/ LÉLEK / család

LÉLEK család kategória (396)

Tetoválás, piercing, hajfestés, dohányzás, alkohol, drog. Megannyi veszély leselkedik rád, amelyek csapdájába könnyű beleesni. Útmutatásunk segít, hogy könnyebben tudj dönteni.
2015-01-27 1 hozzászólás

- hirdetések -

Amikor két ember összeházasodik, azt remélik, örökké együtt maradnak. De néha az idő múltával érzéseik megváltoznak, még akkor is, ha közös gyerekük van. A pár ráébredhet arra, hogy boldogabbak lehetnek külön, mint együtt, ezért a válást választják. Ám ez sohasem könnyű döntés.
2015-01-19 Nincs hozzászólás
Megválaszolatlan levelek sorakoznak az e-mail címeden, tanulnod kellene, de nem tudsz koncentrálni, és az agyad ködös a túl kevés alvástól? Nem meglepő, hogy annyira nehezedre esik megbirkózni a feladatokkal otthon és a suliban.
2015-01-11 Nincs hozzászólás
Amikor 18 évesek leszünk, hivatalosan felnőtt jogokkal bírunk. Ez azonban nem jár automatikusan azzal, hogy a családban is elismernek és felnőttként kezelnek. Miért van ez? Mitől lesz valakiből érett felnőtt?
2015-01-06 Nincs hozzászólás
Szilveszter és az újévi fogadalmak. Minden év elején megfogadunk valamit, azután persze nem lesz belőle semmi. Ezért aztán már nem is szeretünk fogadalmakat tenni. Mert „úgyis belebukunk”, mert „úgysem sikerülhet”. Igazunk van, ha így gondolkodunk?
2015-01-01 Nincs hozzászólás
Miért nem sikerült már megint betartani a szilveszteri fogadalmakat? Mostanra már az első fogadalmak elbuktak. Miért? Lássuk, melyek azok a csapdák, amiket ha elkerülünk, akkor a 2014-es évben biztosabban elérhetjük céljainkat.
2015-01-01 Nincs hozzászólás
Búcsúzzunk az óévtől jókedvvel, köszöntsük az újat vidáman! Hogyan legyünk vidámak? Kötelező bulizni? Kikkel töltsük el az időnket? Tegyünk fogadalmat?
2014-12-31 Nincs hozzászólás
Azok a legszebb téli reggelek, amikor a gőzölgő kávé illatába burkolózva álmosan kitekintünk a konyhaablakon, és látjuk, hogy hófehér takaró borítja a környéket. Ilyenkor mindenkiből előbújik a kisgyerek, és legszívesebben belehemperegnénk a friss hóba.
2014-12-28 Nincs hozzászólás
A karácsony a partik, az ajándékok és a családi együttlét időszaka, sok meghittséggel és mókával. Így nem meglepő, hogy amikor jön január, elmúlik a karácsonyi hangulat. De ne aggódj, van néhány remek ötletünk arra, hogyan birkózz meg a karácsony utáni időszakkal!
2014-12-27 Nincs hozzászólás
Az ünnepek során mindenki rohan, stresszel, és sokszor elfelejtkezünk arról, hogy magunkra is érdemes lenne egy kis időt fordítanunk.
2014-12-27 Nincs hozzászólás
Rengeteget hallhatunk az ünnepek alatti stresszről, ami teljesen tönkreteszi a karácsony alapvető értékeit: az ünnepet, az élvezetet, és a varázslatot.
2014-12-26 Nincs hozzászólás
Az ünnepek kisgyermekként nagyon egyszerűnek tűnnek: rengeteg finom ételt, sok-sok tradíció, várakozás, és meglepetés. Ám ahogy öregszik az ember, a Karácsonyra és az ünnepekre való készülődés is sokkal inkább stresszesebb lesz, mint meghitt. Rengeteg házi feladat, ajándék ötletek (amikről nem tudjuk, hogy jók-e vagy sem), családi veszekedések, és összekapások. Ezek az incidensek elvehetik a Karácsony igazi szellemét.
2014-12-26 Nincs hozzászólás
Ünnepekkor, a felfokozott hangulat miatt megnő a konfliktusok száma. Olykor egy apró dologból is elefántot csinálunk, a balhé viszont rányomhatja a bélyegét az ünnepekre.
2014-12-25 Nincs hozzászólás
Mézeskalács, fények, ajándékok, díszek, sütemények, evés, a tv-ben a Reszkessetek betörők – ezek mind a karácsony tartozékai, ahogyan a tömeg, a megcsappant zsebpént, a kötelező programok, a családi látogatások, az unalmas nagynénik, az ezer éve nem látott hatodági rokonok, és olykor a túlzott felhajtás is.
2014-12-25 Nincs hozzászólás
A téli szünet alatt lehetőséged nyílik arra, hogy egy kis időt tölts a szüleiddel. Milyen programot érdemes csinálni ilyenkor?
2014-12-25 Nincs hozzászólás
<<  1 2 3 4 ... 27  >  >>