/ TEST / lányoknak

TEST lányoknak kategória (710)

Itt a nyár, a strandolás és a nyaralás ideje. Az UV sugárzás és a sós, klóros víz okozta kiszáradás azonban a sminktetoválás legnagyobb ellenségei. Az alábbi néhány praktikus tanáccsal könnyen meg lehet óvni a sminktetoválást, mely így hosszú évekig szép marad.
2015-08-01 Nincs hozzászólás

- hirdetések -

Alig egy szempillantás alatt régi jó ismerősünk, az anyatermészet akár kész horrorrá változtathatja a nyári mókát. De ne félj! Megtaláljuk a megoldást a kényes esetekre.
2015-07-31 Nincs hozzászólás
Az ápolatlan, ronda haj rossz egészséget is jelenthet? Tényleg mondani akar a hajunk valamit az egészségünkről? Számos körülmény és gyógyszer hat ugyanúgy a hajadra is, mint az egészségedre. Bár tény, hogy lehet, csak a hajadra kell jobban odafigyelned, belül pedig minden rendben van. Engedd, hogy végigvezessünk e cikken megmutatva, hogy mi az, ami tény és mi az, ami csak mítosz!
2015-07-29 Nincs hozzászólás
Sokan nem is gondolják, milyen veszélyes lehet egy méh- vagy egy darázscsípés. Ezek a kis teremtmények - főleg védekezés céljából - méreganyagot juttatnak a csípés pillanatában az ember szervezetébe. Ez a méreganyag enyhébb esetben bőrpírt, duzzanatot, fájdalmat okoz, súlyosabb formában viszont akár súlyos allergiás reakcióhoz is vezethet, amely életveszélyes állapotot eredményez.
2015-07-29 Nincs hozzászólás
Néhány gyakran szárnyra kapó mítoszról rántjuk le a leplet. Fontos, hogy nyáron is odafigyelj az egészségedre, de azért fogadd meg szüleid tanácsait is: maradj távol a tábortűztől és ne igyál a kerti slagból!
2015-07-26 Nincs hozzászólás
"17 éves lány vagyok, és szerintem túl szőrös vagyok, főként a hasamon és a mellemen. A családunkban nem volt még ilyesmire példa. Mit tudok ellene tenni? Örökre ilyen maradok?" Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.
2015-07-26 Nincs hozzászólás
A nyári napsütésben csillogóbbnak tűnik a hajunk, ám a forró levegő számos veszélyt hordoz magában, ami nem kellő odafigyelés mellett károsíthatja a haj szerkezetét, és már oda is lesz a féltve őrzött szépség.
2015-07-23 Nincs hozzászólás
Lehet egy mosolyt korrigálni költséges és hosszadalmas beavatkozások nélkül, minimális foganyag eltávolítással? Mit jelent az élkorrekció, vagy az ínykontúrozás? Mit csinál egy esztétikai fogorvos? Ezekre a kérdésekre válaszol dr. Hatházi Katinka, fogszakorvos, mosolytervező specialista.
2015-07-23 Nincs hozzászólás
A gyantázás segítségével eltávolíthatod a nem kívánatos szőrszálakat nemcsak a karodról, lábadról, bikinivonaladról, de a hónaljadról is. A legyantázott terület sokkal tovább marad sima, mivel a szőrt a szőrtüszőből is eltávolítod.
2015-07-21 Nincs hozzászólás
Ismerős a helyzet? Éppen egy újabb adag husit raksz a grillrácsra, mikor észreveszed, hogy a szúnyogok már meg is kezdték a lakomájukat - rajtad. Miután őrült csapkodásba kezdesz, hogy megszabadulj tőlük, észreveszed, hogy a többiek higgadtan szemlélik mit csinálsz. Őket bezzeg kerülik a vérszívók! Mi lehet ennek az oka?
2015-07-20 Nincs hozzászólás
Manapság egyre inkább elvárt dolog az, hogy fogaink fehérek legyenek. Természetesen több eljárást is alkalmazhatunk. Ehhez szeretnénk egy kis segítséget nyújtani.
2015-07-18 Nincs hozzászólás
A mai napig sok a félreértés, mítosz a kontaktlencsével kapcsolatban, pedig nagyban megkönnyítheti a hétköznapokat.
2015-07-17 Nincs hozzászólás
Íme négy gyakori kérdés, ami sok lány fejében motoszkál. Kíváncsi vagy rájuk és a válaszokra? Kattints!
2015-07-16 Nincs hozzászólás
Alacsony növés esetén érdemes idejében orvoshoz fordulni. A jelenség sok esetben sikeresen kezelhető, de csak akkor, ha még a serdülőkor befejezte előtt keressük fel a szakembert.
2015-07-13 Nincs hozzászólás
Sokat lehet olvasni arról, hogyan öltözködj, hogy vékonyabbnak tűnj. De mi van azokkal a nőkkel, akik a sovány kategóriába tartoznak? Íme, néhány ötlet, hogy jól álljon, amit felveszel.
2015-07-10 Nincs hozzászólás
<<  1 2 3 4 ... 48  >>