naptár
#Testi problémák

Hölgynaptár – nőgyógyászati asszisztens a zsebedben

2014.04.14.
1 perces olvasási idő

Neked is jól jönne egy asszisztens, aki segít mindent észben tartani? Ha mindent nem is, de a nőgyógyászati tüneteidet észben tartja a Hölgynaptár mobilalkalmazás, amely több mint egy menstruációs naptár. A menstruáció alatti panaszaidtól kezdve egészen a fogamzásgátló tabletta bevételéig szinte mindent naplózhatsz, ami fontos lehet önmagad és nőgyógyászod számára.

A nőgyógyászok nem győzik hangsúlyozni a ciklus nyomon követésének fontosságát. Ha Te is fontosnak tartod, hogy nyomon kövesd a benned zajló folyamatokat, ajánljuk figyelmedbe a mára már több mint 32 000 ezer letöltőt számláló, magyar és angol nyelven, iOS és Android platformon is ingyen elérhető Hölgynaptár alkalmazást.

Miért lehet hasznos számodra az alkalmazás?

  • Mert ha rendszeresen rögzíted tüneteidet, nőgyógyászod bármely kérdésére tudsz majd az alkalmazás segítségével válaszolni, és elkerülheted a kínos „nem emlékszem” mondatokat, hiszen a mobilod mindig nálad van.
  • Mert az alkalmazás tartalmaz egy megbízható, könnyen kezelhető tabletta- és receptemlékeztető funkciót az adott készítmény pontos szedésének érdekében, és ha ezeket egyszer beállítod, nem fogsz többé kifutni az időből a receptfelíratással sem.
  • Mert a tüneteid rendszeres monitorozása segíthet abban, hogy megbizonyosodj az esetleges nőgyógyászati kezeléseid hatékonyságáról, vagy arról, hogy a megfelelő fogamzásgátló módszert alkalmazod-e.
  • Mert legalább évente vagy akár félévente szükséges meglátogatnod nőgyógyászod szűrővizsgálat céljából, még akkor is, ha nem szedsz semmilyen fogamzásgátló tablettát. Annak érdekében, hogy ne feledkezz meg a vizsgálatokról, szűrővizsgálat emlékeztetőt állíthatsz be, és időben be tudsz jelentkezni nőgyógyászodhoz is.