/ LÉLEK / barátság

LÉLEK barátság kategória (334)

Megrekedtél? Unalmasnak és érdektelennek tűnik az életed? Egyedül ülsz a szobádban, és bambán nézel magad elé? Bekapcsolod a TV-t, és egyetlen egy csatorna sem köt le igazán?
2014-07-30 Nincs hozzászólás
A gondolatoknak, éppúgy, mint a kimondott szónak, hatalma van. Gondolataid meghatározzák életedet, energiahullámai visszahatnak rád, rólad pedig a környezetedre sugározzák fényüket. Hogy életigenlő, mások által is kedvelt, pozitív kisugárzású ember váljék belőled, tudatosítsd magadban a pozitív létszemlélet alapelemeit!
2014-07-26 Nincs hozzászólás
Kiközösítenek, mert nem vagy elég divatos? Rosszul érzed magad, mert neked nem telik rá, hogy hetente eljárj fodrászhoz? Pattanásos a bőröd, ezért nem mersz kimozdulni? A külsőségek, ha hagyjuk, falakat emelnek az emberek közzé.
2014-07-21 Nincs hozzászólás
Kínai kutatók 18 internetfüggő tinédzser agyi képét hasonlították össze másik 18, nem-internetfüggő társáéval. Különbséget 20 agyterületen találtak, a fehérállomány sűrűségében. Valamennyi kamasz agyáról felvételt készítettek, ebből ismerték meg a kutatók a fehérállomány sűrűségét és struktúráját.
2014-07-16 Nincs hozzászólás
Naplemente a Balaton-parton, fürdőzés a Földközi-tengerben, vagy egy izgalmas buli egy nyári fesztiválon? Legyen bármi a nyári programod, örökítsd meg az emlékezetes pillanatokat egy fényképen, és oszd meg azt a KamaszPanasz pályázatán! Főnyeremény egy 16 GB-os pendrive – hogy minden élményt és emléket megőrizhess a nyárról.
2014-07-14 Nincs hozzászólás
Akkor csalódunk a leginkább barátainkban, ha kiderült, hogy hazudtak. Egy kis füllentést még meg is bocsátunk, de a nagy hazugságok nagy sértődéseket eredményeznek.
2014-07-06 Nincs hozzászólás
Itt a nyár, a nyári táborok időszaka elkezdődött. Lehet, hogy a kajak tábor veszélyesen izgalmasra sikerül, de az is lehet, hogy benti foglalkozásokra ítélnek titeket, de egy azért biztos: sok új emberrel fogsz találkozni. Jó lenne új barátokra szert tenni, vagy átvészelni azokat a kínos pillanatokat amikor még senki sem ismer senkit?
2014-07-05 Nincs hozzászólás
A barátság fontos, de vajon tudod-e milyen sokféle módon lehet egy barátság nem jó, vagy akár „mérgező”? Sajnos néha még a legközelebbi barátaink is ilyenné válhatnak. Szenteld a helyet és az időt az életedben a számodra fontos barátokra és családtagokra, akik jól bánnak veled, és az életedet is szebbé teszik! Cikkünkből megtudhatod, miről ismerhetők fel a mérgező barátok, s ha neked is van ilyen, jobb, ha hanyagolod őket az életedből.
2014-06-28 Nincs hozzászólás
16 éves vagyok. Az a gondom, hogy nincs elég önbizalmam, azt hiszem. A környezetemben mindenki jó valamiben, a barátaim és ismerőseim is megtalálták már önmagukat, vagy a sportban vagy valami másban, de én meg nem csinálok semmit.
2014-06-25 Nincs hozzászólás
Az óvatlan kamaszok könnyű prédát jelentenek a netes zaklatóknak, mivel gyanútlanok és jóhiszeműek, így hamar bizalmi kapcsolatba kerülnek idegenekkel, még látatlanban is. A névtelenség homályába veszve vagy álnév mögül zaklatók jelen vannak a közösségi oldalakon, a chat szobákban, és a gyanútlan áldozatokra várnak. Te mennyire vagy óvatos?
2014-06-24 Nincs hozzászólás
Az állatok jókedvet sugároznak a mindennapjainkba. De most nem csak arról az érzésről beszélünk, hogy boldogok vagyunk, ha körülöttünk vannak, hanem hogy a kedvenceink segítenek az egészségünk megőrzésében.
2014-06-23 Nincs hozzászólás
Kedves Alice! Van egy barátom, akit nagyon szeretek, de mindenki cukkol amiatt, hogy 10 cm-rel alacsonyabb nálam. Tudom, hogy nem kellene emiatt aggódnom, de zavar, hogy a többiek nem képesek elfogadni a tényt, hogy olyannal járok, aki alacsonyabb nálam.
2014-06-16 Nincs hozzászólás
Most következik a jól megérdemelt pihenés. Nem mindegy azonban, hogy hogyan töltjük el azt az tizenegy hetet, amely a rendelkezésünkre áll. Van néhány ötletünk a nyárra.
2014-06-16 1 hozzászólás
Ahogy az orvostudomány, a technológia változik, ugyanúgy jelennek meg új és újabb irányzatok, módszerek a pszichológiában is. Legújabb világot hódító technika, a mindfulness, Magyarországot is elérte. Mi a tudatos jelenlét? Mit adhat a hétköznapokhoz a mindfulness gyakorlása?
2014-06-16 Nincs hozzászólás
Kedves Szakértő! Nem tudok közeledni az emberekhez, egyszerűen nem tudok barátkozni! Hiszen ha én nem vagyok teljesen egészséges (az önbizalomhiány miatt), akkor miért is akarnának velem a pozitív emberek barátkozni? Félek, hogy sohasem tudok majd rendes barátokat találni a félelmeim miatt, illetve, hogy a hiányosságaimat nem tudom előttük elrejteni. Hogyan tudnék ezen változtatni?
2014-06-15 Nincs hozzászólás
<<  1 2 3 4 ... 23  >  >>