/ LÉLEK

LÉLEK kategória (1453)

Akár hiszed, akár nem, korántsem mindegy, hogy miben jelensz meg egy állásinterjún. Hidd el, a leendő munkaadóid nem a legújabb trendet fogják díjazni, hanem azt, ha a megjelenésed alkalomhoz illő. Milyen egy ilyen öltözet?
2017-03-23
Biztosan tudod, hogy a mozgás nem csak a tested és az anyagcseréd élénkíti, hanem a lelkedet is stimulálja. Íme, néhány érdekesség a mozgás és a psziché összefüggéséről.
2017-03-22
Ahogy mész az iskolában a folyosón, nem látsz mást, csak párokat? Úgy gondolod, hogy nekik ezerszer jobb, mint neked? Hogy nekik nincsen gondjuk, csak szeretik egymást? Hát nem minden fenékig tejfel! Most pedig, szingli barátaim figyeljetek, szeretném eloszlatni a kételyeket az egyedülállók életéről.
2017-03-19
A szerelem lehengerlő érzés. Ha valaki szerelmes, kicsit mindig másképp viselkedik, mint egyébként. De van néhány olyan dolog, amit még ebben a rózsaszín felhős állapotban sem szabad elkövetni!
2017-03-18
Egyfolytában kések a suliból, a moziból, mindenhonnan. Tudom, hogy nem vagyok egy korán kelő típus, de tényleg mindent lekések. Mindenkit az őrületbe kergetek. Mit kéne tennem ahhoz, hogy leszokjak erről a rossz szokásomról - ha nevezhetem így?
2017-03-18
Abban talán mindannyian egyetérthetünk, hogy az első randin beszélgetni nem egyszerű dolog. Tény, hogy amikor valakivel először találkozunk kettesben, nem igazán tudjuk, hogy mit lenne jó mondani és mit nem. Ha már felkészülten érkezel a találkára, és vannak témáid, amiket be tudsz dobni, sokkal kevésbé leszel ideges vagy zavart.
2017-03-17
Hazudok a barátaimnak, a családomnak, hazudok olyan embereknek, akiket nem is ismerek, de a legfontosabb mind közül az, hogy hazudok önmagamnak. Néha azon kapom magam, hogy egy sztorit mesélek valakinek, csak kissé felturbózva és ilyenkor tulajdonképpen én is elhiszem, amit mondok.
2017-03-15
Kedves Szakértő! Jelenleg egy kapcsolatban vagyok. Ami persze jó dolog, viszont van egy érdekes vagy inkább kellemetlen szituáció. Ő ugyanis nagyon erős érzelmeket táplál irántam. Én pedig sajnos nem szeretem őt annyira, mint ő engem. Félek, hogyha netán egyszer szakítunk, majd mindenkinek kitereget, és akár azt is kitalálja, hogy én mást szerettem. Nem igazán tudom, hogy mit tegyek. Most már nem tudom magamnak bemagyarázni, hogy nagyon szeretem és erősek az érzelmeim iránta, hiszen egyszerűen nem azok! Kérem, segítsen!
2017-03-14
Nyelvvizsgára készülsz? Szeretnél egy kis extra energiát a következő sportversenyed közben? Vagy csak jó lenne ellazulni? Segítségedre lehetnek a színek! Lássuk, hogyan!
2017-03-13
A szerelem néha igazán megvicceli az embert, és előfordulhat, hogy valaki olyanba szeretünk bele, aki korban nem illik hozzánk. Mégis mi az elfogadható korkülönbség egy szerelemes párnál?
2017-03-12
Ha a randid vagy fontos találkozód közeleg, olvasd el ezt a cikket, melyben átfogó, lényegre törő tippeket találhatsz arról, hogyan ildomos a telefonodat használni.
2017-03-09
Kettő helyett egy szülővel élni együtt komoly érzelmi törést, lelki kavarodást okozhat. Egy haláleset vagy válás teljesen megváltoztatja addigi életed. Persze, szereted a gondoskodó nagyszülőt és nagybácsit is, azonban lelked mélyén mindennapi, ép, anyás-apás családról álmodsz.
2017-03-09
Március 8-a nemzetközi nőnap, azaz egy olyan nap, melyen minden évben a nők politikai, gazdasági és szociális eredményeit ünneplik világszerte. A nőket, akiknek rengeteg országban harcolniuk kell azért, hogy egyenrangúan kezeljék őket a férfiakkal.
2017-03-08
A legtöbb szülő a legjobbat akarja a gyermekének. De amikor az ő gondolatuk nem egyezik a tiéddel arról, hogy mi is a legjobb neked, a frusztráció és a harag gondot okozhat. Ahhoz, hogy segítsenek a saját szemszögükből látni a dolgokat, nyomás alatt tarthatnak téged - anélkül, hogy tudnának róla.
2017-03-07
Moliere művében Argan egész életét kitölti az, hogy betegségeket képzel, és orvosról orvosra jár. Semmi másban nem hisz, csak az orvosokban és orvosságokban. A mű a 17. században íródott, de „képzelt” betegekkel ma is találkozhatunk.
2017-03-07
<<  1 2 3 4 ... 97  >>