/ TEST

TEST kategória (1170)

Az ujjaim és a lábujjaim mindig hidegek, még akkor is, amikor nagyon meleg van kint. Mit tehetnék, hogy ne legyenek mindig hidegek az ujjaim?
2014-12-17 Nincs hozzászólás

- hirdetések -

Zsíros haj és bőr - a kamaszkor velejárója. Úgy tűnhet, hogy minden nap máshol nő új szőrzeted, és minden ok nélkül izzad a tested, olyan szagokat érzel magadon, amelyeket azelőtt soha. Mit kell tenned ilyenkor?
2014-12-17 Nincs hozzászólás
Nem titok, hogy a legtöbb ember lábának segítségre lenne szüksége. Az elhanyagolt lábfejen olyan bőr van, ami akár 30-szor vastagabb lehet a test többi részén levőnél.
2014-12-15 Nincs hozzászólás
Első alkalommal befesteni a hajadat több mint egyszerű kísérletezés… Nem tudhatod, hogyan reagál majd a hajad, hogy tényleg olyan színű lesz-e, mint szeretted volna, és hogy mennyire roncsolódik a hajad a festés során.
2014-12-14 Nincs hozzászólás
Az ajkak cserepessé és szárazzá válhatnak, amikor ki vannak téve a nap, a szél, és a hideg és a száraz levegő hatásainak. Egy ajakbalzsam védőréteget képez, és segít megtartani az ajkak nedvességtartalmát.
2014-12-13 Nincs hozzászólás
Vannak olyan kellemetlen nőgyógyászati tünetek, amelyek kivizsgálást és kezelést igényelnek. Ilyen például a kóros hüvelyi folyás, a rendszertelen vérzés, a viszketés, a szeméremtesten megjelenő dudorok, és az alhasi fájdalom. Minél hamarabb keresed fel az orvost, annál nagyobb az esély a gyors gyógyulásra!
2014-12-12 Nincs hozzászólás
A tél kiszárította az ajkaid? Tudd meg, miért is történik ez, és mit tehetsz ellene! Amikor az elemekkel való küzdelemre kerül a sor, a bőröd szolgál a védelem arcvonalaként. Az ajkaid azok, amik valóban elviselik a nap, a szél, a hideg és a száraz levegő általi támadások erejét.
2014-12-11 Nincs hozzászólás
Fájdalmas görcsök, depressziós hangulat, puffadás: a menstruációval járó kellemetlenségek mértéke csökkenthető, ha bizonyos ételek fogyasztását kerüljük.
2014-12-11 Nincs hozzászólás
A nőgyógyászati szűrővizsgálaton a hüvely és a méhnyak sejtjeiből vett mintát a Pap-teszt segítségével azonosítják. A vizsgálattal korai stádiumban kimutathatók a rákos elváltozások.
2014-12-11 Nincs hozzászólás
Az endometriózis nevű betegségről talán keveset hallottunk eddig, viszont mindenképpen érdemes beszélni erről a viszonylag sok nőt érintő problémáról, hiszen igen komoly gondokat tud okozni a betegségben szenvedőknek. Ma van az endometriózis világnapja.
2014-12-09 Nincs hozzászólás
Tudjuk hogy utálod, de a fogselyem használatával tényleg megőrizheted egészséges és esztétikus mosolyodat. Íme, hogy csináld helyesen.
2014-12-07 Nincs hozzászólás
Kedves Szakértő! 19 éves vagyok, és még sosem voltam nőgyógyásznál, pedig már 4 éve nem vagyok szűz. 2 éve élek nemi életet. Kb. másfél éve folyamatosan szedek fogamzásgátlót, és pár napja - eddig először - elfelejtettem bevenni 1 tablettát.
2014-12-06 Nincs hozzászólás
Mosd meg a kezed! – hallottad már párszor a szüleidtől, igaz? Lehet, hogy már szinte bosszantó, mégis ez a legjobb megoldás arra, hogy elkerüld a betegségeket. Különösen fontos ez most, hogy ismét közösségben vagy, s az ősz előrehaladtával a vírusok, bacik is támadásba lendülnek. Ma van a Kézmosás Világnapja.
2014-12-05 Nincs hozzászólás
A száraz bőr nemcsak nem szép látvány, hanem kellemetlen is lehet. Viszketés, hámlás, vagy repedezett bőr - senki sem kívánja magának. Ám a folyamatos hidratálás és a megfelelő táplálkozás mellett is lehet száraz a bűrünk. Íme, néhány meglepő dolog, ami hihetetlenül szárítja a bőrt, és hosszú távon is problémát okozhat.
2014-12-05 Nincs hozzászólás
Tudtad, hogy 10 nőből 7 rossz méretű melltartót hord? Mivel ennyire magas a tájékozatlanok aránya, az én fejemben is megfordult, hogy talán nem a megfelelő méretet viselem...
2014-12-04 1 hozzászólás
<<  1 2 3 4 ... 78  >  >>