/ TEST / lányoknak

TEST lányoknak kategória (651)

Itt a tavasz, és fáradtsággal, ingerültséggel, alvászavarral, koncentrációzavarokkal küzdesz? Esetleg testi panaszaid is vannak? Dr. Telegdy Margit, az Oxygen Medical belgyógyász, homeopatája a szerválasztásban és az életmódbeli tanácsokkal is segít.
2014-04-18 Nincs hozzászólás
Viszonylag gyakori, a lakosság 5-8 százalékánál fordul elő az ujjak zsibbadásával, elfehéredésével járó betegség, mely jelentkezhet önállóan, vagy egyéb kórképek kísérő tüneteként.
2014-04-16 Nincs hozzászólás
A fogamzásgátló tabletták bevezetésekor minden figyelem a káros mellékhatások kutatására, vizsgálatára fordult. Mára már ismert tény, hogy a tablettaszedésnek nemcsak esetleges mellékhatásai, hanem a fogamzásgátló hatáson túl egyéb előnyei is vannak.
2014-04-16 Nincs hozzászólás
Egy kellemetlen érzés, amellyel kivétel nélkül mindenki találkozik élete során: a viszketés. Mik a viszketés kiváltó okai, hogyan előzhető meg, mik a kezelés, gyógyítás lehetőségei? Járjuk körbe egy kicsit ezt a viszketős témát!
2014-04-15 Nincs hozzászólás
Éppen hátfájástól, görcsölő alhastól és fejfájástól szenvedsz? Ez nem jelenthet mást, mint a hónap nem éppen legkellemesebb időszakát: a menstruációt. Ezek a kellemetlenségek vannak, akiknél nehezen múlnak, ám néhány trükkel és némi odafigyeléssel csökkenthetők.
2014-04-14 Nincs hozzászólás
Neked is jól jönne egy asszisztens, aki segít mindent észben tartani? Ha mindent nem is, de a nőgyógyászati tüneteidet észben tartja a Hölgynaptár mobilalkalmazás, amely több mint egy menstruációs naptár. A menstruáció alatti panaszaidtól kezdve egészen a fogamzásgátló tabletta bevételéig szinte mindent naplózhatsz, ami fontos lehet önmagad és nőgyógyászod számára.
2014-04-14 Nincs hozzászólás
Az intimtorna kifejezést eddig lehet, hogy csak a középkorú hölgyek tornájaként hallottad emlegetni, de az intimtorna több ennél.
2014-04-13 Nincs hozzászólás
A szem körüli bőr igen vékony és érzékeny a testben zajló anyagcsere változásokra, így elég hamar jelzi, ha nincs valami rendben...
2014-04-11 Nincs hozzászólás
Hányszor bámultál már bele a tükörbe és mondtad fintorogva, hogy: „kövér vagyok”? Persze a környezetedben mindenki azt hangoztatja, hogy teljesen normálisan nézel ki, ugye? Itt az idő a pozitív önkép kialakítására! Tudtad-e, hogy a tévés önkép, vagy az alacsony önértékelés akár rossz döntésekhez is vezethet?
2014-04-10 Nincs hozzászólás
"12 éves korom óta kezdtek megjelenni a visszerek a lábaimon. De akkor még nem fájt a lábam, semmi komolyabb bajom nem volt.
2014-04-03 Nincs hozzászólás
Tudtad, hogy a ciklusod azon napjain, mikor az ösztrogénszinted a csúcson van, elégedettebb vagy magaddal, magabiztosabban vágsz bele az előtted álló feladatokba, sikeresebben valósítod meg azokat, és könnyebben érteted meg magad a környezeteddel?
2014-04-02 Nincs hozzászólás
Kedves Szakértő! Az a kérdésem lenne, hogy mindig is pattanásos volt az arcbőröm (kb. 6 éve, most 20 éves vagyok), és mostanában nagyon szárad az egész arcom, viszket, pattanások egyre-másra jönnek ki, és ha krémmel is bekenem a száradás ellen, égő érzést tapasztalok.
2014-04-01 Nincs hozzászólás
A mai világban nagy társadalmi nyomással kell szembenézniük a kamaszoknak, hiszen a média tele van tökéletesnek tűnő arcokkal, és ez csak hozzáadódik a felnőtté válás terheihez. De ne hagyd, hogy aláássa az önbizalmad! Sok módja van annak, hogy kihangsúlyozd a természetes szépséged, ebben segítünk most neked.
2014-03-31 Nincs hozzászólás
Kedves Szakértő! 5 hónapig voltam bulimiás és ma van pont egy hónapja, hogy felhagytam vele. Sajnos a hajam időközben szörnyen elvékonyodott, és kétségbe vagyok esve, hogy hogyan kaphatnám vissza a régi, erős szálú és ragyogó hajamat. Rendesen étkezem, rengeteg fehérjét eszem és biotint szedek, viszont néha azt látom, hogy egyre rosszabb a helyzet vagy egyáltalán nem is javul. Meddig kell várnom, hogy lássam az eredményt?
2014-03-31 Nincs hozzászólás
Észrevétlen fájdalomforrások közül szedtünk csokorba néhányat, melyekkel mindennapi életünk során találkozhatunk.
2014-03-30 Nincs hozzászólás
<<  1 2 3 4 ... 44  >  >>