Betegségek, idegesség

#Betegségek #idegesség

80 db cikk a témában

#3D-s készülékek
2010.02.25.

A háromdimenziós filmek veszélyei

Most hogy James Cameron filmje, az Avatar bevételi rekordokat döntöget, egyre inkább előtérbe kerül a 3D-s mozi, és valószínűleg a jövőben egyre több 3 dimenziós film fog készülni. A 2010-es évi Consumer Electronics Show nevű rendezvényen számos olyan multimédiás eszközt mutattak be, melyek támogatják a 3D-s alkalmazásokat, köztük játékokat, melyekhez egy kényelmes 3d-s szemüveg van mellékelve kellékként.

#diabétesz
2009.11.13.

Ne stresszelj! Cukorbetegséget okozhat!

Azt már mindenki hallotta, hogy az elhízás, a mozgásszegény életmód cukorbetegséget okozhat. A legújabb kutatások szerint azonban a stressz is rizikófaktor! Tehát ne aggódj - cikkünkből mindent megtudhatsz a betegség tüneteiről és megelőzéséről.

#mobiltelefon
2009.11.12.

A mobilok több embert ölnek meg, mint a cigi?!

A mobilok sokkal több embert képesek megölni, mint a cigaretta! A tanulmány, amelyet Prof. Dr. Vini Khurana dolgozott ki, egyike a legmegdöbbentőbb 21. századi feltételezéseknek.

#TV
2009.11.10.

A TV-zés veszélyei: Cukorbetegség

Lehet, hogy ez így kissé erőltetettnek hangzik, viszont rengeteg bizonyíték van rá, hogy a mértéktelen TV nézés nagyban hozzájárul a diabetes kialakulásához.

#táplálkozás
2009.10.16.

Te kihez fordulsz tanácsért?

Egy új tanulmány szerint a kamaszok 63 %-a a szüleihez, gyámjához fordul először az egészségügyi és táplálkozással kapcsolatos kérdésekkel. 50 %-uk az internetről tájékozódik.