/ TEST

TEST kategória (1184)

A menstruáció késése az egyik legijesztőbb élmény, ha a közeljövőben nem szeretnél anyuka lenni. Azonban nem kell egyből azt gondolni, hogy terhes vagy, mert van néhány olyan dolog, ami okozhat késést. Íme, a leggyakoribbak.
2015-03-30 Nincs hozzászólás

- hirdetések -

Nehezedre esik kimászni az ágyból, rohannak a percek, s Te még mindig nem tudod mit vegyél fel, nem reggeliztél, és hol lehet a matekkönyv? Íme 8 tipp, hogy nyugodtan, összeszedetten és vidáman kezdhesd a napod!
2015-03-30 2 hozzászólás
Egyre több kamasz fiú foglalkozik a testépítés gondolatával. Erősebbek, vonzóbbak szeretnének lenni a többieknél. A tükörbe nézve feszülő mellizmot, széles vállakat szeretnének látni. Vannak, akik mindent megtesznek külsejük tökéletesítése érdekében. Kérdés: megéri-e?
2015-03-29 3 hozzászólás
A szájherpesz egészen addig fertőz, amíg el nem múlik teljesen, vagy csak addig, amíg a hólyagocskákat fel nem váltja a seb? Akinek még nem volt ilyen herpesze, azt meg tudom fertőzni?
2015-03-29 1 hozzászólás
Hallottál már feromonnal dúsított parfümről? Reklámokból ismerhetjük már ezt a kifejezést, amelyek olyan kémiai vegyületekre utalnak, amelyek az állatok és az emberek testében is megtalálhatóak. Ezek az anyagok szerepet játszanak például a párválasztásban is.
2015-03-27 Nincs hozzászólás
A farmer anyagból készült leggings, avagy a jeggings ismét divatba jött az utóbbi időben. Ám ez a viselet felvethet egy nagy kérdést – vajon teljesen biztonságosak és nincs fertőzésveszélyük?
2015-03-27 Nincs hozzászólás
Látásproblémák bármely életkorban jelentkezhetnek, ám fontos tudni, ha nem kezeljük, rettenetes fejfájást és olvasási nehézséget okozhatnak. Jó hír, hogy szemüveg viselésével a legtöbb látásprobléma könnyen kezelhető, de a szükséges szemüveg kiválasztása nem mindig zajlik könnyen.
2015-03-25 Nincs hozzászólás
Baktériumok, bőrgomba, pattanások, izzadás, rossz lehelet, testszag: a kamaszok rémálmai. Megfelelő higiéniával azonban mind megelőzhető!
2015-03-25 Nincs hozzászólás
Elégedett vagy a testeddel? Hallom ahogy ezt mondod: „Nos, elégedett vagyok a karjaimmal, de a combjaim túl vastagok, kicsit nagy a fenekem és…” Nem, ez nem az amikor elégedett vagy a testeddel. Egy egészséges testkép azt jelenti, hogy jól érzed magad a bőrödben, a kis hibák ellenére is. Jól hangzik, de hogy valósítsd meg?
2015-03-24 Nincs hozzászólás
Itt a tavasz, és fáradtsággal, ingerültséggel, alvászavarral, koncentrációzavarokkal küzdesz? Esetleg testi panaszaid is vannak? Dr. Telegdy Margit, az Oxygen Medical belgyógyász, homeopatája a szerválasztásban és az életmódbeli tanácsokkal is segít.
2015-03-23 Nincs hozzászólás
Március 29-én hajnali 2-kor egy órával előrébb, 3-ra kell állítani az óráinkat. Milyen hatással van ez a változás egészségünkre?
2015-03-23 Nincs hozzászólás
Lehet, hogy manapság már különösebben fel sem figyelsz, ha valakin tetoválás van, hiszen az utóbbi években nagy mértékben elterjed a testdíszítés e formája. A 18-30 év közötti fiatalok negyede visel valamilyen tetoválást, szóval ha a tendencia így folytatódik, 10 év múlva ennek a korosztálynak csaknem 40%-a visel majd tetkót.
2015-03-21 Nincs hozzászólás
Vannak pirulós emberek, és vannak olyanok is, akik még soha életükben nem pirultak el. Furcsa dolog, nem is született eddig mindent elsöprő magyarázat rá.
2015-03-21 Nincs hozzászólás
Bőröd - főleg ebben a korban - igen nagy törődést, és odafigyelést igényel. Ahhoz, hogy szép üde legyen, bizony el kell kezdened a napi bőrápolást. Ami eleinte egy szükséges nyűgnek tűnik, az később napi rutinná válik.
2015-03-18 Nincs hozzászólás
Komoly és kemény edzések után bomba alakod lehet, ezt ma már szinte mindenki tudja a kardio edzésekről. Azonban mostani kutatások kimutatták, hogy nem csak a testnek tesz jót ez a fajta edzés, hanem az agyunkat is kellőképpen megtornáztatja. Itt az idő, hogy megtanuljuk kihasználni a kardio egész testre vonatkozó jótékony hatásait.
2015-03-18 Nincs hozzászólás
<<  1 2 3 4 ... 79  >  >>