randi
#Lélek

Top 10 emlékezetes randiötlet olcsón

2020.02.02.
2 perces olvasási idő

Ki mondta, hogy vagyonokat kell költened egy tökéletes randi megszervezéséhez? Legközelebb, ha romantikázni támad kedved, csak válassz egyet a következő randitippek közül! Mindössze egy kevés pénzre (na meg egy kevés szerelemre) van szükséged egy fergeteges találkához.

1. Közös vacsorakészítés

Ha belefér az időtökbe, kezdjétek a randit egy közeli élelmiszerboltban. Szerezzétek be a hozzávalókat, majd valamelyikőtöknél főzzétek és egyétek meg a vacsit! A közös időtöltés a konyhában jó lehetőség arra, hogy jobban megismerjétek egymást - és ha még az étel is finom lesz, az már csak hab a tortán. Ráadásul, ha a szülők is otthon vannak, ezzel bizonyíthatjátok, milyen felelősségteljes pár vagytok.

2. Pattanjatok biciklire

Biciklizni olcsó és remek módja annak, hogy egy kis izgalmat csempésszetek a programjaitok közé. Akkor sincs probléma, ha szégyenlősebb vagy, hisz biciklizés közben nem kötelező végig beszélni. Fedezzétek fel a közeli parkot, túra terepet, vagy akár a közeli lakóparkot! Lehetőleg tervezzétek úgy, hogy legyen egy úti cél: egy fagyizó vagy étterem, ahol megpihenhettek és van lehetőségetek beszélgetni is kicsit.

3. Karaoke party

Egy karaoke után már igazán nincs mit magadról rejtegetni. Nézz utána, hogy van-e a közelben karaoke party, és csapjatok a lovak közé! Ha nincs, akkor sem kell elkeseredni, hisz rendelhettek magatoknak az internetről (például ilyen program a Karaoke Revolution American Idol).

4. Látogatás egy nem mindennapi múzeumban

Nem kérdés, hogy minden városban találhatóak jól ismert múzeumok, amelyeket te is ismersz. De ha ennél izgalmasabbra vágysz, érdemes ellátogatni egy különlegesebb, extravagánsabb helyre. Egy múzeumlátogatás során a beszélgetés témája adott. Csekkoljatok egy útikönyvet, amelyben felsorolják az összes helyi múzeumot!

5. Irány a bowling

A bowling sokak által alábecsült sport, pedig szinte mindenki számára elérhető. Időjárástól független, nem kell hozzá kigyúrtnak lenned, nem izzadsz meg, plusz, ha hétvégén este mentek, még színes fények és zene is vár rátok (és még nem is beszéltünk a hipszter bowling cipőkről). Akkor sincs gond, ha rosszul játszol, a partnered csak még jobban fogja élvezni a játékot!

6. Piknik a parkban

Pakolj egy táskába szendvicset, édességet és üdítőt, majd irány a park, ahol egy pokrócot kiterítve leheverhettek. Ne felejtsetek el játékokat vinni, mint például frizbit, papírsárkányt vagy kosárlabdát.

7. Minigolf

Nem véletlen, hogy a minigolf az egyik legklasszikusabb és legközkedveltebb első randi választás. Egyszerre buzdít versenyre és nevettet meg, vidám társasággal vagy körülvéve, és a közelben kapható csemegék (pizza vagy shake) olcsók és megoszthatod őket randi partnereddel.

8. Séta a természetben

Válasszatok ki egy szép helyet a közelben, lehet akár a tópart, a közeli hegyek, erdő, vagy akár egy arborétum. Ötletekért kapj fel egy útikönyvet! Csomagoljatok inni és ennivalót, majd élvezzétek a közös sétát és a csodás látványt! Ha további izgalmakra vágytok, érdemes vinni egy kamerát, hogy lássátok melyikőtök a legjobb fotós. Ha ökotudatosak szeretnétek lenni, szedjétek össze a talált szemetet az út során!

9. Társasjáték délután

A társasjátékok felélesztik a versenyszellemet, amely felerősíti a kémiát köztetek, ezért tökéletes első randikra. Általában a legjobb társasjátékok több emberre vannak tervezve, tehát szervezzetek dupla randit!

10. Görkorcsolya

Mégha nem is vagy profi ebben a sportban, első randikon a görkori kivétel nélkül tarol! Egyrészt mert romantikus, a kézfogás szinte kötelező. Másrészt, a sebesség, és a folyamatos félelem a 7 évesekkel való ütközéstől izgalmassá és felejthetetlenné teszi a randitokat.

(KamaszPanasz – K.L.)