/ TEST / fiúknak

TEST fiúknak kategória (454)

Bár az arcszőrzet szexi is lehet, a legtöbb férfi nem szereti a borostát. Hacsak nem Tarzan arcápolási technikáját követed, akkor minden héten meg kell borotválkoznod párszor. Itt van egy kis útmutató ahhoz, hogy a borotválkozással kapcsolatos kellemetlenségeknek búcsút inthess.
2015-04-24 Nincs hozzászólás

- hirdetések -

Érezted már te is, hogy kiver a víz, pólód a hátadhoz tapad, hónaljadon izzadságcseppek gyöngyöznek, amikor a tanár felelni szólít vagy a táblához hív? Talán furcsa rendellenességnek tűnhet számodra, a verejtékezés mégis teljesen rendjén való dolog.
2015-04-22 Nincs hozzászólás
Kiskoromban én mindig is egy dagi kisfiú voltam. Imádtam a mamám főztjét, és az evés különös kényelemérzettel töltött el. Bántott a tény, hogy túlsúlyos vagyok, és emiatt sokszor piszkáltak az osztályban is. A gyerekek az általános iskolában nagyon kegyetlenek tudnak lenni, és a megjegyzéseik nagyon rosszul esnek egy magamfajta érzékeny fiúnak.
2015-04-20 2 hozzászólás
A többiek testalkata hirtelen megnyúlt, a hangjuk mélyülni kezdett... Nálad pedig még semmi sem változott, és mintha ez nem volna elég, ugratnak is miatta?
2015-04-17 Nincs hozzászólás
Mi lehet az oka, hogy az utóbbi másfél évben feltűnően elernyedt a homlokomon a bőr? Ha beráncolom, nem simul ki teljesen, nem áll vissza úgy, ahogy másoknál megfigyeltem.
2015-04-15 Nincs hozzászólás
Egyre magasabbra növünk, és egyre kevésbé vagyunk agresszívak. Az intelligenciánk viszont hanyatlásnak indult - ezt köszönhetjük a civilizációnak. A kék szem és a fehér bőr is új jelenség.
2015-04-14 Nincs hozzászólás
16 éves fiú vagyok. Régen azt hittem, hogy a kövérségtől nagyobbak a melleim, de most, hogy vékonyabb vagyok, azok ugyanolyan nagyok.
2015-04-13 Nincs hozzászólás
A csuklás nem csak egy egyszerű reflex. Akkor történik, amikor irritáció éri a bolygóideget vagy az egyik ágát, ami az agytól a hasig fut. Szakértők szerint a csuklás leggyakrabban közönséges emésztési zavarok által kiváltott reakció. Számunkra viszont általában csupán nyűg és kellemetlenség. Már gyerekként is csuklunk, és a reflex később is megmarad, nagyjából évi 3-5 alkalommal.
2015-04-10 Nincs hozzászólás
Volt már részed abban a kellemetlen élményben, amikor egy horkoló emberrel aludtál egy szobában? Vagy te horkolsz éjszakánként? Íme, néhány természetes módja annak, hogyan szüntethetjük meg a zavaró zajt, és lehet nyugodt az éjszakánk.
2015-04-07 Nincs hozzászólás
A kutatások szerint sajnos sok ember nem tudja, hogy hol van a szíve, a tüdeje, a veséi. Te hogy állsz tested felépítésének ismeretével?
2015-04-06 1 hozzászólás
"Pár napja voltam egy diszkóban, ott eléggé nagy hangerővel bombázták a fiatalokat. Mikor kimentem, azt tapasztaltam, hogy zúg, sípol a fülem. Van-e esély arra, hogy ez a nagyon pici sípolás is elmúljon, vagy ezzel együtt kell éljek?" A szakértő válaszol.
2015-04-04 2 hozzászólás
Az esti fogmosás után sokan elégedetten dőlnek hátra a fotelben, karosszékben annak tudatában, hogy a fogaik patyolat tiszták. Ha a fogköztisztítás elmaradt, akkor bizony nem végeztek alapos munkát.
2015-04-04 Nincs hozzászólás
A tikkelés olyan időszakos állapot, amely a 18 éven aluliak 25%-át érinti. Néha az embernek csak egyféle tikkelés alakul ki, amely csak bizonyos ideig tart, majd magától elmúlik. Ennek ellenére később kialakulhat másféle is.
2015-04-02 Nincs hozzászólás
Nehezedre esik kimászni az ágyból, rohannak a percek, s Te még mindig nem tudod mit vegyél fel, nem reggeliztél, és hol lehet a matekkönyv? Íme 8 tipp, hogy nyugodtan, összeszedetten és vidáman kezdhesd a napod!
2015-03-30 2 hozzászólás
Egyre több kamasz fiú foglalkozik a testépítés gondolatával. Erősebbek, vonzóbbak szeretnének lenni a többieknél. A tükörbe nézve feszülő mellizmot, széles vállakat szeretnének látni. Vannak, akik mindent megtesznek külsejük tökéletesítése érdekében. Kérdés: megéri-e?
2015-03-29 3 hozzászólás
<<  1 2 3 4 ... 31  >  >>