/ TEST / fiúknak

TEST fiúknak kategória (436)

Gyakorlatilag nincs olyan fogászati probléma, amit ne lenne könnyebb megelőzni, mint kezelni. Ugyanakkor dr. Záborszky András, az Oxygen Medical fogszakorvosa szerint a fogápolás hatékony lépéseit és a fogvédelem lehetőségeit nem mindenki ismeri.
2014-08-26 Nincs hozzászólás
A fülzsír a hallójáratban elhelyezkedő speciális mirigyek terméke. Ez egy zsíros, kenőcsös massza, amely levált hámsejteket, szőrszálakat, és az esetlegesen odakerülő port és szennyeződéseket is tartalmazza. Fontos hangsúlyozni, hogy a hallójárat nem koszos, nem igényel tisztítást, mosást. A hallójárat öntisztuló, így a fülzsírt sem kell eltávolítani, sőt! A normálisan jelenlévő fülviasz eltávolítása gyulladáshoz vezethet.
2014-08-25 Nincs hozzászólás
Egy kutatás szerint a jövőben ugyanazzal a módszerrel lehet majd kezelni a fogágy-betegséget 2-es típusú cukorbetegséget. Dr. Kozák Lili, az Oxygen Fogászat fogszakorvosa a már most elérhető kezelési lehetőségekre hívta fel a figyelmet.
2014-08-25 Nincs hozzászólás
A talpaid minden egyes négyzetcentiméterén 600 izzadságmirigy található, ez talpanként 250 000 (több mint a tested bármely részén), és naponta körülbelül 500 ml izzadságot termelnek. Tudnod kell, hogy a tested azért izzad, hogy szabályozza a testhőmérsékleted. A láb túlzott mértékű izzadását orvosi nyelven hyperhidrosisnak nevezzük.
2014-08-22 Nincs hozzászólás
A férfiaknál az alacsony tesztoszteronszint tünetei attól függenek, hogy mikor következik be a tesztoszteron csökkenése.
2014-08-20 Nincs hozzászólás
A férfiaknál gyakrabban válik végzetessé a melanoma, mint a nőknél – állítják brit kutatók. Dr. Boros-Gyevi Márta, az Oxygen Medical bőrgyógyásza a korai felismerés jelentőségéről beszélt.
2014-08-19 Nincs hozzászólás
A tetováló tintát a bőr legfelső rétege alá helyezik, ez teszi a tetoválás eltüntetését bonyolultabbá – és drágábbá –, mint magát a tetoválás elkészítését. De ha mégse lennél megelégedve a tetkóddal, azért az eltávolítása is megoldható.
2014-08-18 Nincs hozzászólás
Te is tapasztaltad már, hogy egy-egy buli, koncert vagy hangos zenehallgatás után cseng a füled? Ezt az állapotot tinnitusnak hívják, és általában egészen addig tart, míg a füled újra hozzá nem szokik a normális hangerőhöz. Ha gyakran cseng a füled vagy sokszor kell kiabálnod ahhoz, hogy meghalljanak, az azt jelenti, hogy túl zajos környezetben élsz.
2014-08-13 Nincs hozzászólás
Segítünk megbirkózni a súlyos izzadással, ha neked már nem megy. Összegyűjtöttük neked a legegyszerűbb házi praktikákat, amik segíthetnek. Ha a hőség beáll, vagy az érzelmek túlfűtöttek, az izzadás a szégyenérzet forrása.
2014-08-11 1 hozzászólás
Sokan nem is gondolják, milyen veszélyes lehet egy méh- vagy egy darázscsípés. Ezek a kis teremtmények - főleg védekezés céljából - méreganyagot juttatnak a csípés pillanatában az ember szervezetébe. Ez a méreganyag enyhébb esetben bőrpírt, duzzanatot, fájdalmat okoz, súlyosabb formában viszont akár halálhoz is vezethet.
2014-08-08 Nincs hozzászólás
Gyermekkorban, főként 3 és 10 év között fordul elő gyakran, de a felnőttek 5 százaléka is beszél rendszeresen vagy alkalmanként álmában. A jelenség lehet szórakoztató vagy zavaró, de bizonyos esetekben orvosi kezelés is igénylő.
2014-08-05 Nincs hozzászólás
Ételek a bőrnek: egyszerű hozzávalókból készülnek, és tiszta, selymes arcbőrt biztosítanak! A következőkben bemutatjuk az öt személyes kedvencünket. Mindegyik természetes bőrápoló, olyan alapanyagokból, melyeket bárki megtalálhat a konyhájában.
2014-08-04 Nincs hozzászólás
Köztudott, hogy fogainknak szerepük van a rágásban, a mosolygásban, a beszédhangok képzésében. Lehet, hogy eddig nem tudtál mindent fehéren csillogó fogsorodról? Kapaszkodj meg: nem csak a cukor a fogak első számú ellensége. Most kiderül.
2014-08-01 2 hozzászólás
A verejtékezés fontos élettani mechanizmus, hiszen a párolgása hőt von el, vagyis a test az izzadással hűti magát. A túlzott verejtékezés azonban igen kellemetlen lehet, sőt, egyes betegségek is okozhatnak ilyen tünetet. Dr. Boros-Gyevi Márta, az Oxygen Beauty Clinic esztétikai bőrgyógyásza az okokról és a megoldási lehetőségekről beszélt.
2014-08-01 Nincs hozzászólás
A tetoválás eltávolítása egy hosszadalmas és drága folyamat, amelyet elkerülhetsz, ha néhány egyszerű lépést megteszel még a tetoválás elkészítése előtt. A tetoválás valójában nem más, mint egy heg a bőrödön, amely életed végéig rajtad marad.
2014-07-31 Nincs hozzászólás
<<  1 2 3 4 ... 30  >  >>