/ TEST / lányoknak

TEST lányoknak kategória (665)

A tetováló tintát a bőr legfelső rétege alá helyezik, ez teszi a tetoválás eltüntetését bonyolultabbá – és drágábbá –, mint magát a tetoválás elkészítését. De ha mégse lennél megelégedve a tetkóddal, azért az eltávolítása is megoldható.
2014-08-18 Nincs hozzászólás
A tested bizonyos részei különleges bánásmódot igényelnek. A hónalj és az intim területek környékén a bőr sokkal érzékenyebb, sérülékenyebb, mint a tested más részén, illetve az ott található szőrzet növekedése eltérő irányú.
2014-08-16 Nincs hozzászólás
Az orvos egy egyszerű medencevizsgálat alapján sok esetben nem tudja megmondani, hogy egy lánynak volt-e már szexuális aktusa. De mindenképpen tájékoztatnod kell az orvosodat róla.
2014-08-15 Nincs hozzászólás
Te is tapasztaltad már, hogy egy-egy buli, koncert vagy hangos zenehallgatás után cseng a füled? Ezt az állapotot tinnitusnak hívják, és általában egészen addig tart, míg a füled újra hozzá nem szokik a normális hangerőhöz. Ha gyakran cseng a füled vagy sokszor kell kiabálnod ahhoz, hogy meghalljanak, az azt jelenti, hogy túl zajos környezetben élsz.
2014-08-13 Nincs hozzászólás
Fiatalokon és felnőtteken is jelentkezhet, a pattanások után a második leggyakoribb bőrprobléma. Többféle típust különböztetünk meg, köztük is legismertebb a közönséges szemölcs, a verruca vulgaris.
2014-08-12 Nincs hozzászólás
Néhány jól elhelyezett melírozott csíkkal feldobhatod az uncsi és fakó hajszínedet! Ez nem is károsítja annyira a hajadat, mintha festetnéd, és mégiscsak az újdonság érzésével kecsegtet. Ráadásul olcsóbb is. Csináld magad útmutató az otthoni melírozáshoz.
2014-08-10 Nincs hozzászólás
A napi szinten kellő mennyiségű folyadékfogyasztás nem csak nyáron fontos! Már a kis mennyiségű folyadékhiány is negatívan befolyásolja hangulatunkat és energiaháztartásunkat is.
2014-08-08 Nincs hozzászólás
Sokan nem is gondolják, milyen veszélyes lehet egy méh- vagy egy darázscsípés. Ezek a kis teremtmények - főleg védekezés céljából - méreganyagot juttatnak a csípés pillanatában az ember szervezetébe. Ez a méreganyag enyhébb esetben bőrpírt, duzzanatot, fájdalmat okoz, súlyosabb formában viszont akár halálhoz is vezethet.
2014-08-08 Nincs hozzászólás
A legtöbb strandon, üzletsoron, a turisták által látogatott helyek közelében egyre-másra bukkannak fel az ideiglenes tetoválásokat készítő művészek. Az alkotásokat fiatalok, idősebbek is szívesen viselik, nem árt azonban az óvatosság, a fekete színt biztosító adalékanyag allergiát okozhat.
2014-08-07 Nincs hozzászólás
"Melyik szőrtelenítési módszer biztonságosabb? A hideg gyantacsíkok vagy a rendes gyanta?(Nem a nemi szerv szőrtelenítésére értem.)" Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.
2014-08-06 Nincs hozzászólás
A terhességet egy nő életének a legboldogabb korszakának tartják. A kamaszkori terhesség egyre komolyabb témává válik a mai, rohamosan változó világban. Ez a cikk a tinédzserkori terhesség felmerülő kérdéseivel, témáival foglalkozik.
2014-08-05 Nincs hozzászólás
Ételek a bőrnek: egyszerű hozzávalókból készülnek, és tiszta, selymes arcbőrt biztosítanak! A következőkben bemutatjuk az öt személyes kedvencünket. Mindegyik természetes bőrápoló, olyan alapanyagokból, melyeket bárki megtalálhat a konyhájában.
2014-08-04 Nincs hozzászólás
Biztosan eleged van már a borostából, a borotválás közben ejtett vágásokból, és hogy valamelyik pontot mindig kihagyod a lábad borotválása közben. Összeszedtük a láb borotválásával kapcsolatos leggyakoribb hibákat, hogy legközelebb ne kövesd el őket.
2014-08-03 Nincs hozzászólás
A szúnyogok jelenléte zavaró lehet, amikor éppen élvezni próbálod a szabadban töltött időt, különösen, ha vendégeket fogadsz.
2014-08-02 Nincs hozzászólás
Kedves Szakértő! Ha egy lány tampont használ, vajon szükséges-e kicserélnie azt közvetlenül a mosdó használata után? Attól félek, hogy ha nem így teszek, a tampon nedves madzagja hozzájárul a baktériumok elszaporodásához.
2014-08-01 Nincs hozzászólás
<<  1 2 3 4 ... 45  >  >>