TÁPLÁLKOZÁS ivás kategória (174)

Eljutottál az 5. hétig! Gratulálunk, nagyon ügyes vagy! Csak így tovább! Eddig leginkább az ételekre koncentráltunk, de az általunk fogyasztott italok többsége is tartalmaz kalóriákat, ezért jó ötlet megbizonyosodni arról, hogy odafigyelsz a folyékony halmazállapotú kalóriákra is.
2014-04-14 Nincs hozzászólás
Hogyan szabadulj meg azoktól a borzasztó, idegesítő zsírpárnáktól? A KamaszPanasz 6 újabb nagyszerű és hatékony tippet gyűjtött össze neked, melyek segítségével mindez gyerekjáték lesz!
2014-04-12 Nincs hozzászólás
A kávé több mint 700 aromaanyagot tartalmaz, gazdag koffeinben. Manapság egyre népszerűbbek a kávépárnák, ezekből kávégépekkel készíthetünk kávét.
2014-04-08 Nincs hozzászólás
Nem érzed jól magad? Olvasd el a cikkünket, és táplálkozz úgy, hogy a kedved is jó legyen! A hasunk és az agyunk igenis komoly kapcsolatban áll egymással, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy mit eszünk.
2014-04-03 Nincs hozzászólás
Kezdj el egészségesebben étkezni, légy aktívabb, és kezdj el fogyni a KamaszPanasz egyszerű és nagyszerű, 12 hetes útmutatójával!
2014-03-18 Nincs hozzászólás
Ahhoz, hogy jó formában maradj, nem elég az edzőterem rendszeres látogatása. Ez még csak fél siker. A siker érdekében kombinálnod kell a kardio és súlyzós edzéseket egy egészséges, kiegyensúlyozott és tápláló étrenddel.
2014-02-20 Nincs hozzászólás
Talán úgy tűnhet, hogy a legegyszerűbb és leggyorsabb módja a fej- és nyakfájás csillapításának, ha bekapsz egy pirulát, de más módszerek is léteznek, amelyek segíthetnek.
2014-02-17 Nincs hozzászólás
A tea, amely egészen Ceylon-szigetéről (a mai Srí Lanka) vándorolt Európába, számos rajongót állított maga mellé. A britek közvetítésének köszönhetően számunkra ez már mindennapi dolog, hogy a fotelben ülve kortyolgatjuk kedvenc mentolos teánkat.
2014-01-27 1 hozzászólás
Hogyan gyorsítható fel az anyagcsere biztonságos módon?
2014-01-19 Nincs hozzászólás
A helyes irányítás és a megfelelő edzés nagyon fontos a sportolók számára, hogy jól tudjanak teljesíteni edzés közben. De ezzel együtt oda kell figyelniük arra is, hogy mit esznek, hogy valóban a legtöbbet tudják kihozni magukból.
2014-01-08 Nincs hozzászólás
Gyakori probléma a fogyókúrázók életében, hogy fogyókúra után nem a várt karcsú testet nyerik, hanem csíkokkal szabdalt, lógó bőrtömeg marad rajtuk.
2014-01-05 Nincs hozzászólás
A cukor detox az egyik legmenőbb trend. A három hetes diéta azt ígéri, hogy megszabadít a cukorfüggőségedtől. Egy halom brokkoli tényleg megszabadít a cukor iránti vágytól?
2014-01-04 Nincs hozzászólás
Bejgli nélkül nincs Karácsony, legalább is Magyarországon. De ami nálunk a bejgli, az a franciáknál a fatörzs, az angoloknál pedig a puding. Cikkünkben olyan finomságokat mutatunk be, amelyek nélkül az adott országban elképzelhetetlen a Karácsony.
2013-12-24 Nincs hozzászólás
A karácsonyi menü sok családban évtizedekig változatlan marad, sokaknál a halászlé és a töltött káposzta nélkül nem is lenne teljes az ünnep. De vajon mi kerül az asztalra a Föld másik oldalán? Induljunk hát képzeletben egy Föld körüli utazásra, és kukkantsuk be különböző országok karácsonyi vacsoráiba!
2013-12-24 Nincs hozzászólás
Azok, akik nem isznak tejet, ám valamilyen formában mégis pótolni szeretnék azt, valószínűleg találkoztak már a mandulatejjel. Akár vegetáriánus, akár tejérzékeny vagy, a mandulatej remek, egészséges választási lehetőség.
2013-12-20 Nincs hozzászólás
<<  1 2 3 4 ... 12  >  >>