Mozgás, nyári sport

#Mozgás #nyári sport

22 db cikk a témában

#sport
2015.05.04.

A futás egészségügyi előnyei

A futás egészséges és remek sport, ezzel a kijelentéssel mindenki egyetért. De azzal már kevesebben vannak tisztában, hogy hogyan is hat a futás a szervezetünkre, milyen változások mennek végbe a testünkben futás közben.

#sport
2012.09.14.

Berki Krisztián a rendszeres sportolásra buzdít

Szokatlan szerepben, a Médiaunió Alapítvány új reklámfilmjeiben tette próbára tehetségét nemrég a londoni olimpia lólengés és kardvívás bajnoka! Berki Krisztián és Szilágyi Áron szerepel „A sport mindenkié!” kampány új kisfilmjeiben, amelyben ők is a rendszeres sportolásra buzdítanak.

#sport
2012.08.04.

Rebeka kipróbálja: egy hét két keréken

Nyáron rengeteg ember pattan biciklire, és nemcsak azért, mert úgy gondolják, hogy ez remek testmozgás, ráadásul kinek lenne kedve a buszon ülni, amikor két keréken pillanatok alatt ott tudunk lenni bárhol? A következő héten Rebeka nem máshová indul, mint a Balatonhoz, a szépen kiépített bicikliutakon fogja megtenni kedvenc járgányával a körülbelül 350 kilométert, élményeiról a Rebeka Kipróbálta blogban számol be.

#sport
2012.05.20.

Mit sportoljunk nyáron?

Egy felmérés szerint a lányok csupán 11 százaléka mozog rendszeresen, azaz naponta legalább egy órát, a fiúknál valamivel jobb a helyzet, de nem sokkal, náluk 23 százalék ez az arány. Te mit sportolsz? A nyári szünidőre tervezel valamilyen aktív kikapcsolódást? Íme, néhány jó tanács.

#sport
2010.09.18.

Mozgás: avagy milyen sportot válasszak?

Biztos sokakban merült már föl ez a kérdés. Főleg a nyári szünet beköszöntével, mérhetetlenül sok szabadidőd van, amelyet szeretnél hasznosan eltölteni.

#extrém sport
2009.06.02.

Extrém sportok

Mi jut eszedbe, amikor az extrém sport kifejezést hallod? Bungie jumping, sziklamászás, hegyi lejtőkön való biciklis száguldás? Az extrém sportokat űzők kifejezetten keresik az átlagember számára idegtépő, végletekig fokozott izgalmi állapotot, hajszolják az adrenalinszintet turbózó helyzeteket.