/ TEST / fiúknak

TEST fiúknak kategória (444)

A testek ezer féle, fajta változatban élnek. Nincs egy ideális testméret sem! A tested nem olyan, vagy nem kellene, hogy olyan legyen, mint bárki másé, hisz az egyedül a tiéd! Próbáld meg tested az egyéniséged és a jellemed arcának tekinteni!
2014-11-13 1 hozzászólás

- hirdetések -

Ha reggelente sem ébred kipihenten, és napközben sem érzi túl energikusnak magát, annak több oka is lehet. Dr. Vida Zsuzsanna neurológus, alvás specialista, a JóAlvás Központ orvosának segítségével öt lehetséges magyarázatot sorolunk fel.
2014-11-13 Nincs hozzászólás
Az ízületi fájdalom megnehezíti a mindennapokban, a sportolóknak pedig át kell gondolniuk, mit és mennyit edzhetnek. A nyak, a derék, a váll, a térd vagy az ujjak ízületeinek fájdalma csökkenthető, és dr. Pál Mónika, az Oxygen Fájdalomcentrum reumatológusa szerint az okok is kezelhetők.
2014-11-11 Nincs hozzászólás
A következetes ébredési idővel, és a rendszeres étkezéssel felveheted a harcot a kimerültség ellen. Átnéztük a legfrissebb alvással, anyagcserével, stresszel és kronobiológiával (az élőlények időérzékelésének vizsgálata) kapcsolatos kutatásokat, hogy meghatározzuk, mikor vagyunk a legérzékenyebbek a kimerültségre.
2014-11-03 Nincs hozzászólás
A tini agyat állandó növekedési állapot jellemzi, ám az agy néhány területe gyorsabban fejlődik, mint a többi.
2014-11-01 Nincs hozzászólás
A korpásodás egy rendkívül gyakori bőrgyógyászati elváltozás, melyet viszketés és leváló hámpikkelyek jellemeznek. Sajnos ritkán súlyos, nehezen kezelhető formát is ölthet, emellett a betegek életminőségét is jelentős mértékben ronthatja.
2014-10-30 2 hozzászólás
Fogainknak fontos szerepük van a rágásban, a mosolygásban, a beszédhangok képzésében. Lehet, hogy eddig nem tudtál mindent a fogsorodról?
2014-10-29 Nincs hozzászólás
Október 26-án, hajnali 3 órakor egy órával vissza kellett állítani az időmérőket, úgy is mondhatnánk: nyertünk egy órát.
2014-10-27 Nincs hozzászólás
Tudtad, hogy a spermiumok az ondónak csak 0,5 százalékát alkotják, gyorsabbak, mint a jaguár, s eleinte azt gondolták a spermiumról, hogy miniatűr emberkéket hordoz? A fiúknak milliliterenként átlagosan 60-120 millió spermiumuk van, ami proteint, C-vitamint és kalciumot is tartalmaz. Mit jelent, ha az ondó piros, sárga vagy zöld? Cikkünkből ezt is megtudhatod!
2014-10-20 1 hozzászólás
Egyszerű trükkök, amik segíthetnek egy jó éjszakai alvásban. A rossz alvás nagy probléma, hiszen kihatással van mindenre, az iskolai teljesítményedtől a lelkiállapotodig - a teljes egészségedre!
2014-10-17 1 hozzászólás
Sokan nem is gondolnák, de a felnőtteken kívül a gyerekeknél is komoly problémákat okozhat a nem megfelelő táska. Dr. Dobos Márta, az Oxygen Medical holisztikus szemléletű ortopéd orvosa az ínszalagot, az izmokat érintő lehetséges veszélyekről és a biztonságos táskaviselés szabályairól beszélt.
2014-10-16 Nincs hozzászólás
Mikortól és meddig érdemes szabályoztatni a fogakat? Miért van különös jelentősége a szájhigiéniának a fogszabályzás során? Ezekre a kérdésekre válaszolt dr. Ameri Sahar, az Oxygen Medical fogszakorvosa, esztétikai fogászati specialista.
2014-10-15 Nincs hozzászólás
Ha már van fogszabályzód, minden bizonnyal te is szeretnéd megismerni azokat a tippeket, melyek segítségével hamarabb megszabadulhatsz tőle. A szépséghez türelem kell, és sajnos nincs azonnali megoldás a problémára. Ám ne csüggedj, hiszen itt van néhány tipp, ami segíthet felgyorsítani a folyamatot.
2014-10-09 Nincs hozzászólás
Napjainkban nagyon népszerűek a hátizsákok a diákok körében, viszont általában csak az egyik vállukon hordják a táskájukat. Vajon mennyire ártanak ezzel maguknak?
2014-10-06 Nincs hozzászólás
Tudtad, hogy a fogkeféd tele van baktériumokkal? Kutatások bizonyítják, hogy akár 100 millió bacilus is megélhet a fedetlen sörték között, köztük a koli-baktérium, mely hasmenést, valamint a sztafilokokkusz baktérium, mely bőrfertőzést okoz.
2014-10-03 Nincs hozzászólás
<<  1 2 3 4 ... 30  >  >>