SZEX kategória (559)

+16
Oldalunk nyíltan foglalkozik a szexualitással. Cikkeink olvasása 16 éven felülieknek ajánlott!
Meddig és milyen intenzíven vérzik az első alkalom után egy lány? Nagyon gyakran elhangzik ez a kérdés. Most tisztába tesszük a témát.
2015-11-27 Nincs hozzászólás

- hirdetések -

A szeretkezés közbeni fájdalom gyakrabban fordul elő nőknél, ám a férfiakat is érinti ez a probléma. A cukorbetegség okozta magas vércukorszint gyakran növeli annak esélyét, hogy ezek a fájdalmak megjelenjenek.
2015-11-26 Nincs hozzászólás
"Ha egy férfi nem sokkal közösülés előtt maszturbál, csökken az esély arra, hogy a nő teherbe esik?"
2015-11-24 Nincs hozzászólás
"Apám megtalálta a szemetesben az óvszer papírját, és most azt hiszi, hogy lefeküdtem a barátommal, pedig ez nem igaz, mert a behatolás nem történt meg. Korábban sokat hazudtam a jegyeimmel kapcsolatban, és tudom, hogy én rontottam el, de most nem hisznek nekem. Hogy tudnám meggyőzni őket?" A szakértő válaszol.
2015-11-23 Nincs hozzászólás
A legtöbb kamasz nem úgy tekint az orális együttlétre, mint szexre, hanem mint valami alkalmi és kockázatmentes szórakozásra. Tévhit, hogy az orális szex biztonságos. Jó, ha tudod, hogy akár egy életre szóló betegséget is okozhat, ha nem vigyázol.
2015-11-22 Nincs hozzászólás
Kedves Doktornő! Az lenne a kérdésem, hogy a mellbimbó mitől lehet száraz? Válaszát előre is köszönöm! Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.
2015-11-22 Nincs hozzászólás
A barátnőm és én először szeretkeztünk. Óvszerrel védekeztünk, ő pedig szed fogamzásgátlót is, hogy szabályozza a ciklusát. Ennek ellenére egy hete késik a menstruációja. Barna folyás van, de menstruáció nincs. Normális, hogy megváltozik a menstruáció az első szex után?
2015-11-20 Nincs hozzászólás
Megalázottság érzése és felháborodás a bizalmad elárulása miatt – valószínűleg ezek az érzések töltenének el, ha ilyen helyzetbe kerülnél. El tudod képzelni, hogyan reagáltak a legsikeresebb hírességek, amikor online megtalálták a meztelen képeiket? Képzeld magadat a helyükbe!
2015-11-20 Nincs hozzászólás
A szex egy nagyon intenzív, személyes tapasztalat lehet. Váratlan érzéseket hozhat felszínre, de néha kellemetlenné is válhat.
2015-11-19 Nincs hozzászólás
Nem korai az, hogy 15 évesen már nem vagyok szűz? - A szakértő válaszol.
2015-11-18 Nincs hozzászólás
Nem könnyű elmondani a barátodnak vagy barátnődnek, hogy szexuális úton terjedő betegséged van. Elképzelted már azt, hogy hogyan mondanád el a társadnak, ha ilyenfajta betegséged lenne? Ez egy igen kényes téma, ráadásul sosem tudhatod, hogy a társad mit fog reagálni rá. De bármilyen nehéz is legyen, sokkal jobb, mintha nem mondod el. Neked is jól esik, ha a partnered őszinte veled.
2015-11-17 Nincs hozzászólás
"18 éves lány vagyok, és félek, hogy a nemi szervem illata nem elég kellemes az orális szexhez. Mit tegyek?"
2015-11-15 Nincs hozzászólás
Úgy 20-25-re becsülhető azoknak az ingereknek a száma, amit orgazmus névvel lehet illetni. Orgazmusnak tekintjük azt az állapotsor-változást, amely során meghatározott lelki, fizikai és spirituális jelenségek következnek be.
2015-11-14 Nincs hozzászólás
A szex sok rejtélyt és izgalmat jelent a fiatalok számára. Ám mivel a tizenéveseknek ez egy ismeretlen, felfedezésre váró terep, sok kérdés irányul arra, hogy mikor tér el valami a normálistól szexuális téren? Vajon mi a normális a szexualitásban?
2015-11-11 Nincs hozzászólás
Sajnos vagy nem, mára elmúltak azok az idők, mikor csak felnőttek tették fel néhány bizalmas beszélgetés után a kérdést egyetértésben egymásnak: „mit szólnál, ha ma nálad maradnék?” Hát igen, ha ez ilyen egyszerű lenne...
2015-11-09 Nincs hozzászólás
<<  1 2 3 4 ... 38  >>