/ TEST / fiúknak

TEST fiúknak kategória (446)

Még az anyanyelvünket is elfelejthetjük, ha sokáig nem használjuk. Miért mennek ki a fejünkből a korábban rutinszerűen végzett dolgok is?
2015-01-24 Nincs hozzászólás

- hirdetések -

Az egyenes testtartás nem csak egészséges gerincünkre nézve, és másokra is jó benyomást tesz, hanem egyéb pozitív hatással is bír: egy friss, tengerentúli tanulmány megállapítása szerint nagyobb önbizalommal rendelkeznek azok, akik helyes testtartással élik mindennapjaikat.
2015-01-23 Nincs hozzászólás
A halláskárosodás súlyossága egyénenként változik. Vannak, akiknek részleges halláscsökkenésük van, ami azt jelenti, hogy a fül egyes hangokat érzékel, míg másokat nem. Teljes halláskárosodás esetén semmilyen hangot sem hallanak, ezt hívjuk siketségnek.
2015-01-22 Nincs hozzászólás
A testszag igen érdekes témának bizonyul a tudósok számára, egy kísérletben ugyanis megállapították, hogy az emberek egy közeli rokon ruhadarabjának illata alapján könnyen megállapítják, ki viselte azt, még ha hónapok óta nem is látták az illetőt. A tudósok végül arra a következtetésre jutottak, hogy a testszagot a környezeti tényezők mellett (mint pl. az étkezés) a genetika is befolyásolja.
2015-01-20 1 hozzászólás
Kövek több ponton is kialakulhatnak a szervezetben. A vese- és epekő mellett a mandulákban is létrejöhetnek kemény és olykor fájdalmas képződmények. Jelenlétükre a kellemetlen lehelet is felhívhatja a figyelmet.
2015-01-18 Nincs hozzászólás
Annak ellenére, hogy a lányok hajlamosabbak a fejfájásra a menstruációjuk során bekövetkező hormonváltozások miatt, a fiúknak is fájhat a fejük hasonló okokból kifolyólag. Egy tanulmány kimutatta, hogy már az egészen kicsi gyermekeket is gyötri a fejfájás és ez csak erősödik a serdülőkor küszöbén.
2015-01-15 Nincs hozzászólás
Vannak olyan ételek, amik növelhetik bizonyos férfi hormonok termelődését, és ha igen melyek ezek?
2015-01-12 1 hozzászólás
A férfiakra az a feladat jutott, hogy borotválkozniuk kell a serdülő kor küszöbétől egészen életük végéig. Annyira nem rossz dolog ez, de ki gondolná, hogy ezt is tanulni kell és nem elég csak a benedvesített arcon keresztülhúzni a pengét?
2015-01-07 Nincs hozzászólás
Csak azért, mert szemüveges lettél, úgy érzed nem vagy elég vonzó? Nagyon sok fiatal aggódik a külseje miatt, s cseppet sem érzi magát vonzónak szemüvegben.
2015-01-05 Nincs hozzászólás
Beköszöntött a hideg idő. Ilyenkor még jobban ápolni kell a bőrt. Különösen azon testrészeken - arc, kéz, ajak -, amelyek jobban ki vannak téve a szárító hatású levegőnek.
2015-01-04 Nincs hozzászólás
A rossz lehelet igencsak befolyásolja a rólunk kialakult véleményt. A legkellemetlenebb általában, hogy nem is tudunk róla, hogy rossz a leheletünk, amíg valamelyik barátunk finoman nem figyelmeztet rá.
2015-01-03 2 hozzászólás
A görög eredetű szó a férfiak nem tipikus, rendszerint jóindulatú mellnagyobbodását jelenti, mely valamilyen hormonális zavar következtében alakul ki. Csecsemőkorban, pubertásban és férfikorban egyaránt megjelenhet.
2015-01-02 Nincs hozzászólás
Föltekerni a fűtést, és takarókupac alá bújni... Mindez csábítónak tűnhet egy hűvös éjszakán, de nem minden esetben tesz jót a szervezetnek! Miközben alszunk, testhőmérsékletünk alkalmazkodik a szobáéhoz. Akármilyen hihetetlen, a hűvösebb levegő a mélyebb szundításnak kedvez.
2014-12-21 Nincs hozzászólás
Ha rossz a szemed nem kell feltétlenül szemüveget hordanod! A kontaktlencse kiküszöböli a szemüveg viselés kényelmetlenségeit, a keret zavaró hatását, a túl erős dioptria vagy nagy dioptria különbség okozta torzítást.
2014-12-21 1 hozzászólás
A lakosság körében elterjedt bölcsességek hallatán a fogorvosok a fejüket csóválják, joggal, ők ugyanis tudják milyen következményekkel járhatnak a rossz szokások. Összegyűjtöttünk pár jól ismert, tipikus hibát.
2014-12-20 Nincs hozzászólás
<<  1 2 3 4 ... 30  >  >>