/ TEST / lányoknak

TEST lányoknak kategória (689)

Kellemetlenek, sokszor kínosak lehetnek az intim fertőzések, amelyek egy részének okát és kezelését dr. Demjén László, az Oxygen Nőgyógyászat szakembere világította meg.
2014-11-22 Nincs hozzászólás

- hirdetések -

A bőr rugalmasságát többféleképpen lehet biztosítani, azonban ezek közül nem mindegyik természetes úton történik. Az általunk felsorolt tippek viszont egytől egyig természetes módszerek, amelyek segítségével a bőröd újra feszes, puha és fényes lesz!
2014-11-21 Nincs hozzászólás
A menstruációs ciklus örök beszédtéma. Érezted már magad feszültnek, ingerültnek, de nem tudtad, hogy valójában miért? Beszélgess a problémáidat az anyukáddal, ő sokat tud segíteni.
2014-11-15 Nincs hozzászólás
Néha a menstruációd fájdalommal járhat – a szó szoros értelmében. A legtöbb lánynak PMS-sel, görcsökkel, fejfájással kell megküzdenie a menstruációja előtt.
2014-11-14 1 hozzászólás
Kedves Szakértő! 15 éves lány vagyok. Én ezt elég cikinek érzem, el szeretnék menni egy nőgyógyászhoz, de folyton csak halasztgatom, úgyhogy úgy döntöttem, hogy talán ha a neten mondanám el a problémáimat, akkor könnyebben menne.
2014-11-13 Nincs hozzászólás
A műkörmök általában biztonságosak, és nem ártanak a természetes körmeidnek. A komoly problémát az okozhatja, hogyha a műkörmödtől valamilyen fertőzést kapsz el.
2014-11-12 Nincs hozzászólás
Harcolhatsz a mellrákkal, szívbetegséggel, súlyfelesleggel és még mi mindennel - a D vitamin segítségével. Minden fontos dolog, amit tudni érdemes erről a csodálatos vitaminról.
2014-11-11 Nincs hozzászólás
A fogzománcod a tested legszilárdabb része, ám lehet, hogy egyes ételek és italok még erősebbek. Cikkünkből megtudhatod, hogy melyek azok az élelmiszerek, amiket érdemes elkerülnöd fogzománcod védelmének érdekében.
2014-11-09 Nincs hozzászólás
Néha a menstruációd fájdalommal járhat. A legtöbb lánynak görcsökkel, fejfájással, és egyéb kellemetlen tünetekkel kell megküzdenie a ciklusa alatt. Ezek a problémák általában normálisak és nincs miért aggódni, ha a menstruációd alatt nálad is jelentkeznek. A következőkben azonban leírjuk azokat a tüneteket, amelyek ha fellépnek, érdemes aggódnod.
2014-11-06 1 hozzászólás
A haj folyamatosan megújul, bizonyos időszakokban, főként ősszel és tavasszal intenzívebb hajhullást is tapasztalhatunk. Probléma akkor jelentkezik, ha az elvesztett hajszálak helyén nem nő újabb, így a hajkorona folyamatos csökkenését észleljük. A hajhullás okairól és a kezelési lehetőségekről dr. Vincze Ildikó, a Dermatica bőrgyógyász-kozmetológusa ad felvilágosítást.
2014-11-05 Nincs hozzászólás
Előfordulhat, hogy fogyókúrával már elérted az álomtestsúlyodat, de még mindig nem vagy elégedett a tükörképeddel – méghozzá a fogyás után visszamaradt megereszkedett bőr miatt. Elsőre talán bonyolultnak tűnik ismét feszessé tenni a bőrödet, de ha megfogadod az alábbi tanácsokat, és kicsit odafigyelsz a testedre, a bőröd rugalmasságának visszanyerése egyszerűbb lesz, mint gondolnád!
2014-11-04 Nincs hozzászólás
Bizonyított tény, hogy a szájban baktériumok sokasága lapul. És mi a helyzet a fogkeféddel? A kutatások szerint több ezer bacilus húzódik meg a sörték között.
2014-11-04 Nincs hozzászólás
A következetes ébredési idővel, és a rendszeres étkezéssel felveheted a harcot a kimerültség ellen. Átnéztük a legfrissebb alvással, anyagcserével, stresszel és kronobiológiával (az élőlények időérzékelésének vizsgálata) kapcsolatos kutatásokat, hogy meghatározzuk, mikor vagyunk a legérzékenyebbek a kimerültségre.
2014-11-03 Nincs hozzászólás
Megfelelő gyakorlattal magad is elvégezheted hajad festését, de nem biztos, hogy mindig ez a célravezető. Ha elrontod, drága mulatság is lehet! A legfontosabb kérdés: mikor forduljunk inkább szakemberhez? A megfelelő döntés meghozatalához kívánunk segíteni cikkünkben.
2014-11-02 Nincs hozzászólás
A korpásodás egy rendkívül gyakori bőrgyógyászati elváltozás, melyet viszketés és leváló hámpikkelyek jellemeznek. Sajnos ritkán súlyos, nehezen kezelhető formát is ölthet, emellett a betegek életminőségét is jelentős mértékben ronthatja.
2014-10-30 2 hozzászólás
<<  1 2 3 4 ... 46  >  >>