/ SULI / suli

SULI suli kategória (599)

Új szerepben próbálta ki magát Puskás Peti: osztályfőnöknek állt, ugyan csak egy rendhagyó óra erejéig. Az énekes egy budapesti gimnázium végzős diákjaival beszélgetett a társadalmi felelősségvállalásról, és Peti bevallotta, meglepte őt a diákok nyitottsága.
2015-03-03 Nincs hozzászólás

- hirdetések -

Ginzeng, hal, bogyók vagy koffein? Kellő odafigyeléssel és megfelelő ételekkel a memóriád háromszor hatékonyabban működik, a koncentráló képességed pedig javulni fog.
2015-03-02 1 hozzászólás
A rágógumi a tanárokat ugyan az őrületbe kergeti, ám egy új kutatás eredménye szerint javítja a teljesítőképességeket. A cukormentes rágógumi óra alatti, dolgozat- illetve házi feladat írás közbeni rágása jelentősen csökkenti a stresszt, ezáltal növeli a koncentrációs készséget, így a rágózó diákok jobban teljesítenek.
2015-02-27 Nincs hozzászólás
Szívesen tanulnátok külföldön, vagy legalább pár hetet valamelyik külföldi egyetem campusán töltenétek? Ma olyan ösztöndíjakat ajánlunk nektek, amelyekkel megvalósíthatjátok terveiteket.
2015-02-26 Nincs hozzászólás
A világ tele van szuper könyvekkel, amelyek csak arra várnak, hogy elolvasd őket. De hogy találod meg azokat az olvasnivalókat, amelyeket szeretni fogsz? Íme, néhány tipp!
2015-02-23 Nincs hozzászólás
A tinédzserek mentális képessége gyorsabb ütemben javulhat vagy gyengülhet, mint azt eddig gondolták - mutatta ki egy kutatás. Egészen eddig az volt az általános nézet, hogy az IQ-nk szintje statikus, nem változik az élet folyamán.
2015-02-22 1 hozzászólás
Szeretnél jobb jegyeket kapni? A szüleid aggódnak a teljesítményed miatt? Semmi ok az aggodalomra, tippjeink segítségével könnyen jobb jegyekre tehetsz szert.
2015-02-20 Nincs hozzászólás
Sosem haszontalan időt szánni az érdeklődésed, a képességeid mérlegelésére - ez az első lépcsőfok az önmegvalósítás, önmagad kamasz-, vagy akár felnőttkori énjének kiteljesítése érdekében. Íme, néhány ötlet, kérdés, mely mentén elindulhatsz tehetséged kibontakoztatása útján.
2015-02-19 Nincs hozzászólás
A szorgalom azon tulajdonságok közé sorolható, amelyet életünk során számos területen hasznosíthatunk: jól jön a munkavégzés, a tanulás és a házimunka elvégzésekor is, ám mit lehet tenni, ha hajlamosak vagyunk a halogatásra?
2015-02-17 Nincs hozzászólás
Iskola. 5 perc a dolgozatig. Az izgalom a tetőfokára hág. Sokan idegesek, többek között te is. Gondolom, számodra is ismerős a helyzet. Nos, nem kell már pánikolni, egy új módszer szerint ugyanis le lehet vezetni az idegességet a dolgozat előtt!
2015-02-15 Nincs hozzászólás
"Túl sok a házi, túl sok a lecke." Általában persze időhiányra hivatkozol. Az esetek többségében azonban inkább kitartás-, szervezettség-, türelemhiányról van szó.
2015-02-12 Nincs hozzászólás
Ne feledjétek, már csak néhány napotok maradt hátra, hiszen február 13-ig lehet jelentkezni a középiskolai felvételire!
2015-02-10 Nincs hozzászólás
Hidd el, hogy van mondanivalód, ez pedig másokat is érdekelhet, aztán már csak az írást kell gyakorolnod addig, amíg el nem éred a célodat, hogy fejlődjön a fogalmazásod, a stílusod. Igen, tanulható, fejleszthető a kreatív írás, akár az iskolában is.
2015-02-07 Nincs hozzászólás
Utálod a matematikát? Nehezen megy a számolás? Esetleg gondod van a fogalmazással és emellett pocsékul írsz? Nem szereted a technika órát, mert ott sokat kell ollót és más eszközöket használni? Állandóan rád szól a tanár, hogy figyelj oda, ne izegj-mozogj? Lehet, hogy mindennek nyomós oka van!
2015-02-04 4 hozzászólás
Talán már közületek sokan be is adtátok a magyarországi egyetemekre a jelentkezéseteket, és szinte el is felejtettétek a külföldieket.
2015-02-03 Nincs hozzászólás
<<  1 2 3 4 ... 40  >  >>