/ SULI / suli

SULI suli kategória (589)

Nincs mindenki felkészülve a középiskola kihívásaira. Valójában a legtöbb diák nagyon is elbátortalanítónak találja a sok házi feladatot, a sokkal nehezebb tantárgyakat, a felsőoktatásra felkészítő tanfolyamok, és a magasabb elvárások kombinációját, különösen az iskola kezdetekor. Ha ebben a helyzetben találod magad, jó, ha tudod, hogy semmilyen értelemben nem vagy egyedül és tenni is tudsz ellene! Számos olyan tanulási trükk és lehetőség létezik, amely segít, hogy a jegyeidet az eddigi szintre hozd és ott is tartsd őket!
2014-09-09 Nincs hozzászólás
„Semmi szenvedés, csak eredmények!” - Ez a jelszavunk az idei tanévre, emellett tippeket is adunk, hogy hogyan szerezhetsz jobb jegyeket.
2014-09-08 Nincs hozzászólás
Egy kis plusz pénzre van szükséged, de a tanulás mellett nem jut időd egy normális munkára? Nos, a legjobb megoldás, ha kipróbálod az egyik alábbi internetes pénzkeresési lehetőséget.
2014-09-05 Nincs hozzászólás
Néhány napja elkezdődött az iskola, lassan vissza kell szokni az iskolai napirendhez. Első nekifutásra szokatlan lehet a nagy váltás: kevesebb szabadidő, több kötelesség.
2014-09-05 Nincs hozzászólás
Több mint 800 hallgató csatlakozott augusztusban a SportPont Programhoz, amelyen keresztül számos sportolási lehetőséghez juthatnak felsőoktatási tanulmányaik alatt - közölte a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség.
2014-09-05 Nincs hozzászólás
Hogyan ismerj meg új embereket, és tegyél szert barátokra egy új iskolában, és hogy hogyan alkalmazkodj az új környezethez? Van néhány jó ötletünk.
2014-09-05 Nincs hozzászólás
Aggódsz, szorongsz, nincs kedved suliba menni? Lehet, hogy az osztálytársaid zavarnak, lehet, hogy a tanulással vannak nehézségeid – mi megpróbálunk segíteni.
2014-09-04 Nincs hozzászólás
Az iskola sokkal könnyebbnek tűnt, amikor kicsit voltál, nemde? Most már minden sokkal bonyolultabb. Stresszelhetsz és meg is viselhet a suli, ám pár dolgot tehetsz azért, hogy egyszerűbb legyen!
2014-09-02 Nincs hozzászólás
Általában kétféleképpen szoktunk hozzá állni: egyesek örülnek neki, mások azt érzik, hogy vége a boldog, nyugodt időknek. Lássuk, miért szeretheti valaki a tanévkezdést?
2014-09-01 Nincs hozzászólás
Vége a nyárnak, ideje megbarátkozni a gondolattal: kezdődik az új tanév. Ezzel a cikkel segítünk ráhangolódni a suli-hangulatra, hogy az első napod kellemesen teljen.
2014-09-01 1 hozzászólás
Minden tanévkezdés egy kicsit kalandos. Persze a többségnek nincs kedve tanulni, de az osztálytársak feldobják a napot. Különösen izgalmas, ha új suliba kerülsz, ahol még nem ismered a tanárokat, a többieket. Igazából még azt sem tudod, hogy hol van az osztályterem. Kalandos napok elé nézel.
2014-08-28 Nincs hozzászólás
Vége az érettséginek és már szinte mindenki tudja, hogy mennyi pontot szerzett és hogy melyik egyetemen vagy főiskolán folytatja a tanulmányait.
2014-08-27 Nincs hozzászólás
A tanév elején felmerülhet benned a kérdés, hogy ugyanott folytasd-e a tanulmányaidat, ahol eddig tanultál. Mikor vegyük fontolóra az iskolaváltást? Milyen szempontokat vegyünk figyelembe?
2014-08-26 Nincs hozzászólás
Egy dolgot egészen biztosan elsajátítasz a kollégiumban töltött éveid során: megtanulod, hogyan hozd ki a legtöbbet a pénzedből.
2014-08-21 Nincs hozzászólás
Nem mindig megy könnyen egy koleszos diáknak a spórolás. Ebben az életszakaszban a felnőttlét még újdonság, és hirtelen ezer új olyan felelősséggel jár, amire eddig nem kellett ügyelned.
2014-08-16 Nincs hozzászólás
<<  1 2 3 4 ... 40  >  >>