/ SZEX / felvilágosítás
Szex szótár >>

SZEX felvilágosítás kategória (348)

+16
Oldalunk nyíltan foglalkozik a szexualitással. Cikkeink olvasása 16 éven felülieknek ajánlott!
Meddig és milyen intenzíven vérzik az első alkalom után egy lány? Nagyon gyakran elhangzik ez a kérdés. Most tisztába tesszük a témát.
2015-11-27 Nincs hozzászólás

- hirdetések -

"Ha egy férfi nem sokkal közösülés előtt maszturbál, csökken az esély arra, hogy a nő teherbe esik?"
2015-11-24 Nincs hozzászólás
A legtöbb kamasz nem úgy tekint az orális együttlétre, mint szexre, hanem mint valami alkalmi és kockázatmentes szórakozásra. Tévhit, hogy az orális szex biztonságos. Jó, ha tudod, hogy akár egy életre szóló betegséget is okozhat, ha nem vigyázol.
2015-11-22 Nincs hozzászólás
Megalázottság érzése és felháborodás a bizalmad elárulása miatt – valószínűleg ezek az érzések töltenének el, ha ilyen helyzetbe kerülnél. El tudod képzelni, hogyan reagáltak a legsikeresebb hírességek, amikor online megtalálták a meztelen képeiket? Képzeld magadat a helyükbe!
2015-11-20 Nincs hozzászólás
Nem könnyű elmondani a barátodnak vagy barátnődnek, hogy szexuális úton terjedő betegséged van. Elképzelted már azt, hogy hogyan mondanád el a társadnak, ha ilyenfajta betegséged lenne? Ez egy igen kényes téma, ráadásul sosem tudhatod, hogy a társad mit fog reagálni rá. De bármilyen nehéz is legyen, sokkal jobb, mintha nem mondod el. Neked is jól esik, ha a partnered őszinte veled.
2015-11-17 Nincs hozzászólás
"18 éves lány vagyok, és félek, hogy a nemi szervem illata nem elég kellemes az orális szexhez. Mit tegyek?"
2015-11-15 Nincs hozzászólás
Úgy 20-25-re becsülhető azoknak az ingereknek a száma, amit orgazmus névvel lehet illetni. Orgazmusnak tekintjük azt az állapotsor-változást, amely során meghatározott lelki, fizikai és spirituális jelenségek következnek be.
2015-11-14 Nincs hozzászólás
A szex sok rejtélyt és izgalmat jelent a fiatalok számára. Ám mivel a tizenéveseknek ez egy ismeretlen, felfedezésre váró terep, sok kérdés irányul arra, hogy mikor tér el valami a normálistól szexuális téren? Vajon mi a normális a szexualitásban?
2015-11-11 Nincs hozzászólás
Sajnos vagy nem, mára elmúltak azok az idők, mikor csak felnőttek tették fel néhány bizalmas beszélgetés után a kérdést egyetértésben egymásnak: „mit szólnál, ha ma nálad maradnék?” Hát igen, ha ez ilyen egyszerű lenne...
2015-11-09 Nincs hozzászólás
A szifilisz (luesz, vérbaj) klasszikus nemi betegség, melyek okozója egy baktérium. Terjedhet vérrel, szexuális úton, de a fertőzött anyáról a gyermekére is átszállhat.
2015-11-06 Nincs hozzászólás
Szüzesség. Miért ébreszt ez a szó annyi emberben stresszt? Szinte mindenki aggódik, hogy mikor és hogyan veszítse el, de miért számít ez annyira? Ha lány vagy, és hamar megtörtént, akkor lecafkáznak, de fiúként ugyanez vagány dolog. A kettős mérce mindenkit zavar, és egyaránt szorongással tölti el a lányokat és fiúkat is.
2015-11-03 Nincs hozzászólás
A szexuális vonzalom a normális fejlődés része, de fontos, hogy kontrollálni tudjuk. Csak így okozhat igazi boldogságot. A mai világban, ahol a szexualitás fokozottan jelen van, nem árt odafigyelni az ezzel járó, a fiatalok naivitását különösen kihasználó veszélyekre.
2015-10-31 Nincs hozzászólás
A barátomnak mikor lenne esedékes felhelyeznie a kondomot az együttlét közben? Rakja fel ő, vagy nekem kellene? Válogatás a szakértő válaszol rovat leggyakoribb kérdései közül.
2015-10-26 3 hozzászólás
Már számos forrásból hallhattál a nem kívánt terhesség megelőzésről és a szexuális úton terjedő betegségek elkerüléséről. Általában azonban kevesebb szó esik az esemény utáni tablettáról, ezért van néhány fontos dolog, amit nem árt tisztázni.
2015-10-23 Nincs hozzászólás
Sok tévhit kering az interneten a terhességgel és tüneteivel kapcsolatban. A legfontosabb, amit tudnod kell, hogy a tünetek egyénenként változnak. Van, aki olyan szerencsés, hogy szinte alig érzékel a terhességi tünetekből valamit, ám vannak olyan esetek is, amikor az anya minden kellemetlen tünetet megtapasztal.
2015-10-15 Nincs hozzászólás
<<  1 2 3 4 ... 24  >>