/ TEST

TEST kategória (1155)

Tudtad, hogy a spermiumok az ondónak csak 0,5 százalékát alkotják, gyorsabbak, mint a jaguár, s eleinte azt gondolták a spermiumról, hogy miniatűr emberkéket hordoz? A fiúknak milliliterenként átlagosan 60-120 millió spermiumuk van, ami proteint, C-vitamint és kalciumot is tartalmaz. Mit jelent, ha az ondó piros, sárga vagy zöld? Cikkünkből ezt is megtudhatod!
2014-10-20 1 hozzászólás

- hirdetések -

Pénztárcabarát, természetes, mindig friss, teljesen vegyszermentes – hát van ennél jobb? A természetben minden bőrproblémára találsz megoldást, és itt az ideje, hogy felfedezd őket.
2014-10-19 Nincs hozzászólás
Az alvási zavarok egy egész sor problémát okozhatnak az álmatlanságtól a narkolepsziáig (központi idegrendszeri zavar, az alvás és ébrenlét szabályozásának hiányában nyilvánul meg), és emberek millióit érinti. Vajon a közösségi média hogyan hat a tinik alvási szokásaira?
2014-10-19 1 hozzászólás
Szeretnéd megtudni, mit és hogyan csinálj az első csóknál, vagy csak tovább tökéletesítenéd a csóktechnikádat? Kövesd tippjeinket, és a legközelebb adandó alkalommal garantált lesz a siker!
2014-10-18 Nincs hozzászólás
Bizonyára te is hallottál már a folyékony szappan előnyeiről, de rengeteg érv szól a tömbszappan használata mellett is. Ezek ma már sokkal jobbak, mint amire a gyerekkorodból emlékszel - számtalan, jobbnál jobb minőségű szappant találsz a boltokban, akárhol is élj. Sőt, akár saját kezűleg is elkészítheted a kedvenced!
2014-10-18 Nincs hozzászólás
Egyszerű trükkök, amik segíthetnek egy jó éjszakai alvásban. A rossz alvás nagy probléma, hiszen kihatással van mindenre, az iskolai teljesítményedtől a lelkiállapotodig - a teljes egészségedre!
2014-10-17 1 hozzászólás
Sokan nem is gondolnák, de a felnőtteken kívül a gyerekeknél is komoly problémákat okozhat a nem megfelelő táska. Dr. Dobos Márta, az Oxygen Medical holisztikus szemléletű ortopéd orvosa az ínszalagot, az izmokat érintő lehetséges veszélyekről és a biztonságos táskaviselés szabályairól beszélt.
2014-10-16 Nincs hozzászólás
Mikortól és meddig érdemes szabályoztatni a fogakat? Miért van különös jelentősége a szájhigiéniának a fogszabályzás során? Ezekre a kérdésekre válaszolt dr. Ameri Sahar, az Oxygen Medical fogszakorvosa, esztétikai fogászati specialista.
2014-10-15 Nincs hozzászólás
Az egészséges és szép hajért sokan sokféle módszert kipróbálunk. Ám felmerül a kérdés: nem túl drágák a hajápoló termékek és kezelések? Igen, azok – de nem is feltétlenül kell megvenned őket.
2014-10-14 Nincs hozzászólás
Mielőtt elindulnál a boltba vagy a drogériába, hogy új hajkondicionálót vegyél, először nézz körül a konyhában, mert olyan hajápolásra alkalmas dolgokra lelhetsz, amiről eddig nem is tudtál.
2014-10-12 Nincs hozzászólás
A fogaid megfelelő ápolása nemcsak a vonzó, igényes megjelenés elengedhetetlen eleme, az egészséged megőrzése érdekében is figyelmet kell fordítanod rá.
2014-10-12 Nincs hozzászólás
Szeretnéd, ha a hajad amellett, hogy egészséges, hosszabb is lenne? A haj gyors növekedését ígéri számos hajápolási termék – ezek viszont nem feltétlenül megbízhatóak. Ha biztosra akarsz menni, a most következő receptek segítségével természetes úton növesztheted meg a hajadat.
2014-10-11 Nincs hozzászólás
Jellemzően barnás esetleg szürkés színű, megvastagodott, száraz felszínű bőrképlet az úgynevezett szeborreás keratózis, amely sokakat zavarhat, különösen, ha az arcon vagy más látható testrészen jelenik meg. Dr. Boros-Gyevi Márta, az Oxygen Medical bőrgyógyásza arra figyelmeztet, hogy bár nem rosszindulatú az elváltozás, de rendszeres kontrollt igényel.
2014-10-11 Nincs hozzászólás
Megpróbáltál leszokni a körömrágásról, de nem sikerült? Esetleg nem volt hatásos a módszer? Rengeteg előnye van annak, ha felhagysz ezzel a szokással. A kezeid sokkal szebbek lesznek, és te is jobban érzed majd magad, ha megtanulod, hogyan állj le a körömrágással.
2014-10-10 Nincs hozzászólás
Előfordul, hogy olykor megosztjuk másokkal a személyes holmijainkat – de néhány szabályt ebben az esetben is be kell tartani.
2014-10-10 Nincs hozzászólás
<<  1 2 3 4 ... 77  >  >>