ZÖLDÖVEZET kategória (367)

A teafaolaj egy Ausztráliában őshonos fa kivonata. Az ausztrál bennszülöttek évszázadokon át használták a teafaolajat külsőleg. Hagyományosan helyileg alkalmazzák antiszeptikus és gombaellenes hatása miatt.
2014-09-19 Nincs hozzászólás

- hirdetések -

Az apró dolgokkal is sokat tehetsz a környezetünkért. Ilyen apróság az is, hogy hogyan is jutsz el otthonról az iskolába.
2014-09-07 Nincs hozzászólás
Ha magadra odafigyelsz, azzal a környezetet is kíméled! Mindig válaszd a legegyszerűbb megoldást! Gondolj nagyanyáink szépségpraktikáira! S a legszebb a dologban, hogy ami számodra egészséges, az nem csak környezetkímélő, hanem pénztárca kímélő is egyben.
2014-09-06 Nincs hozzászólás
Az ember legjobb barátja sokszor harcol az ember legnagyobb ellenségével – az elhízással. Magyarországon a kutyák több mint 40%-a túlsúlyos. Mint az embereknél, az elhízás a kutyáknál is veszélyes lehet az egészségre, és mozgáskoordinációs illetve szívproblémákat okozhat.
2014-08-17 Nincs hozzászólás
Van egy kutya jó hírünk, minden eb számára. Végre ránk is gondoltak. Két napon keresztül csak rólunk szól a „műsor”, azért a gazdik is megtalálják a saját programjukat.
2014-08-16 Nincs hozzászólás
Biztosan nem én vagyok az egyetlen, aki a nyári hőségben azt kérdezi: hogy lehet a leggyorsabban lehűteni egy italt? Kipróbáltuk a különböző lehetőségeket.
2014-08-14 Nincs hozzászólás
Van-e különbség a barna, és a nyers nádcukor között? Melyik cukorfajta előállítása terheli legkevésbé a környezetet?
2014-07-25 Nincs hozzászólás
Végre itt a vakáció – ilyenkor sokféle szabadidős tevékenység közül választhattok. Zene nélkül nyáron is elképzelhetetlen az élet, úgyhogy megértjük, hogy alig várjátok már kedvenc rendezvényeiteket. Sziget, VOLT Fesztivál, Balaton Sound, haverok, buli, szórakozás… ti hová mentek az idén? Akárhová is készültök, érdemes megszívlelnetek néhány jó tanácsot. Hogy évek múlva is ugyanilyen természetesen élvezhessétek a legjobb zenéket.
2014-07-23 Nincs hozzászólás
Összegyűjtöttük a 30 legjobb szabadidős tevékenységet, amit tiniként egyszerre csinálhatsz ingyen és élvezhetsz teljes mértékben.
2014-07-20 Nincs hozzászólás
A nyár a fesztiválok időszaka. Sok cukorbeteg azonban önként lemond ezekről a programokról azért, mert fél, hogy a betegsége problémát okoz neki a többnapos rendezvénysorozat alatt. Pedig néhány óvintézkedés betartásával könnyedén elejét vehetjük a későbbi problémáknak, így pedig lesz idő és lehetőség a felhőtlen szórakozásra.
2014-07-11 Nincs hozzászólás
A szúnyogriasztók többsége veszélyes a szervezetünkre, ám a jó hír, hogy természetes anyagokkal is megszabadulhatunk a kellemetlen betolakodóktól.
2014-07-08 Nincs hozzászólás
És most nem arra gondolunk, hogy azonnal posztolj egy képet magadról a Facebookra – ez valami sokkal fontosabb és hasznosabb. Mielőtt elindulnál, fontos, hogy leírd és elvidd magaddal azokat a legfontosabb címeket, telefonszámokat, amikre vész esetén szükséged lehet.
2014-07-05 Nincs hozzászólás
A zenei fesztiválok a nyár egyik legnagyobb durranásai közé tartoznak, minden életkorú rajongók százait, ezreit szórakoztatják évente.
2014-07-02 1 hozzászólás
Az egyik legnagyobb hazai fesztiválra mész nyáron? A sok szórakozás mellett arra is gondolnod kell, hogy mit vigyél magaddal. Cikkünk segít abban, hogy a nyarad egyik fénypontjaként emlékezhess a fesztiválokra!
2014-07-01 Nincs hozzászólás
Erős hullámzás, sodrás, dagály, hirtelen változó vízmélység: mind jelentős veszélyt hordoznak magukban a tengeri fürdőzés során. A cikkünkben olvasható tanácsok betartásával elkerülheted a baleseteket!
2014-06-28 Nincs hozzászólás
<<  1 2 3 4 ... 25  >  >>