barát
#Lélek

Barátja van? 12 egyértelmű jel, hogy csak hülyére vesz

2021.06.15.
2 perces olvasási idő

Nagyon tetszik neked a lány, talán beszélgetsz is vele, de nem vagy biztos benne, hogy kellene-e lépned felé. Talán kapcsolatban van? Íme, hogyan tudd meg!

Ó, igen, a gonosz randijáték. Tudod hányszor flörtöltem már egy sráccal úgy, hogy egy óra múlva derült csak ki, hogy barátnője van? Végig ott álltam vele, elköteleztem magam az estére, és tényleg úgy éreztem, hogy működhet a dolog kettőnk között. De ehelyett a srác csak az egója miatt foglalkozott velem, hogy lássa, még mindig be tudna-e fűzni egy lányt. Hogyha ez történik veled is, és a lánnyal, akit kedvelsz, itt van néhány tipp, amikkel könnyen kiderítheted, hogy kapcsolatban van-e?

Hogyan jöhetnél rá, ha barátja van?

Ne vesztegesd az idődet egy olyan lányra, akit otthon a pasija vár!

#1 Megérzés

Sokszor csak érzed, hogy valami nincs rendben. Hogyha baljsejtelmed van a lánnyal kapcsolatban, hallgass a megérzésedre, hiszen valószínűleg nem tévedsz.

#2 Távolságtartó

Talán flörtölget veled, de nem enged igazán közel. Nem érint meg, és amikor tánc közben forrósodik a helyzet, kicsit hátrébb tol téged. Én is pontosan így derítettem ki, hogy az egyik kiszemeltem kapcsolatban volt.

#3 Nézd az ujjait

Ez igazán könnyű. Visel gyűrűt? Hogyha igen, akkor ne vesztegesd az idődet, mert titokban párkapcsolatban él.

#4 Közösségi háló

Hogyha ismerősöd Facebookon, vagy követed az Instagramon, azzal nagyon sok időt megspórolhatsz. Ha valahogyan, hát a közösségi oldalai alapján megbizonyosodhatsz róla, hogy kapcsolatban él-e. Hogyha egy kép sincs a barátjáról, de te sejted, hogy van, akkor bizony egy csalfa barátnővel van dolgod – hiszen okkal rejtegeti a párját.

#5 Nem fordít figyelmet más fiúkra

A nők, ha boldog párkapcsolatban élnek, nem igazán érdeklődnek más fiúk iránt. Persze, néha rájuk pillantanak, de nem ácsingóznak utánuk. Nem akarnak más fiút, hiszen már van barátjuk.

#6 Nem kötelezi el magát feléd

Megkérdezed, hogy nem akarna-e megnézni egy filmet, és alig méltatja válaszra. Ha nem egyeztet pontosan egyetlen randit sem, az egy igazán komoly jele lehet annak, hogy rejteget valamit. Persze az is lehet, hogy szimplán nem érdekled, vagy csak nem akar veled nyilvános helyen találkozni.

#7 Nem válaszol az üzeneteidre

Hogyha nem válaszol az üzeneteidre, akkor nem igazán érdekled őt. Talán nem találkozhat veled, mert barátja van. Ez még mindig jobb, mintha a barátja tudomást szerezne rólad, és beszélni akarna veled.

#8 Nem jár el sokat a barátaival

Azon is múlik ez, hogy hol találkozol vele. De ha a barátnőit gyakran látod bárokban, és őt csak ritkán, akkor az egy árulkodó jel lehet. A kapcsolatban lévő lányok ritkábban látják a barátnőiket.

#9 Mindig telefonozik

Mindig üzenetet ír. Egy klubban van a barátnőivel, és akkor is csak a telefonján pötyög. Miért? Mert az a személy, aki tetszik neki, nincs ott. Hogyha minden szeretted ott van a buliban, akkor miért írogatnál valakinek egyfolytában?

#10 Hol találkoztál vele először?

A klubban nem sűrűn találkozhatsz párkapcsolatban élő lányokkal. Az, hogy hol láttad meg először, talán segít kideríteni, hogy van-e párja. Hogyha egy felnőtt üdülőhelyen Mexikóban, akkor van egy rossz hírem…

#11 Elmondja neked

Talán közli veled, hogy barátja van, de ha nem, akkor az azért van, mert egy kicsit megtetszettél neki. De őszintén, annak az esélye, hogy elhagyja miattad a párját, meglehetősen kicsi.

Szóval, a legkönnyebb mód, ha csak megkérded, hogy van-e barátja. Talán hazudik, de a gesztusaiból könnyen rájöhetsz erre. Talán elkezd dadogni, vagy ideges lesz, vagy valami ilyesmit mond: „Hát, ez bonyolult.” Nem bonyolult, csak foglalt a lány.

#12 Nem célozgat arra, hogy találkozzatok

Hogyha őszintén kedvel, és érdeklődik irántad, akkor biztosan mondana valami ilyesmit: „Elmehetnénk megnézni azt a filmet.”

Ha a beszélgetés végén azt mondja: „Majd beszélünk, szia!” az egy elég komoly jele annak, hogy nem érdeklődik irántad. Talán ez nem azt jelenti, hogy kapcsolatban van, de biztosan nem érdeklődik. Hogyha ő is akarná a dolgot, akkor biztosan felvetette volna, hogy csinálhatnátok valamit együtt.

Egyes lányoknál nehezebb megállapítani, ezért a legegyszerűbb, ha simán rákérdezel, és megkapod a választ.

(KamaszPanasz – R.P.)