/ TEST

TEST kategória (1181)

Téged is a frász kerülget, amikor fogorvoshoz kell menned? A legjobb megoldás, ha gondos ápolással teszel azért, hogy az ellenőrző fél-egy évenkénti vizsgálat mellett ne kelljen többször látogatást tenned a rendelőben.
2015-01-30 Nincs hozzászólás

- hirdetések -

Egy pohár langyos (mézes) tej elalvás előtt, minden bizonnyal jólesik, ám nincs rá tudományos bizonyíték, hogy segítené az elalvást. Természetesen mindaz, amit eszünk vagy iszunk, hatással van az elalvásunkra, illetve annak nehézségére. Amennyiben neked is nehezen megy az elalvás, próbáld ki az alábbi egyszerű változtatásokat az étrendedben!
2015-01-29 5 hozzászólás
Előfordult már veled, hogy merevedési zavarokat tapasztaltál magadon? Ne aggódj, néha még a fiatalabb srácokkal is megesik az ilyesmi, nem kell rögtön potencianövelő szerekhez fordulnod. Az alábbiakban megtudhatod, mihez is kezdj ilyen probléma esetén.
2015-01-28 Nincs hozzászólás
Képzeld csak el, amint szerelmeddel végre csókolóznál, ám amint kinyitod a szád, előkerül a reggeli íze, és a meghitt pillanat máris romokban hever!
2015-01-28 Nincs hozzászólás
A sokadik randin az ember már általában felszabadultabb, nem görcsöl azon, mit mond, hogyan viselkedik. Vajon mire utal a sokadik randin a pasid testbeszéde?
2015-01-28 Nincs hozzászólás
Az alvás a legjobb kozmetikum. Ha nyúzott vagy és kialvatlan, akkor maximum a smink tarthat egyben, legalábbis egy darabig. Szürke karikák a szem alatt, kiábrándult tekintet… Ezen már semmilyen kozmetikum nem segíthet első körben, csak egy jó, nagy alvás. A bőr anyagcseréje az éjszaka folyamán a legaktívabb – amit nem pótol a délutáni alvás –, ugyanis ekkor új sejtek épülnek.
2015-01-26 Nincs hozzászólás
Használtad már valaha is úgy a laptopodat, hogy ültél és az öledben volt? Tartott ez annyi ideig, hogy felmelegítse a lábaidat? Ha igen, érdemes elolvasnod, milyen veszélyek leselkedhetnek rád ilyenkor.
2015-01-26 Nincs hozzászólás
Még az anyanyelvünket is elfelejthetjük, ha sokáig nem használjuk. Miért mennek ki a fejünkből a korábban rutinszerűen végzett dolgok is?
2015-01-24 Nincs hozzászólás
Hideg idő, az alacsony páratartalom és a szélsőséges időjárási körülmények roncsolják a bőrödet. A téli hónapokban azt tapasztalhatod, hogy a bőröd kifakult, húzódik vagy viszket és ki van száradva. Az ünnepek alatti mértéktelen evés, ivás csak ront rajta. Szerencsére, kevésbé problémássá varázsolhatod a szépségápolási rutinodat télen, ha követed ezeket az egyszerű és praktikus tippeket, illetve trükköket.
2015-01-24 Nincs hozzászólás
Az egyenes testtartás nem csak egészséges gerincünkre nézve, és másokra is jó benyomást tesz, hanem egyéb pozitív hatással is bír: egy friss, tengerentúli tanulmány megállapítása szerint nagyobb önbizalommal rendelkeznek azok, akik helyes testtartással élik mindennapjaikat.
2015-01-23 Nincs hozzászólás
Ismerősek a következő mondatok? "Már attól is hízom, ha ránézek az ételre, mivel lassú az anyagcserém. Más annyit ehet, amennyit csak akar, mert gyors az anyagcseréje." Bizony, a fogyás körül keringő tévhitek közül az anyagcsere (metabolizmus) viszi a pálmát.
2015-01-23 Nincs hozzászólás
A halláskárosodás súlyossága egyénenként változik. Vannak, akiknek részleges halláscsökkenésük van, ami azt jelenti, hogy a fül egyes hangokat érzékel, míg másokat nem. Teljes halláskárosodás esetén semmilyen hangot sem hallanak, ezt hívjuk siketségnek.
2015-01-22 Nincs hozzászólás
Kevés olyan 13-16 éves lány van, aki még ne próbálkozott volna sminkeléssel. De hogyan is sminkeld magadat? Milyen alkalomhoz milyen smink illik? Nos, ehhez szeretnénk adni egy-két hasznos ötletet. Egy a lényeg: próbálkozni, kísérletezni, hiszen a sminkelésre is igaz, hogy "gyakorlat teszi a mestert".
2015-01-21 2 hozzászólás
A testszag igen érdekes témának bizonyul a tudósok számára, egy kísérletben ugyanis megállapították, hogy az emberek egy közeli rokon ruhadarabjának illata alapján könnyen megállapítják, ki viselte azt, még ha hónapok óta nem is látták az illetőt. A tudósok végül arra a következtetésre jutottak, hogy a testszagot a környezeti tényezők mellett (mint pl. az étkezés) a genetika is befolyásolja.
2015-01-20 1 hozzászólás
Téli hidegben mindenki tapasztalhatja, hogy a bőre a szokásosnál szárazabb. Vörös, viszkető ekcémás foltok jelentkezhetnek a kézfejen, az arcon és a nyak területén. Ilyenkor a legfontosabb a megfelelő bőrápoló kozmetikumok kiválasztása.
2015-01-19 Nincs hozzászólás
<<  1 2 3 4 ... 79  >  >>