/ TEST / fiúknak

TEST fiúknak kategória (439)

Mi az egészséges ülés titka? Miért jelent kockázatot a helytelen ülés? Mit tud az irodaszék, a fitneszlabda, a térdelő és a lovaglószék? Cikkünkben összefoglaljuk a legfontosabb tudnivalókat.
2014-09-02 Nincs hozzászólás
Tartasz attól, hogy lábszagod van? Félsz levenni a cipődet mások előtt a lábszag miatt? Próbáld ki házi praktikáinkat!
2014-08-30 Nincs hozzászólás
A pattanások a kamaszkor velejárói. Vannak, akiknek jobban meggyűlik a baja velük, míg a szerencséseknek alig jut belőlük. Akár így, akár úgy, kezelésüknél nem árt néhány szabályt betartani.
2014-08-29 Nincs hozzászólás
A vizelet nem az a dolog, amiről az emberek beszélgetnek. Sőt, általában éppen csak egy pillantást vetnek rá, mikor lehúzzák a vécén. Pedig a vizelet változása (színe, szaga és összetétele) a testben végbemenő fontos változásokra utal. Megmutathatja, hogy mit ettél, mennyit ittál, milyen betegséged van.
2014-08-28 Nincs hozzászólás
Gyakorlatilag nincs olyan fogászati probléma, amit ne lenne könnyebb megelőzni, mint kezelni. Ugyanakkor dr. Záborszky András, az Oxygen Medical fogszakorvosa szerint a fogápolás hatékony lépéseit és a fogvédelem lehetőségeit nem mindenki ismeri.
2014-08-26 Nincs hozzászólás
A fülzsír a hallójáratban elhelyezkedő speciális mirigyek terméke. Ez egy zsíros, kenőcsös massza, amely levált hámsejteket, szőrszálakat, és az esetlegesen odakerülő port és szennyeződéseket is tartalmazza. Fontos hangsúlyozni, hogy a hallójárat nem koszos, nem igényel tisztítást, mosást. A hallójárat öntisztuló, így a fülzsírt sem kell eltávolítani, sőt! A normálisan jelenlévő fülviasz eltávolítása gyulladáshoz vezethet.
2014-08-25 Nincs hozzászólás
Egy kutatás szerint a jövőben ugyanazzal a módszerrel lehet majd kezelni a fogágy-betegséget 2-es típusú cukorbetegséget. Dr. Kozák Lili, az Oxygen Fogászat fogszakorvosa a már most elérhető kezelési lehetőségekre hívta fel a figyelmet.
2014-08-25 Nincs hozzászólás
A talpaid minden egyes négyzetcentiméterén 600 izzadságmirigy található, ez talpanként 250 000 (több mint a tested bármely részén), és naponta körülbelül 500 ml izzadságot termelnek. Tudnod kell, hogy a tested azért izzad, hogy szabályozza a testhőmérsékleted. A láb túlzott mértékű izzadását orvosi nyelven hyperhidrosisnak nevezzük.
2014-08-22 Nincs hozzászólás
A férfiaknál az alacsony tesztoszteronszint tünetei attól függenek, hogy mikor következik be a tesztoszteron csökkenése.
2014-08-20 Nincs hozzászólás
A férfiaknál gyakrabban válik végzetessé a melanoma, mint a nőknél – állítják brit kutatók. Dr. Boros-Gyevi Márta, az Oxygen Medical bőrgyógyásza a korai felismerés jelentőségéről beszélt.
2014-08-19 Nincs hozzászólás
A tetováló tintát a bőr legfelső rétege alá helyezik, ez teszi a tetoválás eltüntetését bonyolultabbá – és drágábbá –, mint magát a tetoválás elkészítését. De ha mégse lennél megelégedve a tetkóddal, azért az eltávolítása is megoldható.
2014-08-18 Nincs hozzászólás
Te is tapasztaltad már, hogy egy-egy buli, koncert vagy hangos zenehallgatás után cseng a füled? Ezt az állapotot tinnitusnak hívják, és általában egészen addig tart, míg a füled újra hozzá nem szokik a normális hangerőhöz. Ha gyakran cseng a füled vagy sokszor kell kiabálnod ahhoz, hogy meghalljanak, az azt jelenti, hogy túl zajos környezetben élsz.
2014-08-13 Nincs hozzászólás
Segítünk megbirkózni a súlyos izzadással, ha neked már nem megy. Összegyűjtöttük neked a legegyszerűbb házi praktikákat, amik segíthetnek. Ha a hőség beáll, vagy az érzelmek túlfűtöttek, az izzadás a szégyenérzet forrása.
2014-08-11 1 hozzászólás
Sokan nem is gondolják, milyen veszélyes lehet egy méh- vagy egy darázscsípés. Ezek a kis teremtmények - főleg védekezés céljából - méreganyagot juttatnak a csípés pillanatában az ember szervezetébe. Ez a méreganyag enyhébb esetben bőrpírt, duzzanatot, fájdalmat okoz, súlyosabb formában viszont akár halálhoz is vezethet.
2014-08-08 Nincs hozzászólás
Gyermekkorban, főként 3 és 10 év között fordul elő gyakran, de a felnőttek 5 százaléka is beszél rendszeresen vagy alkalmanként álmában. A jelenség lehet szórakoztató vagy zavaró, de bizonyos esetekben orvosi kezelés is igénylő.
2014-08-05 Nincs hozzászólás
<<  1 2 3 4 ... 30  >  >>