TÁPLÁLKOZÁS kategória (761)

Sokan keresik a tökéletes módszert arra, hogyan tudják agyukat fitten tartani. Íme, egy jó lehetőség: fekete áfonya. Te hallottál már róla?
2015-01-29 Nincs hozzászólás

- hirdetések -

Egy pohár langyos (mézes) tej elalvás előtt, minden bizonnyal jólesik, ám nincs rá tudományos bizonyíték, hogy segítené az elalvást. Természetesen mindaz, amit eszünk vagy iszunk, hatással van az elalvásunkra, illetve annak nehézségére. Amennyiben neked is nehezen megy az elalvás, próbáld ki az alábbi egyszerű változtatásokat az étrendedben!
2015-01-29 5 hozzászólás
Képzeld csak el, amint szerelmeddel végre csókolóznál, ám amint kinyitod a szád, előkerül a reggeli íze, és a meghitt pillanat máris romokban hever!
2015-01-28 Nincs hozzászólás
Színészek: figyelemmel kísérjük pályafutásukat, nap mint nap látjuk őket a televízió képernyőjén vagy a színpadon, de igazán sokat mégsem tudunk róluk… Csőre Gábor és Józan László a Vígszínház két népszerű művésze ezúttal kivételt tett, és elárulta néhány öltözői titkát. A kulisszák mögött kiderült, milyen módszekkel hangolódnak aznapi szerepükre, mielőtt este hét órakor felgördül a függöny.
2015-01-27 Nincs hozzászólás
Aki azt állítja, hogy az egészséget nem lehet megvenni, nagyot téved. A titok nyitja: tudni kell, mit vesz meg az ember. Ha megveszel egy, vagy akár több terméket is az alábbi vásárlólistáról, már jó úton haladsz az egészséges életmód felé.
2015-01-27 Nincs hozzászólás
A D-vitamin hiányából fakadó problémák egyaránt érintenek minden korcsoportot, a vitaminhiányos táplálkozás pedig növekvő tendenciát mutat. Ezért a szakértők arra figyelmeztetnek, hogy több D-vitamint kell bevinnünk a szervezetünkbe, mint az eddigi ajánlott mennyiség.
2015-01-26 Nincs hozzászólás
Ha benyúlunk a pad alá, ott van; ha leülünk egy padra, a ruhánkba ragad; ha a járdán sétálunk, a cipőnkre ragad, de valójában belegondoltunk már abba, hogy ez a közkedvelt leheletfrissítő nem csak számunkra, de a környezetünk számára is igen kellemetlen?
2015-01-26 1 hozzászólás
Az anyagcsere gyorsasága számos tényezőtől függ, többek között az öröklött hajlamtól, a kortól és a nemtől. Ezeken sajnos nem változtathatunk, ám számos olyan tényező is létezik, amelyek segítségével felgyorsíthatod az anyagcserédet.
2015-01-24 Nincs hozzászólás
Kemoterápiás kezelés alatt sokszor nem kívánja az ennivalót az ember, de néhány jó minőségű, tápanyagdús étel bevitelével csodákat tehetünk.
2015-01-23 Nincs hozzászólás
Ismerősek a következő mondatok? "Már attól is hízom, ha ránézek az ételre, mivel lassú az anyagcserém. Más annyit ehet, amennyit csak akar, mert gyors az anyagcseréje." Bizony, a fogyás körül keringő tévhitek közül az anyagcsere (metabolizmus) viszi a pálmát.
2015-01-23 Nincs hozzászólás
A transzzsírsavak túlzott fogyasztásáért a legtöbben a margarint hibáztatják, amelyek a közhiedelem szerint hidrogénezett növényi olajból készülnek, így magas a transzzsír-tartalmuk.
2015-01-21 Nincs hozzászólás
Ha korábban már próbálkoztál a fogyással, bizonyára hallottad ezeket a mítoszokat. Ezek a mítoszok már a kereskedelmi fitnesz kezdete óta jelen vannak. Általános igazságoknak állították be őket, de egy friss kutatás leleplezte, hogy valójában hatalmas téveszmék.
2015-01-19 Nincs hozzászólás
A napközbeni nem tervezett étkezéseket szokás nassolásnak nevezni. Általában ilyenkor magas kalóriatartalmú és hasznos összetevőket csak kis arányban tartalmazó élelmiszereket fogyasztunk.
2015-01-19 Nincs hozzászólás
Az étrend jelentős mértékben befolyásolja a pattanások kialakulását. Az azonban egyéntől függ, hogy ki mire hogyan reagál. Egyesek például a csokitól, míg mások az olajos magvaktól lesznek pattanásosak.
2015-01-16 Nincs hozzászólás
Akár tanulsz, házit csinálsz, egy vizsgára készülsz, vagy csak egy kis plusz energiára van szükséged az órákon - ha a megfelelő ételeket fogyasztod, az segíthet felturbózni az agyad.
2015-01-14 Nincs hozzászólás
<<  1 2 3 4 ... 51  >  >>