/ MOZGÁS / fitnesz

MOZGÁS fitnesz kategória (81)

Egyre riasztóbb méreteket ölt a fiatalok körében is terjedő mozgásszegény életmód és az elhízás, valamint az ezek talaján kialakuló betegségek, mint például a magas vérnyomás és a cukorbetegség. Dr. Babai László, az Oxygen Medical életmód orvosa a megfelelő életmódról és a kardiomozgás jelentőségéről beszélt.
2014-04-05 1 hozzászólás
Máris a 3. hetednél tartasz! Gratulálunk, hogy kitartottál és eljutottál idáig. Kicsit kimerültnek érezheted magadat az előző heti sok sporttól, de ne félj, ez nem tart sokáig.
2014-03-31 Nincs hozzászólás
Eljutottál a második hétig - gratulálunk! Tudjuk, hogy az állandó kalória-számlálással való küzdelem kifejezetten emberpróbáló feladat, de csak így tovább! Hidd el, idővel sokkal egyszerűbb lesz! Ettől a héttől kezdve szeretnénk növelni az aktivitásodat, ami rengeteget fog segíteni neked a fogyásban.
2014-03-24 Nincs hozzászólás
Ha úgy érzed, a popsidra ráfér egy kis tatarozás, a megfelelő fitnesz-program természetes feszességet adhat fenekednek. A tökéletes brazil hátsó számodra is elérhető! Igaz, a popsid formája főként az alkati adottságodon és a genetikán múlik, de egy kis edzéssel sokat javíthatsz a hátsód alakján. Készen állsz elkezdeni?
2014-03-23 Nincs hozzászólás
Sokan szeretnének fogyni, csak nem tudják, hogyan is vágjanak bele, és hogy hogyan fogyjanak egészségesen. Ráadásul a diétával és edzéssel töltött napok, hetek alatt elfogy a motiváció. Mi ebben szeretnénk segíteni Neked!
2014-03-17 Nincs hozzászólás
A Zumba jellegzetessége, hogy latin elemeinek köszönhetően erőteljesen használod a törzsedet és a csípődet, a mozgás alatt észrevétlenül formálod ezeket a testrészeket.
2014-03-15 Nincs hozzászólás
A has és a derék körül lerakódó zsírfelesleg egyaránt érint fiatalt és idősebbet, férfit és nőt. Tulajdonképpen egy általános társadalmi probléma. Nagyon könnyű elcsábulni a sokféle, gyors és energiabefektetés nélküli fogyást ígérő „csodaszernek”.
2014-02-23 Nincs hozzászólás
Tudsz négy percig izzadás nélkül futni? Esetleg 120 kg-ot fekve nyomni? Mozdulatlanul lótuszülésben maradni? Három órán át megállás nélkül úszni? Nem? Aggodalomra semmi ok, mivel ezeknek semmi köze az igazi edzettséghez!
2014-02-15 Nincs hozzászólás
A hideg téli időben nehezen vesszük rá magunkat, hogy a szabadban sportoljunk, pedig a vérkeringésnek és érrendszernek a hidegben végzett mozgás kedvez leginkább. Az alacsony hőmérséklet tehát mégsem elég ok arra, hogy ne tartsd magad kondiban!
2014-02-01 Nincs hozzászólás
Úgy véled, hogy a videójátékok csak a fotelhuszároknak valók? Gondold csak át még egyszer! A legújabb technika lehet a legjobb megoldás arra, hogy úgy tartsd a tested formában, hogy közben szórakozol is egyben, hiszen motiváló, személyre szabható, kényelmes és nem utolsósorban zsírégető elfoglaltságot jelent.
2014-01-19 Nincs hozzászólás
Új edzéstípus hódít az edzőtermekben: a spinning. Ez a kerékpározásra alapozott aerobik óra nem csak a zsírégetésben segít.
2014-01-18 1 hozzászólás
Idegenkedsz a fitnesztermek bonyolult gépeitől, nem szereted a hatalmas súlyzókat emelgetni, ráadásul mindent egyedül? De a hatása nagyon tetszik, hiszen látványos eredményeket lehet elérni vele, formás, feszes izomzatra, lapos hasra tehetsz szert? A fogyáshoz és az izmok erősítéséhez azonban elengedhetetlen a komolyabb súlyzós edzés. Ezért ha a fenti gondokkal küzdesz, de mégis szívesen kipróbálnád a súlyzókat, keress fel egy Hot Iron órát!
2014-01-11 Nincs hozzászólás
A tökéletes testhez elengedhetetlen a kemény munka, az elhivatottság és a kitartás. A jó hír, hogy tanácsainkat megfogadva növelheted a fitneszprogramod eredményességét.
2014-01-04 Nincs hozzászólás
Kezdetét vette egy új év, kezdj te is új szokásokat: sportolj rendszeresen! A fitnesz világában sokan alábecsülik a saját testsúllyal végzett edzést a súlyzós edzésekhez képest – mondván, hogy az csak a sérülésekből való felépüléskor hasznos. Ám sok elismert sportoló és kutató szerint a saját testsúllyal végzett edzés igen hasznos.
2014-01-03 Nincs hozzászólás
Tanácsaink azon túl, hogy jót tesznek az egészségednek, még pénztárcakímélőek is. Fogadd meg őket, hogy boldog és egészséges maradj, ráadásul a pénzed is megmaradjon.
2013-12-05 Nincs hozzászólás
<<  1 2 3 4 ... 6  >  >>