/ TEST

TEST kategória (1124)

Hála Istennek van néhány remek házi gyógymód szúnyogcsípésre. Mind tudjuk, hogy mennyire zavaróak tudnak lenni, főleg éjszaka, amikor vakarózás helyett aludni szeretnél!
2014-07-25 Nincs hozzászólás
A nők és a férfiak már évszázadok óta akár a végletekig is elmentek, csak hogy jól nézzenek ki. Még azon az áron is, ha ez az egészségük kárára megy. Ugyanez a helyzet manapság is a szépségtrendeket illetően. Összeszedtük azokat, melyek kifejezetten ártanak egészségednek.
2014-07-24 Nincs hozzászólás
A visszérrel vagy rozaceás bőrrel rendelkezőknek nem tanácsos napozniuk. Mit tehetnek a bőrük és az egészségük védelmében?
2014-07-23 Nincs hozzászólás
A tini lányok a legtöbb esetben váratlanul esnek teherbe, és a legtöbb esetben sokáig még senki – beleértve magát a leendő anyát – sem tudja, hogy jön a baba. Hogyan lehetséges ez?
2014-07-22 Nincs hozzászólás
Attól még, hogy cukorbeteg vagy, nem kell lemondanod a különböző testékszerekről. Nem teljesen veszélytelen, hiszen egy-két dolgot fontos szem előtt tartani: ezek közül a legfontosabb, hogy megfelelően kell kezelned a betegségedet.
2014-07-22 Nincs hozzászólás
Nyáron különösen sokan szenvednek a gombás fertőzésektől. Hazánkban a lakosság 60-70 százalékának van valamilyen gombás eredetű panasza, ezen belül a körömágyon megjelenő fertőzés elterjedése 15-50 százalékos. A hatékony kezelésről és a megelőzésről beszélt dr. Pellion Szilvia, az Oxygen Medical bőrgyógyásza.
2014-07-21 Nincs hozzászólás
A magas UV-sugárzás nemcsak a bőrödre jelent veszélyt, hanem a szemeidet is károsíthatja. Dr. Tóth Eszter, az Oxygen Medical szemésze és kontaktológusa segít, hogy megfelelően védekezhess.
2014-07-20 Nincs hozzászólás
Tudod, hogy mit kell tenned, hogy megelőzd a napszúrást, a kiszáradást, a hőgutát? És tudod, hogy mi a teendő, ha valaki a környezetedben lesz rosszul? A válaszokat a cikkből megtudhatod.
2014-07-19 Nincs hozzászólás
Tizennyolc éves diák vagyok, és van egy komoly problémám: a lakótársam testszagot áraszt, annyira ritkán fürdik, hogy egy adag szappan elhasználása 2 hónapot vesz igénybe neki. Nem viccelek! Sajnos a jelenlegi helyzetem, és a vele való kapcsolatom miatt nem mondhatom a szemébe a tényeket.
2014-07-18 Nincs hozzászólás
A nyári kánikula miatt izzad a homlokunk. Jogosan vetődhet fel benned a kérdés: töröljük meg a homlokunkat, vagy ezzel csak a lehűlést gátoljuk?
2014-07-17 Nincs hozzászólás
A zajszintek a színpadok körül elérhetik a 110 decibelt is, vagy többet. Ez olyan hangos, mintha közvetlenül egy működő légkalapács mellett lennél. Ha túl sok időt töltesz hangos zene hallgatásával, akkor sajnos nagyon veszélyezteted a füledet, kockáztatva a fülzúgás és a hallásvesztés veszélyét.
2014-07-16 Nincs hozzászólás
Testi adottságaink is befolyásolják, hogy felnőtt korunkra magas, vagy mély lesz-e a hangunk. Ha elégedetlen vagy jelenlegi hangszíneddel, a beszédterápia segíthet.
2014-07-15 Nincs hozzászólás
A napod minden percét kihasználod. Egész évben az iskola, házi feladat, sport, részmunkaidős állás, a közösségi életed ápolása és más tevékenységek késztetnek arra, hogy korán kelj és későn feküdj le aludni. Ám ha nem alszol legalább 8 és fél órát naponta, nem pihensz eleget, és ezzel ártasz magadnak.
2014-07-14 Nincs hozzászólás
Tudtad, hogy a körmöd állapota utalhat az egészségi állapotodra? Egy kis fehér folt itt, egy kis rózsás árnyalatú folt ott, vagy valami hullámzó duzzanat amott, mind-mind valamilyen betegség jele lehet a szervezetedben.
2014-07-13 Nincs hozzászólás
A hormonok miatt a nők rengeteg változáson mennek keresztül, és ez főleg a menstruáció ideje alatt erősödik fel. Sokunk a menstruáció ideje alatt kellemetlenül érzi magát, rossz a közérzete és sokszor fel van puffadva. Az alhasi fájdalom és a görcsök nagyon kellemetlenek lehetnek. Ilyenkor érdemes odafigyelni, hogy mit és milyen mennyiségben eszünk. Fontos megismerni és elkerülni az olyan ételeket, amelyek felerősítik a fentebb felsorolt tüneteket.
2014-07-13 Nincs hozzászólás
<<  1 2 3 4 ... 75  >  >>