/ ZÖLDÖVEZET / környezetvédelem

ZÖLDÖVEZET környezetvédelem kategória (181)

Valószínűleg hallottál már arról, hogy nem szabad a lejárt szavatosságú gyógyszereket a lefolyóba önteni. Az sem jó megoldás, hogy a kukába teszed azokat. Megkérdeztük a gyógyszerészt, ő mit tanácsol, hol a helyük ezeknek a régi készítményeknek?
2014-11-14 Nincs hozzászólás

- hirdetések -

Az ökológiai lábnyom megmutatja, hogy a populáció bizonyos részének (ami lehet egy ember, vagy egy ország is) mennyi ivóvízre, termőföldre, és tengervízre van szüksége ahhoz, hogy önmagát el- és fenntartsa.
2014-10-11 Nincs hozzászólás
Az apró dolgokkal is sokat tehetsz a környezetünkért. Ilyen apróság az is, hogy hogyan is jutsz el otthonról az iskolába.
2014-09-07 Nincs hozzászólás
Ha magadra odafigyelsz, azzal a környezetet is kíméled! Mindig válaszd a legegyszerűbb megoldást! Gondolj nagyanyáink szépségpraktikáira! S a legszebb a dologban, hogy ami számodra egészséges, az nem csak környezetkímélő, hanem pénztárca kímélő is egyben.
2014-09-06 Nincs hozzászólás
Összegyűjtöttük a 30 legjobb szabadidős tevékenységet, amit tiniként egyszerre csinálhatsz ingyen és élvezhetsz teljes mértékben.
2014-07-20 Nincs hozzászólás
És most nem arra gondolunk, hogy azonnal posztolj egy képet magadról a Facebookra – ez valami sokkal fontosabb és hasznosabb. Mielőtt elindulnál, fontos, hogy leírd és elvidd magaddal azokat a legfontosabb címeket, telefonszámokat, amikre vész esetén szükséged lehet.
2014-07-05 Nincs hozzászólás
A zenei fesztiválok a nyár egyik legnagyobb durranásai közé tartoznak, minden életkorú rajongók százait, ezreit szórakoztatják évente.
2014-07-02 1 hozzászólás
Az egyik legnagyobb hazai fesztiválra mész nyáron? A sok szórakozás mellett arra is gondolnod kell, hogy mit vigyél magaddal. Cikkünk segít abban, hogy a nyarad egyik fénypontjaként emlékezhess a fesztiválokra!
2014-07-01 Nincs hozzászólás
Erős hullámzás, sodrás, dagály, hirtelen változó vízmélység: mind jelentős veszélyt hordoznak magukban a tengeri fürdőzés során. A cikkünkben olvasható tanácsok betartásával elkerülheted a baleseteket!
2014-06-28 Nincs hozzászólás
Nem baj, ha elkezdesz hinni a népszerű környezetvédelmi jelmondatban: „Gondolkodj globálisan, cselekedj lokálisan!”. Ha a bolygónk megmentéséről van szó, akkor ez a mondás ugyanolyan igaz, mint amilyen egyszerű is.
2014-06-21 Nincs hozzászólás
Hogyan vészeljük túl a nyár legforróbb napjait? A légkondinál környezetkímélőbb, energiatakarékosabb, és olcsóbb megoldásokat is ismerünk – vegyük hát sorba őket, az egyszerűektől a bonyolultabbakig!
2014-06-08 Nincs hozzászólás
Hogyan kapcsolódhat össze a sport és a környezetvédelem? Például a környezetbarát sportfelszelések használatával.
2014-06-01 Nincs hozzászólás
Tavasszal nem csak a testünket, hanem a házat is kicsit rendbe rakjuk. Íme, néhány nagyszerű, házilag is elkészíthető, környezetbarát tisztítószer, amely nemcsak az egészségünket, hanem a pénztárcánkat is kímélheti.
2014-05-18 Nincs hozzászólás
Most, hogy egyre több időt töltesz kinn a szabadban, bizony gyakran előfordulhat, hogy csak este veszed észre, a tavaszi szél cserepesre fújta a szádat. Ne aggódj, van megoldás erre is, mely nem csak pénztárcakímélő és környezetbarát, hanem garantáltan hatásos és egy szép fémtégelybe csomagolva kitűnő ajándék is lehet!
2014-04-27 2 hozzászólás
Egy átlagos ember évente 47 új ruhadarabot vesz. Ha figyelsz arra, hogy környezetbarát ruhákat vásárolsz, sokat tehetsz a környezetedért és magadért.
2014-04-20 Nincs hozzászólás
<<  1 2 3 4 ... 13  >  >>