/ TEST / fiúknak

TEST fiúknak kategória (451)

Baktériumok, bőrgomba, pattanások, izzadás, rossz lehelet, testszag: a kamaszok rémálmai. Megfelelő higiéniával azonban mind megelőzhető!
2015-03-25 Nincs hozzászólás

- hirdetések -

Március 29-én hajnali 2-kor egy órával előrébb, 3-ra kell állítani az óráinkat. Milyen hatással van ez a változás egészségünkre?
2015-03-23 Nincs hozzászólás
Lehet, hogy manapság már különösebben fel sem figyelsz, ha valakin tetoválás van, hiszen az utóbbi években nagy mértékben elterjed a testdíszítés e formája. A 18-30 év közötti fiatalok negyede visel valamilyen tetoválást, szóval ha a tendencia így folytatódik, 10 év múlva ennek a korosztálynak csaknem 40%-a visel majd tetkót.
2015-03-21 Nincs hozzászólás
Komoly és kemény edzések után bomba alakod lehet, ezt ma már szinte mindenki tudja a kardio edzésekről. Azonban mostani kutatások kimutatták, hogy nem csak a testnek tesz jót ez a fajta edzés, hanem az agyunkat is kellőképpen megtornáztatja. Itt az idő, hogy megtanuljuk kihasználni a kardio egész testre vonatkozó jótékony hatásait.
2015-03-18 Nincs hozzászólás
"Azt tudom, hogy a lányok nagyon ügyelnek arra, hogy jól nézzenek ki, a fiúk pedig élvezik és szeretik, ha egy lány szép, ha pedig nem az, akkor akár ki is közösíthetik. Hogy megy ez a fiúkkal? Mert elég pattanásos vagyok, apró, kékes erek vannak az arcomon, amit csak közelről lehet látni, és nem tudom, mennyire számít ez a lányoknál." Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatából.
2015-03-17 2 hozzászólás
Visszatérő arcüreggyulladást, gyakori légúti fertőzéseket és horkolást is okozhat. Az orrsövényferdülésről dr.Augusztinovicz Monika fül-orr-gégész, a Fül-orr-gége Központ orvosa nyilatkozott.
2015-03-15 Nincs hozzászólás
A benőtt köröm népbetegség, kezelése az egyik leggyakoribb ambuláns (járóbeteg) műtét. Milyen okokra vezethető vissza az elváltozás kialakulása és hogyan kezelhető?
2015-03-14 Nincs hozzászólás
Általában egy ember naponta 14-szer „szellőzteti” beleit, de normális esetekben ez nem büdös. Ám mit tehetsz, hogyha mégis kellemetlen szagok távoznak belőled?
2015-03-12 Nincs hozzászólás
Az akne és a pattanás a tinédzserek leggyakoribb bőrpanasza. Ők azok, akik reggelente árgus szemekkel figyelik magukat a tükörben, hogy elmúlt-e a régi mitesszer, vagy keletkezett-e új pattanás. Amúgy is problémás életükben néha központi szerepet kap a „Hogy nézek ki!” felkiáltás. Hogy ne váljon a bőrünk csúnyává, kellő odafigyeléssel sokat tehetünk a bőrpanaszok kialakulása ellen.
2015-03-12 1 hozzászólás
"Az egészséges viselet szempontjából mi szól a különböző férfi fehérneműk, az alsónadrágok (feszes alsók) és boxeralsók mellett vagy ellen? Sok srác a feszesre esküszik, de néhányan úgy gondolják, hogy egészségesebb laza alsót húzni."
2015-03-10 Nincs hozzászólás
A pénisz a férfi nemi szerv, mely a pubertás során éri el végleges méretét. A pénisznek nemcsak a szexuális együttlét során van funkciója, hanem vizeletürítéskor is.
2015-03-08 Nincs hozzászólás
Kamaszkorban intenzíven megnyúlik a termeted, de nem érheted el a genetikailag kódolt magasságodat, ha a csontjaid nem egészségesek. Lássuk, mi mindent tehetsz csontjaid fejlődéséért!
2015-03-04 Nincs hozzászólás
Szakértők tanácsai arról, hogy hogyan óvjuk meg a térdünket.
2015-02-28 Nincs hozzászólás
A korpásodás egy rendkívül gyakori bőrgyógyászati elváltozás, melyet viszketés és leváló hámpikkelyek jellemeznek. Sajnos ritkán súlyos, nehezen kezelhető formát is ölthet, emellett a betegek életminőségét is jelentős mértékben ronthatja.
2015-02-25 Nincs hozzászólás
A köröm keratinból, egyfajta elszarusodott fehérjéből áll, hetente 1 mm-t nő. Helyes körömápolással a külső sérülések többnyire megakadályozhatók, a köröm megbetegedései és elváltozásai ugyanakkor szervi okokra vezethetők vissza. Különösen a H-vitamin hiánya befolyásolja a körmök egészségét.
2015-02-25 Nincs hozzászólás
<<  1 2 3 4 ... 31  >  >>