/ LÉLEK

LÉLEK kategória (1359)

Biztosan van olyan nő vagy lány a családodban, akikről tudod, hogy szeretik a testradírt vagy az ajakbalzsamot, és hasonló lányos kényeztető dolgokat. Nem kell ezeket drágán megvenned a boltokban. Sokkal személyesebb az ajándék, ha magad készíted el. Ne ijedj meg, nem bonyolult az elkészítésük.
2014-12-20 Nincs hozzászólás

- hirdetések -

Ismét egy sorozat, ami azáltal lett vicces és érdekes, hogy központi figurája pszichés problémákkal küzd: a nyomozó kényszer és felsorolhatatlanul sok fóbia mellett próbálja felderíteni a bűnügyeket.
2014-12-19 Nincs hozzászólás
Ha kényelmetlenül érzed magad, amikor az osztálytársak előtt kell beszélned, ám mint minden más képesség, ez is fejleszthető. Tanulj meg magabiztosan kommunikálni az osztályban!
2014-12-17 Nincs hozzászólás
A lányok kíváncsiak. A gond csak az, hogy néha olyan kérdéseket teszünk fel, amit jobb lett volna, ha nem kérdezünk meg.
2014-12-16 Nincs hozzászólás
Vannak dolgok, amiket érdemes átgondolnod a második randi előtt. Sok időt és energiát spórolhatsz meg magadnak azzal, ha így teszel. Ki akar azzal a gondolattal hazatérni a második randiról, hogy bárcsak otthon maradt volna?
2014-12-15 Nincs hozzászólás
Biztosan veled is előfordult már, hogy bal lábbal keltél fel. Senki sem kívánja azokat a reggeleket, amikor minden nehezen indul, semmihez sincs kedved. Csak azt látod a lelki szemeid előtt, hogy mennyi órád lesz a suliban, vagy hogy mennyi feladatod van hétvégén. Lássuk, mit tehetsz, hogy bal láb helyett „jobbal” kelj fel.
2014-12-13 Nincs hozzászólás
Már 2 hónapja együtt vagyok a barátnőmmel, és többet szeretnék a csókolózásnál. Hogyan mondhatom ezt el neki anélkül, hogy azt gondolná, ki akarom használni, vagy hogy csak erre gondolok?
2014-12-12 Nincs hozzászólás
Ha nem tudod, hogyan hívj el egy lányt randizni, ne ess kétségbe! Minden srác érzett már így legalább egyszer az életében. Időbe telik, mire elsajátítod a randira hívás művészetét. Mindenkinek el kell kezdenie valahol, nem igaz?
2014-12-12 Nincs hozzászólás
Mit csinálj, ha a barátnőd pasija kikezd veled? El kellene mondanod a barátnődnek, hogy mit csinált? Vagy úgy kellene tenned, mintha semmi sem történt volna?
2014-12-11 Nincs hozzászólás
Amikor megismerkedsz valakivel, nem gondolsz arra, hogy egyszer majd véget ér. Ám mint tudjuk, nem minden párkapcsolat alakul tökéletesen, még akkor sem, ha a pár tagjai látszólag tökéletesek egymás számára.
2014-12-10 Nincs hozzászólás
Elolvashatsz mindent a Kama Sutrától a The Joy of sex-ig, nézhetsz pornót, amíg a szemeid ki nem esnek, lehet rengeteg szexuális tapasztalatod, vagy lehetsz olyan az ágyban, mint Casanova vagy Mata Hari, de ha nem vagy képes a partnereddel nyitottan kommunikálni, akkor nagy az esélye, hogy sem neked, sem a partnerednek nem lesznek egészséges és kielégítő szexuális tapasztalataid, főleg hosszú távlatban gondolkodva.
2014-12-08 Nincs hozzászólás
Biztosan van olyan ismerősöd, akivel egyszerűen nem lehet vitatkozni. Azt szereti, ha az övé az utolsó szó, és ha egyet is ért valakivel, akkor mondatai úgy kezdődnek, hogy „Igen, de…”. Bármit is mondunk, ellene van. Miért? Hogyan lehet okosan nemet mondani?
2014-12-08 Nincs hozzászólás
Előfordul időnként az utcán, hogy oda-oda szólogatnak az emberek egymásnak. Előfordul, hogy egy zsörtölődő ember rászól egy másikra vagy egy ingerült autós mutogat a többieknek. Az internetnek pedig ott vannak a trollok. Kíméletlen kommentjeik sokaknak okoznak kellemetlenséget. Kik azok a trollok? Hogyan lehet védekezni ellenük?
2014-12-07 Nincs hozzászólás
Évente 70 nő, és sajnálatosan 20 gyermek halálát okozza Magyarországon a saját hozzátartozója. Az erős fizikai bántalmazás, ami végső esetben halálhoz is vezethet, persze csak a családon belüli erőszak legsúlyosabb és legvégső formája: a sokszor évekig tartó fizikai, lelki vagy szexuális bántalmazás azonban sokkal gyakoribb. Felmérni is képtelenség, hogy hány kiskorú szenved egyik vagy másik szülője, nevelője agressziójától.
2014-12-06 Nincs hozzászólás
Kedves Szakértő! Nem tudok közeledni az emberekhez, egyszerűen nem tudok barátkozni! Hiszen ha én nem vagyok teljesen egészséges (az önbizalomhiány miatt), akkor miért is akarnának velem a pozitív emberek barátkozni? Félek, hogy sohasem tudok majd rendes barátokat találni a félelmeim miatt, illetve, hogy a hiányosságaimat nem tudom előttük elrejteni. Hogyan tudnék ezen változtatni?
2014-12-05 Nincs hozzászólás
<<  1 2 3 4 ... 91  >  >>