/ LÉLEK / szerelem

LÉLEK szerelem kategória (453)

Március hónapban tartják boldogság világnapját, ami arra a hőn áhított, harmonikus, tartósan kiegyensúlyozott állapotra hívja fel a figyelmet, amit a legtöbb ember egész életében keres. Elérni nehéz, de nem lehetetlen, sőt a boldogság tanulható. Íme 7 boldogságfokozó technika.
2017-03-26
Ahogy mész az iskolában a folyosón, nem látsz mást, csak párokat? Úgy gondolod, hogy nekik ezerszer jobb, mint neked? Hogy nekik nincsen gondjuk, csak szeretik egymást? Hát nem minden fenékig tejfel! Most pedig, szingli barátaim figyeljetek, szeretném eloszlatni a kételyeket az egyedülállók életéről.
2017-03-19
A szerelem lehengerlő érzés. Ha valaki szerelmes, kicsit mindig másképp viselkedik, mint egyébként. De van néhány olyan dolog, amit még ebben a rózsaszín felhős állapotban sem szabad elkövetni!
2017-03-18
Abban talán mindannyian egyetérthetünk, hogy az első randin beszélgetni nem egyszerű dolog. Tény, hogy amikor valakivel először találkozunk kettesben, nem igazán tudjuk, hogy mit lenne jó mondani és mit nem. Ha már felkészülten érkezel a találkára, és vannak témáid, amiket be tudsz dobni, sokkal kevésbé leszel ideges vagy zavart.
2017-03-17
Kedves Szakértő! Jelenleg egy kapcsolatban vagyok. Ami persze jó dolog, viszont van egy érdekes vagy inkább kellemetlen szituáció. Ő ugyanis nagyon erős érzelmeket táplál irántam. Én pedig sajnos nem szeretem őt annyira, mint ő engem. Félek, hogyha netán egyszer szakítunk, majd mindenkinek kitereget, és akár azt is kitalálja, hogy én mást szerettem. Nem igazán tudom, hogy mit tegyek. Most már nem tudom magamnak bemagyarázni, hogy nagyon szeretem és erősek az érzelmeim iránta, hiszen egyszerűen nem azok! Kérem, segítsen!
2017-03-14
A szerelem néha igazán megvicceli az embert, és előfordulhat, hogy valaki olyanba szeretünk bele, aki korban nem illik hozzánk. Mégis mi az elfogadható korkülönbség egy szerelemes párnál?
2017-03-12
Ha a randid vagy fontos találkozód közeleg, olvasd el ezt a cikket, melyben átfogó, lényegre törő tippeket találhatsz arról, hogyan ildomos a telefonodat használni.
2017-03-09
Március 8-a nemzetközi nőnap, azaz egy olyan nap, melyen minden évben a nők politikai, gazdasági és szociális eredményeit ünneplik világszerte. A nőket, akiknek rengeteg országban harcolniuk kell azért, hogy egyenrangúan kezeljék őket a férfiakkal.
2017-03-08
Azon gondolkozol, hogy a barátod megcsal-e? A legfontosabb, hogy ne gyanakodj erre, ha nincs jó okod rá. Nem az a megoldás, hogy állandóan ellenőrizgeted a telefonját és a Facebook-profilját - így csak magadból csinálsz hülyét. Ha a következő állítások közül 3 vagy több igaz, akkor előfordulhat, hogy nem alaptalanul gyanakodsz.
2017-03-05
Elég egy röpdolgozat, egy állásinterjú, egy első randi vagy egy nyilvános szereplés, hogy a legnagyobb önbizalommal rendelkező ember is meginogjon és idegronccsá változzon. Van azonban arra mód, hogy ezt elkerüld!
2017-03-04
Sokat elárul valakiről az, hogy milyen zenét hallgat, milyen fotókat posztol magáról, mit lájkol és mit tesz ki a Facebookon, Instagramon. A kis dolgok, melyeket a közösségi oldalakon észreveszel, sokat segíthetnek abban, hogy beszélgetést kezdeményezz. Az alábbi kérdések azonban arra is fényt deríthetnek, hogy a kiszemelted számára több vagy-e egy szimpla barátnál...vagy esetleg annál több?
2017-03-03
Virágokat, ajándékokat vesz nekem, és azt mondja, örökké velem akar maradni. Még csak egy hónapja vagyunk együtt. Elképesztő, mennyire odavan értem, de valami nagyon zavar ebben. Miért?
2017-03-02
Kedves Szakértő! Pár hónapja ismerem csak ezt a srácot, de mégis úgy gondolom, hogy igencsak kedvel engem. Sajnos elég elfoglalt, az iskola, a sport, a házi feladat, amivel talán nem is lenne baj, de amikor azt mondja, hogy felhív, akkor se hív fel. Ha tényleg kedvel, akkor miért nem hív fel, mikor megígérte, hogy fel fog? Továbbá, hogyan tudhatom meg, hogy ő tényleg azért szeret-e, aki vagyok, vagy azért, ahogy kinézek? Köszönöm.
2017-03-01
Kíváncsi vagy, milyen lesz az első csók? Cikkünk 5 olyan tényt fed fel az első csókról, ami meglephet.
2017-02-28
Habár sok esetben az Igazinak tűnik, azt gondoljuk sosem ér majd véget, de a valóságban nem minden szerelem tart örökké. Milyen jelek utalhatnak arra, hogy a kapcsolatod már nem működik?
2017-02-28
<<  1 2 3 4 ... 31  >>