/ TEST / lányoknak

TEST lányoknak kategória (702)

A szemöldök furcsa módon ott is van, meg nincs is az arcon. Ha gyönyörű, akkor a női arc is sokkal szebb, a legtöbb esetben mégsem tudjuk, hogy ezt az érzést egy csodaszép, ívelt szemöldök teszi. Viszont, ha csúnya, akkor az arc szépsége is tompul. Nem érdemes feltétlenül a divatot követni, hisz nem biztos, hogy nekünk pont az áll jól, ami a sztároknak.
2015-02-26 Nincs hozzászólás

- hirdetések -

A korpásodás egy rendkívül gyakori bőrgyógyászati elváltozás, melyet viszketés és leváló hámpikkelyek jellemeznek. Sajnos ritkán súlyos, nehezen kezelhető formát is ölthet, emellett a betegek életminőségét is jelentős mértékben ronthatja.
2015-02-25 Nincs hozzászólás
A köröm keratinból, egyfajta elszarusodott fehérjéből áll, hetente 1 mm-t nő. Helyes körömápolással a külső sérülések többnyire megakadályozhatók, a köröm megbetegedései és elváltozásai ugyanakkor szervi okokra vezethetők vissza. Különösen a H-vitamin hiánya befolyásolja a körmök egészségét.
2015-02-25 Nincs hozzászólás
Vörös foltok, viszkető apró pöttyök jelentkeznek a Te vagy partnered nemi szervén szeretkezés után? Lehetséges, hogy allergiás vagy az óvszer egyik összetevőjére, a latexre!
2015-02-24 Nincs hozzászólás
Ugye jó mulatság volt gyerekkorunkban, amikor körbe-körbe forogtunk, majd élveztük, ahogy forog velünk a világ. Az azonban korántsem szórakoztató, ha az ágyból kiszállva megindul a szoba körbe-körbe. A szédülés fokozza a sérülések és balesetek kockázatát, kezeletlen szédülés esetén pedig egy esetleges súlyosabb, veszélyes betegség is a háttérben maradhat.
2015-02-23 Nincs hozzászólás
A fogkő látványnak sem kellemes, viszont ezen kívül más problémákhoz is vezethet, mint az ínyvérzés, a kellemetlen szájíz és szájszag. Érdemes tehát e problémákkal fogorvoshoz fordulnunk, még akkor is, ha maga a fogkő esetleg nem látszik.
2015-02-21 1 hozzászólás
Le akarod nyűgözni a környezeted a megjelenéseddel? Kövesd a legnagyobb sztárok által a vörös szőnyegen való végigvonuláshoz használt praktikákat, s a siker garantáltan nem marad el!
2015-02-21 Nincs hozzászólás
Most a nők egyik legkellemetlenebb és talán minden korosztályt érintő esztétikai problémája kerül a középpontba: a cellulitis. Aki még nem ismeri, az bizony szerencsésnek mondhatja magát. De nem árt felkészülni!
2015-02-18 Nincs hozzászólás
Kutatások igazolják, hogy a nők körülbelül a 85%-a tapasztal valamilyen premenstruációs tünetet néhány nappal a menzesze kezdete előtt.
2015-02-17 Nincs hozzászólás
Azt talán mindannyian tudjuk, hogy a két vesénknek a folyadék kiválasztásában, vagyis a vizelet előállításában van szerepe, ám a babformájú szerveknek nem csak ez a feladatuk. Miért olyan fontos szervünk a vese?
2015-02-15 Nincs hozzászólás
Edzés alatt és után különösen figyelned kell a bőrödre, hiszen ilyenkor kimelegszel és izzadsz, pedig biztos, hogy nem szeretnél aggódni a pattanások miatt az arcodon és a testeden. Kövesd tippjeinket, hogy védd a bőröd!
2015-02-15 Nincs hozzászólás
Mi segíti elő a növekedést és hogyan lehet megjósolni a végleges testmagasságot? Honnan tudhatjuk, hogy elértük-e a végleges magasságunkat?
2015-02-13 1 hozzászólás
A medencefájdalom nem elhanyagolható, így ha panaszaid vannak, feltétlenül fordulj orvoshoz! Milyen kérdésekre és vizsgálatokra számíthatsz? Összegyűjtöttük.
2015-02-13 Nincs hozzászólás
Már a neve is rosszul cseng ennek a rettegett bőrhibának, ami számos kellemetlenséget okoz kamasz- és felnőttkorban egyaránt.
2015-02-11 Nincs hozzászólás
Akár természetes, akár festett a hajszíned, a világ szerint ez sokat elárul Rólad... és talán azt is, hogy Te hogyan látod a világot. Mivel sajnos elég gyakran magunkat is olyannak látjuk, amilyennek a külvilág lát bennünket, így a hajszínekkel kapcsolatban kialakult sztereotípiák azok viselőit is befolyásolhatják.
2015-02-11 Nincs hozzászólás
<<  1 2 3 4 ... 47  >  >>