/ LÉLEK

LÉLEK kategória (1278)

Évekkel ezelőtt az egyetem alatt úgy ápolták az emberek a kapcsolataikat, hogy meglátogatták egymást, telefonáltak, és rengeteget leveleztek. Sokkal nehezebb volt egy kapcsolatot fenntartani, ám a párok így is túlélték a távolság okozta nehézséget, és együttmaradtak az egyetemi évek alatt is.
2014-07-22 Nincs hozzászólás
Kiközösítenek, mert nem vagy elég divatos? Rosszul érzed magad, mert neked nem telik rá, hogy hetente eljárj fodrászhoz? Pattanásos a bőröd, ezért nem mersz kimozdulni? A külsőségek, ha hagyjuk, falakat emelnek az emberek közzé.
2014-07-21 Nincs hozzászólás
Amikor rájössz, hogy véletlenül teherbe estél, azonnal rengeteg stressz és idegesség jelenik meg az életedben. A sokk feldolgozása után lehet, hogy el akarod kerülni, hogy a barátoddal közösen hozzatok döntést. Ezt a hibát nem szabad elkövetned, és természetesen minél hamarabb tájékoztatnod kell őt a kialakult helyzetről.
2014-07-20 Nincs hozzászólás
Összegyűjtöttük a 30 legjobb szabadidős tevékenységet, amit tiniként egyszerre csinálhatsz ingyen és élvezhetsz teljes mértékben.
2014-07-20 Nincs hozzászólás
Tizenévesen jobb programok is akadnak bőven, mint a nagyszülőkkel eltölteni az időt. A szokásos hétvégi látogatások végeláthatatlanul hosszúnak tűnhetnek. Mit lehet közösen csinálni?
2014-07-19 Nincs hozzászólás
Mindenhol ott az „első”, és így nincs kivétel az állásokkal kapcsolatban sem. Szeretnénk pár tippet adni ahhoz, hogy hogyan is szerezd meg az első állásodat.
2014-07-18 Nincs hozzászólás
Kínai kutatók 18 internetfüggő tinédzser agyi képét hasonlították össze másik 18, nem-internetfüggő társáéval. Különbséget 20 agyterületen találtak, a fehérállomány sűrűségében. Valamennyi kamasz agyáról felvételt készítettek, ebből ismerték meg a kutatók a fehérállomány sűrűségét és struktúráját.
2014-07-16 Nincs hozzászólás
Az utazás szerves részét képezi a nyári vakációnak. Stresszel jár, hiszen aggódunk, hogy minden rendben menjen, a poggyászok és a gyerekek el ne vesszenek, a járatunk ne késsen, ne történjen semmi baleset az út során...
2014-07-15 Nincs hozzászólás
Naplemente a Balaton-parton, fürdőzés a Földközi-tengerben, vagy egy izgalmas buli egy nyári fesztiválon? Legyen bármi a nyári programod, örökítsd meg az emlékezetes pillanatokat egy fényképen, és oszd meg azt a KamaszPanasz pályázatán! Főnyeremény egy 16 GB-os pendrive – hogy minden élményt és emléket megőrizhess a nyárról.
2014-07-14 Nincs hozzászólás
Nyár, buli, fesztiválok - kalandok. Nyáron könnyebben sodródhatunk bele egy egyéjszakás szexuális kalandba. Párkapcsolat mellett ez megcsalásnak számít? Milyen károkat okozhatunk vele? Van olyan helyzet, amikor elképzelhető?
2014-07-14 Nincs hozzászólás
A legjobb tipp, ami adható azoknak, akik késleltetni akarják a szexuális élet elkezdését – de nem tudják, hogyan álljanak ellen a kísértésnek –, hogy legyenek felkészültek.
2014-07-12 Nincs hozzászólás
Úgy érzed, a szíved összetört, és a földbe tiportak? Teljesen természetes félelmet, bizonytalanságot, bizalmatlanságot érezni, miután a kapcsolatod kudarcba fulladt. Ha épp egy fájdalmas szakításból akarsz helyrerázódni, van néhány hasznos tippünk, hogyan tudj újra bízni és szeretni.
2014-07-12 Nincs hozzászólás
Gyakorlatilag se szeri, se száma a piacon kapható számítógépes játékoknak, amik jó részében lőni kell, de legalábbis harcolni, pisztolyt felhúzni, célozni, és elsütni. De jó, ha tudjuk, hogy még ha elveink szerint soha nem is fognánk pisztolyt egy másik emberre, ha sokat ülünk a számítógép előtt zombikra vagy akármi másra vadászva, az éles fegyver is könnyebben elsülhet a kezünkben - állítják szakemberek.
2014-07-10 Nincs hozzászólás
A Terminátor filmes legendává vált alakja nem csupán színész, hanem igen elismert testépítő, üzletember és az utóbbi években politikus. Milyen tanácsokat adhat Arnold Schwarzenegger, aminek a segítségével egy Közép-Európából induló fiatal sikeres lehet Amerikában?
2014-07-09 Nincs hozzászólás
A nemi erőszakot elkövetők ugyanúgy néznek ki, mint mi, úgy öltözködnek, ugyanúgy buliznak, és ugyanúgy esznek. Gyakran a tetteik hátterében a magasabbrendűség érzékeltetése, az uralkodás, a másik legyőzésének érzése, és egyéb furcsa dolgok állnak.
2014-07-07 Nincs hozzászólás
<<  1 2 3 4 ... 86  >  >>