sport
#Mozgás

Hogyan válaszd ki a hozzád illő sportmelltartót?

2023.07.16.
1 perces olvasási idő

Igen nehéz megtalálni a tökéletes sportmelltartót, ami tart, de nem szorít, feszes, de nem vág be és így tovább. Kiválasztottuk az 5 legjobbat, hogy ne kelljen sokat bajlódnod!

A leghatékonyabb

A legjobb sportmelltartók – melyek lehet, hogy kicsit drágák, de megérik az árukat, főleg, ha sokat sportolsz – formázott kosarakkal kerülnek a polcokra, így nem kell aggódnod azon, hogy hülyén nézel ki a konditeremben. A pántjai állíthatóak, ami erős tartást biztosít és nem nyomja a melledet. Ilyen egy tökéletes választás.

tata-tamer sportmelltartó

A multifunkcionális

Ha több sportot is űzöl, nem biztos, hogy ugyanaz a sportmelltartó jó mindenre. Ám a kicsit szokatlanabb formájú, multifunkcionális sportmelltartó nem csak tökéletesen tart, de akár futsz, akár síelsz vagy lovagolsz, tökéletes segítőtársad lesz.

asics-abby-bra sportmelltartó

A legcsajosabb

Ha esetleg hódítanál a konditeremben, választhatsz egy rózsaszín, lányos darabot is, ami rád simul, és az izzadságot is felszívja. Ráadásul nem csak tökéletesen tart, de szivacsainak köszönhetően még egy nagyon ugrálós sport alatt sem fog dörzsölni.

sweat-resistant sportmelltartó

A legkényelmesebb

A hihetetlenül puha poliészter bélés a lehető legkényelmesebb sportmelltartóvá teszi ezt a darabot, aminek a pántjait is úgy alakították ki, hogy semmiképpen ne dörzsöljenek vagy vágjanak be a bőrödbe – jó választás, minden sportágnál!

comfort-sprts-bra

A legtermészetesebb

Egy ilyen nőies sportmelltartót akár topként is viselhetsz, hiszen vibráló színű, V-kivágású és nagyon patos. Ráadásul akár környezetbarát formában is megveheted – egyes sportmelltartók kosarait kávéültetvények újrahasznosított anyagaiból készítik.

most-natural-sports-bra sportmelltartó

(KamaszPanasz - Gy.A., forrás: health.com)