/ ZÖLDÖVEZET / újrahasznosítás

ZÖLDÖVEZET újrahasznosítás kategória (59)

Az ökológiai lábnyom megmutatja, hogy a populáció bizonyos részének (ami lehet egy ember, vagy egy ország is) mennyi ivóvízre, termőföldre, és tengervízre van szüksége ahhoz, hogy önmagát el- és fenntartsa.
2014-10-11 Nincs hozzászólás

- hirdetések -

Hogyan kapcsolódhat össze a sport és a környezetvédelem? Például a környezetbarát sportfelszelések használatával.
2014-06-01 Nincs hozzászólás
Dugig van a szekrényed, és szeretnél egy kis rendet teremteni benne? Íme, néhány tipp, amivel helyet csinálhatsz szeretett ruháidnak.
2014-05-31 Nincs hozzászólás
Tavasszal nem csak a testünket, hanem a házat is kicsit rendbe rakjuk. Íme, néhány nagyszerű, házilag is elkészíthető, környezetbarát tisztítószer, amely nemcsak az egészségünket, hanem a pénztárcánkat is kímélheti.
2014-05-18 Nincs hozzászólás
Egy átlagos ember évente 47 új ruhadarabot vesz. Ha figyelsz arra, hogy környezetbarát ruhákat vásárolsz, sokat tehetsz a környezetedért és magadért.
2014-04-20 Nincs hozzászólás
A liszt alapélelmiszer a legtöbb háztartásban, amit a tisztítástól kezdve a szépségápolásig bármire fel lehet használni. A legtöbb ember a lisztet a kamrában tartja, tésztát és kenyeret készítenek belőle csakúgy, valamint mártásokat és szószokat sűrítenek vele. Használhatod azonban számos szokatlan háztartási célra is. A réztisztítástól kezdve a pattanások kezeléséig, a liszt egy minden célra megfelelő háztartási kellék.
2014-03-09 Nincs hozzászólás
Mindenkinek sok póló lapul a szekrényében, és ezek közül sokat régóta nem is használunk. Ha már nem férsz el, és esedékes egy tavaszi nagytakarítás, ne dobd ki a felesleges ruháidat. Add egy szeretetszolgálatnak, vagy tippjeink segítségével alakítsd át őket praktikus tárgyakká!
2014-03-08 Nincs hozzászólás
Sajnos nem fordítunk kellő figyelmet arra, hogy a használt elemek, a patronok, festékek, a megunt, régi elektronikai készülékek károsan hatnak környezetünkre, amennyiben ellenőrizetlen körülmények között kerülnek a természetbe. Íme, néhány hasznos tanács.
2014-02-02 Nincs hozzászólás
A papírhulladékot csak akkor tudják újra feldolgozni, ha az nem szennyezett. Ezért a gyűjtőedényekbe nem szabad bedobni a zsíros, olajos, étellel érintkező papírt.
2014-01-19 Nincs hozzászólás
Ha partit tervezel az ünnepek során, valószínűleg a környezetvédelem nem az első a fontossági listádon. Tedd az ünneplést környezetbaráttá ezekkel az igazán egyszerű tippekkel!
2013-12-28 Nincs hozzászólás
Mi lenne, ha idén kicsit másképp ünnepelnénk a Karácsonyt, mint eddig? Mi lenne, ha idén nem vásárolnánk csomagolópapírokat, és nem díszítenénk fel fényfüzérekkel a házat? Tanácsaink segítenek a terv megvalósításában.
2013-12-26 Nincs hozzászólás
Ebben az évben több mint 35 millió ember fog igazi fát vásárolni, karácsony alkalmából – de a karácsonyfákról szóló vita már nem csak az igazi vagy műfák előnyeiről és hátrányairól szól. Tegyél környezetbarát lépéseket és hozz a Földnek még sok-sok gyönyörű ünnepet!
2013-12-22 Nincs hozzászólás
Igazán találó ajándék lehet valami édeset adni a szeretteidnek – például sütit! A legjobb, ha kreatívan csomagolod, nyerj ihletet kreatív tippjeinkből!
2013-12-22 Nincs hozzászólás
Ahelyett, hogy ajándékokat vásárolnál a szeretteidnek, inkább készíts kreatív, egyszerű de nagyszerű ajándékokat, amik tényleg a szívedből jönnek. Most 5 igazán értékes ajándékhoz adunk tippeket.
2013-12-22 Nincs hozzászólás
Közelednek az ünnepek, és még nem tudod, hogy mit adj ajándékba a rokonoknak és a barátoknak? A segítség ezennel megérkezett! A legjobb, ha kézzel készített ajándékokat adsz a szeretet ünnepén, így nemcsak személyes, de környezetbarát és költségkímélő meglepetéseket adhatsz.
2013-12-18 Nincs hozzászólás
<<  1 2 3 4  >  >>