randi
#Lélek

12 tipp, hogy megtaláld álmaid férfiját

2022.06.15.
2 perces olvasási idő

A randevúzgatásnak nem kell egy kitalálós játékhoz hasonlítania, mert sokkal magabiztosabban is kiderítheted, hogy ki az, aki igazán hozzád való.

Első lépés

Állíts össze egy listát. Gondold végig eddigi tapasztalataid és elképzeléseid alapján, mi az, amit egy férfiban igazán keresel. Négy kategóriába kell sorolnod a fő tulajdonságokat: lelki, testi, érzelmi és szellemi. Minden egyes kategóriába maximum két tulajdonságot sorolhatsz fel, a két legfontosabbat. Ugyanis minden más csak és kizárólag a kémián múlik, így felesleges pontosabb, elérhetetlen képet alkotnod. Ezt a listát tartsd mindig a tárcádban.

Második lépés

Rendezd át a teendőidet. Ahhoz, hogy találkozz a megfelelő pasival, muszáj társaságba járnod. Minden héten legalább egy rendezvényen részt kell venned. Fontos, hogy olyan helyszíneket válassz, ahol a kívánságaidnak megfelelő réteget találod. Színház, partik, múzeumok… És még fontosabb, hogy mindig egyedül menj vagy a barátnőiddel. Sose más férfi társaságában.

Harmadik lépés

Ismerkedj meg hetente legalább három férfival és állíts fel sorrendet köztük. Az első helyen legyen az, aki leginkább hasonlít a listádon szereplő álompasira, a második többé-kevésbé felel meg a feltételeidnek és a harmadik, akivel biztos, hogy csak barátság lehet köztetek.

Negyedik lépés

Egy kis marketing. Add el magad. Mert lehet, hogy te megtalálod a neked való partnert, de ő meglátja benned az igazit? Bármennyire is nehezedre esik, de igazi ragadozóvá kell válnod. Csábító szemek, csinos, formákat kiemelő ruhák…

Ötödik lépés

Flörtölj és add meg a jelet. Ha nem adsz jelzéseket a kiszemeltednek, majdnem biztosra veheted, hogy nem fog közeledni hozzád és még a nevét sem tudod meg. Használd a legbarátságosabb gesztust, a mosolyod. Egy bájos mosollyal bárkit le lehet venni a lábáról, és egyáltalán nem árulja el, hogy te csak egy hangulatos beszélgetésre vagy esetleg valami mélyebb kapcsolatra vágysz.

Hatodik lépés

Közlekedj egyedül. Ha a barátnőiddel mész szórakozni, akkor vajmi kevés esélyed van az ismerkedésre. Először is, mert a lányok egyből kritizálják a közeledő pasikat, másodszor a mert a férfiaknak is kellemetlenebb egy egész csoporthoz odalépni, mint egyetlen emberhez.

Hetedik lépés

Engedd át a kezdeményezést a férfinek, hagy válassza ki ő a randi dátumát. Ugyanis, ha hozzád kerül az időpont kiválasztásának a lehetősége, akkor az egész randi rajtad áll majd és így semmit sem deríthetsz ki abból, hogy az udvarlónak milyenek az elképzelései és milyen a személyisége.

Nyolcadik lépés

Ne bújj ágyba addig senkivel, amíg nem bizonyosodsz meg arról, hogy valóban egymáshoz illőek vagytok és egymás társaságára és szerelmére vágytok. Mert ha hamarabb kerül sor, erre a bensőséges kapcsolatra, akkor joggal feltételezheti a férfi, hogy nem vagy összhangban magaddal, nem tartod magad sokra, és ezt mással is bármikor megteszed.

Kilencedik lépés

Légy megbízható és ne habozz… Ha a tegnap esti srác hív, akinek megadtad a számod, ne játszd el az elérhetetlent, két napnál tovább soha ne várakoztass meg senkit, mert a következő szombat éjszaka már új vadra fog vadászni és téged gyorsan elfelejt.

Tizedik lépés

Minősítsd a beszélgetést és légy informatív. Ha csak ültök egymással szemben, akkor sosem tudod meg, hogy valójában egy pszichopata társaságában múlatod az időt. Minél barátságosabb vagy, annál hamarabb derülnek ki a turpisságok. Gyorsabban lehull a lepel minden rejtegetni kívánt hiányosságról vagy hibáról. Természetesen így te is leleplezed magad, de lehet, hogy számára az összes hibáddal együtt leszel tökéletes. Hanyagold a direkt kérdéseket. Például sose kérdezd meg, hogy meg akar-e már házasodni. Ha erre vagy kíváncsi, tedd fel burkoltabban a kérdést, például mikorra tervezed, hogy családot alapítasz?

Tizenegyedik lépés

Ne pazarold az idődet. Az első kilenc hónap után minden kiderül a másikról. Ha nem látod, hogy a jövőtök egyfelé halad, akkor fájó szívvel, de szakíts vele. Nem lehetsz csak azért valakivel, mert nincsenek összeférhetetlen ellentétek köztetek. Még akkor is lehet meddő egy kapcsolat, ha harmóniában vagytok.

Tizenkettedik lépés

Ne költözzetek össze közvetlenül a házasság előtt. Megkaptad az eljegyzési gyűrűt és a rokonokat is összeismertettétek? Ettől még nem kell rögtön összeköltöznötök. Ez megöli a köztetek megbúvó romantikus harmóniát és már az esküvő előtt belemerültök a szürke hétköznapokba. Hagy legyen izgalmas az esküvő utáni időszak.

Ha ezeket az instrukciókat betartod, megtalálhatod és megtarthatod a Nagy Ő-t. Sok Boldogságot Kívánunk!

(KamaszPanasz)