/ LÉLEK / barátság

LÉLEK barátság kategória (391)

Akadnak mindig vidám, vicces emberek. Ám bizonyos helyzetekben kifejezetten rossz ötlet komolytalanul viselkedni, hiszen ezzel megbánthatsz másokat, emellett pedig rólad sem fest túl jó képet.
2016-02-08 Nincs hozzászólás

- hirdetések -

Megrekedtél? Unalmasnak és érdektelennek tűnik az életed? Egyedül ülsz a szobádban, és bambán nézel magad elé? Bekapcsolod a TV-t, és egyetlen egy csatorna sem köt le igazán? Segítünk kitörni ebből a körből!
2016-02-07 Nincs hozzászólás
Eloszlathatja a féltékenységed és a bizonytalanság érzeted, ha megtanulod, hogyan kezeld a barátod lánybarátait. Ha megtiltod neki, hogy lányokkal is barátkozzon, az nem csak zokon eshet neki, de azt is hiheti általa, hogy irányítani akarod a baráti kapcsolatait (is). Ha ezzel a dilemmával küzdesz, íme, 7 tipp.
2016-02-05 Nincs hozzászólás
Ahhoz, hogy ne bánts meg senkit, ne hozd magad kellemetlen helyzetbe, ne tedd tönkre a barátságod vagy a kapcsolatod, valamint megkapd majd azt a bizonyos állást néhány év múlva, vannak bizonyos szabályok, amiket a közösségi média használatával kapcsolatban szükséges betartanod. Lássuk, mik ezek!
2016-02-03 Nincs hozzászólás
Az lenne a problémám, hogy állandóan elpirulok. Társaságban vagy csak amikor megyek az utcán. Ennek biztos valami önbizalomhiány vagy gyerekkori lelki probléma lehet az oka. Akkor pirulok el a legjobban, ha társaságban vagyok és minden szem rám szegeződik.
2016-02-01 Nincs hozzászólás
Kedves Szakértő! Van egy lány a suliban, akivel nem igazán jövünk ki jól egymással. Állandóan pletykát terjeszt rólam, emiatt az emberek ellenem fordulnak. Mit kellene tennem, hogy ez másképp legyen?
2016-01-28 Nincs hozzászólás
Szeretném, ha elképzelnéd önmagadat, mintha egy autó lennél. Látnád magad előtt azt az autót, amelyik legjobban hasonlít a személyiségedre. Nézzük meg ezen a különleges példán keresztül, hogy miként is tekintesz önmagadra!
2016-01-26 Nincs hozzászólás
Egy egész sor előnnyel jár, különösen a személyes és szakmai kapcsolataid terén, ha megtanulod, hogyan legyél jobb hallgatóság. Lássunk néhány tippet!
2016-01-22 Nincs hozzászólás
Több mint nehéz elmondani a barátnődnek, hogy megcsalja őt a párja, hiszen semmiképpen nem akarod megbántani. Szinte képtelenség megtalálni a megfelelő módot, nem lehet elég tapintatosan közölni.
2016-01-18 Nincs hozzászólás
Elég egy röpdolgozat, egy állásinterjú, egy első randi vagy egy nyilvános szereplés, hogy a legnagyobb önbizalommal rendelkező ember is meginogjon és idegronccsá változzon. Van azonban arra mód, hogy ezt elkerüld!
2016-01-17 Nincs hozzászólás
Talán nehéz elhinni, de az érzések szokásokká válhatnak, ha sokat ismételjük őket, így a negatív érzések és gondolatok is beépülhetnek a mindennapjainkba. Hogy megállítsd ezek elmérgesedését, meg kell tanulnod kezelni a negatív hatásokat.
2016-01-14 Nincs hozzászólás
Kényelmetlenül érzed magad, amikor az osztálytársak előtt kell beszélned? Akár hiszed, akár nem, mint minden más képesség, ez is fejleszthető. Tanulj meg magabiztosan kommunikálni az osztályban!
2016-01-13 Nincs hozzászólás
Biztosan veled is előfordult már, hogy bal lábbal keltél fel. Senki sem kívánja azokat a reggeleket, amikor minden nehezen indul, semmihez sincs kedved. Csak azt látod a lelki szemeid előtt, hogy mennyi órád lesz a suliban, vagy hogy mennyi feladatod lesz a napokban. Lássuk, mit tehetsz, hogy bal láb helyett „jobbal” kelj fel.
2016-01-12 Nincs hozzászólás
Biztos jártál már úgy, hogy puzzle-t akartál kirakni, de elkeverted az eredeti mintát, esetleg egy másik puzzle mintáját akartad kirakni és közben érezted, hogy valami nem stimmel. Ma ezt érzem a tizenévesekkel kapcsolatban, akik próbálják összerakni magukat és egymást, csak senki nem mutatja meg, hogy is nézhet ki a teljes kép. Ebben a cikkben erre a kérdésetekre próbálok válaszolni.
2016-01-11 Nincs hozzászólás
Bocsánatot kérni nem olyan egyszerű, mint amilyennek azt elsőre gondolnád. Valószínűleg a megbocsátáshoz senkinek sem elég az, hogy azt mondod, „bocsánat”. Akitől bocsánatot kérsz, annak látnia kell, hogy valóban őszinte a bocsánatkérésed, illetve hogy tényleg megbántad a dolgot, és komolyan is gondolod.
2016-01-08 Nincs hozzászólás
<<  1 2 3 4 ... 27  >>