/ LÉLEK

LÉLEK kategória (1319)

Fájdalmas és nehéz helyzet, amikor valaki, aki tetszik nekünk, akivel együtt voltunk sokáig, már nem vesz rólunk tudomást. Még megerőltetőbb rávenni magunkat arra, hogy ne gondoljunk folyton rá és az együtt töltött szép napokra.
2014-10-22 Nincs hozzászólás

- hirdetések -

Ismersz olyan fiút vagy lányt, aki meztelenül ment az iskolába? Biztosan nem, viszont ismerhetsz pár olyan embert a suliból, akiről már láttál meztelen fotót, azért, mert szextingelt - azaz megosztott másokkal olyan fotókat vagy videókat, melyeken meztelenül látható.
2014-10-20 Nincs hozzászólás
Egy szakítás a legtöbb esetben a kapcsolat visszafordíthatatlan végét jelenti - ezért is fontos, hogy feltegyél magadnak néhány fontos kérdést, mielőtt szakítasz.
2014-10-20 Nincs hozzászólás
Az alvási zavarok egy egész sor problémát okozhatnak az álmatlanságtól a narkolepsziáig (központi idegrendszeri zavar, az alvás és ébrenlét szabályozásának hiányában nyilvánul meg), és emberek millióit érinti. Vajon a közösségi média hogyan hat a tinik alvási szokásaira?
2014-10-19 1 hozzászólás
Korábban már szó volt róla, hogy milyen hatással van a szorongás a testre és az érzelmekre. Éppen ezért a szorongás leküzdéséhez legalább annyira meg kell mozgatni a testet, mint a lelket.
2014-10-19 Nincs hozzászólás
A szégyenlős fiúkkal meggyűlhet a bajunk, amikor szeretnénk közelebb kerülni hozzájuk. Nagyon nehezen lehet kiigazodni rajtuk – alaposan megnehezítve a lányok dolgát.
2014-10-17 Nincs hozzászólás
Szakítás után nehéz olyan tevékenységet találni, amivel lekötheted a figyelmedet, hogy ne folyamatosan arra gondolj, mit kellett volna másképp csinálnod. Néha csak egy kis figyelemelterelésre van szükséged, hogy segítsen átvészelni a nehéz időszakot. Íme, 7 tuti tipp, ami segít.
2014-10-15 Nincs hozzászólás
Szeretnél olyan beszélgetőpartner lenni, akivel mindenki szívesen beszélget? Ehhez mindenekelőtt jó hallgatóságnak kell lenned, hiszen a másokkal való kommunikáció kulcsa az értő hallgatás és az információ, amit megosztanak veled. Cikkünkből megtudhatod, hogyan válhatsz tökéletes beszélgetőpartnerré.
2014-10-15 Nincs hozzászólás
Megfelelni a szülők és a kortársak elvárásainak, az iskolai követelményeknek, illetve a párkapcsolati igényeknek a leggyakoribb feszültségforrás egy tizenéves életében. A túl sok stressz azonban életkortól függetlenül egészségkárosodást okozhat.
2014-10-15 Nincs hozzászólás
Néhány hete elköszöntél a szüleidtől, a kutyádtól, a legjobb barátodtól, hogy az életed egy teljesen új szakaszát elkezdhesd. Most rajtad áll, hogy mit kezdesz a szabadságoddal, és milyen életet alakítasz ki magadnak az új környezetben.
2014-10-14 Nincs hozzászólás
A szexuális élet nem csak egy emberről szól, hanem, közös megállapodáson alapul: a következő lépést mindkét félnek akarnia kell. Gyakran előfordul, hogy a fiúk tovább szeretnének lépni, míg a lányok inkább várnának, amikor a szexualitásról van szó.
2014-10-13 Nincs hozzászólás
Sokan úgy gondolják, hogy az internet olyan hely, ahol következmények nélkül önmagad lehetsz, és ez nagyrészt igaz is. Az, hogy hogyan beszélsz, hogy nézel ki, vagy van-e valamilyen betegséged, nem számít internethasználat közben, nem úgy, mint a való életben.
2014-10-13 Nincs hozzászólás
Miért kell kritikusan fogadni a tévében elhangzottakat? Milyen hatással van életünkre a tévé? Hogyan zárd ki a negatív hatásokat?
2014-10-13 Nincs hozzászólás
Flörtölni nem is olyan könnyű, mint amilyennek tűnik. Szeretnéd, ha te lennél az a lány, aki bármelyik srácot megkaphatja? A következő útmutatóval elsajátíthatod a flörtölés csínját-bínját, hogy könnyedén flörtölj a kiszemelt sráccal!
2014-10-12 Nincs hozzászólás
A távkapcsolatban élő pároknak sok áldozatot kell hozniuk a kapcsolatukért. De ha reálisnak látod a kapcsolatotok jövőjét, akkor az a néhány lemondás nem igazán számít. Mégis, mielőtt belekezdenél egy távkapcsolatba, van néhány dolog, amiben meg kell egyeznetek!
2014-10-12 Nincs hozzászólás
<<  1 2 3 4 ... 88  >  >>