/ TEST

TEST kategória (1163)

A bőr rugalmasságát többféleképpen lehet biztosítani, azonban ezek közül nem mindegyik természetes úton történik. Az általunk felsorolt tippek viszont egytől egyig természetes módszerek, amelyek segítségével a bőröd újra feszes, puha és fényes lesz!
2014-11-21 Nincs hozzászólás

- hirdetések -

A népszerű állítással ellentétben a tinik nem szenvednek halláskárosodást a fülhallgatóval történő zenehallgatástól, legyen az telefonra, iPodra vagy MP3-lejátszóra csatlakoztatva - állítja egy közelmúltban publikált orvosi elemzés.
2014-11-19 Nincs hozzászólás
Ha kiütést találunk a bőrünkön, akkor felmerül a kérdés, hogy valamire allergiásak vagyunk, vagy csak irritáció váltja-e ki a tüneteket.
2014-11-17 Nincs hozzászólás
A menstruációs ciklus örök beszédtéma. Érezted már magad feszültnek, ingerültnek, de nem tudtad, hogy valójában miért? Beszélgess a problémáidat az anyukáddal, ő sokat tud segíteni.
2014-11-15 Nincs hozzászólás
Néha a menstruációd fájdalommal járhat – a szó szoros értelmében. A legtöbb lánynak PMS-sel, görcsökkel, fejfájással kell megküzdenie a menstruációja előtt.
2014-11-14 1 hozzászólás
Kedves Szakértő! 15 éves lány vagyok. Én ezt elég cikinek érzem, el szeretnék menni egy nőgyógyászhoz, de folyton csak halasztgatom, úgyhogy úgy döntöttem, hogy talán ha a neten mondanám el a problémáimat, akkor könnyebben menne.
2014-11-13 Nincs hozzászólás
A testek ezer féle, fajta változatban élnek. Nincs egy ideális testméret sem! A tested nem olyan, vagy nem kellene, hogy olyan legyen, mint bárki másé, hisz az egyedül a tiéd! Próbáld meg tested az egyéniséged és a jellemed arcának tekinteni!
2014-11-13 1 hozzászólás
Ha reggelente sem ébred kipihenten, és napközben sem érzi túl energikusnak magát, annak több oka is lehet. Dr. Vida Zsuzsanna neurológus, alvás specialista, a JóAlvás Központ orvosának segítségével öt lehetséges magyarázatot sorolunk fel.
2014-11-13 Nincs hozzászólás
A műkörmök általában biztonságosak, és nem ártanak a természetes körmeidnek. A komoly problémát az okozhatja, hogyha a műkörmödtől valamilyen fertőzést kapsz el.
2014-11-12 Nincs hozzászólás
Harcolhatsz a mellrákkal, szívbetegséggel, súlyfelesleggel és még mi mindennel - a D vitamin segítségével. Minden fontos dolog, amit tudni érdemes erről a csodálatos vitaminról.
2014-11-11 Nincs hozzászólás
Az ízületi fájdalom megnehezíti a mindennapokban, a sportolóknak pedig át kell gondolniuk, mit és mennyit edzhetnek. A nyak, a derék, a váll, a térd vagy az ujjak ízületeinek fájdalma csökkenthető, és dr. Pál Mónika, az Oxygen Fájdalomcentrum reumatológusa szerint az okok is kezelhetők.
2014-11-11 Nincs hozzászólás
A fogzománcod a tested legszilárdabb része, ám lehet, hogy egyes ételek és italok még erősebbek. Cikkünkből megtudhatod, hogy melyek azok az élelmiszerek, amiket érdemes elkerülnöd fogzománcod védelmének érdekében.
2014-11-09 Nincs hozzászólás
Néha a menstruációd fájdalommal járhat. A legtöbb lánynak görcsökkel, fejfájással, és egyéb kellemetlen tünetekkel kell megküzdenie a ciklusa alatt. Ezek a problémák általában normálisak és nincs miért aggódni, ha a menstruációd alatt nálad is jelentkeznek. A következőkben azonban leírjuk azokat a tüneteket, amelyek ha fellépnek, érdemes aggódnod.
2014-11-06 1 hozzászólás
A haj folyamatosan megújul, bizonyos időszakokban, főként ősszel és tavasszal intenzívebb hajhullást is tapasztalhatunk. Probléma akkor jelentkezik, ha az elvesztett hajszálak helyén nem nő újabb, így a hajkorona folyamatos csökkenését észleljük. A hajhullás okairól és a kezelési lehetőségekről dr. Vincze Ildikó, a Dermatica bőrgyógyász-kozmetológusa ad felvilágosítást.
2014-11-05 Nincs hozzászólás
A hízás nemcsak a hasadat alakítja át, de megváltoztatja az agyadat is, ezt sok tanulmány állítja. Ezek az agyi elváltozások vezetnek az evéskényszerhez, miközben egy olyan ördögi körbe kerülsz, amiben hiába fogynál, nem tudsz ellenállni az étel kísértésének. Íme, 5 mód, ahogyan az elhízás megváltoztatja az agyat.
2014-11-05 Nincs hozzászólás
<<  1 2 3 4 ... 78  >  >>