/ SULI / suli

SULI suli kategória (587)

Minden tanévkezdés egy kicsit kalandos. Persze a többségnek nincs kedve tanulni, de az osztálytársak feldobják a napot. Különösen izgalmas, ha új suliba kerülsz, ahol még nem ismered a tanárokat, a többieket. Igazából még azt sem tudod, hogy hol van az osztályterem. Kalandos napok elé nézel.
2014-08-28 Nincs hozzászólás
Vége az érettséginek és már szinte mindenki tudja, hogy mennyi pontot szerzett és hogy melyik egyetemen vagy főiskolán folytatja a tanulmányait.
2014-08-27 Nincs hozzászólás
A tanév elején felmerülhet benned a kérdés, hogy ugyanott folytasd-e a tanulmányaidat, ahol eddig tanultál. Mikor vegyük fontolóra az iskolaváltást? Milyen szempontokat vegyünk figyelembe?
2014-08-26 Nincs hozzászólás
Egy dolgot egészen biztosan elsajátítasz a kollégiumban töltött éveid során: megtanulod, hogyan hozd ki a legtöbbet a pénzedből.
2014-08-21 Nincs hozzászólás
Nem mindig megy könnyen egy koleszos diáknak a spórolás. Ebben az életszakaszban a felnőttlét még újdonság, és hirtelen ezer új olyan felelősséggel jár, amire eddig nem kellett ügyelned.
2014-08-16 Nincs hozzászólás
Az egyetemi felvételi sok tini számára fordulópontot jelent. Kiszakadni az otthon biztonságából és egyedül döntéseket hozni - sok hibával, de egyben sok tapasztalattal is járhat.
2014-08-14 Nincs hozzászólás
Ha nyár, akkor fesztivál. Idén is rengeteg lehetőségünk van mindenféle fesztiválra menni. Tippjeinkkel biztosan feledhetetlen, gondtalan élmény lesz!
2014-08-11 2 hozzászólás
Ha eddig úgy gondoltad, hogy nyelveket tanulni hosszú és fáradságos munka, és emiatt mindig csak halogattad a nyelvtanulást, akkor a következő tippektől majd biztosan megjön a kedved hozzá!
2014-08-08 Nincs hozzászólás
Felvettek az egyetemre, így itt az idő, hogy elkezdj azon gondolkodni, mit is viszel magaddal a kollégiumba. Mire van pontosan szükséged?
2014-08-07 Nincs hozzászólás
Még javában tombol a nyári azünet, de gondoltál már arra, hogyan okosodj a nyári szünet alatt is? Bár a nyár a pihenés és feltöltődés ideje, arra is tökéletes, hogy az agyadat egy kicsit megtornáztasd.
2014-07-28 Nincs hozzászólás
Nyilvánosságra hozták az idei felsőoktatási felvételi ponthatárokat csütörtök este.
2014-07-25 Nincs hozzászólás
Összegyűjtöttünk pár praktikát, aminek a segítségével csökkenteni tudod a stressz negatív hatásait. A stresszhelyzeteknek különböznek abban a tekintetben, hogy hogyan lehet őket megoldani. Mit tehetsz egészséged megőrzéséért?
2014-07-24 Nincs hozzászólás
Várhatóan ma este 20 órától hozzák nyilvánosságra a szeptemberben induló felsőoktatási képzések ponthatárait, amelyek a hivatalos kihirdetést követően leghamarabb a www.felvi.hu oldalon lesznek elérhetőek.
2014-07-24 Nincs hozzászólás
A többhónapos hajtás után mindenki örül, amikor a végén fellélegezhet egy kicsit, és azt mondhatja: végre vége van. Igen ám, de most kezdődhet a találgatás, hogy vajon felvettek-e oda, ahova szeretted volna vagy sem?
2014-07-23 Nincs hozzászólás
Vonjunk ki eperből DNS-t, programozzunk robotokat, szimuláljunk le egy brit bírósági tárgyalást, fejtsük meg egy festményt elemezve, hogy milyen gazdasági-politikai helyzet uralkodott az adott korban, vagy éppen esettanulmányok segítségével játsszuk el, hogy mi irányítunk egy multinacionális vállalatot.
2014-07-11 Nincs hozzászólás
<<  1 2 3 4 ... 40  >  >>