/ SULI / suli

SULI suli kategória (643)

Ha eddig úgy gondoltad, hogy nyelveket tanulni hosszú és fáradságos munka, és emiatt mindig csak halogattad a nyelvtanulást, akkor a következő tippektől majd biztosan megjön a kedved hozzá!
2015-07-31 Nincs hozzászólás

- hirdetések -

Az egyetemi felvételi sok tini számára fordulópontot jelent. Kiszakadni az otthon biztonságából és egyedül döntéseket hozni - sok hibával, de egyben sok tapasztalattal is járhat.
2015-07-29 Nincs hozzászólás
A többhónapos hajtás után mindenki örül, amikor a végén fellélegezhet egy kicsit, és azt mondhatja: végre vége van. Igen ám, de mi történik, ha nem vettek fel oda, ahova szeretted volna?
2015-07-27 Nincs hozzászólás
Ismét az Eötvös Loránd Tudományegyetem lett a legnépszerűbb felsőoktatási intézmény, minden ötödik felvételiző az ELTE-re adta be jelentkezését, 8093 fő kezdi meg itt tanulmányait szeptemberben - közölte a felsőoktatási intézmény csütörtök este az MTI-vel.
2015-07-24 Nincs hozzászólás
20 órától hozzák nyilvánosságra a szeptemberben induló felsőoktatási képzések ponthatárait, amelyek a hivatalos kihirdetés után leghamarabb a www.felvi.hu oldalon lesznek elérhetők.
2015-07-23 Nincs hozzászólás
Hamarosan kiderül, hogy melyik egyetemre vagy főiskolára kerültél be. A hajrában sok kérdés felmerülhet benned: tudj meg mindent a ponthatárhúzásról, pótfelvételiről és beiratkozásról!
2015-07-21 Nincs hozzászólás
A nyelv változása annak minden alkotóelemére kihat: a kiejtésre, az írásmódra, a nyelvtanra, a fordításokra, a kommunikációs mintákra, de leginkább a szókincsre. Egyes szavak elavulnak, eltűnnek, másoknak a jelentésük vagy hangulatuk változik meg, de a legáltalánosabb, hogy a gazdasági-társadalmi fejlődés a szókincs fejlődését eredményezi.
2015-07-20 Nincs hozzászólás
Ma éjfélig tudjátok feltölteni a hiányzó dokumentumokat az e-felvételi rendszerbe. Ha nem teszitek meg, bukhatjátok az idei felvételit.
2015-07-09 Nincs hozzászólás
Fellélegezhetnek a végzősök, a mai napon véget érnek a tavaszi érettségi vizsgák. Az izgalmak viszont most kezdődnek: a felvételizőknek két fontos dátumra érdemes odafigyelniük!
2015-06-26 Nincs hozzászólás
Tombol a nyári szünet, de gondoltál már arra, hogyan okosodj a szünet alatt is? Bár ez az időszak a pihenés és feltöltődés ideje, arra is tökéletes, hogy az agyadat végre kedved szerint is megtornáztasd. Nem mellesleg, remek időtöltési lehetőség az esős napokra, amikor nem tudsz kimozdulni otthonról.
2015-06-25 Nincs hozzászólás
Kíváncsi voltál már arra, hogy vajon neked mekkora az IQ-d? Hogyan lehet megállapítani valakinek az intelligenciáját?
2015-06-23 Nincs hozzászólás
Nem árt, ha meg tudjuk magunkat védeni, hiszen sok olyan helyzetbe kerülhetünk, ahol szükségünk lesz rá. Egy buliból hazafelé, az utcán, és sokszor csakis egyedül magadra számíthatsz.
2015-06-20 Nincs hozzászólás
A bukás utáni érzelmi felépülés néha komolyabb kihívást jelenthet, mint megismételni az adott évet. Nagyon keményen dolgoztál az egész év folyamán, és hopsz, hirtelen az összes befektetett időd és energiád kárba veszett. Sokaknak a bukás aláássa az önbizalmát és még nehezebbé teszi, hogy később továbblépjenek. A legjobb dolog, amit egy bukás után tehetsz, hogy vársz, hogy felépülj. Nem csak te leszel ettől erősebb és elszántabb a jövőben, de még a jegyeid is javuló tendenciát fognak mutatni.
2015-06-18 Nincs hozzászólás
Unatkoztál már valaha nyáron? Ha igen, akkor most mindent megtehetsz, hogy ezen a nyáron egy percig se tétlenkedj!
2015-06-17 1 hozzászólás
A diákok június 15-től 26-ig vizsgáznak a középiskolákban. Az eredményeket a vizsgák után fogják megtudni a végzősök.
2015-06-15 Nincs hozzászólás
<<  1 2 3 4 ... 43  >>