/ TEST / fiúknak

TEST fiúknak kategória (440)

Veled is előfordult már, hogy hideg/meleg ételek, vagy italok fogyasztása közben fájdalom nyilallt fogaidba? Az is lehet, hogy álmodban csikorgatod rágószerveidet és még csak nem is tudsz erről. A fog túlérzékenységének okait vettük most sorra.
2014-09-26 Nincs hozzászólás
A Klinefelter-szindróma egy genetikai rendellenesség, ami fiúknál tanulási nehézségeket és a szexuális fejlődés zavarát okozhatja. A tünetek erőssége széles skálán mozog.
2014-09-26 Nincs hozzászólás
Kontaktlencsés vagy és nem érted, hogy miért kell havonta cserélned őket? Ebből a cikkből kiderül, hogyan sokszorozhatod meg kontaktlencséd élettartamát, és hogyan óvhatod meg szemeid egészségét!
2014-09-25 Nincs hozzászólás
A magyarok nem tartoznak a legtudatosabb szájápolók közé, holott fogaink állapota nem csak esztétikai, de jelentősen egészségügyi kérdés is. 2005-ben egy magyar fogyasztó átlagosan 3,3 tubus fogkrémet használt, ami a fogorvosok által javasolt minimum alatt marad, és a fogkeféből is csak évi 1,1 fogy nálunk. Fogorvoshoz pedig leginkább csak probléma esetén megyünk. Holott a tudatos szájápolás ma már nem merülhet ki a napi kétszeri fogmosásban.
2014-09-15 Nincs hozzászólás
A tisztálkodás alapvető szabályait már gyerekkorunkban megtanultuk, de ez a tanulási folyamat nem állhat meg: életkorunknak megfelelően folyamatosan frissíteni kell tudásunkat, hiszen a személyi higiénia hiánya miatt a különféle betegségek könnyebben kialakulhatnak.
2014-09-14 Nincs hozzászólás
Eleged van abból, hogy nincs elég energiád? Élete során előbb-utóbb mindenki megtapasztalja azt a kellemetlen érzést, amitől a legszívesebben azonnal megszabadulna. Fáradtság és levertség... felejtsd el őket örökre!
2014-09-12 Nincs hozzászólás
Korpásodás esetén a hajas fejbőrön gyulladás alakul ki, amely meggyorsítja a fejbőr felső hámrétegének leválását, így szemmel láthatóvá válik a fejbőrön, illetve a hajszálak tövén a korpának nevezett levált szaruréteg.
2014-09-11 Nincs hozzászólás
Egyesek hangos zajoktól szenvednek, sokan mások a szabadidős tevékenységek közben, a túl hangos zenehallgatás miatt válnak idővel halláskárosulttá. Később talán gyógyszerrel is kezelhető lesz a probléma, addig marad a megelőzés.
2014-09-10 Nincs hozzászólás
Sokakat érint és igen kellemetlen probléma a rossz szájszag. A jelenség okai szerteágazóak lehetnek, leggyakrabban szájhigiéniai és fogászati problémák állnak a háttérben. Dr. Mármarosi István, az Oxygen Medical gasztroenterológus főorvosa azonban olyan emésztőrendszeri betegségekről beszélt, amelyek szintén ilyen tünetet okozhatnak.
2014-09-05 Nincs hozzászólás
Hajhullás több formában is jelentkezhet. Az Immunközpont főorvosával, Dr. Kádár János immunológussal a kiváltó okokról és a kezelési lehetőségekről beszélgettünk.
2014-09-04 Nincs hozzászólás
Mi az egészséges ülés titka? Miért jelent kockázatot a helytelen ülés? Mit tud az irodaszék, a fitneszlabda, a térdelő és a lovaglószék? Cikkünkben összefoglaljuk a legfontosabb tudnivalókat.
2014-09-02 Nincs hozzászólás
Tartasz attól, hogy lábszagod van? Félsz levenni a cipődet mások előtt a lábszag miatt? Próbáld ki házi praktikáinkat!
2014-08-30 Nincs hozzászólás
A pattanások a kamaszkor velejárói. Vannak, akiknek jobban meggyűlik a baja velük, míg a szerencséseknek alig jut belőlük. Akár így, akár úgy, kezelésüknél nem árt néhány szabályt betartani.
2014-08-29 Nincs hozzászólás
A vizelet nem az a dolog, amiről az emberek beszélgetnek. Sőt, általában éppen csak egy pillantást vetnek rá, mikor lehúzzák a vécén. Pedig a vizelet változása (színe, szaga és összetétele) a testben végbemenő fontos változásokra utal. Megmutathatja, hogy mit ettél, mennyit ittál, milyen betegséged van.
2014-08-28 Nincs hozzászólás
Gyakorlatilag nincs olyan fogászati probléma, amit ne lenne könnyebb megelőzni, mint kezelni. Ugyanakkor dr. Záborszky András, az Oxygen Medical fogszakorvosa szerint a fogápolás hatékony lépéseit és a fogvédelem lehetőségeit nem mindenki ismeri.
2014-08-26 Nincs hozzászólás
<<  1 2 3 4 ... 30  >  >>