/ TEST

TEST kategória (1165)

A fokozott szőrnövekedés okozta kellemetlenség sajnos csak átmenetileg orvosolható a szőrtelenítési eljárásokkal, ugyanis a probléma mögött hormonális okok állnak. Dr. Katona Evelin, az Oxygen Medical endokrinológusa a hirzutizmus okairól, kezelési lehetőségeiről beszélt.
2014-11-26 Nincs hozzászólás

- hirdetések -

A medencefájdalom hátterében különböző okok állhatnak. Ennek ellenére sok esetben a fájdalom kialakulásának hátterében nem áll semmilyen nyilvánvaló ok és nincs semmilyen meghatározó betegsége a páciensnek. Különböző pszichológiai faktorok is hozzájárulhatnak a fájdalomhoz: az érzelmi kimerültség, amit a folyamatos vagy néha felmerülő, ok nélküli fájdalommal való megbirkózás okoz, szintén rontja a tüneteket és betegséget.
2014-11-23 Nincs hozzászólás
Kellemetlenek, sokszor kínosak lehetnek az intim fertőzések, amelyek egy részének okát és kezelését dr. Demjén László, az Oxygen Nőgyógyászat szakembere világította meg.
2014-11-22 Nincs hozzászólás
A bőr rugalmasságát többféleképpen lehet biztosítani, azonban ezek közül nem mindegyik természetes úton történik. Az általunk felsorolt tippek viszont egytől egyig természetes módszerek, amelyek segítségével a bőröd újra feszes, puha és fényes lesz!
2014-11-21 Nincs hozzászólás
A népszerű állítással ellentétben a tinik nem szenvednek halláskárosodást a fülhallgatóval történő zenehallgatástól, legyen az telefonra, iPodra vagy MP3-lejátszóra csatlakoztatva - állítja egy közelmúltban publikált orvosi elemzés.
2014-11-19 Nincs hozzászólás
Ha kiütést találunk a bőrünkön, akkor felmerül a kérdés, hogy valamire allergiásak vagyunk, vagy csak irritáció váltja-e ki a tüneteket.
2014-11-17 Nincs hozzászólás
A menstruációs ciklus örök beszédtéma. Érezted már magad feszültnek, ingerültnek, de nem tudtad, hogy valójában miért? Beszélgess a problémáidat az anyukáddal, ő sokat tud segíteni.
2014-11-15 Nincs hozzászólás
Néha a menstruációd fájdalommal járhat – a szó szoros értelmében. A legtöbb lánynak PMS-sel, görcsökkel, fejfájással kell megküzdenie a menstruációja előtt.
2014-11-14 1 hozzászólás
Kedves Szakértő! 15 éves lány vagyok. Én ezt elég cikinek érzem, el szeretnék menni egy nőgyógyászhoz, de folyton csak halasztgatom, úgyhogy úgy döntöttem, hogy talán ha a neten mondanám el a problémáimat, akkor könnyebben menne.
2014-11-13 Nincs hozzászólás
A testek ezer féle, fajta változatban élnek. Nincs egy ideális testméret sem! A tested nem olyan, vagy nem kellene, hogy olyan legyen, mint bárki másé, hisz az egyedül a tiéd! Próbáld meg tested az egyéniséged és a jellemed arcának tekinteni!
2014-11-13 1 hozzászólás
Ha reggelente sem ébred kipihenten, és napközben sem érzi túl energikusnak magát, annak több oka is lehet. Dr. Vida Zsuzsanna neurológus, alvás specialista, a JóAlvás Központ orvosának segítségével öt lehetséges magyarázatot sorolunk fel.
2014-11-13 Nincs hozzászólás
A műkörmök általában biztonságosak, és nem ártanak a természetes körmeidnek. A komoly problémát az okozhatja, hogyha a műkörmödtől valamilyen fertőzést kapsz el.
2014-11-12 Nincs hozzászólás
Harcolhatsz a mellrákkal, szívbetegséggel, súlyfelesleggel és még mi mindennel - a D vitamin segítségével. Minden fontos dolog, amit tudni érdemes erről a csodálatos vitaminról.
2014-11-11 Nincs hozzászólás
Az ízületi fájdalom megnehezíti a mindennapokban, a sportolóknak pedig át kell gondolniuk, mit és mennyit edzhetnek. A nyak, a derék, a váll, a térd vagy az ujjak ízületeinek fájdalma csökkenthető, és dr. Pál Mónika, az Oxygen Fájdalomcentrum reumatológusa szerint az okok is kezelhetők.
2014-11-11 Nincs hozzászólás
A fogzománcod a tested legszilárdabb része, ám lehet, hogy egyes ételek és italok még erősebbek. Cikkünkből megtudhatod, hogy melyek azok az élelmiszerek, amiket érdemes elkerülnöd fogzománcod védelmének érdekében.
2014-11-09 Nincs hozzászólás
<<  1 2 3 4 ... 78  >  >>