pasi
#Testi problémák

Az árulkodó pasi-testbeszéd a sokadik randin

2015.01.28.
2 perces olvasási idő

A sokadik randin az ember már általában felszabadultabb, nem görcsöl azon, mit mond, hogyan viselkedik. Vajon mire utal a sokadik randin a pasid testbeszéde?

Kinyújtja a tenyerét

Ha szembe fordul veled és feléd nyújtja a kezét tenyereivel felfelé, akkor nagyon mély érzésű pasiról beszélünk. Még jobb, ha meg is fogja a kezedet – ezzel felvállal a világ előtt, és igazán érezheted a szerelmét.

A kezeivel beszél

Az a pasi, aki beszéd közben a kezeit is használja, nagyon jól kommunikál, ezek mellett általában vad és nagylelkű.

Büszkén fogja a kezedet társaságban

Szeretné megmutatni a nagyvilágnak, hogy az övé vagy. Ez azt jelenti, hogy komolyak a szándékai, ám gyakran előfordul, hogy túl féltékeny.

Megfogja a hátadat, derekadat vagy oldaladat

Ha a srác túl van fűtve, akkor az ilyen érzékeny pontjaidat fogja meg – sajnos ez sokkal kevésbé érzékeny, mintha megfogná a kezedet vagy végigsimítana a karodon.

Megsimogatja a hasát

Ilyenkor kicsit szeretne emlékeztetni arra, hogy miért is vagytok együtt. Érzékeny, ám csapodár srác, aki közben pimaszul mosolyog – de ha a zuhanyzódba akarod vinni, tökéletes választás!

A csókja hosszú és erős

Egy ilyen csók tovább tart, mint 10 másodperc – ha ilyen gyakran fordul elő, akkor mély érzelmeket táplál irántad, és többet szeretne, mint kihasználni.

Megnyalja az ajkait

Éhesnek tűnik, majd megnyalja az ajkát – tényleg éhes, csak kicsit más értelemben. Szóval, ha ilyen mozdulatokat tapasztalsz nála, amikor rád néz, akkor láthatod az erotikus étvágyát, ami egyáltalán nem kicsi!

Közel hajol hozzád

Egy csávó, aki ennyire közel kerül a személyes légteredhez biztosan többet szeretne, mint veled szemben álldogálni – hát dönts, akár helyette is!

Könnyedén nevet

Ilyenkor a srác nyugodt és mer önmaga lenni veled – szóval valami tényleg alakul köztetek és valószínű még sok-sok randi.

Egy finom csókkal köszön el

Ha ennyire gyengéd veled búcsúzáskor, akkor jó pasast választottál – heves, mégis önmegtartóztató srácról van szó.

Lomhán átölel, rajtad tartja a vállát

Amikor egy srácot megfognak a tetteid, legszívesebben átölelne, ám nem mindig merik kimutatni az érzelmeiket. Ilyenkor még kicsit szorosabb érzelmi köteléknek kell kialakulnia köztetek, de biztos lehetsz abban, hogy elbűvölted. Bátorítsd egy kicsit!

Nyakadat, vagy egyéb érzékeny pontodat csókolja búcsúzás során

Ilyenkor nagyon érzékeny, figyelmes pasiról beszélhetünk, aki meg akarja mutatni, hogy szeret és védelmez minden áron.

Határozottan, keményen érint meg

Ilyenkor nem lágy vagy romantikus érzelmekről beszélhetünk, a srác egyszerűen ágyba akar vinni – még ha nem is mondja, a nonverbális kommunikációja elárulja őt!

A fejedet vagy a hátadat simogatja

Egy ilyen érzékeny tapintás szenvedélyes érzelmekről árulkodik, miközben szeretné megmutatni, hogy mennyire is vigyáz rád. Talán túl megfontolt is – lepd meg, pörgesd fel magatokat!

Kedves, vidám az arckifejezése, miközben a fogait is megmutatja

Egy ilyen pillantástól sokan elolvadnak, ám vigyázz, az ilyen srácok szeretik kihasználni előnyös tulajdonságiakat – mindig gondolkozz, ne hagyd, hogy elvarázsoljon!

Egyszerre csókol és ölel

Ez egy vad, szenvedélyes srác, az ilyen típusú pasik változatosak és szabadak. Sokszor meg fog lepni, ám nehéz féken tartani – döntsd el, hogy szeretnéd-e ezt.

A kezein ül

Ha a srác a kezein ül, akkor megpróbálja kontrollálni azt, amit mondana. Valószínűleg nem bízik magában és nem szeretne kiábrándítani téged, épp ezért igyekszik féken tartani magát.

(Gy.A., forrás: Cosmopolitan)

Kapcsolódó cikkek