/ TEST / lányoknak

TEST lányoknak kategória (708)

Köztudott, hogy fogainknak szerepük van a rágásban, a beszédhangok képzésében. Lehet, hogy eddig nem tudtál mindent fehéren csillogó fogsorodról? Kapaszkodj meg: nem csak a cukor a fogak első számú ellensége.
2015-07-04 2 hozzászólás

- hirdetések -

A nagy meleg és az erős napsütés nemcsak a szervezetünket és a bőrünket viseli meg, hanem a hajunkat is. Néhány tipp azonban segít a haj egészségének és fényének a megőrzésében nyáron is.
2015-07-04 Nincs hozzászólás
Vannak olyan lányok, akik elégedettek a mellükkel, mások azonban szeretnék, ha dúsabb idomaik lennének. Jó hír, hogy a megfelelő edzés és étrend természetes úton növelheti a melleid méretét. Sajnos azonban ezek a technikák csak minimális növekedést eredményezhetnek.
2015-06-29 Nincs hozzászólás
Az idők kezdete óta a nők mindig is érzéki ajkakról álmodoztak. Az egyiptomiak vörös henna festékkel próbálták teltebbé varázsolni szájukat. A középkorban mézzel kenték be az ajkaikat, hogy csókjuk még édesebb legyen.
2015-06-27 Nincs hozzászólás
Mind a nők, mind pedig a férfiak tisztában vannak azzal, hogy a menstruáció előtti időszak, az a néhány nap bizony sok kellemetlenséggel járhat. Ez azonban nem jelenti azt, hogy az is teljesen normális dolog, amikor egy héttel a menzesz előtt, és egy hétig még utána is feszült és ideges az ember.
2015-06-26 Nincs hozzászólás
A fülzsír sokak számára visszataszító dolog, pedig több fontos szerepe is van. Cikkünkből megtudhatod, hogy mik is ezek pontosan, és hogy mi a fültisztítás helyes technikája.
2015-06-26 Nincs hozzászólás
A nyári lubickolásnak is megvannak az árnyoldalai. Többek között a húgyúti- és hüvelyi fertőzés kockázata is megnő, ezért fontos odafigyelni az intim higiéniára strandoláskor is.
2015-06-24 Nincs hozzászólás
A fokozott UV sugárzás káros hatásaitól a bőrünk mellett szemünket is megfelelően kell védenünk. Egy jól kiválasztott napszemüveg megóvhat bennünket a kellemetlenségektől.
2015-06-22 1 hozzászólás
Szeretnéd, ha a fakó bőröd inkább napbarnított lenne? Mi a legjobb módszer a napbarnított szín elérésére? Önbarnítók, szolárium, napozás, vagy ezek kombinációja?
2015-06-21 Nincs hozzászólás
A kamaszkorral együtt jár a mellek növekedése is. A melleket rugalmatlan, vékony rostokból álló tartószalagok szövik át. Nincs saját izomzata, ínszalag sem tartja. Egy idő után a szalagok kinyúlnak, és a mell megereszkedik. Ezért fontos melltartót viselni. Te tudod, hogyan válassz?
2015-06-19 Nincs hozzászólás
Napjainkban egyre többet lehet látni csontsovány modelleket a tévében és a magazinokban, ami azt sugallja a tiniknek, hogy ez az ideális, követendő testsúly. Az ideális testsúly kiszámítására létezik egy képlet, melynek eredményéhez jobban kellene ragaszkodnod, mint a látott modellek fotóihoz.
2015-06-15 Nincs hozzászólás
A szeplők viselői nagy többségben nem szeretik a pöttyöcskéiket. Pedig egyéniséget tükröznek, sőt a lányoknál kifejezetten romantikus, bájos is lehet. A divatvilágban gyakran keresnek kifejezetten szeplős modelleket, mert különlegesek, szépek. Te is az vagy!
2015-06-13 Nincs hozzászólás
A nappali szundítás egyszerre lehet csodás kényeztetés, mindennapos gyötrelem vagy aggodalmak forrása amiatt, hogy vajon hogyan érinti majd az éjszakai alvást. Tudd meg, milyen a szundikálás és az éjszakai alvás kapcsolata, és hogy érdemes-e inkább kerülnöd az előbbit!
2015-06-12 Nincs hozzászólás
13 éves lány vagyok, és érdekelne, hogy hány éves kortól ajánlatos nőgyógyászhoz járni? Ugye lehet a nőgyógyászom nő? Nagyon zavarban érezném magam, ha férfi lenne az orvosom. Az egyik osztálytársnőmet is magammal szeretném vinni, hogy ne legyek egyedül. Anyummal túl ciki lenne. - A szakértő válaszol!
2015-06-10 Nincs hozzászólás
Azt gondolnánk, hogy a biológia órák és a saját tapasztalatok alapján alaposan megismertük már a testünkkel kapcsolatos tényeket. Ám vannak olyan meglepő dolgok, amelyeket talán még te sem tudsz. Lássuk!
2015-06-08 2 hozzászólás
<<  1 2 3 4 ... 48  >>