/ LÉLEK / barátság

LÉLEK barátság kategória (363)

Biztosan van olyan nő vagy lány a családodban, akikről tudod, hogy szeretik a testradírt vagy az ajakbalzsamot, és hasonló lányos kényeztető dolgokat. Nem kell ezeket drágán megvenned a boltokban. Sokkal személyesebb az ajándék, ha magad készíted el. Ne ijedj meg, nem bonyolult az elkészítésük.
2014-12-20 Nincs hozzászólás

- hirdetések -

Ha kényelmetlenül érzed magad, amikor az osztálytársak előtt kell beszélned, ám mint minden más képesség, ez is fejleszthető. Tanulj meg magabiztosan kommunikálni az osztályban!
2014-12-17 Nincs hozzászólás
Biztosan veled is előfordult már, hogy bal lábbal keltél fel. Senki sem kívánja azokat a reggeleket, amikor minden nehezen indul, semmihez sincs kedved. Csak azt látod a lelki szemeid előtt, hogy mennyi órád lesz a suliban, vagy hogy mennyi feladatod van hétvégén. Lássuk, mit tehetsz, hogy bal láb helyett „jobbal” kelj fel.
2014-12-13 Nincs hozzászólás
Biztosan van olyan ismerősöd, akivel egyszerűen nem lehet vitatkozni. Azt szereti, ha az övé az utolsó szó, és ha egyet is ért valakivel, akkor mondatai úgy kezdődnek, hogy „Igen, de…”. Bármit is mondunk, ellene van. Miért? Hogyan lehet okosan nemet mondani?
2014-12-08 Nincs hozzászólás
Előfordul időnként az utcán, hogy oda-oda szólogatnak az emberek egymásnak. Előfordul, hogy egy zsörtölődő ember rászól egy másikra vagy egy ingerült autós mutogat a többieknek. Az internetnek pedig ott vannak a trollok. Kíméletlen kommentjeik sokaknak okoznak kellemetlenséget. Kik azok a trollok? Hogyan lehet védekezni ellenük?
2014-12-07 Nincs hozzászólás
Kedves Szakértő! Nem tudok közeledni az emberekhez, egyszerűen nem tudok barátkozni! Hiszen ha én nem vagyok teljesen egészséges (az önbizalomhiány miatt), akkor miért is akarnának velem a pozitív emberek barátkozni? Félek, hogy sohasem tudok majd rendes barátokat találni a félelmeim miatt, illetve, hogy a hiányosságaimat nem tudom előttük elrejteni. Hogyan tudnék ezen változtatni?
2014-12-05 Nincs hozzászólás
Legyen akármilyen gazdasági helyzetben egy család szinte nincs olyan háztartás, ahol ne lenne megtalálható a nappaliban egy tévé. Esetleg még egy a hálószobában, a gyerekszobákban vagy konyhában. Az életnek szerves részét képezi így elengedhetetlen, hogy beszéljünk a tévé nézés negatív hatásairól.
2014-12-04 Nincs hozzászólás
Mi is az a mentalizmus? Kit nevezünk mentalistának? Mi a különbség Sheldon Cooperre és Patrik Jane karaktere között? A két karakter két igen ismert sorozat főszereplőjeként tűnt fel. Mindkettőjük viselkedése ámulatba ejt minket, de más okból: talán nehezen érthető, hogy Sheldon miért nem érti az iróniát, ha zseni, és honnan tudja megjósolni az emberek viselkedését Patrik Jane?
2014-12-04 Nincs hozzászólás
Nincs ember a világon, aki még nem haragudott volna meg valami miatt. Abban különbözünk, hogy hogyan kezeljük dühünket. Vannak olyanok, akik egy legyintéssel elintézik a problémát, mások viszont egy apróság miatt is a falat püfölik.
2014-12-02 Nincs hozzászólás
Bocsánatot kérni nem olyan egyszerű, mint amilyennek azt elsőre gondolnád. Valószínűleg a megbocsátáshoz senkinek sem elég az, hogy azt mondod, „Bocsánat”. Akitől bocsánatot kérsz, annak látnia kell, hogy valóban őszinte a bocsánatkérésed, illetve hogy tényleg megbántad a dolgot, és komolyan is gondolod.
2014-11-29 Nincs hozzászólás
Ha nagymamánkat kérdeznénk, hogy mi is az a WOW, MMORPG, skype, bootolás, like vagy LOL, akkor szerencsés, ha legalább az egyik kérdést meg tudja válaszolni. A kérdés persze fordítva is igaz, ki tudja azt, hogy mikor és hogyan kell elültetni a palántát, hogyan kell kacsát nevelni vagy mikor kell permetezni a szőlőt?
2014-11-25 1 hozzászólás
Ha valaki meghallja azt, hogy pszichológia vagy pszichológus, már azonnal be is ugrik neki Freud neve. El lehet csípni olyan megjegyzéseket is, mint az, hogy "freudi elszólás volt…" Ki volt Freud? Miért olyan fontos, hogy szinte mindenki hallotta már a nevét?
2014-11-24 Nincs hozzászólás
„Olyan depi vagyok.” Túl könnyen kicsúszik ez a mondat a szánkon, anélkül, hogy tudatában lennénk, hogy mi is a depresszió. A levertség depresszió? A szomorúság, bánat, gyász érzése depresszió lenne? A klinikai esetek és a hétköznapi levertség között nagy különbségek vannak.
2014-11-24 Nincs hozzászólás
"Élj egészségesen, sportolj sokat, egyél minél több zöldséget, gyógyulj meg." Ebben általában ki is merül az egészséggel kapcsolatos tanácsok többsége. Igazán? Ennyi lenne az egészség, a betegség hiánya? Csak a testünk egészségére kell gondolni?
2014-11-23 Nincs hozzászólás
Egy egész sor előnnyel jár, különösen a személyes és szakmai kapcsolataid terén, ha megtanulod, hogyan legyél jobb hallgatóság.
2014-11-20 Nincs hozzászólás
<<  1 2 3 4 ... 25  >  >>