/ SZEX / fogamzásgátlás
Szex szótár >>

SZEX fogamzásgátlás kategória (254)

+16
Oldalunk nyíltan foglalkozik a szexualitással. Cikkeink olvasása 16 éven felülieknek ajánlott!
Első pillantások, első mosoly, első érintés... Az első csók után valamikor elérkezik az a pillanat is, amikor sor kerül az első szexuális élményre is. Mikor, hogyan? Ezekre az égető kérdésekre igyekszünk választ adni.
2015-07-29 Nincs hozzászólás

- hirdetések -

Fesztivál, házibuli… egy vidám, varázslatos, romantikus éjszaka - legalábbis elméletben. A gyakorlat azonban korántsem romantikus. Már-már elképzelhetetlennek tűnik a fiatalok számára, hogy egy átbulizott éjszakán ne létesítsenek szexuális kapcsolatot, ennek azonban nagyon súlyos következményei lehetnek.
2015-07-22 Nincs hozzászólás
Korábbi cikkeinkben végigvettük a fájdalmas, kellemetlen együttlét kérdését, adtunk tanácsot a fiú partnereknek is. Most megint te jössz. Haladj lépésről lépésre. Lehet, hogy nem annyira egyszerű, mint az egyszeregy, de hidd el belejössz!
2015-07-19 Nincs hozzászólás
Ha fiú vagy és van barátnőd, akkor ez a cikk neked szól. Bár nem te leszel terhes, és nem te kerülsz a nagyobb veszélybe, mégis felelősségteljes döntéseket kell hoznod, ha nem szeretnél apa lenni. Rengeteg módszer van a születésszabályozásra, pirulák, hormonális kezelések, amelyek csak a nőket terhelik (de ezek semmiféle védelmet nem nyújtanak a nemibetegségekkel szemben). Ha születésszabályozásról van szó, akkor a nők többsége az óvszert javasolja. Tehát meg kell értened, hogy ami talán neked kényelmes, az a partnered számára korántsem veszélytelen! Ezért felelősséggel kell döntened!
2015-07-18 Nincs hozzászólás
Ha beléptél a pubertáskorba, akkor előbb-utóbb a szexuális kérdések is szóba fognak kerülni. Íme, néhány tanács, hogy mit mondj a párodnak erről a témáról.
2015-07-16 Nincs hozzászólás
Egyetemista srác vagyok, és még sohasem voltam együtt nővel, de most van egy olyan kapcsolatom, amelyben hamarosan megtörténhet. Talán ostobán hangzik, de miképp lehetne az aktus után úgy levenni és kidobni az óvszert, hogy ne romboljam le a pillanat varázsát? Nem tartom különösebben kényelmetlennek a dolgot semmilyen tekintetben, de ez egy kissé kellemetlen műveletnek tűnik… vagy tévedek?
2015-07-15 1 hozzászólás
A barátom és én egy hónapja vagyunk együtt, és ő szeretné, ha már lenne közöttünk testi kapcsolat is. Én nem tudom, hogy itt van-e már ennek az ideje vagy sem. Milyen jelekből fogom ezt észrevenni?
2015-07-14 2 hozzászólás
Könnyen kiderülhet, hogy nem az óvszer a rossz, hanem csak rossz méretet választottatok. Ennek pedig komoly következményei lehetnek.
2015-07-10 Nincs hozzászólás
A nőkben rengeteg kérdés merülhet fel a terhességgel kapcsolatban. Itt most megtaláltok néhányat a korai terhességgel kapcsolatos leggyakoribb kérdésekből!
2015-07-08 Nincs hozzászólás
Az lenne a kérdésem, hogy a vékonyabb vagy az extra érzékeny kondomok is ugyanolyan jól védenek-e, mint a hagyományos társaik? Mert én valahogy úgy képzelem el, hogy a vékonyabbnak nagyobb az esélye, hogy elszakad, mint a hagyományosnak. Bocsánat, ha ez egy ostoba kérdés, de fontos tudnom az igazságot.
2015-07-06 2 hozzászólás
Tisztelt doktornő! B-tervhez kellett folyamodnom, esemény utáni tablettát vettem be úgy 10 napja, és még mindig rosszul érzem magam. Ez lehet a gyógyszer hatása?
2015-07-04 Nincs hozzászólás
A barátom óvszer nélkül akar szexelni, én meg nem akarok terhes lenni. Erre ő azt válaszolja, hogy majd időben cselekszik. Hogyan tudnám rávenni, hogy használjon óvszert?
2015-07-01 4 hozzászólás
A nemi úton terjedő betegségek szexuális érintkezéssel terjednek, beleértve a nemi szerveket, szájat, vagy a végbelet. A szexuális úton terjedő betegségek, amik a férfiakat és a nőket is egyaránt érintik, világszerte közegészségügyi problémák.
2015-06-26 Nincs hozzászólás
Kedves Szakértő! Én és a párom már 3 éve monogám kapcsolatban élünk (én szűz voltam mielőtt találkoztunk) és a páromat már kétszer is tesztelték HIV-vírusra (két évvel ezelőtt, 6 hónapos kihagyással). Mind a két eredmény negatív lett. A kérdésem az, hogy számunkra nagyobb biztonságot nyújt-e a fogamzásgátló tabletta, mint az óvszer?
2015-06-24 Nincs hozzászólás
A korai magömlés fogalma viszonylagos. Viszonylagos, mert egy percek alatt bekövetkező magömlés sem okoz semmi fennakadást a kapcsolatban, amennyiben a partnernek ez idő alatt orgazmusa volt, ám egy hosszú idő után bekövetkező ejakuláció is lehet az adott partnerhez képest korai, ha orgazmusa később következik be.
2015-06-11 Nincs hozzászólás
<<  1 2 3 4 ... 17  >>