/ TEST / fiúknak

TEST fiúknak kategória (445)

A lakosság körében elterjedt bölcsességek hallatán a fogorvosok a fejüket csóválják, joggal, ők ugyanis tudják milyen következményekkel járhatnak a rossz szokások. Összegyűjtöttünk pár jól ismert, tipikus hibát.
2014-12-20 Nincs hozzászólás

- hirdetések -

Jót tesz a pattanásos bőrnek a napfény? A barnító krémek valóban védenek az UV-sugárzástól? Cikkünkben a bőr ápolásával, betegségeinek kezelésével kapcsolatos néhány tévhit eloszlatását kívánjuk elősegíteni.
2014-12-20 Nincs hozzászólás
Nehéz lehet, ha később lépsz a pubertáskorba, mint a fiú barátaid. Ők már növésben vannak, a hangjuk is változóban van. De ne aggódj, lassan Te is elérsz a pubertáskorba.
2014-12-19 Nincs hozzászólás
Mielőtt elhagytad a tetoválószalont, adtak néhány bőrápolási tanácsot az új tetoválásoddal kapcsolatban. Izgalmadban talán elfelejtetted őket, vagy csak biztos akarsz lenni benne, hogy helyesen ápolod az új tetoválásodat. Nem mindig könnyű mindenre emlékezni, nem igaz?
2014-12-18 Nincs hozzászólás
Nem titok, hogy a legtöbb ember lábának segítségre lenne szüksége. Az elhanyagolt lábfejen olyan bőr van, ami akár 30-szor vastagabb lehet a test többi részén levőnél.
2014-12-15 Nincs hozzászólás
Tudjuk hogy utálod, de a fogselyem használatával tényleg megőrizheted egészséges és esztétikus mosolyodat. Íme, hogy csináld helyesen.
2014-12-07 Nincs hozzászólás
Mosd meg a kezed! – hallottad már párszor a szüleidtől, igaz? Lehet, hogy már szinte bosszantó, mégis ez a legjobb megoldás arra, hogy elkerüld a betegségeket. Különösen fontos ez most, hogy ismét közösségben vagy, s az ősz előrehaladtával a vírusok, bacik is támadásba lendülnek. Ma van a Kézmosás Világnapja.
2014-12-05 Nincs hozzászólás
Sokak számára az egyik legnagyobb félelem a fogszabályozóval kapcsolatban, hogy hogyan lehet fogszabályozóval csókolózni, ha „drótok állnak ki” az ember szájából, és egy fémkapocs választ el kedvesed szájától? Segítünk, hogy leküzdd a félelmedet.
2014-12-03 Nincs hozzászólás
Hogyan eshetünk teherbe és hogyan nem? Oszlassunk el most néhány terhességgel kapcsolatos mítoszt!
2014-12-02 Nincs hozzászólás
Egyre többen egyre kevesebbet alszunk. Egyre nagyobb a kísértés, hogy egy energiaitallal vagy kávéval csökkentsük a fáradtságunkat, ha álmosak vagyunk a suliban. Ez azonban egy ördögi körhöz vezet, amiből nehéz kitörni.
2014-12-01 Nincs hozzászólás
Mozgalmas, pörgős, hosszú napon vagy túl, a késői lefekvés ellenére sem jön álom a szemedre. Kavarognak a gondolatok a fejedben a nap történéseiről, és a másnap előtted álló kihívásokról. Mit tehetsz, hogy mielőbb elaludj, hiszen kora reggel pihenten kellene ébredned?
2014-11-29 Nincs hozzászólás
A hálószoba hőmérséklete befolyásolja azt, hogy hogyan érzed magad, és azt is, hogy milyen mélyen és meddig pihensz. A túl meleg és a túl hideg szobahőmérséklet nagymértékben ronthatja az alvás minőségét.
2014-11-29 Nincs hozzászólás
A heregyulladás tünetei közé tartozik a fájdalom, a duzzanat, a ráncok elsimulása, a bőrpír, vér jelenhet meg az ondóban, de általános tünetek is kísérhetik, mint például hőemelkedés vagy láz, hányinger, hányás.
2014-11-28 Nincs hozzászólás
Bizonyára nem kell sokat magyarázni azt, hogy miért is érdemes időnként véradásra járni. Azonban egy nemrégiben megjelent tanulmány szerint azon túl, hogy ezzel akár életeket is menthetünk, még az egészségünket is óvjuk. Hogy pontosan miért, arról prof. Blaskó György, a Trombózisközpont véralvadási specialistája beszélt. Ma van a Véradók Napja.
2014-11-27 Nincs hozzászólás
A testek ezer féle, fajta változatban élnek. Nincs egy ideális testméret sem! A tested nem olyan, vagy nem kellene, hogy olyan legyen, mint bárki másé, hisz az egyedül a tiéd! Próbáld meg tested az egyéniséged és a jellemed arcának tekinteni!
2014-11-13 1 hozzászólás
<<  1 2 3 4 ... 30  >  >>