/ TEST / lányoknak

TEST lányoknak kategória (681)

A hízni vágyók gyakran hajlamosak szem elől téveszteni, hogy az extra kilók nem mindegy, hogy milyen módszerrel és áron rakódnak rájuk. A legtöbb esetben csak az a cél lebeg a szemeik előtt, hogy a mérleg végre nagyobb számot mutasson, pedig a türelem, az eltökéltség és az egészséges táplálkozás ugyanolyan fontosságú a siker érdekében.
2014-10-22 Nincs hozzászólás
Az egyetlen biztos módszer arra, hogy megtudd, terhes vagy-e, a terhességi teszt elvégzése. A terhességnek vannak korai jelei, amelyekből már a teszt elvégzése előtt sejtheted, hogy kisbabád lesz. Lássuk, mik is ezek!
2014-10-21 Nincs hozzászólás
Bizonyára te is hallottál már a folyékony szappan előnyeiről, de rengeteg érv szól a tömbszappan használata mellett is. Ezek ma már sokkal jobbak, mint amire a gyerekkorodból emlékszel - számtalan, jobbnál jobb minőségű szappant találsz a boltokban, akárhol is élj. Sőt, akár saját kezűleg is elkészítheted a kedvenced!
2014-10-18 Nincs hozzászólás
Egyszerű trükkök, amik segíthetnek egy jó éjszakai alvásban. A rossz alvás nagy probléma, hiszen kihatással van mindenre, az iskolai teljesítményedtől a lelkiállapotodig - a teljes egészségedre!
2014-10-17 1 hozzászólás
Sokan nem is gondolnák, de a felnőtteken kívül a gyerekeknél is komoly problémákat okozhat a nem megfelelő táska. Dr. Dobos Márta, az Oxygen Medical holisztikus szemléletű ortopéd orvosa az ínszalagot, az izmokat érintő lehetséges veszélyekről és a biztonságos táskaviselés szabályairól beszélt.
2014-10-16 Nincs hozzászólás
Mikortól és meddig érdemes szabályoztatni a fogakat? Miért van különös jelentősége a szájhigiéniának a fogszabályzás során? Ezekre a kérdésekre válaszolt dr. Ameri Sahar, az Oxygen Medical fogszakorvosa, esztétikai fogászati specialista.
2014-10-15 Nincs hozzászólás
Az egészséges és szép hajért sokan sokféle módszert kipróbálunk. Ám felmerül a kérdés: nem túl drágák a hajápoló termékek és kezelések? Igen, azok – de nem is feltétlenül kell megvenned őket.
2014-10-14 Nincs hozzászólás
Mielőtt elindulnál a boltba vagy a drogériába, hogy új hajkondicionálót vegyél, először nézz körül a konyhában, mert olyan hajápolásra alkalmas dolgokra lelhetsz, amiről eddig nem is tudtál.
2014-10-12 Nincs hozzászólás
Szeretnéd, ha a hajad amellett, hogy egészséges, hosszabb is lenne? A haj gyors növekedését ígéri számos hajápolási termék – ezek viszont nem feltétlenül megbízhatóak. Ha biztosra akarsz menni, a most következő receptek segítségével természetes úton növesztheted meg a hajadat.
2014-10-11 Nincs hozzászólás
Megpróbáltál leszokni a körömrágásról, de nem sikerült? Esetleg nem volt hatásos a módszer? Rengeteg előnye van annak, ha felhagysz ezzel a szokással. A kezeid sokkal szebbek lesznek, és te is jobban érzed majd magad, ha megtanulod, hogyan állj le a körömrágással.
2014-10-10 Nincs hozzászólás
Előfordul, hogy olykor megosztjuk másokkal a személyes holmijainkat – de néhány szabályt ebben az esetben is be kell tartani.
2014-10-10 Nincs hozzászólás
A bőr típusonként, életkoronként és évszakonként is eltérő gondoskodást igényel. A hűvösebb időjárásra történő felkészülés jegyében Peterman Krisztina szépség-terapeuta, a Dermatica kozmetikusa a mélyhámlasztás jótékony hatásait ismertette.
2014-10-09 Nincs hozzászólás
A körömápolás nagyon fontos, nemcsak azért, hogy a külsőd divatos legyen, de már azért is, hogy ápoltnak tűnj. Az ápolatlan kezek/körmök éppúgy lehetnek visszataszítóak, mint a zsíros/korpás haj, épp ezért fontos, hogy törődj vele.
2014-10-07 Nincs hozzászólás
A kor természetes velejárója a ráncok megjelenése, amelyek ellen azonban sokat tehetünk. Dr. Pellion Szilvia, az Oxygen Beauty Clinic bőrgyógyásza az okokat és a lehetőségeket vette számba.
2014-10-07 Nincs hozzászólás
Milyen gyors a tüsszentés? Okozhatja-e a tüsszentést a napfény vagy a szex? Cikkünkből megtudhatod.
2014-10-01 4 hozzászólás
<<  1 2 3 4 ... 46  >  >>