TÁPLÁLKOZÁS kategória (770)

Van-e különbség a barna, és a nyers nádcukor között? Melyik cukorfajta előállítása terheli legkevésbé a környezetet?
2015-07-01 Nincs hozzászólás

- hirdetések -

Akár hiszed, akár nem, létezik néhány olyan étel, amely kis mértékben védi a bőrödet a nap káros sugaraitól. A napvédelem összefüggésben áll az étele antioxidáns tartalmával. A növények antioxidánst termelnek, hogy megvédjék magukat a környezeti hatásoktól, például a hőtől.
2015-06-30 Nincs hozzászólás
Ébresztő, indul a nap! Sohase hagyd ki a reggelit. Olvashatjuk első számú jó tanácsként, és teljesen mindegy, hogy a fogyókúrás ötletek között keresgélünk, vagy az egészséges életmódról szóló cikkeket olvassuk.
2015-06-29 Nincs hozzászólás
Igen, léteznek. A következő ínycsiklandó ételek mindegyike 40 kalória alatt van, így nyugodt szívvel nassolhatsz belőlük.
2015-06-28 Nincs hozzászólás
A legtöbb fejfájástól vagy migréntől szenvedő embernek sok gondot okoznak a frontváltozások. Ezt a helyzetet tovább súlyosbíthatja, ha olyan ételeket eszel, amelyek tovább erősítik a fejfájást.
2015-06-27 Nincs hozzászólás
A mélybordó színű, savanykás gyümölcs számos pozitív tulajdonsággal rendelkezik, egészségre gyakorolt jótékony hatását tudományos eredmények igazolják. A meggy a sportolók és karcsúsodni vágyók számára egyaránt kiváló választás: segít az izomregenerálódásban és a fogyókúrát megelőző méregtelenítésben, emellett pedig kiváló hűsítő italokat készíthetünk belőle a legforróbb nyári napokra.
2015-06-26 Nincs hozzászólás
A nyári időszakban a szabadtéri programok kapnak főszerepet, ám sokaknak a jó idővel együtt az allergiaszezon is beköszönt. A gyötrő tünetekre mindenki gyors megoldást szeretne találni, de a patikában kapható szerek előtt érdemes egy próbát tenni néhány otthoni praktikával.
2015-06-25 Nincs hozzászólás
Van néhány tippünk arra az esetre, ha szeretnél apró változtatásokkal látványos eredményt elérni, például leadni pár kilót, javítani a közérzeteden vagy épp feszesebbé varázsolni a bőrödet. 5 egyszerű étkezési ötlet, amivel sokat tehetsz egészségedért.
2015-06-23 Nincs hozzászólás
Tele vannak vitaminokkal, ásványi anyagokkal és más kívánatos vegyületekkel, ráadásul csökkentik a szívbetegség, cukorbetegség és a daganatok kialakulásának kockázatát is. A 28 legegészségesebb étel között biztos te is megtalálod a kedvenceidet!
2015-06-22 2 hozzászólás
Enni és inni mindig kell, mindegy, hogy hol van az ember. Ha azonban a megszokottól eltérő körülmények között vagy, jobban kell figyelned...
2015-06-21 Nincs hozzászólás
A napi vízleadás a vizelettel, széklettel ürülő, illetve a verejtékkel és légzési gázokkal távozó vízveszteségből áll. A felvételnek és leadásnak ki kell egyenlítenie egymást, hogy az egészséges állapot fennmaradjon. Fontos tudni, hogy amikor a szomjúság érzése megjelenik, a szervezet már jelentős vízveszteséget szenvedett, ezért a nap folyamán gyakran kis mennyiségeket célszerű fogyasztani a kiszáradás elkerülésének érdekében.
2015-06-19 Nincs hozzászólás
Nincs gond, amíg otthon vagyok. Remekül tudom tartani a diétát, és remekül tudok edzeni is. Azonban mikor elutazunk, mintha kicseréltek volna! Csak úgy sorra szegem meg a szabályokat! Mit tehetnék?
2015-06-18 Nincs hozzászólás
Az anyagcsere (metabolizmus) felgyorsítása a fogyókúrázok Szent Grálja. Vajon milyen gyors egy ember anyagcseréje? Ez több mindentől függ. Vannak, akik öröklik a gyors anyagcserét, mások a lassút. A férfiak több kalóriát égetnek el, mint a nők, még pihenés közben is.
2015-06-18 Nincs hozzászólás
A fogyókúrát elkezdeni a legnehezebb, de betartani az igazán nagy feladat. Veled is biztos előfordult már, hogy le szerettél volna adni néhány kilót, de néhány napnál vagy talán hétnél nem tartott tovább a kitartásod. A diétád nyomon követéséhez számos mobil alkalmazás létezik, ám ezek közül is kiemelnénk a Súlypont alkalmazást, amely mindamellett, hogy rendkívül dizájnos grafikát kapott, lehetőséget ad számodra, hogy napi szinten rögzítsd a súlyodat, nyomon kövesd valós súlyodat, és hogy melyik BMI kategóriába tartozol.
2015-06-17 Nincs hozzászólás
Egy kiegyensúlyozott diéta lehet a kulcs az egészséges életmódhoz azoknak a fiatal nőknek, akik policisztás ovárium szindrómában szenvednek.
2015-06-17 Nincs hozzászólás
<<  1 2 3 4 ... 52  >>