Receptek, hús

#Receptek #hús

65 db cikk a témában

#sztrapacska
2010.09.26.

Sztrapacska lisztérzékenyeknek

Északi szomszédaink nemzeti eledele a sztrapacska. Vajon csak a szlovákoknak ízlik ez az egyszerű étel? Kóstoltasd meg lisztérzékeny és hízni vágyó ismerőseiddel, barátaiddal, családtagjaiddal is.

#csirkecomb
2010.07.10.

Csirkecomb római tálban

Ízletes és ínycsiklandozó ételkülönlegesség mindenkinek aki szeret újdonságokat kipróbálni. Gyorsan és egyszerűen. Epebetegségben és gyomorfekélyben szenvedő betegnek is ajánljuk, fogyaszthatják bátran!

#recept
2010.05.10.

Joghurtos csirke cukorbetegekeknek

Könnyű, finom, gyorsan elkészíthető egészséges vacsinak való, melyet cukorbetegek és csontritkulásban szenvedők is fogyaszthatnak!

#recept
2010.03.01.

Kefires csirkeszárny

Ha egy félóra alatt összedobható finom, és egészséges vacsival szeretnéd meglepni a családot, az alábbi receptet neked találták ki! Ajánljuk a későbbi csontritkulás megelőzésére is.

#recept
2010.01.27.

Sajtos joghurtos pulykaszeletek cukorbetegeknek

Az alábbi receptben miden van, ami egészséges: sajt, joghurt, pulykahusi, ráadásul cukorbetegek és csontritkulásosok is fogyaszthatják és segít a csontritkulás megelőzésében, és könnyen, gyorsan elkészíthető!

#recept
2010.01.02.

Húsos rakott tészta vashiányosoknak

Senki nem szereti a hétvégét házimunkával tölteni, ezért esett választásunk erre a gyorsan elkészíthető, biztos sikert ígérő receptre. Próbáld ki Te is, és meglátod, milyen könnyű elbűvölni a családot! Kínáld vashiányos vagy hízni vágyó barátaidat is!

#recept
2009.11.23.

Kínai csirke vesebetegeknek

Az alábbi egyszerű, gyorsan elkészíthető ételünk nem csak olcsó és finom, de epebetegek, vesebetegek és crohn betegségben, gyomorfekélyben szenvedők is nyugodtan fogyaszthatják!

#sajt
2009.11.19.

Sajtos húsfalatok lisztérzékenyeknek

Könnyen elkészíthető, gyors, finom receptre vágysz? Kóstold meg ezt az ínycsiklandó egytálételt, melyet lisztérzékenyek is bátran fogyaszthatnak!