/ LÉLEK / barátság

LÉLEK barátság kategória (377)

Veled is történt már olyan, hogy kivételeztek veled azért, mert szép a szemed, szépen mosolyogtál, vagy egyszerűen csak jobb sportoló vagy a többieknél? Felmerült már benned a kérdés, hogy miért, te mivel vagy jobb, mint a többiek?
2015-02-26 Nincs hozzászólás

- hirdetések -

Milyen hatással vannak ránk a körülöttünk lévő színek? Miképp érheted el általuk a kívánt hangulatot? És képes vagy másokat is befolyásolni a segítségükkel? Vajon mit mond el rólad a kedvenc színed?
2015-02-22 Nincs hozzászólás
Egyre gyakoribb az egyes tinik esetében, hogy képtelenek megbirkózni a mindennapok okozta nehézségekkel. A helyzetüket ronthatja a rossz családi háttér, iskolai és magánéleti problémák által felgyülemlett stressz.
2015-02-20 2 hozzászólás
Mindenkinek vannak olyan időszakok az életében a mindennapok sűrű teendői közepette, amikor úgy érzi, hogy besokallt, így könnyen lehangolttá, elégedetlenné válik önmagával és az életével. Íme, néhány tipp, amelyek segítségével boldogabb lehetsz.
2015-02-18 Nincs hozzászólás
Túlreagálás lenne egy eltűnt sajtreszelő miatt vitatkozni? Túlérzékenységre vall, ha azért kezdünk el üvöltözni családtagjainkkal, mert mindenki mást akar nézni a tévében? Hol van a határ a túlérzékenység és a normalitás között?
2015-02-17 Nincs hozzászólás
Nem mindig könnyű megküzdeni azzal a helyzettel, hogy a barátod az exeddel randizik. Még nehezebb, ha te és az exed nem túl békésen váltatok el. Ezt sokan egyenesen árulásnak tarják. Ha nem akarod elveszíteni a barátodat, meg kell tanulnod kezelni ezt a helyzetet. Egy kevés munkával elérhető, hogy barátok maradjatok annak ellenére is, hogy az exed is jelen van.
2015-02-16 Nincs hozzászólás
Óvodában a gyerekek úgy gyűjtik a barátokat, mint a cukorkát: minél több, annál jobb. Ahogy idősödsz, úgy változnak meg a baráti kapcsolataid is. Más lesz az érdeklődési körötök, más a kedvenc ételetek, ruháitok, ízlésetek zene és minden más terén.
2015-02-14 Nincs hozzászólás
Sokan azért boldogtalanok, mert nem foglalkoznak eléggé önmagukkal. Szeretnék megosztani veletek néhány módszert. Nekem beváltak.
2015-02-13 1 hozzászólás
A Valentin nap szakítás után az év egyik leginkább bosszantó napja tud lenni. Azért mondom, hogy bosszantó, mert nem számít, hogy merre jársz, nem tudsz távol maradni a sok rózsaszín mütyürtől. Még ha nem is vagy különösen padlón az új kapcsolati státuszod miatt, a sok szívecskés dobozú cukorkától te is kikészülhetsz. Ha újdonsült szingli vagy, vagy csak szeretnél felvidítani egy barátot, akkor itt van néhány szórakoztató program, ami jól jöhet erre az esetre.
2015-02-11 Nincs hozzászólás
Mindannyian tapasztaltuk már azt, hogy amikor szerelmesek vagyunk, szeretnénk minden percünket az új partnerünkkel tölteni. Ilyenkor pedig hajlamosak vagyunk elhanyagolni az igaz barátainkat. Ez pedig könnyen féltékenységet szülhet mindkét oldalon.
2015-02-07 Nincs hozzászólás
Gyakran hallani, hogy „te nem vagy normális! Megőrültél!?” De sok nehézséggel küzdő ember is úgy érezheti, hogy nem normális, kilóg a közösségből, nem elfogadható a viselkedése. Mit tekint a pszichológia normálisnak, és mi az, ami abnormálisnak számít?
2015-02-06 Nincs hozzászólás
Még a legközelebbi barátainknak is lehetnek olyan tulajdonságai, amelyeket nem szeretünk bennük. Másokban pedig egyetlen jó tulajdonságot sem tudunk felfedezni. Miért van ez? Hogyan fogadhatnánk el őket?
2015-02-01 Nincs hozzászólás
A visszahúzódó magatartás még nem feltétlenül probléma, teljesen normális dolog lassan és óvatosan közeledni más emberek és helyzetek felé.
2015-01-28 2 hozzászólás
Tetoválás, piercing, hajfestés, dohányzás, alkohol, drog. Megannyi veszély leselkedik rád, amelyek csapdájába könnyű beleesni. Útmutatásunk segít, hogy könnyebben tudj dönteni.
2015-01-27 1 hozzászólás
Barátságban és szerelemben is vannak hullámhegyek és -völgyek. A legjobb barátnők is összekaphatnak néha egy kicsit. Előfordulhat, hogy meggondolatlanul fejezzük ki magunkat, vagy dühünkben azt bántjuk meg, aki a legkevésbé szolgált rá. Hogyan nyerjük el a bocsánatát?
2015-01-17 Nincs hozzászólás
<<  1 2 3 4 ... 26  >  >>