ZÖLDÖVEZET kategória (392)

Jövő héten kezdődik a suli, ám vigaszként augusztus utolsó hétvégéjén újra igazi nyári idő lesz. Használjátok ki a meleg napokat!
2015-08-28 Nincs hozzászólás

- hirdetések -

Minden háziállat a bundájával apró molekulákat szór szét a levegőben, amiket allergéneknek nevezünk. Valójában nem számít, milyen rövid vagy hosszú a szőrük, sőt az sem, hogy milyen fajtájúak, hiszen mindegyikük okozhat allergiás tüneteket az arra érzékenyeknél.
2015-08-27 Nincs hozzászólás
„A víz az energia forrása – számos mozifilm gyakran ezért kezdődik, vagy végződik vizes jelenetekkel.” – mondja Steve Lichtag rendező. – „A víz igazi rejtély, amelynek még a mélyére kell hatolnunk. Víz nélkül nem tudunk élni. Vonz minket a hihetetlen energiája. És megpróbáljuk legyőzni.” Ma van a Víz Világnapja.
2015-08-24 Nincs hozzászólás
Nem szereted, ha az anyukád megkér arra, hogy segíts neki a házimunkában és közben úgy tesz, mintha szórakoztató lenne a robotolás? Egy tinédzsernek miért is lenne vicces a porszívózás, a szemetes kiürítése, a kiteregetés?
2015-08-23 Nincs hozzászólás
Ha magadra odafigyelsz, azzal a környezetet is kíméled! Mindig válaszd a legegyszerűbb megoldást! Gondolj nagyanyáink szépségpraktikáira! S a legszebb a dologban, hogy ami számodra egészséges, az nem csak környezetkímélő, hanem pénztárcabarát is egyben.
2015-08-21 Nincs hozzászólás
Itt a tavasz! A fák rügyeznek, a madarak csiripelnek és az emberek is kezdenek elszakadni a téli melankóliától. Hogy lépést tartsunk az ébredő természettel, nem árt színesíteni szobánkat egy-két szép növénnyel.
2015-08-19 Nincs hozzászólás
A hagyományos műanyag alapja az olaj, tehát a fosszilis energiahordozók. Nézzünk néhány adatot, és azt hogyan készül.
2015-08-17 1 hozzászólás
Hogyan kapcsolódhat össze a sport és a környezetvédelem? Például a környezetbarát sportfelszelések használatával.
2015-08-14 Nincs hozzászólás
Gondolkodtál már azon, hogy legyen egy kutyád vagy macskád? Vagy már van is? Egy állat sok felelősséggel jár és nemcsak sok boldogságot tud okozni, de a helytelen tartása gonddal is járhat.
2015-08-12 Nincs hozzászólás
A szúnyogriasztók többsége felesleges vegyi anyagokat tartalmaz, amely az érzékenyebb szervezetre akár rossz hatással is lehet, ám a jó hír, hogy természetes anyagokkal is megszabadulhatunk a kellemetlen betolakodóktól.
2015-08-11 Nincs hozzászólás
Az ókori Egyiptomban a testszagot citrusolajakkal és fűszerekkel nyomták el. Mára a reklámoknak köszönhetően elhisszük, hogy nem lehetünk sikeresek izzadásgátló készítmények nélkül, pedig ezek károsak lehetnek az egészségedre, ellenben léteznek természetes, otthon elkészíthető változataik.
2015-08-11 Nincs hozzászólás
Egy igazán szép megoldást mutatunk most be nektek, többek között így is fel lehet használni a feleslegessé vált műanyag flakonokat.
2015-08-08 1 hozzászólás
Két évtizede is van annak, hogy a számítógép, a kezdetleges, majd az okos mobiltelefonok, az internet, a laptop használat a legtöbb ember életének része lett hazánkban is. Vagy így, vagy úgy, de kapcsolatba kerültünk valamelyikkel, illetve mára munkaeszközökké váltak. Napjainkban már az sem tűnik rendkívülinek, ha a gyermekek csak úgy, mint a felnőttek, a legmodernebb mobiltelefonokra vágyódnak.
2015-08-04 Nincs hozzászólás
Dugig van a szekrényed, és szeretnél egy kis rendet teremteni benne? Íme, néhány tipp, amivel helyet csinálhatsz szeretett ruháidnak.
2015-07-30 Nincs hozzászólás
Erős hullámzás, sodrás, dagály, hirtelen változó vízmélység: mind jelentős veszélyt hordoznak magukban a tengeri fürdőzés során. A cikkünkben olvasható tanácsok betartásával elkerülheted a baleseteket!
2015-07-28 Nincs hozzászólás
<<  1 2 3 4 ... 27  >>