/ LÉLEK

LÉLEK kategória (1379)

Amikor a stressz teljesen a hatalmába kerít, és megszólalni is alig tudsz, jól jöhet, ha van pár biztos módszered, ami segít lenyugodni. Íme, néhány meglepő, de hatásos stresszoldó módszer, amik segíthetnek.
2015-05-27 Nincs hozzászólás

- hirdetések -

Kedves doktornő! Azért fordulok magához, mert talán ön az egyetlen, aki segíteni tud nekem. Ebben a tanévben jött egy fiú osztálytársunk, aki nagyon aranyos. Közvetlen és beszédes, az egész osztály oda van érte, és nekem nagyon tetszik.
2015-05-25 Nincs hozzászólás
Az ember rengeteg dolog miatt lehet szégyenlős. Egyeseknek az ismeretlenekkel való társalgás okoz gondot, míg mások csak az ellenkező nem jelenlétében jönnek zavarba. Olyanok is vannak, akik a legszellemesebb társalgók baráti körben, ám remegni kezd a lábuk annak gondolatára, hogy nyilvános helyen, vagy akár az osztály előtt kelljen beszélniük.
2015-05-23 Nincs hozzászólás
Jaj, ezek a pasik! Nem, nem olyan egyszerűek, mint ahogy el szeretnék hitetni magukról, de most lerántjuk a leplet - ismerd meg a pasikat igazából! Íme a legfőbb dolgok, ami a pasikat kiborítja.
2015-05-21 Nincs hozzászólás
Már régóta szeretnéd Őt jobban megismerni, de nem mered randira hívni? Bátortalan vagy, félsz, hogy elbénázod? Íme néhány tipp, mely segít megtenni az első lépéseket szíved választottja felé.
2015-05-19 Nincs hozzászólás
Milyen egy jó barát? Igaz barátságok spontán, de hosszabb idő után is köttethetnek. Íme néhány dolog, amire érdemes kamaszként, s a későbbi éveidben is odafigyelned.
2015-05-17 Nincs hozzászólás
Nehéz helyzet, emberpróbáló. A betegség megváltoztatja a család életét. A diagnózis közlése után a betegség változások sorát indítják el. Személyfüggő, hogy ki, hogyan reagál arra, hogy súlyos betegsége van. Különösen, ha a betegség kimenetele kérdéses, ha általa az élet végességével is szembe kell nézni.
2015-05-16 Nincs hozzászólás
A testvérek közti időnkénti összetűzések elkerülhetetlenek. Az együttélés, az ellentétes személyiségek és érdeklődés magában hordozza a konfliktus lehetőségét. Ha te is érintett vagy a problémában, itt az ideje, hogy megtanuld az összezördülések helyes kezelését.
2015-05-14 Nincs hozzászólás
Tizenhat éves srác vagyok, és most tudtam meg, hogy az új háziorvosom nő lesz. Igazán ideges vagyok emiatt. Korábban volt már valami fertőzésem, amitől nagyon fájt, amikor vizeltem, meg hát a szexről is lenne néhány kérdésem. Feltehetem neki ezeket?"
2015-05-12 Nincs hozzászólás
Bevallom, túlságosan gyakran használom az okostelefonomat. És minél gyakrabban használom, annál gyakrabban tör rám a kényszer, hogy azonnal ellenőriznem kell, „mi újság vele”. Bárhol és bármikor. A fogorvosi rendelőben. Az iskolából hazafelé. Amikor dolgozom. Amikor várok a buszra. Sőt, még reggeli közben is!
2015-05-10 Nincs hozzászólás
Hogyan érjük el, hogy beszéljünk? Mit mondjak neki? Vajon észrevett? - Ezek azok az égető problémák, amik felvillanyozzák a mindennapos iskolába buszozást, de ugyanakkor magukban hordozzák a kétségeket is. - Most miért nem nézett rám?
2015-05-08 1 hozzászólás
Nem könnyű megbirkózni a helyzettel, hogy a szüleid folyton vitáznak. Amikor otthon nagy a feszültség, nehéz lehet megőrizni a boldogságot a temérdek dráma és düh ellenére. Talán jobban érzed majd magad, ha kipróbálod ezeket az egyszerű tippeket az ilyen helyzetek kezelésére.
2015-05-06 Nincs hozzászólás
„Emlékszel arra, hogy milyen jó volt, amikor összejöttünk?” Születésünk után sok mindenben változunk. Először édesanyánk szoknyáján lógunk, aztán elkezdjük vívni saját harcunkat a függetlenségért, majd újra megtaláljuk a régi értékeket. Ugyanúgy, ahogy életünk változik, párkapcsolataink is dinamikusan alakulnak.
2015-05-04 Nincs hozzászólás
A kapcsolat, ami anyák és gyermekeik között van, semmihez sem fogható. Szó szerint az életedet köszönheted az anyukádnak, mégis van, hogy olykor semmi közöset nem találsz magatokban.
2015-05-03 Nincs hozzászólás
Nagyon sok dolog van, amit sosem szabad tolerálnod egy párkapcsolatban, bár ezekből a legtöbbet sokkal könnyebb mondani, mint megtenni. Nem mindig könnyű kilépni egy kapcsolatból, még akkor se, ha a józan eszünk azt is súgja, hogy valamilyen okból nem kellene együtt lennünk valakivel.
2015-05-01 Nincs hozzászólás
<<  1 2 3 4 ... 92  >>