/ TEST / fiúknak

TEST fiúknak kategória (461)

Tudod, meglehetősen átható szagot áraszthatsz egy kemény spinning, vagy egy fokhagymás vacsi után. Kiderült, hogy néhány meglepő tényező - például, hogy milyen gyorsan öltözöl reggel, hogy mennyi szénhidrátot eszel, vagy, hogy horkolsz-e - szerepet játszat a testszag megjelenésében. Itt találod, hogy hogyan oldd meg a problémát gyorsan.
2015-07-01 1 hozzászólás

- hirdetések -

Azon gondolkozol, hogy miért változik folyton a hangod magassága és hogy mit is jelent ez? Tudd meg a választ, és azt, hogy ez hogyan függ össze a pubertással és a növekedéssel!
2015-06-30 Nincs hozzászólás
Mi az a tesztoszteron? Milyen szerepet tölt be a szervezetünkben? Hogyan termelődik? Cikkünkben választ kaphatsz minden kérdésre.
2015-06-28 Nincs hozzászólás
A fülzsír sokak számára visszataszító dolog, pedig több fontos szerepe is van. Cikkünkből megtudhatod, hogy mik is ezek pontosan, és hogy mi a fültisztítás helyes technikája.
2015-06-26 Nincs hozzászólás
A borotvapöttyök – amiket egyébként pseudofolliculitis barbae-nek is neveznek – olyan apró piros kis pöttyök vagy mirigyszerű kitüremkedések az arcon vagy a borotvált területen, és borotválkozás után jönnek ki.
2015-06-24 Nincs hozzászólás
A fokozott UV sugárzás káros hatásaitól a bőrünk mellett szemünket is megfelelően kell védenünk. Egy jól kiválasztott napszemüveg megóvhat bennünket a kellemetlenségektől.
2015-06-22 1 hozzászólás
Szoros nadrág, vörös hús, stressz? Melyek ezek közül azok, amik tényleg károsítják a spermát? Rengeteg városi legenda kering arról, mi az, ami spermagyilkos. Az alábbi cikkünk segít elkülöníteni a valóságot a mítosztól.
2015-06-20 Nincs hozzászólás
Az emberek úgy gondolják, hogy a fiúk nem töltenek sok időt a tükör előtt. Azonban ez nem feltétlenül igaz. A fiúk nagy része igenis sok időt fordít a külsejére, esetenként pedig nagy problémájuk az énkép megfelelő kialakítása, a róluk keltett jó benyomás fenntartása.
2015-06-16 Nincs hozzászólás
Napjainkban egyre többet lehet látni csontsovány modelleket a tévében és a magazinokban, ami azt sugallja a tiniknek, hogy ez az ideális, követendő testsúly. Az ideális testsúly kiszámítására létezik egy képlet, melynek eredményéhez jobban kellene ragaszkodnod, mint a látott modellek fotóihoz.
2015-06-15 Nincs hozzászólás
Oszlassunk el minden kételyt: az a fiú, aki ápolt és illatos, az nem ufo vagy valami droid...hanem igenis egy igényes ember. Aki ebben még kételkedne, biztosan nem érezte még saját bőrén a különbséget a hanyag külső és a korrekt megjelenés között.
2015-06-14 Nincs hozzászólás
A szeplők viselői nagy többségben nem szeretik a pöttyöcskéiket. Pedig egyéniséget tükröznek, sőt a lányoknál kifejezetten romantikus, bájos is lehet. A divatvilágban gyakran keresnek kifejezetten szeplős modelleket, mert különlegesek, szépek. Te is az vagy!
2015-06-13 Nincs hozzászólás
A nappali szundítás egyszerre lehet csodás kényeztetés, mindennapos gyötrelem vagy aggodalmak forrása amiatt, hogy vajon hogyan érinti majd az éjszakai alvást. Tudd meg, milyen a szundikálás és az éjszakai alvás kapcsolata, és hogy érdemes-e inkább kerülnöd az előbbit!
2015-06-12 Nincs hozzászólás
Tudtad, hogy a derékfájás vagy a görcsös hasfájás ugyanúgy utalhat húgyúti kövességre, mint a véres vizelet? A betegség tüneteiről bővebben az alábbi cikkünkben olvashatsz.
2015-06-09 Nincs hozzászólás
Azt gondolnánk, hogy a biológia órák és a saját tapasztalatok alapján alaposan megismertük már a testünkkel kapcsolatos tényeket. Ám vannak olyan meglepő dolgok, amelyeket talán még te sem tudsz. Lássuk!
2015-06-08 2 hozzászólás
Vannak olyan tünetek, állapotok, melyeket a testünk tudatunkon kívül csinál, miközben alszunk. Ilyen például a nyáladzás, a horkolás vagy az éjszakai szellentés. Nos, ez minden olyan személyes dolog, amelyről napközben nem szívesen beszélgetünk.
2015-06-06 2 hozzászólás
<<  1 2 3 4 ... 31  >>