ünnep
#Zöldövezet

Rebeka kipróbálja: DIY karácsony

2012.12.12.
1 perces olvasási idő

Már lassan mindenkit megfertőz a karácsonyi láz. Egyre közelebb kerülünk az ünnephez, és egyre inkább azon kezdünk el aggódni, hogy kinek mit vegyünk, mit készítsünk, illetve, hogy lesz-e elég pénzünk, időnk és energiánk az ünnepre.

Rohanás helyett aprólékos készülődés

Készítsd el a karácsonyi ajándékokat a saját kezeddel!Ám lehetne ezt másképp is csinálni! Mi lenne, ha az idén nem rohangálással és idegeskedéssel készülnénk a Karácsonyra, hanem aprólékosan és igazán odafigyelve a fontos dolgokra?

Ami számít, az pedig természetesen nem az ajándék, hanem az a figyelmesség és kedvesség, amivel adjuk és a sok-sok pozitív gondolat.

Készíts ajándékot saját kezűleg!

Ne aggódj, ha nincs pénzed drága dolgokra, és nem tudsz mindenkinek a bevásárlóközpontok polcairól ajándékot venni. Egy kis ötlettel minden megoldható.

A blogon olvashattok majd rengeteg ajándék és lakásdekorálási ötletről, illetve rengeteg kreatív apróságról, amiket otthon is könnyedén elkészíthetsz.

Az ünnepek alatt ne felejtsünk el gondolni azokra, akik kevésbé szerencsések. Adni nem csak pénzt lehet, hanem sok-sok hasznos dolgot is, aminek mi nem tudnánk hasznát venni, vagy éppen nekünk fillérekbe kerülne. Persze nem csak dolgokat lehet adni. Egy kis segítség a szomszédban, egy mosoly vagy egy jó beszélgetés is nagy adomány lehet.

Kellemes készülődést az ünnepekre!

Győrfi Rebeka