/ TEST / fiúknak

TEST fiúknak kategória (463)

Kontaktlencséd van és nem érted, hogy miért kell havonta cserélned őket? Ebből a cikkből kiderül, hogyan sokszorozhatod meg kontaktlencséd élettartamát, és hogyan óvhatod meg szemeid egészségét!
2015-08-28 Nincs hozzászólás

- hirdetések -

Egy-egy 3D-s mozifilm különleges élményt nyújthat a vizuális hatásai miatt, amit Hollywood fejlett 3D technológiája produkál. Nos, ez korántsem igaz mindenkire.
2015-08-25 Nincs hozzászólás
Korpásodás esetén a hajas fejbőrön gyulladás alakul ki, amely meggyorsítja a fejbőr felső hámrétegének leválását, így szemmel láthatóvá válik a fejbőrön, illetve a hajszálak tövén a korpának nevezett levált szaruréteg.
2015-08-22 Nincs hozzászólás
A piercing manapság már szinte teljesen megszokott, senki nem botránkozik meg egy „átlyukasztott” orron, és ezek mellé egyre divatosabb is. Lehet, hogy már benned is felvetődött, hogy piercinget szeretnél. Ha már komolyan gondolod, nem árt kicsit utánanézni a dolgoknak, ugyanis sok mindent megtudhatsz az előnyökről és hátrányokról.
2015-08-18 Nincs hozzászólás
Mi az egészséges ülés titka? Miért jelent kockázatot a helytelen ülőhelyzet? Mit tud az irodaszék, a fitneszlabda, a térdelő- és a lovaglószék? Cikkünkben összefoglaljuk a legfontosabb tudnivalókat.
2015-08-15 Nincs hozzászólás
Nyáron kiemeltem, ám tulajdonképpen minden évszakban fontos, hogy a megfelelő módon védjük a szemünket. Beszéljünk a napszemüvegekről, valamint a hozzájuk kapcsolódó tévhitekről.
2015-08-15 1 hozzászólás
Sokakat érint és igen kellemetlen probléma a rossz szájszag. A jelenség okai szerteágazóak lehetnek, leggyakrabban szájhigiéniai és fogászati problémák állnak a háttérben. Dr. Mármarosi István, gasztroenterológus azonban olyan emésztőrendszeri betegségekről beszélt, amelyek szintén ilyen tünetet okozhatnak.
2015-08-13 Nincs hozzászólás
A nemi úton terjedő betegségekről olyan sok téves információ kering a fiatalok körében, hogy nem is csoda a megbetegedések egyre növekvő száma. A fertőzésekkel – a herpesszel, a chlamydiával, a HIV-vel - szemben való védekezés legbiztosabb módja egyértelműen az önmegtartóztatás. Ha azonban mégis a szex mellett voksolsz, feltétlenül tudnod kell mi igaz, s mi nem a fertőző nemi betegségek háza táján.
2015-08-10 Nincs hozzászólás
Szeretnéd, hogy gyöngyfehér fogaid a lehető legfehérebbek maradjanak? Már tudod mennyire fontos a napi fogmosás és fogselyemhasználat, és az időszakos fogorvos látogatás, és hogy kerülni kell a dohányzást és a dohányrágást. De a fogorvosok szerint bizonyos ételekre és italokra is oda kell figyelnünk, melyek lepedékessé teszik fogainkat.
2015-08-10 Nincs hozzászólás
Ne foszd meg magad egy kiadós esti alvástól! Használd a módszereinket, hogy megkapd a nyugalmat, amire szükséged van!
2015-08-08 Nincs hozzászólás
Az emberi szervezet egyik létfontosságú része a vese, mely páros szerv, és igen fontos funkciókat lát el. A jobb és a bal vese deréktáj fölött, a háthoz közel helyezkedik el. A kiválasztó szervrendszer fő részét képezi, egy igen kifinomult és komplex tisztítórendszert képez. A vért szűri meg, gyakorlatilag „tisztán tartja”, és gondoskodik annak kémiai egyensúlyáról.
2015-08-08 Nincs hozzászólás
Az emberek általában próbálják elrejteni az izzadságot és az ezzel járó kellemetlen szagokat. Az izzadás természetes folyamat, segít testhőmérsékletünk szabályozásában, segítségével elkerülhetjük a túlhevülést.
2015-08-06 Nincs hozzászólás
Gyakorlatilag nincs olyan fogászati probléma, amit ne lenne könnyebb megelőzni, mint kezelni. Ugyanakkor dr. Záborszky András, fogszakorvos szerint a fogápolás hatékony lépéseit és a fogvédelem lehetőségeit nem mindenki ismeri.
2015-08-04 Nincs hozzászólás
A visszér nemcsak a felnőttek problémája lehet, sajnos a fiataloknak is komoly gondot okozhat, csak ők nem trécselnek róla a haverjaikkal. Ennek az fő oka, hogy náluk nem a lábon, hanem egy sokkal kényesebb területen, a heréken jelentkezik.
2015-08-02 1 hozzászólás
Sokan nem is gondolják, milyen veszélyes lehet egy méh- vagy egy darázscsípés. Ezek a kis teremtmények - főleg védekezés céljából - méreganyagot juttatnak a csípés pillanatában az ember szervezetébe. Ez a méreganyag enyhébb esetben bőrpírt, duzzanatot, fájdalmat okoz, súlyosabb formában viszont akár súlyos allergiás reakcióhoz is vezethet, amely életveszélyes állapotot eredményez.
2015-07-29 Nincs hozzászólás
<<  1 2 3 4 ... 31  >>