/ TEST / fiúknak

TEST fiúknak kategória (452)

Szakértők tanácsai arról, hogy hogyan óvjuk meg a térdünket.
2015-02-28 Nincs hozzászólás

- hirdetések -

A korpásodás egy rendkívül gyakori bőrgyógyászati elváltozás, melyet viszketés és leváló hámpikkelyek jellemeznek. Sajnos ritkán súlyos, nehezen kezelhető formát is ölthet, emellett a betegek életminőségét is jelentős mértékben ronthatja.
2015-02-25 Nincs hozzászólás
A köröm keratinból, egyfajta elszarusodott fehérjéből áll, hetente 1 mm-t nő. Helyes körömápolással a külső sérülések többnyire megakadályozhatók, a köröm megbetegedései és elváltozásai ugyanakkor szervi okokra vezethetők vissza. Különösen a H-vitamin hiánya befolyásolja a körmök egészségét.
2015-02-25 Nincs hozzászólás
Vörös foltok, viszkető apró pöttyök jelentkeznek a Te vagy partnered nemi szervén szeretkezés után? Lehetséges, hogy allergiás vagy az óvszer egyik összetevőjére, a latexre!
2015-02-24 Nincs hozzászólás
Ugye jó mulatság volt gyerekkorunkban, amikor körbe-körbe forogtunk, majd élveztük, ahogy forog velünk a világ. Az azonban korántsem szórakoztató, ha az ágyból kiszállva megindul a szoba körbe-körbe. A szédülés fokozza a sérülések és balesetek kockázatát, kezeletlen szédülés esetén pedig egy esetleges súlyosabb, veszélyes betegség is a háttérben maradhat.
2015-02-23 Nincs hozzászólás
A fogkő látványnak sem kellemes, viszont ezen kívül más problémákhoz is vezethet, mint az ínyvérzés, a kellemetlen szájíz és szájszag. Érdemes tehát e problémákkal fogorvoshoz fordulnunk, még akkor is, ha maga a fogkő esetleg nem látszik.
2015-02-21 1 hozzászólás
A fiúk mindig erősek, és mindig a macsó kinézettel foglalkoznak - gondolják sokan, akik természetesen nem fiúk. De hogy is van ez valójában? Tulajdonképpen az egész olyan, mint egy nagy verseny, amiben egymást akarjuk megelőzni azért, hogy mi váljunk először igazi férfivé.
2015-02-18 Nincs hozzászólás
Minden kamasz életében eljön az az idő, amikortól a reggeli ébredés szinte elképzelhetetlen kávé nélkül. Az éjszakába nyúló tanulás vagy bulizás után nem meglepő, ha reggel segítségre van szükséged az ébredéshez, ám számos, a kávénál jóval hatékonyabb és egészségesebb módszer létezik erre! Íme, a 10 leghatékonyabb dolog, amitől hamar felébredsz.
2015-02-16 Nincs hozzászólás
Azt talán mindannyian tudjuk, hogy a két vesénknek a folyadék kiválasztásában, vagyis a vizelet előállításában van szerepe, ám a babformájú szerveknek nem csak ez a feladatuk. Miért olyan fontos szervünk a vese?
2015-02-15 Nincs hozzászólás
Mi segíti elő a növekedést és hogyan lehet megjósolni a végleges testmagasságot? Honnan tudhatjuk, hogy elértük-e a végleges magasságunkat?
2015-02-13 1 hozzászólás
Már a neve is rosszul cseng ennek a rettegett bőrhibának, ami számos kellemetlenséget okoz kamasz- és felnőttkorban egyaránt.
2015-02-11 Nincs hozzászólás
Akár természetes, akár festett a hajszíned, a világ szerint ez sokat elárul Rólad... és talán azt is, hogy Te hogyan látod a világot. Mivel sajnos elég gyakran magunkat is olyannak látjuk, amilyennek a külvilág lát bennünket, így a hajszínekkel kapcsolatban kialakult sztereotípiák azok viselőit is befolyásolhatják.
2015-02-11 Nincs hozzászólás
Télen a kezünk sokkal jobban ki van téve az időjárás okozta viszontagságoknak, mint más évszakokban. A hideg szél és a fagy jócskán próbára teszi a kézfejünket. Ám a fűtött szoba sem tesz jót neki, ugyanis a szoba levegője szárazzá válik, így bőrünk intenzívebb vízleadásra kényszerül. Azonban nemcsak a vízleadás okoz problémát, hanem a zsírutánpótlás is, amely lelassul.
2015-02-09 Nincs hozzászólás
Gyakran találkozunk a kamaszoknál lúdtalppal. A gyermekek lábboltozata a járás során fejlődik és veszi fel a végleges alakját. Az ép lábboltozat íves, a lúdtalp pedig ennek a kóros eltérése.
2015-02-09 3 hozzászólás
A sperma minősége aszerint változik, hogy mit eszel, hiszen a test mirigyei által termelt nedvek választódnak ki benne.
2015-02-06 Nincs hozzászólás
<<  1 2 3 4 ... 31  >  >>