/ LÉLEK

LÉLEK kategória (1380)

Nemrég szerezted meg a jogosítványodat? Gratulálunk! Most már hivatalosan is tagja lettél a klubnak. Csatlakoztál a sofőrök millióihoz. Valószínűleg izgatott vagy, ideges, lehet, hogy riadt is - de talán ennek a háromnak a kombinációját érzed.
2015-04-26 Nincs hozzászólás

- hirdetések -

Megfogni egymás kezét, csókolózni, összebújni és megérinteni egymást - mindez fontos része egy párkapcsolatnak. Mit jelent a ragaszkodás? Mi van akkor, ha néha kínosnak vagy csak színleltnek érezzük?
2015-04-25 Nincs hozzászólás
Te is félsz az érettségitől? Itt olvashatod a legjobb technikákat, amelyeket az érettségire való készülésben alkalmazhatsz.
2015-04-23 Nincs hozzászólás
A felnőttek nem vesznek mindig komolyan, amikor még középiskolás vagy, sőt, talán még akkor sem, amikor már főiskolára vagy egyetemre jársz. Igaz, hogy már csak egy pár évre vagy attól, hogy törvényesen is felnőttnek számíts, de a szüleid ezt sajnos hajlamosak elfelejteni. Születésedtől fogva nevelnek, úgyhogy ahhoz vannak szokva, hogy gyerekként tekintsenek rád. Azonban tehetsz pár dolgot annak érdekében, hogy elérd, hogy megváltoztassák ezt a hozzáállást. Íme, a listánk.
2015-04-22 Nincs hozzászólás
Gyakran hallhatod, hogy amíg valaki nem képes önmagát szeretni, nem képes másokat sem szívébe fogadni. Azt is mondják, hogy ne is várd mástól, hogy szeressen téged, amíg te nem élsz békében önmagaddal.
2015-04-20 Nincs hozzászólás
Irigység az, amikor a másét szeretnéd megszerezni magadnak: egy tárgyát, a sikerét, az eredményeit. A féltékenység pedig a kapcsolatokra irányul. Kár tagadni, mindenkiben rejtőzik valamennyi ebből a két érzésből. A kérdés az, hogy ki hogyan kezeli őket.
2015-04-19 Nincs hozzászólás
Amikor nem, vagy csak alig ismered a másik felet, nagyon nehéz lehet beszélgetést kezdeményezni, vagy megtörni a kínos csendet. Mindez azonban gyerekjáték lesz, ha megfogadod alábbi tanácsainkat.
2015-04-17 Nincs hozzászólás
Rengeteg inger ér minket egy átlagos napon. Miután felkelünk, azonnal zaj vesz körül minket: csendben nagyon kevés részünk van. Zaj vesz körül bennünket az utcán iskolába menet, a tanteremben pedig a zajszint kézzel fogható, aztán rohanunk tovább az utcán és otthon mindenütt gépek zakatolnak, esténként pedig a tévé üvölt vagy a zene. A felgyorsul életmóddal együtt testünk is pörög, agyunk szüntelenül kattog. Hogyan relaxálhatunk?
2015-04-15 Nincs hozzászólás
"Egyfolytában kések a suliból, a moziból, mindenhonnan. Tudom, hogy nem vagyok egy korán kelő típus, de tényleg mindent lekések. Mindenkit az őrületbe kergetek. Mit kéne tennem ahhoz, hogy leszokjak erről a rossz szokásomról - ha nevezhetem így?"
2015-04-14 Nincs hozzászólás
A kezeinkkel képesek vagyunk szavaink tartalmát, súlyát alátámasztani. Mint egy könyvet az illusztrációk, szavainkat kézmozdulataink teszik színesebbé, élővé.
2015-04-13 Nincs hozzászólás
A rengeteg párkapcsolati dilemmából ez lehet az egyik legnehezebben kezelhető. Szóval neked is bejön a haverod barátnője, vagy éppen Te tetszel neki? Mi legyen a következő lépés, hogyan tovább?
2015-04-11 Nincs hozzászólás
Az életednek rengeteg olyan része van, amit érdemes magadnak megtartanod, és ez különösen igaz a közösségi média korában. Fontos, hogy kétszer is végiggondold, mielőtt posztolsz, ugyanis sohasem tudhatod teljesen biztosan, hogy ki figyeli, amit csinálsz.
2015-04-09 Nincs hozzászólás
A válás krízisét átvészeljük, sok sírás, sok változás esetleg sok veszekedésen keresztül. De mindezek után mi lesz? Mi van akkor, ha a szülők továbblépnek? Mi lesz, ha újra szerelmesek lesznek?
2015-04-08 Nincs hozzászólás
Ellenőrizni az SMS-eit, elolvasni az e-mailjeit, bejelentkezni a Facebook-jára, átfutni a hívásinfóját... Milyen hatással van a kémkedés a kapcsolatodra? Ez csak kíváncsiság vagy ellenőrzésnek számít?
2015-04-06 Nincs hozzászólás
Néha egyszerűbb új emberekkel megismerkedni a neten. Ám légy elővigyázatos, a dolgok nem mindig olyanok, mint amilyennek elsőre látszanak!
2015-04-05 Nincs hozzászólás
<<  1 2 3 4 ... 92  >  >>