/ TEST / lányoknak

TEST lányoknak kategória (704)

Az alhasi görcsök a terhesség jelei is lehetnek. A görcsöket olykor emlőfájdalom, a menstruáció késése vagy a menstruáció teljes kimaradása kíséri, melyek egyben a terhesség korai tünetei is.
2015-04-18 Nincs hozzászólás

- hirdetések -

A szem körüli bőr igen vékony és érzékeny a testben zajló anyagcsere változásokra, így elég hamar jelzi, ha nincs valami rendben...
2015-04-16 Nincs hozzászólás
Egyre magasabbra növünk, és egyre kevésbé vagyunk agresszívak. Az intelligenciánk viszont hanyatlásnak indult - ezt köszönhetjük a civilizációnak. A kék szem és a fehér bőr is új jelenség.
2015-04-14 Nincs hozzászólás
Bár a hüvelygombás fertőzések ritkán válnak súlyossá, mindenki szeretné elkerülni a kellemetlen tüneteket. Íme, a 10 legjobb módszer, hogy megvédd magad a fertőzéstől.
2015-04-12 Nincs hozzászólás
A bőrkeményedés eltávolítása puhává, egészségessé és könnyűvé teszi lábaidat! A repedt sarkak és bőrkeményedések kialakulását a túlzott nyomás vagy dörzsölődés okozza.
2015-04-09 Nincs hozzászólás
"182 cm magas vagyok és 56kg. Lehet, hogy túl keveset eszem egy nap? Reggelire egy szendvicset, ebédre főtt ételt, és van, hogy nem is vacsorázom. Valahogy nem kívánom az ételt, ez mitől van? Hogy tudom meghozni az étvágyam? Minden vágyam, hogy felszedjek vagy 8 kilót. Az baj, hogy ha sokat eszem, nagyon hamar kell wc-re mennem?" A szakértő válaszol.
2015-04-06 Nincs hozzászólás
"Pár napja voltam egy diszkóban, ott eléggé nagy hangerővel bombázták a fiatalokat. Mikor kimentem, azt tapasztaltam, hogy zúg, sípol a fülem. Van-e esély arra, hogy ez a nagyon pici sípolás is elmúljon, vagy ezzel együtt kell éljek?" A szakértő válaszol.
2015-04-04 2 hozzászólás
Az esti fogmosás után sokan elégedetten dőlnek hátra a fotelben, karosszékben annak tudatában, hogy a fogaik patyolat tiszták. Ha a fogköztisztítás elmaradt, akkor bizony nem végeztek alapos munkát.
2015-04-04 Nincs hozzászólás
Tavasszal is érdemes rendszeresen bőrradírt használni, hiszen serkenti a vérkeringést, eltávolítja az elhalt hámsejteket, így elősegíti a sejtmegújulást, ráadásul selymessé és puhává varázsolja a bőrt. Kipróbáltad már?
2015-04-03 Nincs hozzászólás
Noha a vékony lányokat nagyon sokan irigylik az alakjukért, azoknak, akik túl soványak, s képtelenek hízni, ez az állapot legalább olyan lelki fájdalmat jelent, mint amivel a túlsúlyos tinik küzdenek.
2015-04-01 Nincs hozzászólás
A menstruáció késése az egyik legijesztőbb élmény, ha a közeljövőben nem szeretnél anyuka lenni. Azonban nem kell egyből azt gondolni, hogy terhes vagy, mert van néhány olyan dolog, ami okozhat késést. Íme, a leggyakoribbak.
2015-03-30 Nincs hozzászólás
Nehezedre esik kimászni az ágyból, rohannak a percek, s Te még mindig nem tudod mit vegyél fel, nem reggeliztél, és hol lehet a matekkönyv? Íme 8 tipp, hogy nyugodtan, összeszedetten és vidáman kezdhesd a napod!
2015-03-30 2 hozzászólás
Hallottál már feromonnal dúsított parfümről? Reklámokból ismerhetjük már ezt a kifejezést, amelyek olyan kémiai vegyületekre utalnak, amelyek az állatok és az emberek testében is megtalálhatóak. Ezek az anyagok szerepet játszanak például a párválasztásban is.
2015-03-27 Nincs hozzászólás
A farmer anyagból készült leggings, avagy a jeggings ismét divatba jött az utóbbi időben. Ám ez a viselet felvethet egy nagy kérdést – vajon teljesen biztonságosak és nincs fertőzésveszélyük?
2015-03-27 Nincs hozzászólás
Látásproblémák bármely életkorban jelentkezhetnek, ám fontos tudni, ha nem kezeljük, rettenetes fejfájást és olvasási nehézséget okozhatnak. Jó hír, hogy szemüveg viselésével a legtöbb látásprobléma könnyen kezelhető, de a szükséges szemüveg kiválasztása nem mindig zajlik könnyen.
2015-03-25 Nincs hozzászólás
<<  1 2 3 4 ... 47  >  >>