek szerint nem is lehet elég szót ejteni róla, hiszen sok tini még mindig meggondolatlanul használja az internetet.

#pedofília
2016.01.18.

Ezért ne ismerkedj a neten felelőtlenül - Tanulságos videó

Az internetes ismerkedés, társkeresés alapvetően akkor működhet jól, ha elég érett vagy ahhoz, hogy ne csak a dolog pozitív kimeneteleit vedd számításba, hanem azzal is számolj, hogy bizony komoly veszélyeket tartogathat számodra.

#karácsonyi ajándék
2015.12.19.

6 last-minute ajándékötlet, aminek mindenki örülne

Már csak néhány nap van karácsonyig, és még nincs meg mindenkinek az ajándékod? Lássuk, milyen kedves kis apróságokat tudsz még az utolsó pillanatokban is elkészíteni. Gyorsak, mutatósak, ráadásul a siker garantált.

#karácson
2015.12.12.

Mit ajándékozz anyukádnak?

Még készül a karácsonyi ajándéklista? Nem tudod, hogy édesanyád minek örülne igazán? Mutatunk egy szuper ötletet!

#karácsonyi ajándék
2015.12.08.

Így csomagold be kreatívan az ajándékokat

Ha szeretnéd, hogy a karácsonyi ajándékok már a fa alatt jól mutassanak, készítsd el a csomagolást is saját kezűleg! Mutatunk egy gyorsan és könnyen elkészíthető változatot.

#futás
2015.12.03.

Átlagemberek futás után és a hétköznapokban - Tanulságos képek

A sportban semmi szégyellnivaló nincs. Valóban fontos az, hogy hogy nézünk ki edzés közben vagy közvetlenül utána? Egyáltalán nem ez a lényeg! Többek között erre akarta felhívni a figyelmet Sacha Goldberger, aki átlagemberekről készített fotósorozatot közvetlenül futás után, majd később, egy hétköznapi élethelyzetben.

#advent
2015.11.23.

2015 legjobb adventi naptár ötletei

Hihetetlen, hogy a hétvégén már advent első vasárnapja következik. Talán eddig még nem kapott el az ünnepi láz, azonban lassan érdemes elkezdeni néhány apróság előkészítését a karácsonyi hangulathoz. Van már ötleted az idei adventi naptárhoz? Mutatunk 10 trendi változatot!

#pulóver
2015.11.05.

A kinőtt, régi pulcsik új élete: a legjobb ötletek egy helyen

Mindnyájunknak van egy kedvenc kötött pulcsija, ami a legnagyobb hidegben sosem hagy cserben: meleg, puha és minden szetthez passzol. Ezért felvesszük újra, újra és újra. Óhatatlan, hogy egy idő után aztán elkezd kinyúlni, megfakulni, bolyhosodni, nekünk pedig a szívünk szakad meg, hogy meg kell válnunk tőle. Vagy mégsem?

#fájdalom
2015.10.18.

Kiderül az igazság: melyik nemnek nagyobb a fájdalomtűrő képessége?

Számtalanszor hallhattuk már, hogy a nőknek nagyobb a fájdalomtűrő képességük. Habár a férfiak az erősebbik nem, ebben a - nem elhanyagolható jelentőségű - dologban bizony több ízben a nők bizonyultabbak erősebbnek. Ugyanakkor vannak, akik cáfolják ezt a feltevést. Lássuk, mi az igazság.

#nevetés
2015.10.06.

Így indulhat a napod igazán boldogan

Minden reggel ugyanaz a menetrend: vársz a reggeli villamosra, buszra, álmos vagy és máris feszült, amiért suliba vagy munkába kell menned, pedig még aludtál volna pár órát. Van viszont egy hihetetlenül hatásos módszer, amivel garantáltan jól indulhat a napod, és emlékezetes pillanatot szerezhetsz vele másoknak is.