ZÖLDÖVEZET kategória (366)

Van-e különbség a barna, és a nyers nádcukor között? Melyik cukorfajta előállítása terheli legkevésbé a környezetet?
2014-07-25 Nincs hozzászólás
Végre itt a vakáció – ilyenkor sokféle szabadidős tevékenység közül választhattok. Zene nélkül nyáron is elképzelhetetlen az élet, úgyhogy megértjük, hogy alig várjátok már kedvenc rendezvényeiteket. Sziget, VOLT Fesztivál, Balaton Sound, haverok, buli, szórakozás… ti hová mentek az idén? Akárhová is készültök, érdemes megszívlelnetek néhány jó tanácsot. Hogy évek múlva is ugyanilyen természetesen élvezhessétek a legjobb zenéket.
2014-07-23 Nincs hozzászólás
Összegyűjtöttük a 30 legjobb szabadidős tevékenységet, amit tiniként egyszerre csinálhatsz ingyen és élvezhetsz teljes mértékben.
2014-07-20 Nincs hozzászólás
A nyár a fesztiválok időszaka. Sok cukorbeteg azonban önként lemond ezekről a programokról azért, mert fél, hogy a betegsége problémát okoz neki a többnapos rendezvénysorozat alatt. Pedig néhány óvintézkedés betartásával könnyedén elejét vehetjük a későbbi problémáknak, így pedig lesz idő és lehetőség a felhőtlen szórakozásra.
2014-07-11 Nincs hozzászólás
A szúnyogriasztók többsége veszélyes a szervezetünkre, ám a jó hír, hogy természetes anyagokkal is megszabadulhatunk a kellemetlen betolakodóktól.
2014-07-08 Nincs hozzászólás
És most nem arra gondolunk, hogy azonnal posztolj egy képet magadról a Facebookra – ez valami sokkal fontosabb és hasznosabb. Mielőtt elindulnál, fontos, hogy leírd és elvidd magaddal azokat a legfontosabb címeket, telefonszámokat, amikre vész esetén szükséged lehet.
2014-07-05 Nincs hozzászólás
A zenei fesztiválok a nyár egyik legnagyobb durranásai közé tartoznak, minden életkorú rajongók százait, ezreit szórakoztatják évente.
2014-07-02 1 hozzászólás
Az egyik legnagyobb hazai fesztiválra mész nyáron? A sok szórakozás mellett arra is gondolnod kell, hogy mit vigyél magaddal. Cikkünk segít abban, hogy a nyarad egyik fénypontjaként emlékezhess a fesztiválokra!
2014-07-01 Nincs hozzászólás
Erős hullámzás, sodrás, dagály, hirtelen változó vízmélység: mind jelentős veszélyt hordoznak magukban a tengeri fürdőzés során. A cikkünkben olvasható tanácsok betartásával elkerülheted a baleseteket!
2014-06-28 Nincs hozzászólás
Az utazást nagymértékben megkönnyíti és gondtalanná teszi, ha már itthon felkészülsz minden eshetőségre, és okosan csomagolsz. Összeszedtük azokat a dolgokat, melyek jók, ha nálad vannak az utazásod alatt.
2014-06-26 Nincs hozzászólás
Nem baj, ha elkezdesz hinni a népszerű környezetvédelmi jelmondatban: „Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan!”. Ha a bolygónk megmentéséről van szó, akkor ez a mondás ugyanolyan igaz, mint amilyen egyszerű is.
2014-06-21 Nincs hozzászólás
A bőrirritációt okozó anyagok közül vannak ismertebbek és kevésbé ismertek – tudd meg, mi okozhat a környezetedben bőrgyulladást, kiütéseket!
2014-06-14 Nincs hozzászólás
Egyre többen mondanak le a tehéntejről allergia miatt, és bár a tej alternatívái, mint a szója-, kókusz- és a mandulatej drágábbak, mégis megéri. Azonban sokkal olcsóbb, ha otthon saját magad készíted el a tejet. Hidd el, nem is olyan bonyolult.
2014-06-08 Nincs hozzászólás
Hogyan vészeljük túl a nyár legforróbb napjait? A légkondinál környezetkímélőbb, energiatakarékosabb, és olcsóbb megoldásokat is ismerünk – vegyük hát sorba őket, az egyszerűektől a bonyolultabbakig!
2014-06-08 Nincs hozzászólás
Hogyan kapcsolódhat össze a sport és a környezetvédelem? Például a környezetbarát sportfelszelések használatával.
2014-06-01 Nincs hozzászólás
<<  1 2 3 4 ... 25  >  >>