/ TEST / fiúknak

TEST fiúknak kategória (468)

Gyakori téma az emberek között, hogy miért nem tudnak eleget aludni éjjel és épp miért annyira fáradtak. De mi van azokkal a dolgokkal, amelyeket akarva-akaratlanul csinál a testünk, miközben alszunk? Ilyen például a horkolás, az ágybavizelés, amikor beszélsz álmodban vagy az éjszakai szellentés. Nos, ez mind olyan alvási titok, amelyről napközben nem szívesen beszélgetünk! Hát épp itt az ideje!
2016-02-11 Nincs hozzászólás

- hirdetések -

Jó hír, hogy bármennyire is izgulsz miatta, a csókolózást szinte lehetetlen elrontani. Ha az érzelmek adottak, biztos, hogy a csók sem sikerülhet rosszul. Van azonban egy olyan tényező, ami garantáltan rossz emlékké teheti a romantikus pillanatot: a rossz lehelet. Mit tehetsz ellene?
2016-02-08 Nincs hozzászólás
A reggeli merevedés (tudományos rövidítéssel NPT) egy egészséges folyamat, amit minden férfi megtapasztal. Miért történik mindez?
2016-02-04 2 hozzászólás
Testi adottságaink is befolyásolják, hogy felnőtt korunkra magas vagy mély lesz-e a hangunk. Ha elégedetlen vagy jelenlegi hangszíneddel, a beszédterápia segíthet.
2016-02-02 Nincs hozzászólás
Veled is előfordult már, hogy hideg vagy meleg ételek, italok fogyasztása közben fájdalom nyilallt fogaidba? Mi állhat a sokakat érintő, kellemetlen tünet hátterében? A fog túlérzékenységének okait vettük most sorra.
2016-01-31 Nincs hozzászólás
El tudod képzelni, amint a barátnőd mellett éppen te is a bikinivonalad igazítod? Valószínűleg nem. De gondolj csak bele! Egy évtizeddel ezelőtt a hónaljszőr teljes mértékben elfogadott volt a férfiaknál, ma már azonban nagyon kevesen viselik.
2016-01-31 Nincs hozzászólás
Használtad már valaha is úgy a laptopodat, hogy ültél és az öledben volt? Tartott ez annyi ideig, hogy felmelegítse a lábaidat? Ha igen, érdemes elolvasnod, milyen veszélyek leselkedhetnek rád ilyenkor.
2016-01-30 Nincs hozzászólás
A férfiaknál az alacsony tesztoszteronszint tünetei attól függenek, hogy mikor következik be a tesztoszteron csökkenése.
2016-01-26 Nincs hozzászólás
Ha már van fogszabályzód, minden bizonnyal te is szeretnéd megismerni azokat a tippeket, melyek segítségével hamarabb megszabadulhatsz tőle. A szépséghez türelem kell, és sajnos nincs azonnali megoldás a problémára. Ám ne csüggedj, hiszen itt van néhány tipp, ami segíthet felgyorsítani a folyamatot.
2016-01-24 Nincs hozzászólás
Kövek több ponton is kialakulhatnak a szervezetben. A vese- és epekő mellett a mandulákban is létrejöhetnek kemény, olykor fájdalmas képződmények. Jelenlétükre a kellemetlen lehelet is felhívhatja a figyelmet.
2016-01-20 Nincs hozzászólás
A férfiakra az a feladat jutott, hogy borotválkozniuk kell a serdülő kor küszöbétől egészen életük végéig. Annyira nem rossz dolog ez, de ki gondolná, hogy ezt is tanulni kell, és nem elég csak a benedvesített arcon keresztülhúzni a pengét?
2016-01-16 Nincs hozzászólás
Föltekerni a fűtést és takarókupac alá bújni... Mindez csábítónak tűnhet egy hűvös éjszakán, de nem minden esetben tesz jót a szervezetnek! Miközben alszunk, testhőmérsékletünk alkalmazkodik a szobáéhoz. Akármilyen hihetetlen, a hűvösebb levegő a mélyebb szundításnak kedvez.
2016-01-14 Nincs hozzászólás
Az életkor előrehaladtával egyre gyakrabban jelennek meg a szem alatti táskák. A szemmozgató izmok az évek során fokozatosan gyengülnek, a normálisan jelenlévő zsírszövet az alsó szemhéj területére vándorol, emellett a szemhéjak területén a folyadék is felgyülemlik, ezáltal a felgyülemlett folyadék és zsírszövet kialakítja nem kívánatos tüneteket, azonban léteznek olyan betegségek, amikor súlyosabb elváltozások idézik elő a tüneteket.
2016-01-12 Nincs hozzászólás
Mindannyian tudjuk, hogy a kávé, a tea, a dohányzás és bizonyos élelmiszerek elszínezik a fogakat. A fogfehérítő termékek nem olcsók, ezért jó ha tudod, melyek azok az ételek, amelyek fényesítik, tisztítják a fogaidat - ráadásul természetes úton.
2016-01-09 Nincs hozzászólás
Nem könnyű megbirkózni a téli időszakban felkúszó kilókkal. Az ünnepi időszak után sokan tapasztalhatjuk, hogy egy-két kilóval többet mutat a mérleg, hiszen az utóbbi időben magas szénhidrát- és zsírtartalmú ételeket fogyasztottunk, amik gyors hízáshoz vezetnek.
2016-01-05 Nincs hozzászólás
<<  1 2 3 4 ... 32  >>