/ LÉLEK

LÉLEK kategória (1380)

A mai napon indul Sopron legnagyobb bulija, a VOLT fesztivál. Ha megkérdeznénk a fiatalokat, hogy mi a 3 legjobb dolog a nyáron, biztos, hogy nagy többségüknél a fesztivál benne lenne a toplistában. De a fesztivál nem csak szórakozás, gyakorlatilag egy kisebbfajta túlélőtábor.
2015-07-01 Nincs hozzászólás

- hirdetések -

Az utazás szerves részét képezi a nyári vakációnak. Stresszel jár, hiszen aggódunk, hogy minden rendben menjen, a poggyászok el ne vesszenek, a járatunk ne késsen, ne történjen semmi baleset az út során...
2015-06-30 Nincs hozzászólás
Moliere művében Argan egész életét kitölti az, hogy betegségeket képzel, és orvosról orvosra jár. Semmi másban nem hisz, csak az orvosokban és orvosságokban. A mű a 17. században íródott, de „képzelt” betegekkel ma is találkozhatunk.
2015-06-29 Nincs hozzászólás
Noha a pánikbetegséget csak szakorvos diagnosztizálhatja és kezelheti, egyes önsegítő technikák segíthetnek csökkenteni annak tüneteit.
2015-06-28 Nincs hozzászólás
Úgy érzed, a szíved összetört, és a földbe tiportak? Teljesen természetes félelmet, bizonytalanságot, bizalmatlanságot érezni, miután a kapcsolatod kudarcba fulladt. Ha épp egy fájdalmas szakításból akarsz helyrerázódni, van néhány hasznos tippünk, hogyan tudj újra bízni és szeretni.
2015-06-28 Nincs hozzászólás
Kutyust szeretnél, de nem tudod, hogy milyen fajta illik hozzád? Válassz az életstílusodhoz illő fajtát, hogy a te és a kutyád igényei passzoljanak egymáshoz!
2015-06-25 Nincs hozzászólás
Akkor csalódunk leginkább barátainkban, ha kiderül, hogy hazudtak. Egy kis füllentést még meg is bocsátunk, de a nagy hazugságok nagy sértődéseket eredményeznek.
2015-06-25 Nincs hozzászólás
Barátokra szükségünk van, ez tény. Az embert olyan alapvető szociális szükségletek jellemzik, minek következtében kapcsolatigénye magas. Jelen társadalmunkban a szűk család mellett a kortárskapcsolatok, a barátok töltik be a legfontosabb szerepet az életünkben.
2015-06-23 Nincs hozzászólás
A szülők szabályok közé próbálják szorítani a gyerekeiket, ha veszélyeztetve érzik őket, ha nem biztosak a felelősségteljes gondolkodásukban, ha valamilyen eredményt próbálnak kicsikarni, vagy egyszerűen csak nem akarják kiengedni a kezükből az irányítást.
2015-06-20 Nincs hozzászólás
Nyelvvizsgára készülsz? Szeretnél egy kis extra energiát a következő sportversenyed közben? Vagy csak jó lenne ellazulni? Segítségedre lehetnek a színek! Lássuk, hogyan!
2015-06-19 Nincs hozzászólás
Most következik a jól megérdemelt pihenés. Nem mindegy azonban, hogy hogyan töltjük el azt az tizenegy hetet, amely a rendelkezésünkre áll. Van néhány ötletünk a nyárra.
2015-06-16 1 hozzászólás
Az emberek úgy gondolják, hogy a fiúk nem töltenek sok időt a tükör előtt. Azonban ez nem feltétlenül igaz. A fiúk nagy része igenis sok időt fordít a külsejére, esetenként pedig nagy problémájuk az énkép megfelelő kialakítása, a róluk keltett jó benyomás fenntartása.
2015-06-16 Nincs hozzászólás
Stresszes vagy az iskolai vagy az otthoni dolgok miatt? Számtalan egyszerű dolgot megtehetsz annak érdekében, hogy csökkentsd a feszültséget.
2015-06-14 Nincs hozzászólás
Az emberek valahogy sosem akarnak meghallani engem, amikor beszélek, vagy véleményt nyilvánítok, egyszerűen mintha ott sem lennék, csak egy árnyék vagyok. Tény, hogy elég halkan beszélek, mondjuk ez nekem sosem tűnik fel. - A szakértő válaszol.
2015-06-12 Nincs hozzászólás
Még csak a második közös randitoknál tartotok, de máris úgy érzed, hogy van valami kettőtök között? Folyton csak ő jár a fejedben, és alig várod, hogy újra lásd? Az egész nagyon izgalmas, de mielőtt tényleg belehabarodsz, jó, ha végiggondolod, hogy megvan-e minden összetevő.
2015-06-10 Nincs hozzászólás
<<  1 2 3 4 ... 92  >>