/ TEST / lányoknak

TEST lányoknak kategória (714)

A hang minősége sokat elmond rólunk, már az első bemutatkozás során. Önbizalmunk mértékéről is árulkodik, ha magas, mély, határozott, vagy félénk, rekedtes hangon szólalunk meg; és az is hamar kiderül, hogy hajlamosak vagyunk-e a másokat olyan bosszantó torokköszörülésre, köhécselésre. Ha elégedetlen vagy a hangoddal, a beszédterápia segíthet!
2015-09-01 Nincs hozzászólás

- hirdetések -

Egészséges és szép hajra vágysz? Sajnos a haj is elveszítheti a fényét, illetve lassabban nőhet. De semmi nincs veszve, hiszen a következő 5 tipp betartásával igazán gyönyörű, egészséges hajra tehetsz szert.
2015-08-29 Nincs hozzászólás
Kontaktlencséd van és nem érted, hogy miért kell havonta cserélned őket? Ebből a cikkből kiderül, hogyan sokszorozhatod meg kontaktlencséd élettartamát, és hogyan óvhatod meg szemeid egészségét!
2015-08-28 Nincs hozzászólás
A vörös, viszkető ekcémás foltok elsősorban a végtagok hajlataiban, tenyéren, talpon, a fülek mögött, szemek körül jelentkeznek. A megfelelő gyógykezelés mellett a betegség tünetei ellen néhány smink tippet is bevethetünk.
2015-08-27 Nincs hozzászólás
A menstruációs cikluson belül mikor a legnagyobb a kockázata a teherbeesésnek? Kétféle választ hallottam: tizennégy nappal a menstruáció előtt vagy tizennéggyel utána. Melyik az igaz?
2015-08-26 Nincs hozzászólás
Egy-egy 3D-s mozifilm különleges élményt nyújthat a vizuális hatásai miatt, amit Hollywood fejlett 3D technológiája produkál. Nos, ez korántsem igaz mindenkire.
2015-08-25 Nincs hozzászólás
A délutáni szieszta jól bevált szokás a mediterrán országokban: az ebédet követő időszakban elcsendesül a város, az emberek elvonulnak, pihennek. E szokás kialakulásában természetesen szerepe van ezen országok éghajlati viszonyinak, a déli hőségnek. Nem véletlen, hogy elsősorban a nyári kánikula idején vágyunk mi is egy kis sziesztára.
2015-08-23 Nincs hozzászólás
Ellentétben a tévhittel, a pattanásokat nem a koszos bőr, a csokoládéevés vagy a sok szénsavas üdítőital fogyasztása okozza. A pattanásokat valójában a túlzottan tevékeny zsírmirigyek a bőrben, az olajfelhalmozódás, az elhalt hámsejtek és baktériumok okozzák, amik a pórusok begyulladásához vezetnek.
2015-08-22 Nincs hozzászólás
Korpásodás esetén a hajas fejbőrön gyulladás alakul ki, amely meggyorsítja a fejbőr felső hámrétegének leválását, így szemmel láthatóvá válik a fejbőrön, illetve a hajszálak tövén a korpának nevezett levált szaruréteg.
2015-08-22 Nincs hozzászólás
A piercing manapság már szinte teljesen megszokott, senki nem botránkozik meg egy „átlyukasztott” orron, és ezek mellé egyre divatosabb is. Lehet, hogy már benned is felvetődött, hogy piercinget szeretnél. Ha már komolyan gondolod, nem árt kicsit utánanézni a dolgoknak, ugyanis sok mindent megtudhatsz az előnyökről és hátrányokról.
2015-08-18 Nincs hozzászólás
A betétet könnyebb használni a tamponnál, de sok nő az utóbbi tisztaságát kedveli. Ha még sosem használtad korábban, akkor érdemes néhány dolgot megtudnod arról, hogy hogyan kell felhelyezni és eltávolítani. Azonban a legfontosabb dolog, amit tudnod kell róla, hogy ne félj, a tampon használata sosem fáj.
2015-08-17 Nincs hozzászólás
Nyáron kiemeltem, ám tulajdonképpen minden évszakban fontos, hogy a megfelelő módon védjük a szemünket. Beszéljünk a napszemüvegekről, valamint a hozzájuk kapcsolódó tévhitekről.
2015-08-15 1 hozzászólás
Nem kell visszautasítanod minden medencés partit csak azért, mert megjött. Igaz, kicsit ijesztő lehet a hónap ezen időszakában fürödni, de mégsem fogod pirossá változtatni a vizet mindaddig, amíg elővigyázatos vagy. Arra az esetre, ha nem szeretnéd elszalasztani a mostani alkalmat a strandolásra, íme, néhány tipp!
2015-08-12 Nincs hozzászólás
A szúnyogriasztók többsége felesleges vegyi anyagokat tartalmaz, amely az érzékenyebb szervezetre akár rossz hatással is lehet, ám a jó hír, hogy természetes anyagokkal is megszabadulhatunk a kellemetlen betolakodóktól.
2015-08-11 Nincs hozzászólás
A nemi úton terjedő betegségekről olyan sok téves információ kering a fiatalok körében, hogy nem is csoda a megbetegedések egyre növekvő száma. A fertőzésekkel – a herpesszel, a chlamydiával, a HIV-vel - szemben való védekezés legbiztosabb módja egyértelműen az önmegtartóztatás. Ha azonban mégis a szex mellett voksolsz, feltétlenül tudnod kell mi igaz, s mi nem a fertőző nemi betegségek háza táján.
2015-08-10 Nincs hozzászólás
<<  1 2 3 4 ... 48  >>