/ SULI / suli

SULI suli kategória (648)

Bár izgalommal tölthet el a tény, hogy a koliba költözés miatt hátad mögött hagyod a szüleidet, és valamelyest az önállóság útjára léphetsz, akadhat egy-két félelmed is a kolesztől.
2015-09-04 Nincs hozzászólás

- hirdetések -

A suliba való visszatérés mindannyiunkból feszültséget és félelmeket vált ki. Teljesen normálisak ezek az érzések, amikor egy új iskolaév a kezdetét veszi. Különösen hasznos lehet elgondolkoznod azon, milyen változásokat akarsz véghez vinni a hozzáállásodban és magatartásodban ebben az évben. A legjobb az egészben, hogy ezeket a dolgokat össze lehet foglalni néhány pontban - mi ezt most megtettük neked!
2015-09-02 Nincs hozzászólás
Újra itt az iskolaidő! Valószínűleg izgatott vagy és lehet egy kicsit szomorú is, hogy vége a nyárnak. Néhány tanuló ideges, vagy egy kicsit fél az iskola első napján, az összes új dolog miatt. Szerencsére ezek az „új” aggodalmak csak kis ideig maradnak meg. Nézzük csak, mit is tartogathat még az iskolakezdés.
2015-08-31 Nincs hozzászólás
Az őszi vizsgaidőszakban a kijelölt középiskolák és a megyei, fővárosi kormányhivatalok szerveznek érettségi vizsgákat. Ebben a vizsgaidőszakban rendes, szintemelő, kiegészítő, ismétlő, pótló és javító érettségire jelentkezhettek. Az október-novemberi érettségi időszakban előrehozott vizsga nem lesz. - olvasható az eduline.hu oldalon.
2015-08-31 Nincs hozzászólás
Aggódsz, szorongsz, nincs kedved suliba menni? Lehet, hogy az osztálytársaid zavarnak, lehet, hogy a tanulással vannak nehézségeid - mi megpróbálunk segíteni.
2015-08-30 Nincs hozzászólás
Hogyan ismerj meg új embereket, és tegyél szert barátokra egy új iskolában, és hogy hogyan alkalmazkodj az új környezethez? Van néhány jó ötletünk.
2015-08-29 Nincs hozzászólás
Minden tanévkezdés egy kicsit kalandos. Persze a többségnek nincs kedve tanulni, de az osztálytársak feldobják a napot. Különösen izgalmas, ha új suliba kerülsz, ahol még nem ismered a tanárokat, a többieket. Igazából még azt sem tudod, hogy hol van az osztályterem. Kalandos napok elé nézel.
2015-08-28 Nincs hozzászólás
Ma hirdetik ki a felsőoktatási pótfelvételi eljárás ponthatárait a www.felvi.hu oldalon. Ekkor dől el, hogy a csaknem 8200 pótfelvételiző közül kik kezdhetik meg tanulmányaikat szeptemberben
2015-08-26 Nincs hozzászólás
Hamarosan véget ér a felhőtlen nyár, és a szórakozás. Itt az ideje készülni, és ráhangolódni az iskolára. A KamaszPanasz csapata ebben is a segítségetekre szeretne lenni.
2015-08-25 Nincs hozzászólás
Nem mindig megy könnyen egy koleszos diáknak a spórolás. Ebben az életszakaszban a felnőttlét még újdonság, és hirtelen ezer új olyan felelősséggel jár, amire eddig nem kellett ügyelned.
2015-08-22 Nincs hozzászólás
Az diákoknak évfolyamtól függően 7-12 művet kell elolvasniuk egy tanév alatt. Többségüket nyáron. Te hol tartasz? Még hozzá sem kezdtél? Íme, néhány tipp, hogy a kötelező ne legyen olyan, mint egy foghúzás.
2015-08-16 Nincs hozzászólás
Összegyűjtöttük neked a legfontosabb dolgokat, amit meg kell tanulnod még azelőtt, hogy elkezdenéd az egyetemet. Így könnyebbé teheted a beilleszkedést és egyszerűbben szokhatsz hozzá az új helyzethez.
2015-08-13 Nincs hozzászólás
Második körben augusztus 10., éjfélig jelentkezhettek a szeptemberben induló egyetemi, főiskolai képzésekre. Az intézmények szinte kizárólag önköltséges képzéseket hirdettek meg - írja az eduline.
2015-08-10 Nincs hozzászólás
Kiderült, hogy kit melyik egyetemre, főiskolára vettek fel. Ezek után az ember fiának, lányának nincs is más dolga, mint a méltó ünneplés és a nyári napok maximális kihasználása.
2015-08-09 Nincs hozzászólás
Idén is rengeteg lehetőségünk van mindenféle fesztiválra menni, hiszen még javában tombol a fesztivál-szezon. Tippjeinkkel biztosan feledhetetlen, gondtalan élmény lesz!
2015-08-07 2 hozzászólás
<<  1 2 3 4 ... 44  >>