/ LÉLEK / szerelem

LÉLEK szerelem kategória (453)

Szakítani akar veled? Szünetet akar tartani? Nincs vége a világnak, talán még minden menthető! Most megtudhatod, hogyan csábítsd vissza a nagy Őt.
2017-02-21
Megtörtént az első randi és mindketten nagyon jól éreztétek magatokat. Újra látni szeretnéd őt? De nem tudod, hogy hogyan hívd el? Cikkünkből ötleteket meríthetsz.
2017-02-17
Az utóbbi években annyira elterjedtek az okostelefonok, hogy sokszor azt vesszük észre, a szemtől szembeni kommunikáció jó részét már fel is felváltotta. A váltásnak számos oka van: gyors, diszkrét és egyszerű. Üzenhetsz a barátaidnak, lehetnek rövid beszélgetéseid olyan szituációkban, amikor nem tudsz nyíltan csevegni, mint például a buszon, vagy megtörheted a jeget valaki olyannál, akivel csak most találkoztál.
2017-02-14
Ha úgy érzed, mindig kudarcot vallasz, amikor flörtölni próbálsz, vannak módszerek, hogy magabiztosabbnak érezd magad a képességeiddel kapcsolatban. Nem kellene attól tartanod, hogy bemutatkozz a kiszemeltednek, hiszen minél több gyakorlatot szerzel a flörtölésben, annál jobb leszel benne. Ha ideges vagy amiatt, hogy hogyan közelítsd meg, íme, pár tuti trükk a számodra.
2017-02-14
Ha idén Valentin napon nincs randid, az nem ok arra, hogy otthon maradj és lógasd az orrod! Ez az ünnep ugyanolyan élménydús lehet a szingliknek, mint azoknak, akik kapcsolatban vannak. Február 14-én, válassz egyet ezekből a szuper Valentin napi ötletekből, és legyen maradandó emlék!
2017-02-14
Mindjárt itt a Valentin nap? Szeretnél egy olyan randi- vagy ajándékötlettel előrukkolni, ami garantáltan ámulatba ejti a partneredet? Az alábbiakban király, szórakoztató és kreatív Valentin napi ötletekről olvashatsz!
2017-02-13
Kedves KamaszPanasz! Tanácsot szeretnék kérni: hogyan éreztessem egy lánnyal, hogy különleges számomra? Mindennap látom a buszon, a szememben ő a leggyönyörűbb a világon. Megpróbáltam leszólítani, de eszméletlenül szégyenlős vagyok.
2017-02-13
Tudod, hogy megy ez: néha úgy érzed, annyira szereted a barátodat, hogy felfalnád, míg máskor pont az ellenkezőjét érzed. Nos, a legújabb kutatások szerint teljesen normális, hogyha egyszerre érzel szerelmet és gyűlöletet.
2017-02-12
Az első randira nem mindig könnyű felkészülni. Ám néhány tanács megfogadásával könnyebben mehet majd az első randi a kiszemelteddel.
2017-02-09
Az effajta viselkedést gyakran nehéz felismerni, bár a folyamatos passzív-agresszív viselkedés a te hangulatodra is rányomhatja a bélyegét. A fő jelek felismerése rávilágíthat arra, mi okozta mostanában a problémákat a kapcsolatotokban.
2017-02-08
Különleges és nem túl drága módot szeretnél találni, amivel emlékezetessé teheted az idei Valentin napot szerelmeddel? Cikkünkből kifejezetten tinik számára kigondolt ötletekből nyerhetsz inspirációt!
2017-02-06
Eloszlathatja a féltékenységed és a bizonytalanság érzeted, ha megtanulod, hogyan kezeld a barátod lánybarátait. Ha megtiltod neki, hogy lányokkal is barátkozzon, az nem csak zokon eshet neki, de azt is hiheti általa, hogy irányítani akarod a baráti kapcsolatait (is). Ha ezzel a dilemmával küzdesz, íme, 7 tipp.
2017-02-06
Az lenne a problémám, hogy állandóan elpirulok. Társaságban vagy csak amikor megyek az utcán. Ennek biztos valami önbizalomhiány vagy gyerekkori lelki probléma lehet az oka. Akkor pirulok el a legjobban, ha társaságban vagyok és minden szem rám szegeződik.
2017-02-04
Nap mint nap halljuk: szeretem őt. Sokan mondják, de valójában ennyi elég is a boldogsághoz? Ő az igazi? Ez a kapcsolat a legideálisabb a számodra? A most következő sorozatunkban ezekre a kérdésekre igyekszünk választ találni.
2017-02-03
Sokaknak az a legegyszerűbb megoldás egy szakítás után, ha fejest ugranak egy másik kapcsolatba. Ez azonban hiba is lehet, hiszen érzelmileg még mindig sebezhető vagy, és egy még károsabb szituáció áldozatává válhatsz.
2017-01-31
<<  1 2 3 4 ... 31  >>