SZEX kategória (557)

+16
Oldalunk nyíltan foglalkozik a szexualitással. Cikkeink olvasása 16 éven felülieknek ajánlott!
A szexualitás az egyik legizgalmasabb és leggyakrabban tárgyalt téma. Kamaszkorban a leghitelesebbnek tűnő információ nem a szülőktől vagy felnőttektől származik, hanem a társaktól, azoktól, akiknek már volt valamilyen tapasztalatuk. Éppen ezért nagyon sok téves hiedelem kering a szexualitásról.
2015-05-26 Nincs hozzászólás

- hirdetések -

A kérdés egyike a leggyakoribb terhességgel kapcsolatos kételyeknek. A válasz, bár meghökkentő, mégis igen. A lányok igenis terhesek lehetnek, még akkor is, ha az első menstruációs ciklusuk még nem zajlott le.
2015-05-24 Nincs hozzászólás
A fogamzásgátló tabletták bevezetésekor minden figyelem a káros mellékhatások kutatására, vizsgálatára fordult. Mára már ismert tény, hogy a tablettaszedésnek nemcsak esetleges mellékhatásai, hanem a fogamzásgátló hatáson túl egyéb előnyei is vannak.
2015-05-23 Nincs hozzászólás
Zsuzsa története egyáltalán nem egyedülálló. Az orvosok azt állítják, hogy száz nőből ötven be tudna számolni valami hasonlóról, ami előbb vagy utóbb megtörténik vele, ha szexuális életet él.
2015-05-22 Nincs hozzászólás
Szigorúan vallásos családban nőttem fel, és most egy keresztény magániskolába megyek. Felsős leszek, de már régóta érzem, hogy ez az iskola meg a vallásos dolog nem jó nekem.
2015-05-19 Nincs hozzászólás
A számos fogamzásgátlási lehetőség ma már lehetővé teszi, hogy a módszer kiválasztásához figyelembe vegyük a kort, az egészségi állapotot, és a rizikófaktorokat. A döntés előtti kivizsgálás jelentőségéről dr. Demjén László, nőgyógyász beszélt.
2015-05-16 Nincs hozzászólás
A maszturbálás teljesen normális, egészséges módja annak, hogy szexuális örömet szerezz magadnak. A fiúk 80- és a lányok 60 százaléka állítja, hogy szokott önkielégítést végezni.
2015-05-14 3 hozzászólás
Barátommal csaknem fél éve élünk nemi életet, s védekezésképpen óvszert használunk. Pár hete viszont felvetődött a kérdés, hogy mi lenne, ha tablettára váltanék. Sokat olvastam róla, de sok előnye mellett rengeteg mellékhatást is feltüntettek. Mi erről az Ön véleménye?
2015-05-12 Nincs hozzászólás
Észrevetted már magadon, hogy megpróbáltál úgy együtt lenni valakivel, amikor gyanítod vagy tudod is, hogy nem vagy elég izgatott, vagy nem érdekel, talán csak azért mert tudtad, hogy így kiengesztelheted, vagy leáll majd az unszolással? Ha így van, akkor egy szóval hagyd abba.
2015-05-10 Nincs hozzászólás
A csók magasan a legjobb szerelmi játék. Rengeteg érzelmet, szenvedélyt fejezhettek ki, ráadásul szavak nélkül közölhetitek érzelmeiteket.
2015-05-08 1 hozzászólás
Biztos sokatokban merült már fel ez a kérdés. Az első szexuális együttlétet követheti öröm, boldogság, de sajnos szorongás, zárkózottság is. Ezért jó, ha kellőképpen felkészülünk, ugyanis minél felkészültebbek vagyunk, annál kisebb kárt okozunk.
2015-05-05 Nincs hozzászólás
Mindenki, aki nem akar teherbe esni, a terhesség megelőzésének legmegfelelőbb módját keresi. A témával kapcsolatban mindenképpen sok kérdés merülhet fel benned.
2015-05-03 Nincs hozzászólás
Ez a kérdés sok fiatal fejében megfordul. A legtöbb felnőtt azt válaszolná, hogy még rengeteg időd van, ne siesd el, túl fiatal vagy hozzá.
2015-04-28 Nincs hozzászólás
A pubertáskor a tested számos változásával jár együtt. Megváltozik a hangod, a testmagasságod, s szép lassan szexuálisan is éretté válsz. Bizonyára a tested fejlődésével egyidőben néhány kérdés is foglalkoztatni kezd. Ezúttal a hímivarsejtekről tudhatsz meg néhány érdekességet.
2015-04-27 Nincs hozzászólás
A kondom a tudomány egyik legnagyobb vívmánya. Bámulatos nemde? Egy olyan apróság, amely egyszerre óv a nemi úton terjedő betegségektől és a terhességtől. Nem beszélve arról, hogy mindezt 98%-os megbízhatósággal viszi véghez. Kétségkívül a legjobb védekezési módszer.
2015-04-24 Nincs hozzászólás
<<  1 2 3 4 ... 38  >>