/ TEST / fiúknak

TEST fiúknak kategória (455)

Veled is előfordult már, hogy ébredés után néhány perccel nehezedre esett fölidézni egy furcsa álom részleteit, csak a hangulata maradt meg benned? Többet szeretnél tudni az álmokról? Kíváncsi vagy, hogy mi történik a testeddel, amikor alszol? Most minden kiderül!
2015-05-25 Nincs hozzászólás

- hirdetések -

A futás és a kocogás formában tart, és kikapcsol. Mégis, megfelelő bemelegítés és hirtelen terhelés következtében a térdízület könnyen megsérülhet. Hogyan védd a térded és az ízületeidet?
2015-05-23 Nincs hozzászólás
Gyakran hallani, hogy a hátizsák cipelése hátfájást okoz mind a gyerekek, mind a felnőttek számára. A legáltalánosabb probléma, amiért a hátizsák fájdalmat okoz, hogy a táska túlságosan meg van tömve, vagy túl magasan, esetleg túl alacsonyan viselik.
2015-05-21 Nincs hozzászólás
Úgy érzed, hogy te vagy a legkisebb ember az osztályodban? Az alacsonyabb fiúk és lányok gyakran alacsonyabb rangúnak érzik magukat – ugyanúgy, mint azok a fiúk, akik korábban érnek és előbb kezdenek el borotválkozni, vagy mint azok a lányok, akik előbb kezdenek el menstruálni.
2015-05-18 Nincs hozzászólás
A bőr testünk egyik legnagyobb és legösszetettebb szerve. Szabályozza a test hőmérsékletét, véd a sérülésektől, fertőzésektől, a kiszáradástól.
2015-05-15 Nincs hozzászólás
Ki ne szeretne jól kinézni egy vagány napszemüvegben? A divatos forma és lencseszín azonban még nem véd meg a nap káros sugaraitól, vagy egy később kialakuló szürkehályog kockázatától. A jó napszemüvegnek a divaton túl más tényezőknek is meg kell felelnie. Íme, néhány tipp, hogy okosan válassz!
2015-05-15 Nincs hozzászólás
Volt egy felmérés az iskolában, és az jött ki, hogy 108 az IQ-m. De a barátaimnak ennél magasabb. Nem sokkal, kb. 116-120 körüli az övék is. A kérdésem az, hogy van-e valami összetett gyakorlat, ami növeli az IQ-t?
2015-05-12 Nincs hozzászólás
Tudtad, hogy a 15-35 év közötti férfiak körében leggyakrabban előforduló rákos megbetegedés a hererák? Korai felismeréssel szinte 100 százalékosan gyógyítható a betegség, ezért is fontos a rendszeres önvizsgálat.
2015-05-09 Nincs hozzászólás
Ébren maradni egyszerű… Legalábbis 5 eszpresszóval és egy energiaitallal. Bár így könnyen felpöröghetsz egész napra, de sajnos egyre nagyobb eséllyel kaphatsz szívrohamot is. Tehát itt a nagy kérdés – hogyan is maradhatsz ébren egészségesen, amikor muszáj?
2015-05-07 3 hozzászólás
Egy kellemetlen érzés, amellyel kivétel nélkül mindenki találkozik élete során: a viszketés. Mik a viszketés kiváltó okai, hogyan előzhető meg, mik a kezelés, gyógyítás lehetőségei? Járjuk körbe egy kicsit ezt a viszketős témát!
2015-05-05 Nincs hozzászólás
A szőrtüszőgyulladás a szőrtüszőre lokalizálódó gennyes elváltozás. A kiváltó mikroorganizmus a legtöbb esetben a Staphilococcus aureus baktérium. A klinikai megjelenési formája 1-3 mm átmérőjű sárga gennyhólyag, melynek közepén a szőrszál található. A leggyakrabban a lábszárak, a combok, a kar, a hajas fejbőr, az áll területén és a bajusztájékon jelenik meg.
2015-05-02 Nincs hozzászólás
Elment a hangom, miután sokat kiabáltam. Mi okozza ezt? Hogyan segíthetek magamon?
2015-04-30 Nincs hozzászólás
A barna bőr örök divat. Hiába falfehérek a modellek, azért mégis, a barnaságban van valami szexi. Tavasszal előkerülnek a lengébb ruhadarabok is, amikor szeretnénk, ha a téli fakóság helyett az egészséges tónusú bőrünket villanthatnánk ki.
2015-04-29 Nincs hozzászólás
A pubertáskor a tested számos változásával jár együtt. Megváltozik a hangod, a testmagasságod, s szép lassan szexuálisan is éretté válsz. Bizonyára a tested fejlődésével egyidőben néhány kérdés is foglalkoztatni kezd. Ezúttal a hímivarsejtekről tudhatsz meg néhány érdekességet.
2015-04-27 Nincs hozzászólás
Bár az arcszőrzet szexi is lehet, a legtöbb férfi nem szereti a borostát. Hacsak nem Tarzan arcápolási technikáját követed, akkor minden héten meg kell borotválkoznod párszor. Itt van egy kis útmutató ahhoz, hogy a borotválkozással kapcsolatos kellemetlenségeknek búcsút inthess.
2015-04-24 Nincs hozzászólás
<<  1 2 3 4 ... 31  >>