Mozgás, futás

#Mozgás #futás

42 db cikk a témában

#kocog
2014.03.16.

Aki kocog, tovább kocog és talán boldogabban

A rendszeres kocogás sokak kedvenc mozgásformája és valósággal szenvedéllyé válik. Dán szívgyógyászok több évtizedes tanulmánya azt bizonyítja, hogy a kocogás az életet jelentősen meghosszabbítja, és a kocogók vallomása szerint örömöt is ad.

#sportolás
2013.05.18.

Tippek kezdő atlétáknak - Versenyzés

Az intenzív, rendszeres testmozgás fontos a szervezet számára. Elkezdeni azonban csak körültekintően, bizonyos szabályok betartása mellett szabad.

#Varga Norman
2012.06.02.

50 nap alatt futva Londonig

Budapestről startol a londoni olimpia nyitóünnepségére futó Varga Norman, aki 50 nap alatt 50 maratoni távot teljesítve érkezik a brit fővárosba július 27-re.

#Nguyen Anasztázia
2012.01.18.

Élsportolók mesélnek: egy fiatal atléta tippjei

Újonnan induló sorozatunkban élsportolók mesélnek arról, a pályán és azon kívül mit tesznek azért, hogy még jobbak legyenek. Beavatnak bennünket az edzéseikbe, a táplálkozási szokásaiba, szinte mindenbe, ami a kulisszák mögött zajlik. Elsőként Nguyen Anasztáziáról olvashattok.

#futópad
2011.11.26.

Égess több zsírt a futópadon!

A futópadok gyakran olyan érzést válthatnak ki belőled, mintha kísérleti patkány lennél. Be vagy zárva az edzőterembe, sehova nem jutsz és lassan az életedet is elunod. Nos, ez a kilátástalan helyzet gondolkodtatott el, hogy vajon a tudósok milyen módszerekkel tartják kísérleti alanyaikat a futópadon. Vajon ez a módszer működhet-e az embereknél is?

#kate middleton
2011.04.29.

Edzés Kate Middleton-módra

Mivel Kate nagy súlyt fektet az aktív életmódra, a diétájával együtt egyszerűen fogyhat, illetve edzheti izmait. Valójában egy tapasztalt „fitness-nyuszi” és naponta legalább egy órát edz, a Clarence-házban felállított berendezések segítségével.

#sport
2010.11.27.

A 7 leghatásosabb testgyakorlat

A következő 7 gyakorlat mindenképpen hatásos, végezd azokat otthon, vagy a konditeremben. De ahhoz, hogy tényleg biztonságos és hatásos legyen az edzésed, mindenképpen alaposan figyelj oda a tanácsainkra! Ha először kezdesz el edzeni, ha egészségügyi problémáid vannak, vagy pedig rendszeresen gyógyszert szedsz, mindenképpen beszélj az orvosoddal, mielőtt neki látsz!

#sportolás
2010.06.02.

Testmozgás: keress új kihívásokat!

Az intenzív, rendszeres testmozgás fontos a szervezet számára. Elkezdeni azonban csak körültekintően, bizonyos szabályok betartása mellet szabad ...

#futás
2009.10.12.

Futás, agyműködés, szex és fogyás - hogyan hatnak egymásra?

A rendszeres testmozgás fontosságát nem lehet eleget hangoztatni. Ha másra nincs is időnk, lábaink mindig „kéznél vannak”: a futás az egyik legegyszerűbben végezhető testmozgás, ám van néhány, a köztudatban tévesen élő hiedelem vele kapcsolatban.