/ TEST / fiúknak

TEST fiúknak kategória (469)

A sperma minősége aszerint változik, hogy mit eszel, hiszen a test mirigyei által termelt nedvek választódnak ki benne.
2016-04-28

- hirdetések -

A rossz lehelet igencsak befolyásolja a rólunk kialakult véleményt. A legkellemetlenebb általában az, hogy nem is tudunk róla, hogy rossz a leheletünk, amíg valamelyik barátunk finoman nem figyelmeztet rá.
2016-04-26
Sokszor érezzük úgy, hogy a nap 24 órája egyszerűen nem elegendő. Éppen emiatt sokan az alvásidő rovására folytatják a napot, így értékes óráktól fosztják meg a szervezetüket. Pedig a kellő mennyiségű pihenés nem csak a szem alatti karikák elkerüléséhez szükséges, hanem akár komoly egészségügyi kockázatoktól is megszabadulhatunk, ha eleget alszunk.
2016-04-22
Tudtad, hogy az emberek egy közeli rokon ruhadarabjának illata alapján könnyen megállapítják, ki viselte azt, még ha hónapok óta nem is látták az illetőt? Ennek oka, hogy a testszagot a környezeti tényezők mellett (mint pl. az étkezés) a genetika is befolyásolja.
2016-04-20
A körülmetélés a legrégebben ismert sebészeti beavatkozásai közé tartozik, hiszen ősidők óta vallási szertartásként végzik. Egyes országokban vallási meggyőződés vagy a tradíciók miatt alkalmazzák, ám egészségügyi és higiénés megfontolásból az elmúlt 30 évben rutinműtétté vált az Egyesült Államokban, Kanadában és Ausztráliában.
2016-04-19
Egyre több kamasz fiú foglalkozik a testépítés gondolatával. Erősebbek, vonzóbbak szeretnének lenni a többieknél. A tükörbe nézve feszülő mellizmot, széles vállakat szeretnének látni. Vannak, akik mindent megtesznek külsejük tökéletesítése érdekében. Kérdés: megéri-e?
2016-04-16
Van, aki esztétikai vagy higiéniai okokból, míg mások csak a divat miatt távolítják el szeméremszőrzetüket. Mi most sorba vesszük a lehetőségeket!
2016-04-12
Álmosan állsz a tükör előtt, miközben mosod a fogad és meglátod az apró szőrszálakat az arcodon. Ez menő dolog, de ugyan ki akarna még ennyi idősen nagy bokros szakállat vagy bajszot növeszteni? Hát igen, itt az idő, hogy elkezdj borotválkozni!
2016-04-11
Lehet, hogy még nem mondták neked (elegen), de az ápolatlan kéz elég visszataszító látványt nyújt. Ebbe pedig beletartozik az is, amikor valaki tövig lerágja a körmeit. Próbálsz leszokni a körömrágásról, de nem megy? Segítünk!
2016-04-06
Általában egy ember naponta 14-szer „szellőzteti” beleit, de normális esetekben ez nem büdös. Ám mit tehetsz, hogyha mégis kellemetlen szagok távoznak belőled?
2016-04-06
12 éves koromban kezdtek megjelenni a visszerek a lábaimon. De akkor még nem fájt a lábam, semmi komolyabb bajom nem volt... - Válogatás a KamaszPanasz szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.
2016-04-04
A vérvétel folyamata sokak számára lelombozó esemény lehet, függetlenül attól, hogy az véradás vagy szűrővizsgálat céljából történik. Előfordulhat, hogy nem érzed magadat idegesnek, nem tartasz a tűszúrástól, a tested mégis éppen az ellenkezőjét érzékeli, és émelyegni kezdesz.
2016-03-31
Az lenne a problémám, hogy akad az arcomon pattanás bőven. Van, aki azt mondja, hogy nem szabad kinyomni, máshonnan meg azt hallom, hogy ki kell nyomni, ha "megérett. Mi az igazság?" A szakértő válaszol.
2016-03-31
Egyre többen egyre kevesebbet alszunk. Egyre nagyobb a kísértés, hogy egy energiaitallal vagy kávéval csökkentsük a fáradtságunkat, ha álmosak vagyunk a suliban. Ez azonban egy ördögi körhöz vezet, amiből nehéz kitörni.
2016-03-30
Gyakran halljuk, hogy az agyunknak körülbelül csak az 10%-át használjuk. Olyan híres emberektől, mint Albert Einstein és Margaret Mead is szokás ilyesmit idézni. Vajon mi az igazság? Milyen más feltevések keringenek a köztudatban az aggyal kapcsolatban?
2016-03-27
<<  1 2 3 4 ... 32  >>