/ LÉLEK

LÉLEK kategória (1387)

"Nem vagyok öngyilkos típus, és soha nem vágytam a halálomra, de előfordul néha, hogy arra gondolok, milyen lenne, ha meghalnék, és néha látom magam előtt, ahogy ezt mások megtudják." Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatából.
2015-03-05 Nincs hozzászólás

- hirdetések -

"15 éves vagyok, és a szüleim nem akarnak sehova elengedni, nem engednek meg semmit. Ha leülök velük beszélgetni, abból mindig veszekedés lesz, mert úgyis nekik van igazuk. "Olyan" témákról sem lehet velük beszélgetni, mert máris mélyen belemerülnek és túl sokat akarnak megtudni a magánéletemről. Mit tegyek?" Válogatás a KamaszPanasz Szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.
2015-03-03 Nincs hozzászólás
Fogászati eszközök hangos csörömpölése, steril (de baljósnak is mondható) zöld maszk alól kikukucskáló szempár, amit a nyálelszívó berendezés és a mini vízpalackhoz csatlakoztatott vízpermetezők követnek. Úgy hangzik, mint egy általános fogorvosi vizsgálat, ám az emberek 5%-a számára, akiknek fogászat fóbiájuk van, az elképzelhető legrosszabb élményt jelenti.
2015-03-01 Nincs hozzászólás
Kedves Szakértő! Pár hónapja ismerem csak ezt a srácot, de mégis úgy gondolom, hogy igencsak kedvel engem. Sajnos elég elfoglalt, az iskola, a sport, a házi feladat, amivel talán nem is lenne baj, de amikor azt mondja, hogy felhív, akkor se hív fel. Ha tényleg kedvel, akkor miért nem hív fel, mikor megígérte, hogy fel fog? Továbbá, hogyan tudhatom meg, hogy ő tényleg azért szeret-e, aki vagyok, vagy azért, ahogy kinézek? Köszönöm.
2015-02-27 Nincs hozzászólás
Veled is történt már olyan, hogy kivételeztek veled azért, mert szép a szemed, szépen mosolyogtál, vagy egyszerűen csak jobb sportoló vagy a többieknél? Felmerült már benned a kérdés, hogy miért, te mivel vagy jobb, mint a többiek?
2015-02-26 Nincs hozzászólás
Habár sok esetben az Igazinak tűnik, azt gondoljuk sosem ér majd véget, de a valóságban nem minden szerelem tart örökké. Milyen jelek utalhatnak arra, hogy a kapcsolatod már nem működik?
2015-02-24 1 hozzászólás
Milyen hatással vannak ránk a körülöttünk lévő színek? Miképp érheted el általuk a kívánt hangulatot? És képes vagy másokat is befolyásolni a segítségükkel? Vajon mit mond el rólad a kedvenc színed?
2015-02-22 Nincs hozzászólás
Holnap lesz az év egyik legnagyobb vörös szőnyeges eseménye: az Oscar gála. Az est a kiemelkedő filmek mellett leginkább a sztárokról, a külsőségről szól. De vajon mennyire más egy híresség, mint egy átlag ember? A tökéletes hajukkal, ruhájukkal és mosolyukkal a hírességek nagyszerűen néznek ki. De az, amit a magazinokban, filmekben és a vörös szőnyegen látsz, nem a valóság.
2015-02-21 Nincs hozzászólás
Egyre gyakoribb az egyes tinik esetében, hogy képtelenek megbirkózni a mindennapok okozta nehézségekkel. A helyzetüket ronthatja a rossz családi háttér, iskolai és magánéleti problémák által felgyülemlett stressz.
2015-02-20 2 hozzászólás
Mindenkinek vannak olyan időszakok az életében a mindennapok sűrű teendői közepette, amikor úgy érzi, hogy besokallt, így könnyen lehangolttá, elégedetlenné válik önmagával és az életével. Íme, néhány tipp, amelyek segítségével boldogabb lehetsz.
2015-02-18 Nincs hozzászólás
A fiúk mindig erősek, és mindig a macsó kinézettel foglalkoznak - gondolják sokan, akik természetesen nem fiúk. De hogy is van ez valójában? Tulajdonképpen az egész olyan, mint egy nagy verseny, amiben egymást akarjuk megelőzni azért, hogy mi váljunk először igazi férfivé.
2015-02-18 Nincs hozzászólás
A szerelem gyönyörű dolog, és tiniként az ember mind a saját, mind pedig a másik testét próbálja megismerni és felfedezni. Ám mi történik akkor, ha a barátnőd közli, hogy teherbe esett? Mit tehet ilyenkor egy fiú? Mik a kötelezettségeid, jogaid?
2015-02-17 Nincs hozzászólás
Túlreagálás lenne egy eltűnt sajtreszelő miatt vitatkozni? Túlérzékenységre vall, ha azért kezdünk el üvöltözni családtagjainkkal, mert mindenki mást akar nézni a tévében? Hol van a határ a túlérzékenység és a normalitás között?
2015-02-17 Nincs hozzászólás
Nem mindig könnyű megküzdeni azzal a helyzettel, hogy a barátod az exeddel randizik. Még nehezebb, ha te és az exed nem túl békésen váltatok el. Ezt sokan egyenesen árulásnak tarják. Ha nem akarod elveszíteni a barátodat, meg kell tanulnod kezelni ezt a helyzetet. Egy kevés munkával elérhető, hogy barátok maradjatok annak ellenére is, hogy az exed is jelen van.
2015-02-16 Nincs hozzászólás
Meddig mehetünk el a szexuális együttlét különböző formáiban? A válasz egyszerű: addig, ameddig mindkettőtök számára örömet szerez a dolog.
2015-02-14 Nincs hozzászólás
<<  1 2 3 4 ... 93  >  >>