Receptek, hús

#Receptek #hús

65 db cikk a témában

#aszalt szilva
2013.12.16.

Aszalt szilvával töltött csirkemell csontritkulásosoknak

Tipikus ünnepi étel az aszalt szilvával töltött csirkemell. Készítsd el könnyedén alábbi receptünk alapján, és varázsolj ünnepi hangulatot otthonodba! Az ünnepi asztalnál falatozzanak jó étvággyal a csontritkulásosok is.

#máj
2013.11.13.

Berlini máj vashiányosoknak

Alapvetően só nélkül készítjük el a májat, sós körettel tesszük még izgalmasabbá alábbi ételünket. Elkészítése nem a legkönnyebb, de garantáltan megéri ezért az ízvilágért fáradozni. Vashiányosoknak is ajánljuk.

#máj
2013.10.21.

Májas ragu vashiányosoknak

A ragut Európa-szerte ismerik és élvezettel fogyasztják. Készítsd el Te is! Vashiányos vendégeid is falatozzanak!

#máj
2013.10.12.

Sült máj libazsírban a teltebb alakért

Ha teltebb alakot szeretnél olvasd figyelmesen alábbi receptünket és készítsd el, tegyél a dús idomokért! Vashiányos vendégedet is bátran kínáld.

#máj
2013.10.11.

Göngyölt máj vashiányosoknak

Göngyöld cukkinibe, padlizsánba vagy baconbe a májat, így nem csak az ízek, hanem a látvány világa előtt is hódolsz! Ajánljuk vashiányosoknak is.

#fűszer
2013.09.30.

Fűszeres máj vashiányosoknak

A máj ásványi anyagokban és vitaminokban gazdag. Fogyassz minél többet, hogy egészségesebb legyen az életmódod. Vashiányosoknak és hízókúrázóknak is ajánljuk.

#spenót
2013.08.27.

Spenótos rizottó sült karajjal

Hagyományos olasz rizottót biztosan kóstolta és el is készítette már mindenki. Ennek a változatnak is adjuk meg az esélyt! Alábbi receptünket chronosoknak, vashiányosoknak és hasnyálmirigy problémákkal küzdőknek is ajánljuk.

#sonka
2013.08.14.

Prágai sonkás szelet

Nyári estékre ideális az alábbi étel, finom és kihívásnak sem utolsó. Hízókúrázóknak ajánljuk.

#vagdalthús
2013.08.13.

Vagdalthús májjal hízókúrázóknak

Dobd fel a vagdalthúst csirkemájjal! Gondoltál már rá? Akkor itt az ideje, hogy megvalósítsd az elképzelésedet. Segítségképp itt egy recept, ami májat tartalmaz a hozzávalók között. Hízókúrázóknak és vashiányosoknak is ajánljuk.

#sajt
2013.08.11.

Sajtos spagetti lisztérzékenyeknek

Szinte mindenki szereti a spagettit. Miért pont a lisztérzékenyektől vonnánk meg az általa nyújtott élvezeteket? Alábbi receptünk spagettije gluténmentes hozzávalói jóvoltából számukra is fogyasztható, készítsd el nekik!

#pinkáns
2013.08.07.

Pikáns cukkinis csirkemell

Kóstold meg ezt a friss, nyári ételt. Nem terheli meg a gyomrod és egészséges. Lisztérzékenyek is fogyaszthatják.

#dalmát karaj
2013.07.17.

Dalmát karaj bundában

Az alábbi recept kihívást jelenthet a vállalkozó szelleműeknek. A hozzávalók külön-külön is finomak és laktatóak, hát még együtt! Ajánljuk nagy társaságok ebédjeként vagy laktató vacsorájaként. Hízókúrázók fogyasszák bátran!

#lisztérzékeny
2013.07.06.

Májropogós kukoricabundában

Ha szereted a csirkemájból készült ételeket, akkor ez a recept segít még ízletesebbé tenni főztödet. Még az sem lehet akadály, ha lisztérzékeny vagy.

#lisztérzékeny
2013.07.05.

Boros csirkecomb lisztérzékenyeknek

Unod a csirkét? Különleges ízekre vágysz? Finom ízkombinációt ad a mustár, a paradicsom, a citrom és a fehérbor együttese, ezzel dobd fel a mindennapi húsételt! Lisztérzékeny barátaidat is hívd meg ebédre vagy vacsorára.

#csirke
2013.07.01.

Borsos csirkecomb három pürével

Kihívást és különleges ízvilágot szeretnél? Próbáld ki az alábbi receptet, amit lisztérzékenyek is fogyaszthatnak.