/ TEST / lányoknak

TEST lányoknak kategória (668)

A hajunknál egyszerűbb dolgunk van, mint a bőrnél. Nagyon gyorsan megmondjuk, miből választhatsz: zsíros, száraz, normál haj. Van színezett, festett, töredezett, kopott és persze sok jelzővel illethetnénk még, de a természet adta típusokba mindenki besorolható.
2014-07-29 Nincs hozzászólás
"Azt szeretném megtudni, hogy egy teljesen kifejlődött női mell hogy néz ki? Úgy értem, hogy milyen az alakja, a mellbimbó és körülötte. A másik kérdésem az lenne, hogy 15 évesen számíthatok még egy nagyobb mellnövekedésre, alkattól függetlenül?" A szakértő válaszol.
2014-07-28 Nincs hozzászólás
A fogamzásgátló készítmények hatásánál nincs megszabva a tabletták szedésének ideje. A kihagyott fogamzásgátló tabletta miatti pár napos, köztes vérzés természetes.
2014-07-27 Nincs hozzászólás
A délutáni szieszta jól bevált szokás a mediterrán országokban: az ebédet követő időszakban elcsendesül a város, az emberek elvonulnak, pihennek. E szokás kialakulásában természetesen szerepe van ezen országok éghajlati viszonyinak, a déli hőségnek. Nem véletlen, hogy elsősorban a nyári kánikula idején vágyunk mi is egy kis sziesztára.
2014-07-27 Nincs hozzászólás
A menstruációval kapcsolatban számos olyan kérdés merülhet fel benned, amelyekre választ szeretnél kapni. Összegyűjtöttük a mestruációt érintő legfontosabb kérdéseket, és meg is válaszoljuk azokat.
2014-07-26 Nincs hozzászólás
Hála Istennek van néhány remek házi gyógymód szúnyogcsípésre. Mind tudjuk, hogy mennyire zavaróak tudnak lenni, főleg éjszaka, amikor vakarózás helyett aludni szeretnél!
2014-07-25 Nincs hozzászólás
A nők és a férfiak már évszázadok óta akár a végletekig is elmentek, csak hogy jól nézzenek ki. Még azon az áron is, ha ez az egészségük kárára megy. Ugyanez a helyzet manapság is a szépségtrendeket illetően. Összeszedtük azokat, melyek kifejezetten ártanak egészségednek.
2014-07-24 Nincs hozzászólás
A visszérrel vagy rozaceás bőrrel rendelkezőknek nem tanácsos napozniuk. Mit tehetnek a bőrük és az egészségük védelmében?
2014-07-23 Nincs hozzászólás
A tini lányok a legtöbb esetben váratlanul esnek teherbe, és a legtöbb esetben sokáig még senki – beleértve magát a leendő anyát – sem tudja, hogy jön a baba. Hogyan lehetséges ez?
2014-07-22 Nincs hozzászólás
Attól még, hogy cukorbeteg vagy, nem kell lemondanod a különböző testékszerekről. Nem teljesen veszélytelen, hiszen egy-két dolgot fontos szem előtt tartani: ezek közül a legfontosabb, hogy megfelelően kell kezelned a betegségedet.
2014-07-22 Nincs hozzászólás
Nyáron különösen sokan szenvednek a gombás fertőzésektől. Hazánkban a lakosság 60-70 százalékának van valamilyen gombás eredetű panasza, ezen belül a körömágyon megjelenő fertőzés elterjedése 15-50 százalékos. A hatékony kezelésről és a megelőzésről beszélt dr. Pellion Szilvia, az Oxygen Medical bőrgyógyásza.
2014-07-21 Nincs hozzászólás
A magas UV-sugárzás nemcsak a bőrödre jelent veszélyt, hanem a szemeidet is károsíthatja. Dr. Tóth Eszter, az Oxygen Medical szemésze és kontaktológusa segít, hogy megfelelően védekezhess.
2014-07-20 Nincs hozzászólás
Tudod, hogy mit kell tenned, hogy megelőzd a napszúrást, a kiszáradást, a hőgutát? És tudod, hogy mi a teendő, ha valaki a környezetedben lesz rosszul? A válaszokat a cikkből megtudhatod.
2014-07-19 Nincs hozzászólás
Tizennyolc éves diák vagyok, és van egy komoly problémám: a lakótársam testszagot áraszt, annyira ritkán fürdik, hogy egy adag szappan elhasználása 2 hónapot vesz igénybe neki. Nem viccelek! Sajnos a jelenlegi helyzetem, és a vele való kapcsolatom miatt nem mondhatom a szemébe a tényeket.
2014-07-18 Nincs hozzászólás
A napod minden percét kihasználod. Egész évben az iskola, házi feladat, sport, részmunkaidős állás, a közösségi életed ápolása és más tevékenységek késztetnek arra, hogy korán kelj és későn feküdj le aludni. Ám ha nem alszol legalább 8 és fél órát naponta, nem pihensz eleget, és ezzel ártasz magadnak.
2014-07-14 Nincs hozzászólás
<<  1 2 3 4 ... 45  >  >>