/ LÉLEK / barátság

LÉLEK barátság kategória (371)

Még a legközelebbi barátainknak is lehetnek olyan tulajdonságai, amelyeket nem szeretünk bennük. Másokban pedig egyetlen jó tulajdonságot sem tudunk felfedezni. Miért van ez? Hogyan fogadhatnánk el őket?
2015-02-01 Nincs hozzászólás

- hirdetések -

A visszahúzódó magatartás még nem feltétlenül probléma, teljesen normális dolog lassan és óvatosan közeledni más emberek és helyzetek felé.
2015-01-28 2 hozzászólás
Tetoválás, piercing, hajfestés, dohányzás, alkohol, drog. Megannyi veszély leselkedik rád, amelyek csapdájába könnyű beleesni. Útmutatásunk segít, hogy könnyebben tudj dönteni.
2015-01-27 1 hozzászólás
Barátságban és szerelemben is vannak hullámhegyek és -völgyek. A legjobb barátnők is összekaphatnak néha egy kicsit. Előfordulhat, hogy meggondolatlanul fejezzük ki magunkat, vagy dühünkben azt bántjuk meg, aki a legkevésbé szolgált rá. Hogyan nyerjük el a bocsánatát?
2015-01-17 Nincs hozzászólás
A hazugságok kiderítése olykor nehézségeket okozhat, azonban egy kis gyakorlattal és néhány hasznos módszer elsajátításával képes lehetsz majd megkülönböztetni az igazságot a hazugságtól.
2015-01-12 Nincs hozzászólás
A legjobb mód, hogy ragaszkodj az újévi fogadalmadhoz, hogy előre tervezel. Biztos, hogy veled is volt már olyan, hogy tettél egy újévi fogadalmat, és aztán megszegted. Ebben az évben állítsd meg a fogadalmak körforgását, hogy változtatni akarsz, mégsem teszed, majd újra fogadkozol! Itt találsz tíz tippet, ami segíthet a kezdetekben.
2015-01-01 Nincs hozzászólás
Szilveszter és az újévi fogadalmak. Minden év elején megfogadunk valamit, azután persze nem lesz belőle semmi. Ezért aztán már nem is szeretünk fogadalmakat tenni. Mert „úgyis belebukunk”, mert „úgysem sikerülhet”. Igazunk van, ha így gondolkodunk?
2015-01-01 Nincs hozzászólás
Miért nem sikerült már megint betartani a szilveszteri fogadalmakat? Mostanra már az első fogadalmak elbuktak. Miért? Lássuk, melyek azok a csapdák, amiket ha elkerülünk, akkor a 2014-es évben biztosabban elérhetjük céljainkat.
2015-01-01 Nincs hozzászólás
Búcsúztassuk az óévet rossz szokásaink elhagyásával, köszöntsük az új esztendőt új szokások felvételével? Miért fogadjunk meg bármit is? Hogyan tartsuk meg?
2015-01-01 Nincs hozzászólás
Szerte a világon emberek ezrei tesznek újévi fogadalmakat - a legtöbbjük fogyással kapcsolatos. Bár az egészséges testsúly megszerzése és megtartása fontos, de talán még fontosabb egy olyan fogadalom, ami segít kitalálni, hogyan legyél boldogabb. Íme, 10 tipp, aminek a segítségével boldogabb leszel az újesztendőben.
2014-12-31 Nincs hozzászólás
Búcsúzzunk az óévtől jókedvvel, köszöntsük az újat vidáman! Hogyan legyünk vidámak? Kötelező bulizni? Kikkel töltsük el az időnket? Tegyünk fogadalmat?
2014-12-31 Nincs hozzászólás
Hogyan kezelj egy olyan barátot, aki szerelmes beléd, de te nem viszonzod az érdeklődését? Nem akarod elveszíteni a barátságotokat, de hamis reményekkel sem szeretnéd áltatni? Íme, néhány hasznos tipp, hogyan bánj egy baráttal, aki randizni szeretne veled.
2014-12-30 Nincs hozzászólás
Azok a legszebb téli reggelek, amikor a gőzölgő kávé illatába burkolózva álmosan kitekintünk a konyhaablakon, és látjuk, hogy hófehér takaró borítja a környéket. Ilyenkor mindenkiből előbújik a kisgyerek, és legszívesebben belehemperegnénk a friss hóba.
2014-12-28 Nincs hozzászólás
A karácsony a partik, az ajándékok és a családi együttlét időszaka, sok meghittséggel és mókával. Így nem meglepő, hogy amikor jön január, elmúlik a karácsonyi hangulat. De ne aggódj, van néhány remek ötletünk arra, hogyan birkózz meg a karácsony utáni időszakkal!
2014-12-27 Nincs hozzászólás
Ünnepekkor, a felfokozott hangulat miatt megnő a konfliktusok száma. Olykor egy apró dologból is elefántot csinálunk, a balhé viszont rányomhatja a bélyegét az ünnepekre.
2014-12-25 Nincs hozzászólás
<<  1 2 3 4 ... 25  >  >>