randi
#Lélek

Hogyan kerülj közelebb a kiszemelt lányhoz

2022.03.20.
2 perces olvasási idő

Ha nem tudod, hogyan hívj el egy lányt randizni, nem kell rosszul érezned magad miatta. Minden srác érzett már így legalább egyszer az életében! Néha kockázattal jár, hogy elsajátítsd a randira hívás művészetét. Mindenkinek el kell kezdenie valahol, nem igaz?

Néha te magad sem veszed észre, hogy szerelmes vagy egy lányba, aki majdnem minden esetben az egyik jó barátod. Szóval mihez kezdesz? Bevallod neki, hogy szerelmes vagy belé, kockáztatva azt, hogy ezzel elvághatsz kettőtök között minden köteléket a vallomás okozta kínos feszültség miatt, vagy inkább elzárkózol tőle és végignézed, ahogy elsuhan valaki mással?

Ha szerelmet készülsz vallani egy lánynak, tudasd vele, mi jár a fejedben, viszont nem szabad elmondanod! Ez talán zavarosnak hangzik, de ha beveted az alábbi öt egyszerű lépést, meglátod, mennyire könnyű elérni, hogy egy lány beléd szeressen, még mielőtt elhívnád őt egy randira.

1. Beszélgess vele

A lány egy barátod, vagy csak néha összefutsz vele? Az első feladat az, hogy jobban megismerd őt. Ragadd meg a figyelmét és kelts jó első benyomást, amikor a közelben van. Ha felkelted a kíváncsiságát, és eléred, hogy jófejnek tartson, sokkal könnyebb dolgod lesz a későbbiekben. Viszont, ha szégyenlős vagy és nem szeretsz a figyelem középpontjában lenni, akár a barátain vagy egy közös ismerősötökön keresztül is jobban megismerheted.

2. Mutasd meg a vicces oldalad

A legkönnyebb módszer, hogy közelebb kerülj egy lányhoz, és elérd, hogy kellemesen érezze magát a közeledben, a humor. A lányok imádják a vicces fiúkat, ráadásul a humor csodákra képes, ugyanis mindig eltűnteti a kínos hangulatot a beszélgetésből. És még ha nem is nagyon van miről beszélnetek, emlékezetes maradhatsz a szemében azzal, hogy megnevetteted őt.

3. Ugrasd és flörtölj vele

Mielőtt szerelmet vallasz egy lánynak, bizonyosodj meg arról, hogy nem csak barátnak tart. A legtöbb fiú, aki vicces és édes gyakran a barátzónában végzi, mert nem tudják átlépni a határt a barátkozás és az udvarlás között. Bűvöld el és bókolj neki gyakrabban. Hadd lássa, hogy észreveszed azokat az apróságokat, amiktől olyan csinos. Ha valami szépet visel, dicsérd meg. Ha egy lányt próbálsz megnyerni, mindig tudasd vele, hogy vonzónak találod.

4. Kerülj közel hozzá

Próbálj meg több időt tölteni vele, különösen, amikor nincs ott senki más. Ettől majd kellemesebben érzi magát a közeledben, emellett pedig ő is vágyni fog a társaságodra, és hiányolni fog, ha nem vagy vele. Próbálj meg minél több mindent csinálni vele, hívd fel gyakran és kérj tőle tanácsot, illetve segítséget. Ha tanácsot kérsz egy lánytól, legyen szó akár öltözködésről, az életedről, vagy akármi másról, egyfajta kötelék fog létrejönni köztetek, és közelebb fogtok kerülni egymáshoz.

5. SMS-ezz vele és legyél pajkos

Ha teljesítetted az eddigi lépéseket, már valószínűleg a lány is igazán kedvel téged. De csak hogy biztosítsd, hogy jobban kedvel téged, mint egy barátot, kezdj el SMS-ezni vele. Kezdhetsz késő esti SMS-ekkel, és néhány napon belül már az ágyból SMS-ezhettek egymással. Mikor éjjel SMS-eztek, mindig találj valami kifogást, hogy pajkos lehess vele. Először kérdezz pár bugyutább kérdést, majd fokozatosan eljuthatsz a szexibb dolgokig.

6. Ne félj a visszautasítástól

Fontos hogy emlékezz, a legrosszabb, ami történhet, hogy a lány nemet mond. Természetesen fájni fog. De ez még így is jobb, mintha egész életedben ragaszkodnál ahhoz a képtelen reményhez, hogy egy szép napon majd magától rájön, hogy mennyire szereted.

Ha ezeket a lépéseket használod, elkerülheted a visszautasítás kockázatát, mivel a lány beléd fog esni, még mielőtt elmondanád az érzéseidet. De bármi is legyen az indok, soha ne hagyd, hogy a visszautasítástól való félelem tartson vissza attól, hogy kifejezd az érzéseidet. Meg fogod bánni, ha nem mondod el neki az igazságot.

(KamaszPanasz - B.Zs.)