/ TEST / lányoknak

TEST lányoknak kategória (719)

„Már legalább 3 hónapja viszket a hüvelyem, de semmiképpen sem akarok elmenni orvoshoz. Milyen otthon megoldható recept nélküli kezelést javasoltok?”
2015-11-29 1 hozzászólás

- hirdetések -

Biztos ti is ismeritek a héliummal töltött lufiból történő szippantás igen vicces eredményét. Valóban mókás tud lenni, amikor a rendesnél sokkal magasabb hangon tudsz beszélni. De vajon lehetnek az egészségre káros következményei is? Cikkünkből kiderül.
2015-11-28 Nincs hozzászólás
A szaunázás igazi élményt és felfrissülést jelent a hideg évszakokban, emellett javítja a közérzetet, edzi az ereket és még a vírusokat is elűzi. A kellemes és hasznos kikapcsolódási formáról dr. Kósa Éva belgyógyász, angiológus beszélt.
2015-11-26 Nincs hozzászólás
Minden lány aggódva néz a bugyijára, amikor életében először valami fura, fehér váladékot talál rajta. Te is ebben a cipőben jársz? Ne aggódj, teljesen normális jelenségről van szó!
2015-11-24 Nincs hozzászólás
Kedves Doktornő! Az lenne a kérdésem, hogy a mellbimbó mitől lehet száraz? Válaszát előre is köszönöm! Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.
2015-11-22 Nincs hozzászólás
Sokan nem is gondolnák, de a felnőtteken kívül a gyerekeknél is komoly problémákat okozhat a nem megfelelő táska. Dr. Dobos Márta, ortopéd orvos az ínszalagot, az izmokat érintő lehetséges veszélyekről és a biztonságos táskaviselés szabályairól beszélt.
2015-11-20 Nincs hozzászólás
A rendszeresen vezetett menzesznaptár nagy segítséget nyújthat mind neked, mind pedig az orvosodnak, hogy könnyebben ki tudjátok szűrni például a ciklusoddal kapcsolatos esetleges rendellenességeket. Még abban az esetben is, ha a menzeszed kiszámítható, mindig pontosan jön meg, és általában ugyanannyi ideig tart, fontos a menzesz időpontjának, illetve a vérzés mennyiségének feljegyzése.
2015-11-17 Nincs hozzászólás
Az intimtornáról lehetséges, hogy eddig azt gondoltad, hogy csak a középkorú hölgyek tornája. Ám az intimtorna több ennél. Miért is?
2015-11-14 Nincs hozzászólás
Fiatalokon és felnőtteken is jelentkezhet, a pattanások után a második leggyakoribb bőrprobléma. Többféle típust különböztetünk meg, köztük is legismertebb a közönséges szemölcs, a verruca vulgaris.
2015-11-11 Nincs hozzászólás
A kamaszodás folyamatát vajon észre fogom venni magamon? 13 évesen már kamasz vagyok? Mikor kezdődik a kamaszkor?
2015-11-10 2 hozzászólás
A PMS, vagyis a premenstruációs szindróma nem más, mint azoknak a jól ismert, kissé bosszantó tüneteknek az együttese, melyeket a menstruációd előtt néhány nappal érzel. Mellfeszülés, szúró érzés az alhasban, ingerlékenység, na és persze a falánkság. Mit érdemes tudni a PMS-ről?
2015-11-10 1 hozzászólás
Tudtad, hogy 10 nőből 7 rossz méretű melltartót hord? Mivel ennyire magas a tájékozatlanok aránya, az én fejemben is megfordult, hogy talán nem a megfelelő méretet viselem...
2015-11-07 1 hozzászólás
A tested bizonyos részei különleges bánásmódot igényelnek. A hónalj és az intim területek környékén a bőr sokkal érzékenyebb, sérülékenyebb, mint a tested más részén, illetve az ott található szőrzet növekedése eltérő irányú.
2015-11-05 Nincs hozzászólás
Mikortól és meddig érdemes szabályoztatni a fogakat? Miért van különös jelentősége a szájhigiéniának a fogszabályzás során? Ezekre a kérdésekre válaszolt dr. Ameri Sahar fogszakorvos, esztétikai fogászati specialista.
2015-11-04 Nincs hozzászólás
A tisztálkodás alapvető szabályait már gyerekkorunkban megtanultuk, de ez a tanulási folyamat nem állhat meg: életkorunknak megfelelően folyamatosan frissíteni kell tudásunkat, hiszen a személyi higiénia hiánya miatt a különféle betegségek könnyebben kialakulhatnak.
2015-11-02 Nincs hozzászólás
<<  1 2 3 4 ... 48  >>