/ TEST / lányoknak

TEST lányoknak kategória (704)

Sokan már a gondolattól is rosszul vannak, ha forró gyantát kell kenni testrészeikre, a pengétől meg egyenesen rettegnek. Kövesd tippjeinket, hogy elkerüld a sérüléseket!
2015-05-25 Nincs hozzászólás

- hirdetések -

A futás és a kocogás formában tart, és kikapcsol. Mégis, megfelelő bemelegítés és hirtelen terhelés következtében a térdízület könnyen megsérülhet. Hogyan védd a térded és az ízületeidet?
2015-05-23 Nincs hozzászólás
A fogamzásgátló tabletták bevezetésekor minden figyelem a káros mellékhatások kutatására, vizsgálatára fordult. Mára már ismert tény, hogy a tablettaszedésnek nemcsak esetleges mellékhatásai, hanem a fogamzásgátló hatáson túl egyéb előnyei is vannak.
2015-05-23 Nincs hozzászólás
Rohanás, rohanás, mindig csak rohanás. A hajápoláshoz pedig idő kell. A minimum, amit megtehetsz az, hogy a hajtípusodnak megfelelő sampont használod. De ugye azzal is csak pikk-pakk megmosod a hajad, esetleg teszel rá valami balzsamot. Nem tévedtünk, igaz?
2015-05-21 1 hozzászólás
Gyakran hallani, hogy a hátizsák cipelése hátfájást okoz mind a gyerekek, mind a felnőttek számára. A legáltalánosabb probléma, amiért a hátizsák fájdalmat okoz, hogy a táska túlságosan meg van tömve, vagy túl magasan, esetleg túl alacsonyan viselik.
2015-05-21 Nincs hozzászólás
Amikor először hallottad azt a szót, hogy menstruáció, biztosan kíváncsi voltál, mi is az, és hogy mikor lesz meg az első alkalom. Habár a legtöbb lány 11 és 14 éves korában menstruál először, bármikor megtörténhet 9 és 16 éves kor között.
2015-05-18 Nincs hozzászólás
Úgy érzed, hogy te vagy a legkisebb ember az osztályodban? Az alacsonyabb fiúk és lányok gyakran alacsonyabb rangúnak érzik magukat – ugyanúgy, mint azok a fiúk, akik korábban érnek és előbb kezdenek el borotválkozni, vagy mint azok a lányok, akik előbb kezdenek el menstruálni.
2015-05-18 Nincs hozzászólás
A bőr testünk egyik legnagyobb és legösszetettebb szerve. Szabályozza a test hőmérsékletét, véd a sérülésektől, fertőzésektől, a kiszáradástól.
2015-05-15 Nincs hozzászólás
Ki ne szeretne jól kinézni egy vagány napszemüvegben? A divatos forma és lencseszín azonban még nem véd meg a nap káros sugaraitól, vagy egy később kialakuló szürkehályog kockázatától. A jó napszemüvegnek a divaton túl más tényezőknek is meg kell felelnie. Íme, néhány tipp, hogy okosan válassz!
2015-05-15 Nincs hozzászólás
Volt egy felmérés az iskolában, és az jött ki, hogy 108 az IQ-m. De a barátaimnak ennél magasabb. Nem sokkal, kb. 116-120 körüli az övék is. A kérdésem az, hogy van-e valami összetett gyakorlat, ami növeli az IQ-t?
2015-05-12 Nincs hozzászólás
Itt a jó idő, előkerülnek a szandálok, papucsok, amelyekben csak az ápolt láb mutat igazán jól. Sokszor elfeledkezünk róla mennyi törődést érdemelnek a lábaink, pedig nap mint nap kemény igénybevételnek vannak kitéve.
2015-05-12 Nincs hozzászólás
Általában amikor baktériumokról van szó, mindig rögtön gyulladásra, fertőző betegségre gondolunk. A baktériumok között vannak halálos betegséget okozók, és olyanok is, amik nélkülözhetetlenek az egészséges élethez.
2015-05-09 Nincs hozzászólás
A biológiatanárom mesélte, hogy létrejöhetnek növekedés közben csomók a mellben. 16 éves vagyok. Ezek még azok a csomók, vagy valami baj van?
2015-05-07 Nincs hozzászólás
Ébren maradni egyszerű… Legalábbis 5 eszpresszóval és egy energiaitallal. Bár így könnyen felpöröghetsz egész napra, de sajnos egyre nagyobb eséllyel kaphatsz szívrohamot is. Tehát itt a nagy kérdés – hogyan is maradhatsz ébren egészségesen, amikor muszáj?
2015-05-07 3 hozzászólás
Egy kellemetlen érzés, amellyel kivétel nélkül mindenki találkozik élete során: a viszketés. Mik a viszketés kiváltó okai, hogyan előzhető meg, mik a kezelés, gyógyítás lehetőségei? Járjuk körbe egy kicsit ezt a viszketős témát!
2015-05-05 Nincs hozzászólás
<<  1 2 3 4 ... 47  >>