/ TEST

TEST kategória (1200)

18 évesen még soha nem volt semmilyen orgazmusom, pedig már viszonylag régóta élek szexuális életet. Nagyon élvezem a szexet, de soha nem jutok el a csúcsig. Pedig a fiúk igyekeznek, hogy jó legyen nekem, és én is ezt teszem. Miért van ez? Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatából.
2016-02-12 1 hozzászólás

- hirdetések -

Gyakori téma az emberek között, hogy miért nem tudnak eleget aludni éjjel és épp miért annyira fáradtak. De mi van azokkal a dolgokkal, amelyeket akarva-akaratlanul csinál a testünk, miközben alszunk? Ilyen például a horkolás, az ágybavizelés, amikor beszélsz álmodban vagy az éjszakai szellentés. Nos, ez mind olyan alvási titok, amelyről napközben nem szívesen beszélgetünk! Hát épp itt az ideje!
2016-02-11 Nincs hozzászólás
Napsütéses időben akár fél óra szabadban eltöltött idő is elég lehet, hogy napi D-vitamin szükségletünket fedezzük. A téli borongós hónapok alatt azonban gyakran alakul ki hiányállapot, melynek tünete például a gyakori légúti fertőzésekben is megmutatkozhat.
2016-02-10 Nincs hozzászólás
A szél, a csapadékos, száraz időjárás és a környezeti allergének megnehezítik a téli hajápolást, de szerencsére néhány tipp betartásával megőrizhetjük hajunk tökéletességét a hideg évszakban is.
2016-02-09 Nincs hozzászólás
Jó hír, hogy bármennyire is izgulsz miatta, a csókolózást szinte lehetetlen elrontani. Ha az érzelmek adottak, biztos, hogy a csók sem sikerülhet rosszul. Van azonban egy olyan tényező, ami garantáltan rossz emlékké teheti a romantikus pillanatot: a rossz lehelet. Mit tehetsz ellene?
2016-02-08 Nincs hozzászólás
14 éves vagyok, már elég régóta maszturbálok. Amikor behatoltam egy eszközzel, azzal elveszíthettem a szüzességem? Nem feltétlen emlékszem, hogy véreztem volna a maszturbációk során. - Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.
2016-02-07 1 hozzászólás
Megnyugtatunk: nem hizlal, ez egy igen gyakori tévhit. Nagyon sok nő hajlamos a fogamzásgátló tablettát okolni a felszedett kilókért, ám egy új, átfogó kutatás eredménye a fogamzásgátló tabletta hizlaló mivoltát határozottan cáfolja.
2016-02-07 Nincs hozzászólás
A mértéktelen alkoholfogyasztással nem csak az agysejtjeinket romboljuk, hanem a májunkat is súlyosan károsítjuk. De nem csak ez, hanem a nehéz, zsíros ételek, a mozgáshiány és a túlsúly is ártalmas.
2016-02-07 Nincs hozzászólás
A reggeli merevedés (tudományos rövidítéssel NPT) egy egészséges folyamat, amit minden férfi megtapasztal. Miért történik mindez?
2016-02-04 2 hozzászólás
A menstruációk közötti enyhe, pecsételő vérzésnek számos oka lehet. Lássuk, mi állhat a háttérben!
2016-02-02 Nincs hozzászólás
Testi adottságaink is befolyásolják, hogy felnőtt korunkra magas vagy mély lesz-e a hangunk. Ha elégedetlen vagy jelenlegi hangszíneddel, a beszédterápia segíthet.
2016-02-02 Nincs hozzászólás
Veled is előfordult már, hogy hideg vagy meleg ételek, italok fogyasztása közben fájdalom nyilallt fogaidba? Mi állhat a sokakat érintő, kellemetlen tünet hátterében? A fog túlérzékenységének okait vettük most sorra.
2016-01-31 Nincs hozzászólás
El tudod képzelni, amint a barátnőd mellett éppen te is a bikinivonalad igazítod? Valószínűleg nem. De gondolj csak bele! Egy évtizeddel ezelőtt a hónaljszőr teljes mértékben elfogadott volt a férfiaknál, ma már azonban nagyon kevesen viselik.
2016-01-31 Nincs hozzászólás
A növekedést serkentő hajápolási módszerek nemcsak a haj elvékonyodását és töredezését gátolják meg, de biztosítják a hajnövekedést és megelőzik az esetleges hajhullást is.
2016-01-30 Nincs hozzászólás
Használtad már valaha is úgy a laptopodat, hogy ültél és az öledben volt? Tartott ez annyi ideig, hogy felmelegítse a lábaidat? Ha igen, érdemes elolvasnod, milyen veszélyek leselkedhetnek rád ilyenkor.
2016-01-30 Nincs hozzászólás
<<  1 2 3 4 ... 80  >>