/ SULI / suli

SULI suli kategória (597)

Ha új iskolába kerülsz, új közösséget, új szokásokat, új barátokat, új tanárokat találsz. Ha te is ebben a cipőben jársz és szeretnéd túlélni, 3 alapvető dologra kell odafigyelned.
2015-01-27 2 hozzászólás

- hirdetések -

Einstein agyának számos részén rendkívüli módon barázdált agytekervényeket fedeztek fel a tudósok, melyek magyarázattal szolgálhatnak Einstein zsenialitására.
2015-01-25 Nincs hozzászólás
A számos forrást felhasználó OnlineEducation.net felmérése szerint a Facebook és a Twitter használatából előnyt is lehet kovácsolni – néha. Ám azoknak a tanulóknak az esetében, akik egyszerre használják a Facebookot és próbálnak tanulni, a multitasking egy jeggyel rosszabb átlagot eredményez, mint a koncentráló társaiknál.
2015-01-22 Nincs hozzászólás
A felső tagozat egy diák tanulmányainak egyik legfontosabb része, és elengedhetetlenek a megfelelő tanulási készségek a sikeres középiskolai tanulmányok érdekében. Akár úgy is tekinthetsz a felső tagozatra, mint a gyakorlásra egy nagy játszma előtt.
2015-01-20 Nincs hozzászólás
Fiatalon gyakran gondolunk úgy az iskolára, mint egy kötelező, unalmas és felesleges dologra.
2015-01-18 Nincs hozzászólás
A központi középiskolai írásbeli felvételit országszerte a mai napon 10 órától tartották, amelyen a diákok magyar nyelvből és matematikából adhattak számot tudásukról.
2015-01-17 Nincs hozzászólás
A félévi bizonyítvány tájékoztató jellegű, rávilágíthat a javítandó hibákra, segíthet abban, hogy eldöntsd, hogy hogyan érdemes tovább haladni. Így év végéig lehetőséged van arra, hogy javíts eredményeiden. Hogyan lehet javítani a teljesítményeden?
2015-01-16 Nincs hozzászólás
Azt, hogy semmi sem történik, túlzás lenne állítani, de jelentős dolgok január közepéig nem fognak történni. Körülbelül ekkor válaszolnak ugyanis az egyetemek.
2015-01-14 Nincs hozzászólás
Krisz talált néhány jó dolgot a neten a cápákról készítendő házi dolgozatához. Fontosnak tartotta azt a bekezdést, amely elmagyarázza, hogy a legtöbb cápa mekkorára nő és mivel táplálkozik. Ezért ezt a részt átmásolta a beszámolójába...
2015-01-13 Nincs hozzászólás
Ha idén jelentkeztek egyetemre vagy főiskolára, ezeket a határidőket nem szabad elfelejtenetek.
2015-01-13 Nincs hozzászólás
A legtöbb ember retteg, amikor nyilvánosság előtt szerepelnie kell. A tapasztalt végzős diákokat, sőt még a professzorokat sem kíméli a lámpalázas feszültség.
2015-01-09 Nincs hozzászólás
Nem könnyű leszűkíteni azoknak az egyetemeknek a listáját, amelyekre jelentkezni akarsz. A szakértők azt tanácsolják, hogy legfeljebb 5-8 egyetemre érdemes jelentkezni, ennél többre általában nincs értelme.
2015-01-07 Nincs hozzászólás
A karácsony varázsa a világirodalom számos nagy alakját megihlette, hisz a keresztény világ egyik legszebb ünnepe, mely az önzetlen szeretet és megbocsátás jegyében telik. Bár a legtöbb történet gyermekek számára íródott, bőven akad felnőtteknek szóló írás is. Válogassunk hát a szebbnél szebb karácsonyi történetek bőséges tárházából.
2014-12-24 Nincs hozzászólás
Köztudott, hogy vannak ételek, melyek segítik az agyműködést. Ezért esznek például vizsgaidőszakban a hallgatók banánt. De ha ez így van, akkor léteznek olyan ételek is, amelyek butítanak? Az Oxford Egyetem egyik friss kutatása megállapította, hogy léteznek ilyen ételek.
2014-12-19 Nincs hozzászólás
Pszichológiai tippekkel segítünk, hogyan javítsd a tanulás hatékonyságát és eredményességét!
2014-12-18 Nincs hozzászólás
<<  1 2 3 4 ... 40  >  >>