/ SZEX / problémák
Szex szótár >>

SZEX problémák kategória (129)

+16
Oldalunk nyíltan foglalkozik a szexualitással. Cikkeink olvasása 16 éven felülieknek ajánlott!
El tudod képzelni, hogy azért kelljen visszautasítanod a párod közeledését, mert valójában a szextől vagy beteg? Ez lehet szúró fejfájás, influenzaszerű tünet, de még amnézia is! A közösülés utáni depressziótól az orgazmus utáni betegségig - íme, egy kis áttekintő néhány gyakori betegségről.
2016-02-02 Nincs hozzászólás

- hirdetések -

A humán papillomavírus (HPV) a leggyakoribb szexuális úton terjedő vírus manapság, melyet élete során a szexuálisan aktív férfiak és nők jelentős hányada elkap. Az első tévhit, hogy kevesen találkoznak vele életük során. A vírus a méhnyakrákos esetek 80-90%-ában kimutatható, ezért nagyon fontos a megfelelő védekezés ellene.
2016-01-27 Nincs hozzászólás
A szexuális úton terjedő betegségek (STD-k) vizsgálatára számtalan módszer van. Hogy megtudd, neked melyik vizsgálati módszerre van szükséged, és az mivel jár, olvasd el cikkünket!
2016-01-22 Nincs hozzászólás
"17 éves srác vagyok, és az lenne a kérdésem, hogy az normális-e, hogy erekcióban a péniszem csak 8-9 cm? A barátnőmmel már beszéltem erről, és neki ez nem probléma, csak engem idegesít a dolog."
2016-01-19 Nincs hozzászólás
Tudtad, hogy a HIV betegségen kívül még számos olyan nemi betegség létezik, ami akár szexuális együttlét nélkül is terjedhet, és nincs rá gyógyír? Cikkünkből többet is megtudhatsz eme súlyos kórokozók terjedéséről, tüneteiről.
2016-01-10 Nincs hozzászólás
Tudtad, hogy bizonyos nemi betegségek szexuális együttlét nélkül is terjedhetnek? Cikkünkből többet megtudhatsz a leggyakoribb nemi betegségekről, azok tüneteiről, következményeiről!
2016-01-09 Nincs hozzászólás
Össze vagy zavarodva? Nem tudod, hogy mit tegyél? Az előtted álló beszélgetésen előbb vagy utóbb túl kell lenned, a halogatás nem segít. Gondold át alaposan, és vágj bele!
2016-01-05 Nincs hozzászólás
"Nemrég volt az első orális szex élményem a barátnőmmel. Tényleg nagyon jó volt, olyat éreztem, mint maszturbálás alatt még soha (egész testemben remegtem, a talpamtól a fejem búbjáig). Azonban az orgazmusom után szólnom kellett neki, hogy hagyja abba, mert én már elmentem, de ezt ő nem érezte. A kérdésem az, hogy lehetséges ez? Lehet, hogy befelé ejakuláltam?" Válogatás a KamaszPanasz Orvos válaszol rovatából.
2015-12-05 1 hozzászólás
Rengeteg olyan ember van, aki segíthet neked és támogathat. Ha eddig nem tudtál beszélgetni senkivel sem az érzéseidről, gondolj valakire, akiben nagyon megbízol! Valószínű, hogy nem fogja minden ismerősöd elfogadni a szexuális orientációdat és sokszor elutasításba, diszkriminációba ütközhetsz.
2015-12-02 Nincs hozzászólás
16 éves vagyok, régóta élek szexuális életet. Sok fiúval voltam, de egyikkel sem voltam képes az orgazmusra. Mostani pasimmal is borzalmas a szex. Elég, ha neki jó, azon vagyok mindig. Unom a szexet, nem izgat a szexuális együttlét. Próbálkozik meg minden, ezért inkább színlelem az orgazmust. Nekem miért nem sikerül?
2015-12-01 2 hozzászólás
Megalázottság érzése és felháborodás a bizalmad elárulása miatt – valószínűleg ezek az érzések töltenének el, ha ilyen helyzetbe kerülnél. El tudod képzelni, hogyan reagáltak a legsikeresebb hírességek, amikor online megtalálták a meztelen képeiket? Képzeld magadat a helyükbe!
2015-11-20 Nincs hozzászólás
A szex egy nagyon intenzív, személyes tapasztalat lehet. Váratlan érzéseket hozhat felszínre, de néha kellemetlenné is válhat.
2015-11-19 Nincs hozzászólás
Nem könnyű elmondani a barátodnak vagy barátnődnek, hogy szexuális úton terjedő betegséged van. Elképzelted már azt, hogy hogyan mondanád el a társadnak, ha ilyenfajta betegséged lenne? Ez egy igen kényes téma, ráadásul sosem tudhatod, hogy a társad mit fog reagálni rá. De bármilyen nehéz is legyen, sokkal jobb, mintha nem mondod el. Neked is jól esik, ha a partnered őszinte veled.
2015-11-17 Nincs hozzászólás
"18 éves lány vagyok, és félek, hogy a nemi szervem illata nem elég kellemes az orális szexhez. Mit tegyek?"
2015-11-15 Nincs hozzászólás
Sajnos vagy nem, mára elmúltak azok az idők, mikor csak felnőttek tették fel néhány bizalmas beszélgetés után a kérdést egyetértésben egymásnak: „mit szólnál, ha ma nálad maradnék?” Hát igen, ha ez ilyen egyszerű lenne...
2015-11-09 Nincs hozzászólás
<<  1 2 3 4 ... 9  >>