/ TEST / lányoknak

TEST lányoknak kategória (698)

Még az anyanyelvünket is elfelejthetjük, ha sokáig nem használjuk. Miért mennek ki a fejünkből a korábban rutinszerűen végzett dolgok is?
2015-01-24 Nincs hozzászólás

- hirdetések -

Hideg idő, az alacsony páratartalom és a szélsőséges időjárási körülmények roncsolják a bőrödet. A téli hónapokban azt tapasztalhatod, hogy a bőröd kifakult, húzódik vagy viszket és ki van száradva. Az ünnepek alatti mértéktelen evés, ivás csak ront rajta. Szerencsére, kevésbé problémássá varázsolhatod a szépségápolási rutinodat télen, ha követed ezeket az egyszerű és praktikus tippeket, illetve trükköket.
2015-01-24 Nincs hozzászólás
Az egyenes testtartás nem csak egészséges gerincünkre nézve, és másokra is jó benyomást tesz, hanem egyéb pozitív hatással is bír: egy friss, tengerentúli tanulmány megállapítása szerint nagyobb önbizalommal rendelkeznek azok, akik helyes testtartással élik mindennapjaikat.
2015-01-23 Nincs hozzászólás
Kevés olyan 13-16 éves lány van, aki még ne próbálkozott volna sminkeléssel. De hogyan is sminkeld magadat? Milyen alkalomhoz milyen smink illik? Nos, ehhez szeretnénk adni egy-két hasznos ötletet. Egy a lényeg: próbálkozni, kísérletezni, hiszen a sminkelésre is igaz, hogy "gyakorlat teszi a mestert".
2015-01-21 2 hozzászólás
Téli hidegben mindenki tapasztalhatja, hogy a bőre a szokásosnál szárazabb. Vörös, viszkető ekcémás foltok jelentkezhetnek a kézfejen, az arcon és a nyak területén. Ilyenkor a legfontosabb a megfelelő bőrápoló kozmetikumok kiválasztása.
2015-01-19 Nincs hozzászólás
Periorális dermatitisz száj körüli kiütéseket, vörös pöttyöket és pattanásokat okozó makacs bőrbetegség. A probléma sokakat érint, de csak kevesen találnak rá tartós megoldást. Az átmeneti javulást hozó diéták, szteroidos krémek és smink nélküliség helyett Peterman Krisztina, a Dermatica gyógykozmetikusa a probléma gyökerét kutatja és kezeli sikerrel.
2015-01-17 Nincs hozzászólás
Bizonyára volt már olyan időszak az életedben, amikor orvosi vélemény nélkül is tudtad, hogy baj van. Hogy a hajad nem egészséges, és valamit tenned kell, hogy meggyógyuljon.
2015-01-13 Nincs hozzászólás
Vannak olyan ételek, amik növelhetik bizonyos férfi hormonok termelődését, és ha igen melyek ezek?
2015-01-12 1 hozzászólás
Tudtad, hogy a ciklusod azon napjain, mikor az ösztrogénszinted a csúcson van, elégedettebb vagy magaddal, magabiztosabban vágsz bele az előtted álló feladatokba, sikeresebben valósítod meg azokat, és könnyebben érteted meg magad a környezeteddel?
2015-01-07 Nincs hozzászólás
Számos házi készítmény van száraz és viszkető bőrre, így többé már nincs szükséged a boltok drága termékeire. Ha a te bőröd is száraz, ismered azt az érzést, amikor kényszert érzel arra, hogy megvakard a bőröd. Az alábbi tippek viszont azonnali megkönnyebbülést hoznak – próbáld ki őket te is!
2015-01-07 Nincs hozzászólás
A hőmérséklet változása, az érkező hidegfront, illetve a tartós hideg jelentősen megterheli a szervezetünket. A hideg negatív hatásait megelőzhetjük megfelelő öltözködéssel, meleg ételek és italok fogyasztásával.
2015-01-06 Nincs hozzászólás
A szaunázás legnagyobb előnye, hogy mind a testnek, mind az elmének tökéletes relaxációt nyújt a hajszolt hétköznapok taposómalmában. A hideg téli napokon sokan hódolnak a kikapcsolódás és a feltöltődés ezen formájának. Melyek a szaunázás legfontosabb szabályai és előnyei?
2015-01-06 Nincs hozzászólás
Csak azért, mert szemüveges lettél, úgy érzed nem vagy elég vonzó? Nagyon sok fiatal aggódik a külseje miatt, s cseppet sem érzi magát vonzónak szemüvegben.
2015-01-05 Nincs hozzászólás
Még sohasem jártál nőgyógyásznál, és nem tudod, hogy mi fog történni veled a vizsgálaton? Cikkünkből megtudhatod, mire számíts.
2015-01-05 Nincs hozzászólás
Beköszöntött a hideg idő. Ilyenkor még jobban ápolni kell a bőrt. Különösen azon testrészeken - arc, kéz, ajak -, amelyek jobban ki vannak téve a szárító hatású levegőnek.
2015-01-04 Nincs hozzászólás
<<  1 2 3 4 ... 47  >  >>