Vagdalt laktóz-és lisztérzékenyeknek
2017.09.29.
			0				perces olvasási idő
			
			Lentebb egy olyan húsétel receptjét olvashatod, amit könnyű elkészíteni emellett liszt-és laktózérzékenyek is bátran fogyaszthatják.
	Hozzávalók:
- 35 dkg sertés- vagy csirkehús
 - 1 db közepes burgonya
 - 10 dkg gluténmentes száraz kenyér
 - 10 dkg gluténmentes kenyérmorzsa
 - zsiradék
 - só
 - hagyma
 - paprika
 - fokhagyma
 - bors
 - petrezselyemzöld
 
Elkészítés:
A darált húst összedolgozzuk a megáztatott, kinyomkodott kenyérrel, a diétában fogyasztható fűszerekkel, az apróra vágott vöröshagymával és fokhagymával. Tojás helyett a megmosott, megtisztított, lereszelt nyers burgonyát keverjük a vagdalthoz. Pogácsákat formálunk a masszából, kenyérmorzsába forgatjuk, bő zsiradékba sütjük.
Nehézség: könnyű
Jó étvágyat!