/ LÉLEK / szerelem

LÉLEK szerelem kategória (453)

Hogyan kezelj egy olyan barátot, aki szerelmes beléd, de te nem viszonzod az érdeklődését? Nem akarod elveszíteni a barátságotokat, de hamis reményekkel sem szeretnéd áltatni? Íme, néhány hasznos tipp, hogyan bánj egy baráttal, aki randizni szeretne veled.
2017-05-25
A nők évszázadok óta használják a flörtölés trükkjét, hogy felkeltsék a férfiak figyelmét. Míg régebben a szempilla rebegtetése, manapság inkább a csábító nézés az, melynek a férfiak nem tudnak ellenállni. A flörtölés könnyebbé teszi a nők számára, hogy anélkül mutassák ki érdeklődésüket egy férfi iránt, hogy kimondanák azt.
2017-05-23
Ez nem azt jelenti, hogy csodabogár vagy, esetleg valami nincs rendben veled: egyszerűen még nem jött el az ideje, hogy komolyabban foglalkozz a témával. Szerintünk éppen az az egészségtelen, ha a kamaszok idejekorán kezdenek randevúzgatni, szexuális életet élni, vagy „csak” túl gyorsan akarnak felnőtté válni. Ha tehát úgy érzed körülötted mindenki „zizeg”, nem biztos, hogy veled van a baj.
2017-05-21
Sok ember küzd azzal, hogy elsajátítsa a korrekt érvelés képességét. Egy kapcsolatban alapvető dolog, hogy ki tudjunk állni az igazunkért úgy, hogy közben nem dühítjük fel a partnerünket. Íme, néhány kommunikációs eszköz az ellentétek feloldására és a társas érintkezés megkönnyítésére.
2017-05-19
A szakítás nem egy kudarc! Mindkét fél számára tanulás, hogy megtalálják mi az, ami jó és mi az, ami rossz a számukra! Ez egy "lépés" afelé, hogy az életben a legtökéletesebb párt találjuk meg! De nem könnyű lépés!
2017-05-18
Végre újra melegszik az idő, virágba borultak a fák. Egyre több időt lehet a szabadban tölteni, barátokkal könnyebb kint a suli előtt dumálni. A szerelem is valahol benne van a levegőben. Téged is eltalált Cupido nyila?
2017-05-17
Történt már olyan, hogy a barátnőddel vagy barátoddal voltál, és úgy érezted, hogy meg akar csókolni téged? Nyilván voltak érzékelhető, de emellett visszafogott jelek...
2017-05-12
Ellenőrizni az SMS-eit, elolvasni az e-mailjeit, bejelentkezni a Facebook-jára, átfutni a hívásinfóját... Milyen hatással van a kémkedés a kapcsolatodra? Ez csak kíváncsiság vagy ellenőrzésnek számít?
2017-05-05
Jól sikerült az első randi, nagy reményekkel búcsúztatok el egymástól, sőt, megadtad neki a számodat is. Egyre nyugtalanabb vagy, nem tudod miért nem hív, azon töprengsz, hogy hol rontottad el. Íme, 10 lehetséges ok, amiért többé nem hívott fel.
2017-04-30
Természetes, hogy kétségekkel tölt el, amikor egy olyan valakibe leszel szerelemes, aki korábban a legjobb barátoddal randizott. Vajon szabad randizni az exével? Elvégre ő a barátod számára már csak a múlt. Talán, ha elég sok idő eltelt azóta, nem lesz gond. Ennek ellenére azt tanácsoljuk, soha ne ess szerelembe a legjobb barátod exével! Íme, az érveink, miért ne tedd.
2017-04-29
Ha vége a kapcsolatnak, gyakran nehéz újra visszarázódni a mindennapokba: kell egy kis extra löket, hogy újra boldog legyél. Fusd végig ezt a listát, amely tele van olyan tippekkel, amiktől boldog lehetsz, és ismét jól érezheted magad a bőrödben. Azután írd le a neked tetszőket, és tartsd magadnál, hogy bármikor elővehesd, amikor szükséged van egy kis instant boldogságra!
2017-04-28
Azt gondolod, hogy egyedül lenni rossz? Pedig a magány időnként jól is jöhet. Tanácsaink segítenek, hogyan fordítsd az előnyödre a magányt.
2017-04-27
Ha sikereket szeretnél elérni a lányoknál, meg kell tanulnod néhány ügyes praktikát. Nem, itt most nem a ruhákról, vagy a külsőről lesz szó, hanem arról, hogy hogyan okozhatsz mély benyomást a számodra kedves lánynál. Cikkünkben összegyűjtöttünk néhány tippet, melyeket akár azonnal be is vethetsz.
2017-04-25
Egy párkapcsolatban a veszekedések normálisak, és menetrendszerűen bekövetkeznek. Mivel nem vagyunk egyformák, óhatatlan, hogy az első időszakban mindenképp, de akár később is lesz valami, amin vita alakulhat ki, amiben nem értetek egyet. A kérdés az, hogy hogyan rendezitek le ezeket a kérdéseket.
2017-04-23
Túlreagálás lenne egy eltűnt sajtreszelő miatt vitatkozni? Túlérzékenységre vall, ha azért kezdünk el üvöltözni családtagjainkkal, mert mindenki mást akar nézni a tévében? Hol van a határ a túlérzékenység és a normalitás között?
2017-04-22
<<  1 2 3 4 ... 31  >>