SZEX kategória (556)

+16
Oldalunk nyíltan foglalkozik a szexualitással. Cikkeink olvasása 16 éven felülieknek ajánlott!
Nyár, buli, fesztiválok - kalandok. Nyáron könnyebben sodródhatunk bele egy egyéjszakás szexuális kalandba. Párkapcsolat mellett ez megcsalásnak számít? Milyen károkat okozhatunk vele? Van olyan helyzet, amikor elképzelhető?
2015-07-25 Nincs hozzászólás

- hirdetések -

Azok, akik már túl vannak életük első csókján, mindent tudnak róla: kivel, mikor, hol történt és milyen volt. Akik még soha nem csókolóztak, azok pedig kíváncsian várják, milyen érzés is lesz.
2015-07-24 Nincs hozzászólás
Kedves Szakértő! Egy 19 éves egyetemista lány vagyok. Van egy 20 éves barátom, és most komoly aggodalmaim támadtak. Nagyon jól megvagyunk, már arról is többször beszéltünk, hogy egy napon összeházasodunk.
2015-07-23 Nincs hozzászólás
Fesztivál, házibuli… egy vidám, varázslatos, romantikus éjszaka - legalábbis elméletben. A gyakorlat azonban korántsem romantikus. Már-már elképzelhetetlennek tűnik a fiatalok számára, hogy egy átbulizott éjszakán ne létesítsenek szexuális kapcsolatot, ennek azonban nagyon súlyos következményei lehetnek.
2015-07-22 Nincs hozzászólás
Kedves szakértő! Én és a barátom körülbelül 2 éve vagyunk együtt. Először pár hónapja szexeltünk, akkor még nem is volt semmi gond. Most azonban, amikor körülbelül ötödjére próbáltuk, egyszerűen képtelen voltam rá, mert nagyon fájt.
2015-07-20 Nincs hozzászólás
Korábbi cikkeinkben végigvettük a fájdalmas, kellemetlen együttlét kérdését, adtunk tanácsot a fiú partnereknek is. Most megint te jössz. Haladj lépésről lépésre. Lehet, hogy nem annyira egyszerű, mint az egyszeregy, de hidd el belejössz!
2015-07-19 Nincs hozzászólás
Ha fiú vagy és van barátnőd, akkor ez a cikk neked szól. Bár nem te leszel terhes, és nem te kerülsz a nagyobb veszélybe, mégis felelősségteljes döntéseket kell hoznod, ha nem szeretnél apa lenni. Rengeteg módszer van a születésszabályozásra, pirulák, hormonális kezelések, amelyek csak a nőket terhelik (de ezek semmiféle védelmet nem nyújtanak a nemibetegségekkel szemben). Ha születésszabályozásról van szó, akkor a nők többsége az óvszert javasolja. Tehát meg kell értened, hogy ami talán neked kényelmes, az a partnered számára korántsem veszélytelen! Ezért felelősséggel kell döntened!
2015-07-18 Nincs hozzászólás
Ha beléptél a pubertáskorba, akkor előbb-utóbb a szexuális kérdések is szóba fognak kerülni. Íme, néhány tanács, hogy mit mondj a párodnak erről a témáról.
2015-07-16 Nincs hozzászólás
Egyetemista srác vagyok, és még sohasem voltam együtt nővel, de most van egy olyan kapcsolatom, amelyben hamarosan megtörténhet. Talán ostobán hangzik, de miképp lehetne az aktus után úgy levenni és kidobni az óvszert, hogy ne romboljam le a pillanat varázsát? Nem tartom különösebben kényelmetlennek a dolgot semmilyen tekintetben, de ez egy kissé kellemetlen műveletnek tűnik… vagy tévedek?
2015-07-15 1 hozzászólás
A barátom és én egy hónapja vagyunk együtt, és ő szeretné, ha már lenne közöttünk testi kapcsolat is. Én nem tudom, hogy itt van-e már ennek az ideje vagy sem. Milyen jelekből fogom ezt észrevenni?
2015-07-14 2 hozzászólás
A petting tulajdonképpen nem más, mint tényleges szexuális aktus nélkül egymás testének felfedezése, megismerése. Az egyszerű simogatástól a forró csókon át a masszázsig sok minden ebbe a kategóriába tartozik.
2015-07-12 Nincs hozzászólás
Könnyen kiderülhet, hogy nem az óvszer a rossz, hanem csak rossz méretet választottatok. Ennek pedig komoly következményei lehetnek.
2015-07-10 Nincs hozzászólás
A nőkben rengeteg kérdés merülhet fel a terhességgel kapcsolatban. Itt most megtaláltok néhányat a korai terhességgel kapcsolatos leggyakoribb kérdésekből!
2015-07-08 Nincs hozzászólás
Az lenne a kérdésem, hogy a vékonyabb vagy az extra érzékeny kondomok is ugyanolyan jól védenek-e, mint a hagyományos társaik? Mert én valahogy úgy képzelem el, hogy a vékonyabbnak nagyobb az esélye, hogy elszakad, mint a hagyományosnak. Bocsánat, ha ez egy ostoba kérdés, de fontos tudnom az igazságot.
2015-07-06 2 hozzászólás
Az orális szex lehet élvezhető és egészséges része egy komoly párkapcsolatnak, amennyiben mindkét fél akarja, de arról sokan nem tudnak, hogy komoly veszélyei is vannak.
2015-07-05 Nincs hozzászólás
<<  1 2 3 4 ... 38  >>