/ TEST / fiúknak

TEST fiúknak kategória (468)

A heregyulladás tünetei közé tartozik a fájdalom, a duzzanat, a ráncok elsimulása, a bőrpír, vér jelenhet meg az ondóban, de általános tünetek is kísérhetik, mint például hőemelkedés vagy láz, hányinger és hányás.
2015-12-01 Nincs hozzászólás

- hirdetések -

Biztos ti is ismeritek a héliummal töltött lufiból történő szippantás igen vicces eredményét. Valóban mókás tud lenni, amikor a rendesnél sokkal magasabb hangon tudsz beszélni. De vajon lehetnek az egészségre káros következményei is? Cikkünkből kiderül.
2015-11-28 Nincs hozzászólás
Előfordulhat, hogy a szexuális együttlétkor "nem áll fel". Nem tudod, hogy mi okozza? Lássuk, milyen kiváltó okok jöhetnek szóba.
2015-11-24 Nincs hozzászólás
Sokan nem is gondolnák, de a felnőtteken kívül a gyerekeknél is komoly problémákat okozhat a nem megfelelő táska. Dr. Dobos Márta, ortopéd orvos az ínszalagot, az izmokat érintő lehetséges veszélyekről és a biztonságos táskaviselés szabályairól beszélt.
2015-11-20 Nincs hozzászólás
Sokak számára az egyik legnagyobb félelem a fogszabályozóval kapcsolatban, hogy hogyan lehet vele együtt csókolózni. Amikor „drótok állnak ki” az ember szájából, és egy fémkapocs választ el kedvesed szájától... Segítünk, hogy leküzdd a félelmedet.
2015-11-16 Nincs hozzászólás
Az intimtornáról lehetséges, hogy eddig azt gondoltad, hogy csak a középkorú hölgyek tornája. Ám az intimtorna több ennél. Miért is?
2015-11-14 Nincs hozzászólás
15 éves fiú vagyok és van egy nagy problémám: befelé forduló mellbimbóm van. Azon gondolkodtam, hogy meg lehetne-e ezt változtatni sebészeti beavatkozás nélkül. Néha, amikor hideg van, rendes irányba kifordulnak, ám ez sosem tartós. Nem vagyok túlsúlyos, de nem is sportolok. Egy kis fizikai tevékenység vajon segítene?
2015-11-12 Nincs hozzászólás
A kamaszodás folyamatát vajon észre fogom venni magamon? 13 évesen már kamasz vagyok? Mikor kezdődik a kamaszkor?
2015-11-10 2 hozzászólás
A vizelet nem az a dolog, amiről az emberek beszélgetnek. Sőt, általában éppen csak egy pillantást vetnek rá, mikor lehúzzák a vécén. Pedig a vizelet változása (színe, szaga és összetétele) a testben végbemenő fontos változásokra utal. Megmutathatja, hogy mit ettél, mennyit ittál, milyen betegséged lehet.
2015-11-07 Nincs hozzászólás
Mikortól és meddig érdemes szabályoztatni a fogakat? Miért van különös jelentősége a szájhigiéniának a fogszabályzás során? Ezekre a kérdésekre válaszolt dr. Ameri Sahar fogszakorvos, esztétikai fogászati specialista.
2015-11-04 Nincs hozzászólás
A tisztálkodás alapvető szabályait már gyerekkorunkban megtanultuk, de ez a tanulási folyamat nem állhat meg: életkorunknak megfelelően folyamatosan frissíteni kell tudásunkat, hiszen a személyi higiénia hiánya miatt a különféle betegségek könnyebben kialakulhatnak.
2015-11-02 Nincs hozzászólás
Egyesek hangos zajoktól szenvednek, mások a szabadidős tevékenységek közben, a túl hangos zenehallgatás miatt válnak idővel halláskárosulttá. Később talán gyógyszerrel is kezelhető lesz a probléma, addig viszont marad a megelőzés.
2015-10-31 Nincs hozzászólás
A hálószoba hőmérséklete befolyásolja azt, hogy hogyan érzed magad, és azt is, hogy milyen mélyen és meddig pihensz. A túl meleg vagy a túl hideg szoba nagymértékben ronthatja az alvás minőségét.
2015-10-29 Nincs hozzászólás
Az esték egyre hűvösebbek, a levelek elkezdtek hullani és minden srác csak a fociról beszél. Az ősz tipikus jelei. Ahogy a nappalok egyre rövidülnek, valamint az idő egyre hűvösebb, az agyad és a tested több módon is reagál az évszakváltásra: a hangulatod és az alvási szokásaid is változnak.
2015-10-25 Nincs hozzászólás
Vasárnap hivatalosan is elbúcsúzunk a jó időtől, beköszönt a téli időszámításra. Az óraátállításnak köszönhetően ugyan 60 perccel többet alhatunk, de a rövidebb nappalok és az egyre hűvösebb esték a hangulatunkra és a szervezetünkre is hatással lehetnek. A szürke időben hajlamosabbak vagyunk a depresszióra, az átállítás pedig felborítja napi ritmusunkat. Akad ugyanakkor néhány praktika, amellyel felkészülhetünk erre az időszakra, és könnyebben alkalmazkodhatunk a változásokhoz.
2015-10-24 Nincs hozzászólás
<<  1 2 3 4 ... 32  >>