első randi
#Lélek

Tippek a legelső randihoz lányoknak

2015.03.06.
2 perces olvasási idő

Az első randi egy olyan esemény, amire nem mindig tud az ember felkészülni - hiszen minden a jelenlévő személyektől és a körülményektől függ. Az alábbiakban mégis megpróbáltunk összegyűjteni néhány olyan tippet, amelyek segítségével könnyebben mehet majd az első randi a kiszemelteddel!

Légy önmagad!

Senki sem szereti, ha becsapják. Persze előfordul, hogy kicsit megszépítjük a normális énünket, hogy jó benyomást tegyünk valakire, de van egy éles határvonal szépítés és a teljes megjátszás között. Tehát hallgasd meg a fiút, amikor a kedvenc sportjáról beszél, viszont ne mondd rögtön azt, hogy te is egy nagy rajongó vagy – csak hogy ezzel nyerd meg őt magadnak!

Öltözködj a megszokott módon!

Ne öltözködj másképpen, csak mert úgy gondolod, hogy a fiúnak ez jobban tetszene! Ez biztos jele annak, hogy túlságosan erőlködsz. Ugyanez vonatkozik a sminkelésre is: ha tetszeni akarsz, ne vastag réteg sminkkel érd el! Ha kényelmetlenül érzed magadat nagyon rövid szoknyában, magas sarkúban és drámai sminkben, ne vedd fel őket! Kísérletezz a ruhadarabokkal, kiegészítőkkel és sminkkel, ezáltal tapasztald ki, hogy mi az, ami a legjobban áll - plusz egy kis magabiztossággal csodákat érhetsz el!

Hangsúlyozd a legelőnyösebb fizikai tulajdonságaidat!

Vannak olyan ruhák, amiket nem kéne felvenned az első randira. Nem kell csak azért követned a divattrendeket, hogy egy fiú elhívjon valahová! A divatos és szokatlan cuccokban gyakran érezheted magadat kényelmetlenül – ami kifejezetten nem tesz jót a magabiztosságodnak. Inkább olyan dolgokat hordj, ami jól áll rajtad, hogy kiemelhesd a legelőnyösebb vonásaidat. Hívd fel a figyelmet a hosszú lábaidra, viselj olyan színeket, amik kiemelik a gyönyörű szemeidet, vagy vegyél fel egy övet, hogy hangsúlyozd a karcsú derekadat! Persze beletelhet egy kis időbe, mire megtanulod, hogy mi áll jól neked. Az a fontos, hogy érezd magad kényelmesen és szeresd a testedet!

Közös beszédtémák

Vannak bizonyos dolgok, amikről a pasik imádnak beszélni: kocsik, sport, akciófilmek – csak hogy említsünk néhányat. Derítsd ki, hogy mi az, amit a srác kedvel, és mi az, amit nem, majd irányítsd a beszélgetéseteket ebbe az irányba! A társalgásotok során ne játszd meg magadat, de ne is hurrogd le rögtön, ha például valami olyasmit mondana kedvenc időtöltésének, amit te nem szeretsz. Tűnj érdeklődőnek és hallgasd meg a mondanivalóját, de ne hitesd el vele az érzéseid ellenkezőjét!

Szemkontaktus

A szem a lélek tükre. Annyi mindent ki lehet fejezni velük – például a szemkontaktuson keresztül randiérzékeltetheted, hogy mennyire odavagy a srácért. Amikor csak lehetséges – persze anélkül, hogy túl feltűnő lenne – próbáld meg elkapni a fiú tekintetét és mélyen a szemébe nézni. Még jobb, ha azt veszed észre, hogy ő bámul téged. Ha a szemébe nézel, mosolyogj rá! Ebből biztosan le tudja majd szűrni, hogy tetszik neked – és a biztatástól felbátorodva könnyebben fog közeledni hozzád.

Mosolyogj!

A mosoly az egyik legerősebb fegyver egy srác megbabonázásához. Tehát bármikor, amikor látjátok egymást, villantsd a fiúra a gyönyörű mosolyodat és figyeld a hatását! Nincs is könnyebb módszer, hogy megmutasd a kiszemeltednek, hogy egy barátságos, megközelíthető lány vagy, és hogy a fiú mennyire tetszik neked! Tehát amikor felveszitek a szemkontaktust, ne csak nézz, mosolyogj is!

Beszélgetés közben

Amikor te és az adott srác már beszélgettek, növeld a szexuális feszültséget köztetek! Pillants rá többször, és ha elkapja a tekintetedet, mosolyogj rá! Beszélgetés során figyelj rá, nézz a szemébe, és nevess a viccein! Játssz a hajaddal, de ne erőltetetten! Alkalomadtán enyhén simítsd a fiúhoz a karodat vagy válladat! A testbeszéd többet mond minden szónál, ezáltal pedig a srác észreveheti, hogy mennyire tetszik neked!

B.Cs.

Kapcsolódó címkék

randi