/ TEST

TEST kategória (1098)

A nőkre a munka világában és a magánéletben is nagy teher hárul, így különösen fontos, hogy egészségüket a lehető legteljesebben megőrizzék. Dr. Bakanek György, az Oxygen Medical táplálék-kiegészítési specialistája a megfelelő életmód és étrend hatásairól beszélt.
2014-04-23 Nincs hozzászólás
Viszkető, égő érzés, vörös kiütések és hajhullás – a hajfesték összetevőire bármikor kialakulhat allergia. Az is előfordul, hogy az éveken keresztül használt hajfesték vagy dauervíz ismételt alkalmazása okoz tüneteket. Kivizsgálással a későbbi panaszok megelőzhetők.
2014-04-23 Nincs hozzászólás
Szeretnéd valamivel feldobni a kinézeted? Hajfestésen gondolkodsz, de nem találtad még meg az ideális színt? Segítünk eldönteni, mi áll igazán közel hozzád, persze csak ha nem a feltűnésre vágysz.
2014-04-21 Nincs hozzászólás
Kedves Doktornő! Elment a hangom, miután sokat kiabáltam. A kérdésem az lenne, hogy miért megy el az ember hangja, és hogyan segíthetek magamon?
2014-04-19 Nincs hozzászólás
Itt a tavasz, és fáradtsággal, ingerültséggel, alvászavarral, koncentrációzavarokkal küzdesz? Esetleg testi panaszaid is vannak? Dr. Telegdy Margit, az Oxygen Medical belgyógyász, homeopatája a szerválasztásban és az életmódbeli tanácsokkal is segít.
2014-04-18 Nincs hozzászólás
Mosd meg a kezed! – hallottad már párszor a szüleidtől, igaz? Lehet, hogy már szinte bosszantó, mégis ez a legjobb megoldás arra, hogy elkerüld a betegségeket. Különösen fontos ez most, hogy ismét közösségben vagy, s az ősz előrehaladtával a vírusok, bacik is támadásba lendülnek. Ma van a Kézmosás Világnapja.
2014-04-17 Nincs hozzászólás
Viszonylag gyakori, a lakosság 5-8 százalékánál fordul elő az ujjak zsibbadásával, elfehéredésével járó betegség, mely jelentkezhet önállóan, vagy egyéb kórképek kísérő tüneteként.
2014-04-16 Nincs hozzászólás
A tikkelés olyan időszakos állapot, amely a 18 éven aluliak 25%-át érinti. Néha az embernek csak egyféle tikkelés alakul ki, amely csak bizonyos ideig tart, majd magától elmúlik. Ennek ellenére később kialakulhat másféle is.
2014-04-16 Nincs hozzászólás
A fogamzásgátló tabletták bevezetésekor minden figyelem a káros mellékhatások kutatására, vizsgálatára fordult. Mára már ismert tény, hogy a tablettaszedésnek nemcsak esetleges mellékhatásai, hanem a fogamzásgátló hatáson túl egyéb előnyei is vannak.
2014-04-16 Nincs hozzászólás
Egyre több kamasz jelentkezik azzal a problémával, hogy fáradtak, alvásuk rendszertelen. Nem tudnak elaludni, csak forgolódnak az ágyban. Lássunk néhány tippet, hogy hogyan legyél kipihentebb.
2014-04-15 Nincs hozzászólás
Egy kellemetlen érzés, amellyel kivétel nélkül mindenki találkozik élete során: a viszketés. Mik a viszketés kiváltó okai, hogyan előzhető meg, mik a kezelés, gyógyítás lehetőségei? Járjuk körbe egy kicsit ezt a viszketős témát!
2014-04-15 Nincs hozzászólás
Éppen hátfájástól, görcsölő alhastól és fejfájástól szenvedsz? Ez nem jelenthet mást, mint a hónap nem éppen legkellemesebb időszakát: a menstruációt. Ezek a kellemetlenségek vannak, akiknél nehezen múlnak, ám néhány trükkel és némi odafigyeléssel csökkenthetők.
2014-04-14 Nincs hozzászólás
Neked is jól jönne egy asszisztens, aki segít mindent észben tartani? Ha mindent nem is, de a nőgyógyászati tüneteidet észben tartja a Hölgynaptár mobilalkalmazás, amely több mint egy menstruációs naptár. A menstruáció alatti panaszaidtól kezdve egészen a fogamzásgátló tabletta bevételéig szinte mindent naplózhatsz, ami fontos lehet önmagad és nőgyógyászod számára.
2014-04-14 Nincs hozzászólás
Az intimtorna kifejezést eddig lehet, hogy csak a középkorú hölgyek tornájaként hallottad emlegetni, de az intimtorna több ennél.
2014-04-13 Nincs hozzászólás
Akik nagyon intenzíven hódolnak valamelyik – vagy akár több – sportágnak, már rövid ideig tartó tétlenség és mozdulatlanság után is rosszul érzik magukat, s igazából nem tudják, mi hiányzik nekik. A válasz pedig nagyon is kézenfekvő: a testmozgás.
2014-04-13 Nincs hozzászólás
<<  1 2 3 4 ... 74  >  >>