/ SZEX / felvilágosítás
Szex szótár >>

SZEX felvilágosítás kategória (344)

+16
Oldalunk nyíltan foglalkozik a szexualitással. Cikkeink olvasása 16 éven felülieknek ajánlott!
A barátom óvszer nélkül akar szexelni, én meg nem akarok terhes lenni. Erre ő azt válaszolja, hogy majd időben cselekszik. Hogyan tudnám rávenni, hogy használjon óvszert?
2015-07-01 4 hozzászólás

- hirdetések -

A nemi úton terjedő betegségek szexuális érintkezéssel terjednek, beleértve a nemi szerveket, szájat, vagy a végbelet. A szexuális úton terjedő betegségek, amik a férfiakat és a nőket is egyaránt érintik, világszerte közegészségügyi problémák.
2015-06-26 Nincs hozzászólás
Rengeteg pletyka, tévhit és egyéb mendemonda kering a szexuális orientációról. Sajnos nap mint nap halljuk, leggyakrabban tévesen használva e szavakat. Nem egyszerű tehát eldönteni, hogy az iskolai csúfolódásból mi is az igaz, és mi nem. Most ebben szeretnénk segíteni.
2015-06-22 Nincs hozzászólás
Ha a behatolás csak pár másodpercig tart? Ha a srác nem ejakulál? Ha nincs orgazmusom? Ha vízben történt az aktus? És igaz-e, hogy a spermiumok átjutnak a ruhán, vagy hogy elpusztulnak a szabad levegőn? Lerántjuk a leplet a tévhitekről!
2015-06-19 Nincs hozzászólás
A csók az, ami a szexuális vágyódást igazi kapcsolattá alakítja! Mivel a csók a vágyódás jele, ezért számos terapeuta is azt gondolja, hogy a problémák megjelenésének az egyik szemmel látható jele, ha a pár már nem csókolózik!
2015-06-16 2 hozzászólás
Sz. már pár hónapja együtt járt a barátjával, beleegyezett annak unszolására, hogy kipróbálják az anális szexet. Rettenetesen félt. Amikor eljött a nagy pillanat, az egészet megbánta.
2015-06-13 1 hozzászólás
A korai magömlés fogalma viszonylagos. Viszonylagos, mert egy percek alatt bekövetkező magömlés sem okoz semmi fennakadást a kapcsolatban, amennyiben a partnernek ez idő alatt orgazmusa volt, ám egy hosszú idő után bekövetkező ejakuláció is lehet az adott partnerhez képest korai, ha orgazmusa később következik be.
2015-06-11 Nincs hozzászólás
A trichomoniasis a világ talán leggyakoribb szexuális érintkezés útján terjedő betegsége. A kórokozó a húgy-ivarszervek élősködője, elsődleges megtelepedési helye nőkben a hüvely, férfiakban a prosztata.
2015-06-08 Nincs hozzászólás
Bárkivel előfordulhat, hogy a használt fogamzásgátló eszköz meghibásodik, például elszakad az óvszer, de ilyenkor sem kell kétségbe esni! Ezekben az esetekben sürgősségi fogamzásgátló tablettával előzhetjük meg a nem kívánt terhességet. Ezek a szerek akkor hatnak a legbiztosabban, ha a tablettát az aktus után 24 órán belül bevesszük, ezért fontos lenne, hogy minél hamarabb hozzáférjünk.
2015-06-02 Nincs hozzászólás
Nem megfelelő (esetleg teljesen hiányzó) védekezés esetén jöhet szóba a sürgősségi fogamzásgátlás, amelyet a gyakorlatban egy tabletta bevételét jelenti, a szeretkezés utáni 48-72 órán belül.
2015-05-29 Nincs hozzászólás
A szexualitás az egyik legizgalmasabb és leggyakrabban tárgyalt téma. Kamaszkorban a leghitelesebbnek tűnő információ nem a szülőktől vagy felnőttektől származik, hanem a társaktól, azoktól, akiknek már volt valamilyen tapasztalatuk. Éppen ezért nagyon sok téves hiedelem kering a szexualitásról.
2015-05-26 Nincs hozzászólás
A kérdés egyike a leggyakoribb terhességgel kapcsolatos kételyeknek. A válasz, bár meghökkentő, mégis igen. A lányok igenis terhesek lehetnek, még akkor is, ha az első menstruációs ciklusuk még nem zajlott le.
2015-05-24 Nincs hozzászólás
Szigorúan vallásos családban nőttem fel, és most egy keresztény magániskolába megyek. Felsős leszek, de már régóta érzem, hogy ez az iskola meg a vallásos dolog nem jó nekem.
2015-05-19 Nincs hozzászólás
A számos fogamzásgátlási lehetőség ma már lehetővé teszi, hogy a módszer kiválasztásához figyelembe vegyük a kort, az egészségi állapotot, és a rizikófaktorokat. A döntés előtti kivizsgálás jelentőségéről dr. Demjén László, nőgyógyász beszélt.
2015-05-16 Nincs hozzászólás
A maszturbálás teljesen normális, egészséges módja annak, hogy szexuális örömet szerezz magadnak. A fiúk 80- és a lányok 60 százaléka állítja, hogy szokott önkielégítést végezni.
2015-05-14 3 hozzászólás
<<  1 2 3 4 ... 23  >>