/ TEST

TEST kategória (1186)

Tudod, meglehetősen átható szagot áraszthatsz egy kemény spinning, vagy egy fokhagymás vacsi után. Kiderült, hogy néhány meglepő tényező - például, hogy milyen gyorsan öltözöl reggel, hogy mennyi szénhidrátot eszel, vagy, hogy horkolsz-e - szerepet játszat a testszag megjelenésében. Itt találod, hogy hogyan oldd meg a problémát gyorsan.
2015-07-01 1 hozzászólás

- hirdetések -

Azon gondolkozol, hogy miért változik folyton a hangod magassága és hogy mit is jelent ez? Tudd meg a választ, és azt, hogy ez hogyan függ össze a pubertással és a növekedéssel!
2015-06-30 Nincs hozzászólás
Vannak olyan lányok, akik elégedettek a mellükkel, mások azonban szeretnék, ha dúsabb idomaik lennének. Jó hír, hogy a megfelelő edzés és étrend természetes úton növelheti a melleid méretét. Sajnos azonban ezek a technikák csak minimális növekedést eredményezhetnek.
2015-06-29 Nincs hozzászólás
Mi az a tesztoszteron? Milyen szerepet tölt be a szervezetünkben? Hogyan termelődik? Cikkünkben választ kaphatsz minden kérdésre.
2015-06-28 Nincs hozzászólás
Az idők kezdete óta a nők mindig is érzéki ajkakról álmodoztak. Az egyiptomiak vörös henna festékkel próbálták teltebbé varázsolni szájukat. A középkorban mézzel kenték be az ajkaikat, hogy csókjuk még édesebb legyen.
2015-06-27 Nincs hozzászólás
Mind a nők, mind pedig a férfiak tisztában vannak azzal, hogy a menstruáció előtti időszak, az a néhány nap bizony sok kellemetlenséggel járhat. Ez azonban nem jelenti azt, hogy az is teljesen normális dolog, amikor egy héttel a menzesz előtt, és egy hétig még utána is feszült és ideges az ember.
2015-06-26 Nincs hozzászólás
A fülzsír sokak számára visszataszító dolog, pedig több fontos szerepe is van. Cikkünkből megtudhatod, hogy mik is ezek pontosan, és hogy mi a fültisztítás helyes technikája.
2015-06-26 Nincs hozzászólás
Tudjuk, hogy nem könnyű dolog megváltoztatni az életmódod: kitartás szükséges hozzá, határozott tervek és motiváció. Sajnos sokszor a kezdeti próbálkozásokat kudarc követi – nem megy le egy kiló sem, izomzatnak nyoma sincs, és még éhezel is…
2015-06-24 Nincs hozzászólás
A borotvapöttyök – amiket egyébként pseudofolliculitis barbae-nek is neveznek – olyan apró piros kis pöttyök vagy mirigyszerű kitüremkedések az arcon vagy a borotvált területen, és borotválkozás után jönnek ki.
2015-06-24 Nincs hozzászólás
A nyári lubickolásnak is megvannak az árnyoldalai. Többek között a húgyúti- és hüvelyi fertőzés kockázata is megnő, ezért fontos odafigyelni az intim higiéniára strandoláskor is.
2015-06-24 Nincs hozzászólás
A fokozott UV sugárzás káros hatásaitól a bőrünk mellett szemünket is megfelelően kell védenünk. Egy jól kiválasztott napszemüveg megóvhat bennünket a kellemetlenségektől.
2015-06-22 1 hozzászólás
Szeretnéd, ha a fakó bőröd inkább napbarnított lenne? Mi a legjobb módszer a napbarnított szín elérésére? Önbarnítók, szolárium, napozás, vagy ezek kombinációja?
2015-06-21 Nincs hozzászólás
Szoros nadrág, vörös hús, stressz? Melyek ezek közül azok, amik tényleg károsítják a spermát? Rengeteg városi legenda kering arról, mi az, ami spermagyilkos. Az alábbi cikkünk segít elkülöníteni a valóságot a mítosztól.
2015-06-20 Nincs hozzászólás
A napi vízleadás a vizelettel, széklettel ürülő, illetve a verejtékkel és légzési gázokkal távozó vízveszteségből áll. A felvételnek és leadásnak ki kell egyenlítenie egymást, hogy az egészséges állapot fennmaradjon. Fontos tudni, hogy amikor a szomjúság érzése megjelenik, a szervezet már jelentős vízveszteséget szenvedett, ezért a nap folyamán gyakran kis mennyiségeket célszerű fogyasztani a kiszáradás elkerülésének érdekében.
2015-06-19 Nincs hozzászólás
A kamaszkorral együtt jár a mellek növekedése is. A melleket rugalmatlan, vékony rostokból álló tartószalagok szövik át. Nincs saját izomzata, ínszalag sem tartja. Egy idő után a szalagok kinyúlnak, és a mell megereszkedik. Ezért fontos melltartót viselni. Te tudod, hogyan válassz?
2015-06-19 Nincs hozzászólás
<<  1 2 3 4 ... 80  >>