Zöldövezet, ruha

#Zöldövezet #ruha

9 db cikk a témában

Zöld szépségtippek SOS helyzetekre
#zöld
2024.03.07.

Zöld szépségtippek SOS helyzetekre

Lapos haj? Fáradt szemek? Gyűrött koktélruha? Így nem lehet bulizni! Ám találtunk néhány „zöld” megoldást és szépségtippet, amelyekkel varázslatosan fogsz kinézni, még ha kevés időd is van a katasztrófa elhárítására!

Ajándékot vennél karácsonyra? Ezt kell tudnod!
#ajándékozás
2023.12.15.

Ajándékot vennél karácsonyra? Ezt kell tudnod!

Előttünk a karácsonyi vásárlási roham, nem árt figyelembe venni néhány fogyasztóvédelmi szabályt. Tudtad, hogy nem vagy köteles elfogadni, ha az eladó a visszavitt termék árának levásárlását ajánlja fel? Érdemes arra is figyelned, hogy a műszaki termékeket, a játékokat még az ajándékozás előtt próbáld ki.

6 módszer a pólóid újrahasznosítására
#póló
2023.11.16.

6 módszer a pólóid újrahasznosítására

Mindenkinek sok póló lapul a szekrényében, és ezek közül sokat régóta nem is használunk. Ha már nem férsz el, és esedékes egy nagytakarítás, ne dobd ki a felesleges ruháidat. Add egy szeretetszolgálatnak, vagy tippjeink segítségével alakítsd át őket praktikus tárgyakká!

Mindent a mosásról - egyszerűbb, mint hinnéd!
#mosás
2023.09.14.

Mindent a mosásról - egyszerűbb, mint hinnéd!

Meglásd, a ruha mosása nem piszkos munka! Az első számú titok, hogy hogyan is kell mosni, az, hogy nincs titok. Ebben a cikkben mindent leírtunk a mosásról, amit tudnod kell. Szinte minden ruhadarabon ott van a címke, hogy hogyan is kell tisztítani.

Káosz a szekrényben
#szekrény
2023.09.02.

Káosz a szekrényben

Dugig van a szekrényed, és szeretnél egy kis rendet teremteni benne? Íme, néhány tipp, amivel helyet csinálhatsz szeretett ruháidnak.

7 titok, melyet az eladók sosem fognak elárulni
#vásárlás
2023.03.22.

7 titok, melyet az eladók sosem fognak elárulni

A reklám csak egy módja annak, hogy minél több dolgot adjanak el. A lényeg máshol van, olyan apró titokban, amelyeket talán nem is sejtenél. Ahhoz ugyanis, hogy egy áruház minél több terméket adjon el, már külön szakértőket alkalmaznak.

Kell-e nekünk szárítógép?
#szárítógép
2023.01.26.

Kell-e nekünk szárítógép?

Egyre több háztartásban találkozunk szárítógéppel, így lassan már szinte magától értetődő, hogy a mosógép mellé egy ilyet is beszerzünk. Mivel ez is egy újabb gép, amelynek az előállítása és a használata nem kevés energiát és nyersanyagot igényel, nulladik lépésként érdemes átgondolni, valóban szükségünk van-e rá, mielőtt automatikusan elhisszük, hogy e nélkül nem élhetünk kényelmes életet.

Vásárlási útmutató
#vásárlás
2022.07.12.

Vásárlási útmutató

Néha mindannyiunkban felébred a vágy, hogy megújuljunk, és ennek legszembetűnőbb példája, mikor a ruhásszekrényünket újragondoljuk. A tavalyi trendek letűnőben, az újak viszont új helyet igényelnek, ám lakásunk bővítése nem mindig oldható meg a puszta divathóbortjaink kiszolgálása érdekében… Néhány hasznos tipp segíthet, hogy okosan oldjuk meg a megújulásunkat, és a vadonatúj ruhásszekrény se az idegeinket, se a pénztárcánkat ne tépázza meg.

#ünnep
2012.12.12.

Rebeka kipróbálja: DIY karácsony

Már lassan mindenkit megfertőz a karácsonyi láz. Egyre közelebb kerülünk az ünnephez, és egyre inkább azon kezdünk el aggódni, hogy kinek mit vegyünk, mit készítsünk, illetve, hogy lesz-e elég pénzünk, időnk és energiánk az ünnepre.