/ TEST / fiúknak

TEST fiúknak kategória (433)

Tudod, hogy mit kell tenned, hogy megelőzd a napszúrást, a kiszáradást, a hőgutát? És tudod, hogy mi a teendő, ha valaki a környezetedben lesz rosszul? A válaszokat a cikkből megtudhatod.
2014-07-19 Nincs hozzászólás
Tizennyolc éves diák vagyok, és van egy komoly problémám: a lakótársam testszagot áraszt, annyira ritkán fürdik, hogy egy adag szappan elhasználása 2 hónapot vesz igénybe neki. Nem viccelek! Sajnos a jelenlegi helyzetem, és a vele való kapcsolatom miatt nem mondhatom a szemébe a tényeket.
2014-07-18 Nincs hozzászólás
A nyári kánikula miatt izzad a homlokunk. Jogosan vetődhet fel benned a kérdés: töröljük meg a homlokunkat, vagy ezzel csak a lehűlést gátoljuk?
2014-07-17 Nincs hozzászólás
Testi adottságaink is befolyásolják, hogy felnőtt korunkra magas, vagy mély lesz-e a hangunk. Ha elégedetlen vagy jelenlegi hangszíneddel, a beszédterápia segíthet.
2014-07-15 Nincs hozzászólás
A napod minden percét kihasználod. Egész évben az iskola, házi feladat, sport, részmunkaidős állás, a közösségi életed ápolása és más tevékenységek késztetnek arra, hogy korán kelj és későn feküdj le aludni. Ám ha nem alszol legalább 8 és fél órát naponta, nem pihensz eleget, és ezzel ártasz magadnak.
2014-07-14 Nincs hozzászólás
Tudtad, hogy a körmöd állapota utalhat az egészségi állapotodra? Egy kis fehér folt itt, egy kis rózsás árnyalatú folt ott, vagy valami hullámzó duzzanat amott, mind-mind valamilyen betegség jele lehet a szervezetedben.
2014-07-13 Nincs hozzászólás
A gyantázás segítségével eltávolíthatod a nem kívánatos szőrszálakat nemcsak a karodról, lábadról, bikinivonaladról, de a hónaljadról is. A legyantázott terület sokkal tovább marad sima, mivel a szőrt a szőrtüszőből is eltávolítod.
2014-07-10 Nincs hozzászólás
A legtöbb tini számára igen kényelmetlen tud lenni, amikor leizzadva kellemetlen szagokat áraszt magából. Főleg a láb és a hónalj lehet igazán zavaró, akár a rendszeres tisztálkodás ellenére is.
2014-07-09 Nincs hozzászólás
Az emberek általában próbálják elrejteni az izzadságot és az ezzel járó kellemetlen szagokat. Az izzadás természetes folyamat, segít testhőmérsékletünk szabályozásában, segítségével elkerülhetjük a túlhevülést.
2014-07-07 Nincs hozzászólás
A fiatalokat is érintheti a nyak, a derék, a váll, a térd vagy az ujjak ízületeinek fájdalma, de negyven felett valóban sokaknak megkeseríti a mindennapjait. Dr. Dobos Márta, az Oxygen Medical holisztikus szemléletű ortopéd orvosa a mozgás és a fájdalomcsillapítás lehetőségeit ismertette.
2014-07-05 Nincs hozzászólás
A körülmetélés a legrégibb ismert sebészeti beavatkozás, ősidők óta vallási szertartásként végzik. Egyes országokban vallási meggyőződés vagy a tradíciók miatt végzik el, ám egészségügyi és higiénés megfontolásból az elmúlt 30 évben rutinműtétté vált az Egyesült Államokban, Kanadában és Ausztráliában.
2014-07-01 5 hozzászólás
Szakértői tanácsok: mit tegyünk, ha gombás fertőzéstől szenvedünk odalent?
2014-06-27 Nincs hozzászólás
Alig van felnőtt, aki ne tapasztalta volna a nyakfájdalmat, amely okai valójában szerteágazóak lehetnek. Dr. Pál Mónika, az Oxygen Fájdalomcentrum reumatológusa az eredőkről és a kezelés lehetőségeiről beszélt.
2014-06-27 Nincs hozzászólás
Volt már részed abban a kellemetlen élményben, amikor egy horkoló emberrel aludtál egy szobában? Vagy te horkolsz éjszakánként? Íme, néhány természetes módja annak, hogyan szüntethetjük meg a zavaró zajt, és lehet nyugodt az éjszakánk.
2014-06-23 Nincs hozzászólás
A szeplők viselői nagy többségben nem szeretik a pöttyöcskéiket. Pedig egyéniséget tükröznek, sőt a lányok pofikája mintha valami romantikus bájról is árulkodna. A divatvilág is előszeretettel alkalmaz ilyen lányokat. Vannak olyan ruhakollekciók, divatkampányok, ahova kifejezetten szeplős lányokat keresnek modellnek.
2014-06-22 Nincs hozzászólás
<<  1 2 3 4 ... 29  >  >>