/ LÉLEK / barátság

LÉLEK barátság kategória (333)

Önbizalom, önbecsülés, egészséges önkritika, reális önértékelés: olyan témák, melyekről szükséges beszélni.
2014-08-22 Nincs hozzászólás
Szinte mindenki volt már szerelmes, és szinte mindenkinek volt már barátja/barátnője, vagy éppen van is. Ám időnként mindenkiben felmerül a kérdés, hogy jó-e a kapcsolata.
2014-08-17 Nincs hozzászólás
A fesztiválon a jó hangulatot, a fergeteges koncerteket könnyen elronthatja néhány veszélyes dolog. A szüleid bizonyára nem véletlenül féltenek és nem véletlenül láttak sok jó tanáccsal. Hasznos tanácsok fesztiválozóknak.
2014-08-15 Nincs hozzászólás
Milyen romantikus, amikor az unoka megtalálja a nagypapa régi szerelmes leveleit vagy éppen az ezer éves naplóját. És akkor kiderül: a nagyszülők is csak voltak fiatalok, tele kétséggel és reménnyel és persze olyan kalandokkal, amiről elfelejtettek mesélni az unokáknak. Miért írjunk mi naplót? Mi a különbség a napló- és blogírásban?
2014-08-13 Nincs hozzászólás
Egyre több fiatal számára probléma, hogy úgy érzi, nem tud beilleszkedni a társaságba, nem érzi jól magát csak néhány erősebb feles után. Tényleg ez lenne az egyetlen megoldás? Azért fogadjanak el, mert annyira piás vagy, hogy már gátlástalanul megteszel bármit?
2014-08-13 Nincs hozzászólás
Milyen szokásokat gyakorolsz a való életben? Kinyitod az ajtót mások előtt, átadod a helyed a buszon, illedelmes és segítőkész vagy? Azonban mi a helyzet az online világgal, ott is gyakorlod a jó magaviseletet?
2014-08-10 Nincs hozzászólás
A barátod vagy barátnőd haragja üldöz, megfélemlít? Ha igen, az egy figyelmeztető jele lehet a jövőbeni fizikai erőszaknak. Itt az idő, hogy gondolkodj arról, hogyan védd magad abban az esetben, ha megpróbálnak bántalmazni téged.
2014-08-05 Nincs hozzászólás
Megrekedtél? Unalmasnak és érdektelennek tűnik az életed? Egyedül ülsz a szobádban, és bambán nézel magad elé? Bekapcsolod a TV-t, és egyetlen egy csatorna sem köt le igazán?
2014-07-30 Nincs hozzászólás
A gondolatoknak, éppúgy, mint a kimondott szónak, hatalma van. Gondolataid meghatározzák életedet, energiahullámai visszahatnak rád, rólad pedig a környezetedre sugározzák fényüket. Hogy életigenlő, mások által is kedvelt, pozitív kisugárzású ember váljék belőled, tudatosítsd magadban a pozitív létszemlélet alapelemeit!
2014-07-26 Nincs hozzászólás
Kiközösítenek, mert nem vagy elég divatos? Rosszul érzed magad, mert neked nem telik rá, hogy hetente eljárj fodrászhoz? Pattanásos a bőröd, ezért nem mersz kimozdulni? A külsőségek, ha hagyjuk, falakat emelnek az emberek közzé.
2014-07-21 Nincs hozzászólás
Kínai kutatók 18 internetfüggő tinédzser agyi képét hasonlították össze másik 18, nem-internetfüggő társáéval. Különbséget 20 agyterületen találtak, a fehérállomány sűrűségében. Valamennyi kamasz agyáról felvételt készítettek, ebből ismerték meg a kutatók a fehérállomány sűrűségét és struktúráját.
2014-07-16 Nincs hozzászólás
Naplemente a Balaton-parton, fürdőzés a Földközi-tengerben, vagy egy izgalmas buli egy nyári fesztiválon? Legyen bármi a nyári programod, örökítsd meg az emlékezetes pillanatokat egy fényképen, és oszd meg azt a KamaszPanasz pályázatán! Főnyeremény egy 16 GB-os pendrive – hogy minden élményt és emléket megőrizhess a nyárról.
2014-07-14 Nincs hozzászólás
Akkor csalódunk a leginkább barátainkban, ha kiderült, hogy hazudtak. Egy kis füllentést még meg is bocsátunk, de a nagy hazugságok nagy sértődéseket eredményeznek.
2014-07-06 Nincs hozzászólás
Itt a nyár, a nyári táborok időszaka elkezdődött. Lehet, hogy a kajak tábor veszélyesen izgalmasra sikerül, de az is lehet, hogy benti foglalkozásokra ítélnek titeket, de egy azért biztos: sok új emberrel fogsz találkozni. Jó lenne új barátokra szert tenni, vagy átvészelni azokat a kínos pillanatokat amikor még senki sem ismer senkit?
2014-07-05 Nincs hozzászólás
A barátság fontos, de vajon tudod-e milyen sokféle módon lehet egy barátság nem jó, vagy akár „mérgező”? Sajnos néha még a legközelebbi barátaink is ilyenné válhatnak. Szenteld a helyet és az időt az életedben a számodra fontos barátokra és családtagokra, akik jól bánnak veled, és az életedet is szebbé teszik! Cikkünkből megtudhatod, miről ismerhetők fel a mérgező barátok, s ha neked is van ilyen, jobb, ha hanyagolod őket az életedből.
2014-06-28 Nincs hozzászólás
<<  1 2 3 4 ... 23  >  >>