/ SULI

SULI kategória (706)

Mikor jön meg először a menstruációm? Ez egy nagy kérdés azon lányok számára, akik a legeslegelső menstruációjukat várják.
2014-09-16 Nincs hozzászólás

- hirdetések -

Nincs mindenki felkészülve a középiskola kihívásaira. Valójában a legtöbb diák nagyon is elbátortalanítónak találja a sok házi feladatot, a sokkal nehezebb tantárgyakat, a felsőoktatásra felkészítő tanfolyamok, és a magasabb elvárások kombinációját, különösen az iskola kezdetekor. Ha ebben a helyzetben találod magad, jó, ha tudod, hogy semmilyen értelemben nem vagy egyedül és tenni is tudsz ellene! Számos olyan tanulási trükk és lehetőség létezik, amely segít, hogy a jegyeidet az eddigi szintre hozd és ott is tartsd őket!
2014-09-09 Nincs hozzászólás
Egyre több tinédzser fekszik a kés alá, mert nem bírják tovább elviselni a folytonos iskolai csúfolódást. Vajon megoldja a problémát, ha az orruk kisebb lesz vagy a fülük nem áll szét? Hogyan segíthetünk rajtuk?
2014-09-08 Nincs hozzászólás
A kisiskoláskor a társadalomba való beilleszkedés kezdeti szakasza, a barátok, ismerősök elfogadásának ideje. A gyermek nagy változások előtt áll, melyek őt magát és a szülőket is megviselhetik megfelelő odafigyelés híján. Amint a gyermek bölcsődébe és óvodába kerül, új távlatok nyílnak meg előtte, a családból egy tágabb közösségbe kerül.
2014-09-08 Nincs hozzászólás
„Semmi szenvedés, csak eredmények!” - Ez a jelszavunk az idei tanévre, emellett tippeket is adunk, hogy hogyan szerezhetsz jobb jegyeket.
2014-09-08 Nincs hozzászólás
Egy kis plusz pénzre van szükséged, de a tanulás mellett nem jut időd egy normális munkára? Nos, a legjobb megoldás, ha kipróbálod az egyik alábbi internetes pénzkeresési lehetőséget.
2014-09-05 Nincs hozzászólás
Néhány napja elkezdődött az iskola, lassan vissza kell szokni az iskolai napirendhez. Első nekifutásra szokatlan lehet a nagy váltás: kevesebb szabadidő, több kötelesség.
2014-09-05 Nincs hozzászólás
Több mint 800 hallgató csatlakozott augusztusban a SportPont Programhoz, amelyen keresztül számos sportolási lehetőséghez juthatnak felsőoktatási tanulmányaik alatt - közölte a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség.
2014-09-05 Nincs hozzászólás
Hogyan ismerj meg új embereket, és tegyél szert barátokra egy új iskolában, és hogy hogyan alkalmazkodj az új környezethez? Van néhány jó ötletünk.
2014-09-05 Nincs hozzászólás
Cikkünket főként azoknak ajánljuk, akiknek segítségre van szükségük ahhoz, hogy megbirkózzanak az iskola és a szülők okozta nyomással.
2014-09-05 Nincs hozzászólás
Aggódsz, szorongsz, nincs kedved suliba menni? Lehet, hogy az osztálytársaid zavarnak, lehet, hogy a tanulással vannak nehézségeid – mi megpróbálunk segíteni.
2014-09-04 Nincs hozzászólás
Szerencsére már egyre több iskolában elérhető az iskolapszichológus. Miben kérheted a segítségét?
2014-09-03 Nincs hozzászólás
Mit tegyél, ha...? Ez csak néhány jó tanács: nem törvényszerű, és nem is életmentő dolog. Ha megfogadod, élhetőbbé válnak a hétköznapjaid, és a kapcsolatod a környezeteddel kiegyensúlyozott lehet.
2014-09-03 Nincs hozzászólás
Az iskola sokkal könnyebbnek tűnt, amikor kicsit voltál, nemde? Most már minden sokkal bonyolultabb. Stresszelhetsz és meg is viselhet a suli, ám pár dolgot tehetsz azért, hogy egyszerűbb legyen!
2014-09-02 Nincs hozzászólás
Az egész előző tanév egy merő stressz volt számodra, és máris itt van a következő? Tedd félre a stresszt, nem éri meg! Nézz szembe a régi félelmeiddel!
2014-09-01 Nincs hozzászólás
<<  1 2 3 4 ... 48  >  >>