/ LÉLEK

LÉLEK kategória (1377)

Rád férne néhány tanács, hogyan motiváld magad télen? A téli hónapokban nehezünkre esik összegyűjteni elegendő energiát, hogy bármit is kezdjünk magunkkal, jobban szeretünk csak otthon lézengeni, miközben minél kevesebb dolgot csinálunk, és várjuk, hogy beköszöntsön a tavasz.
2015-01-31 Nincs hozzászólás

- hirdetések -

Szexelni vagy nem szexelni – nehéz döntés. A szüleid, a tanáraid és az összes felnőtt körülötted azt mondja: maradj csak távol a szextől. De aztán mindenkitől azt látod, mintha ez nem is lenne egy olyan nagy dolog. Szóval akkor kinek is higgyél?
2015-01-30 Nincs hozzászólás
Ha lány testvéred van, az járhat előnyökkel illetve hátrányokkal is. Ha a testvéred jobb eredményeket ér el, féltékeny lehetsz rá. Ezt nevezzük testvéri rivalizálásnak. Nagyon sokan átesnek rajta gyerekkorukban.
2015-01-30 Nincs hozzászólás
A visszahúzódó magatartás még nem feltétlenül probléma, teljesen normális dolog lassan és óvatosan közeledni más emberek és helyzetek felé.
2015-01-28 2 hozzászólás
A sokadik randin az ember már általában felszabadultabb, nem görcsöl azon, mit mond, hogyan viselkedik. Vajon mire utal a sokadik randin a pasid testbeszéde?
2015-01-28 Nincs hozzászólás
Tetoválás, piercing, hajfestés, dohányzás, alkohol, drog. Megannyi veszély leselkedik rád, amelyek csapdájába könnyű beleesni. Útmutatásunk segít, hogy könnyebben tudj dönteni.
2015-01-27 1 hozzászólás
Napjainkban és ebben a korban egyszerűen nincs más lehetőség, az újrafeldolgozásé a jövő. Mindannyian tudjuk, hogy a háztartási szemét, amit nap mint nap termelünk, hatalmas mértékben szennyezi környezetünket
2015-01-27 1 hozzászólás
A gondolat, hogy szerelmet vallj egy lánynak, ijesztőnek tűnhet. Pedig igazán egyszerű. Használd az alábbi módszereket, és menj biztosra, hogy elkerüld a visszautasítást!
2015-01-25 Nincs hozzászólás
Egy összefoglaló kis írás rólad nagyon sokat segíthet, ha munkát keresel. De nehéz lehet összehozni, ha még csak nagyon kevés tapasztalatod van, vagy ha egyáltalán nincs is. Most megmutatjuk, hogy mit is kell tartalmaznia az önéletrajzodnak.
2015-01-23 Nincs hozzászólás
Voltál már olyan randin, ahol egymást követték a kínos szünetek, és szinte egy örökkévalóságnak tűnt kivárni a találkozó végét? Ha követed a tanácsainkat, elkerülheted a kínos csendet.
2015-01-21 Nincs hozzászólás
Amikor két ember összeházasodik, azt remélik, örökké együtt maradnak. De néha az idő múltával érzéseik megváltoznak, még akkor is, ha közös gyerekük van. A pár ráébredhet arra, hogy boldogabbak lehetnek külön, mint együtt, ezért a válást választják. Ám ez sohasem könnyű döntés.
2015-01-19 Nincs hozzászólás
Barátságban és szerelemben is vannak hullámhegyek és -völgyek. A legjobb barátnők is összekaphatnak néha egy kicsit. Előfordulhat, hogy meggondolatlanul fejezzük ki magunkat, vagy dühünkben azt bántjuk meg, aki a legkevésbé szolgált rá. Hogyan nyerjük el a bocsánatát?
2015-01-17 Nincs hozzászólás
Nem holmi összeesküvés-elméletről van szó, hanem a játékfüggőségről. Egyre több időt töltünk a számítógépekkel, különböző játékokkal, játék szoftverekkel. Hol van a határ? Biztosan le tudod tenni a játékot? Vagy a suliban is már csak arra tudsz gondolni, hogy mikor játszhatsz végre?
2015-01-15 Nincs hozzászólás
A hazugságok kiderítése olykor nehézségeket okozhat, azonban egy kis gyakorlattal és néhány hasznos módszer elsajátításával képes lehetsz majd megkülönböztetni az igazságot a hazugságtól.
2015-01-12 Nincs hozzászólás
Megválaszolatlan levelek sorakoznak az e-mail címeden, tanulnod kellene, de nem tudsz koncentrálni, és az agyad ködös a túl kevés alvástól? Nem meglepő, hogy annyira nehezedre esik megbirkózni a feladatokkal otthon és a suliban.
2015-01-11 Nincs hozzászólás
<<  1 2 3 4 ... 92  >  >>