/ LÉLEK

LÉLEK kategória (1413)

Megrekedtél? Unalmasnak és érdektelennek tűnik az életed? Egyedül ülsz a szobádban, és bambán nézel magad elé? Bekapcsolod a TV-t, és egyetlen egy csatorna sem köt le igazán? Segítünk kitörni ebből a körből!
2016-02-07 Nincs hozzászólás

- hirdetések -

Nap mint nap halljuk: szeretem őt. Sokan mondják, de valójában ennyi elég is a boldogsághoz? Ő az igazi? Ez a kapcsolat a legideálisabb a számodra? A most következő sorozatunkban ezekre a kérdésekre igyekszünk választ találni.
2016-02-06 Nincs hozzászólás
Eloszlathatja a féltékenységed és a bizonytalanság érzeted, ha megtanulod, hogyan kezeld a barátod lánybarátait. Ha megtiltod neki, hogy lányokkal is barátkozzon, az nem csak zokon eshet neki, de azt is hiheti általa, hogy irányítani akarod a baráti kapcsolatait (is). Ha ezzel a dilemmával küzdesz, íme, 7 tipp.
2016-02-05 Nincs hozzászólás
Az öngyilkosság valamilyen stresszel teli élethelyzetre adott tragikus válasz, s azért tragikusabb mindennél, mert meg lehetett volna előzni. Akár te magad fontolgatsz öngyilkosságot, akár másról tudod ezt, nem árt tisztában lenni az erre utaló figyelmeztető előjelekkel, valamint azzal, hogy miképp juthatunk azonnali segítséghez és szakszerű kezeléshez. Életet menthetsz ezzel: a sajátodat vagy valaki másét.
2016-02-04 Nincs hozzászólás
Ahhoz, hogy ne bánts meg senkit, ne hozd magad kellemetlen helyzetbe, ne tedd tönkre a barátságod vagy a kapcsolatod, valamint megkapd majd azt a bizonyos állást néhány év múlva, vannak bizonyos szabályok, amiket a közösségi média használatával kapcsolatban szükséges betartanod. Lássuk, mik ezek!
2016-02-03 Nincs hozzászólás
Egy bevált reggeli rutin segíthet abban, hogy energiával teli, elszánt, szenvedélyes és energikus maradj egész nap. Íme, 8 szabály, amit ha követsz, minden napod csodás lesz!
2016-02-02 Nincs hozzászólás
Az lenne a problémám, hogy állandóan elpirulok. Társaságban vagy csak amikor megyek az utcán. Ennek biztos valami önbizalomhiány vagy gyerekkori lelki probléma lehet az oka. Akkor pirulok el a legjobban, ha társaságban vagyok és minden szem rám szegeződik.
2016-02-01 Nincs hozzászólás
Ismét egy sorozat, ami azáltal lett vicces és érdekes, hogy központi figurája pszichés problémákkal küzd: a nyomozó kényszer és felsorolhatatlanul sok fóbia mellett próbálja felderíteni a bűnügyeket.
2016-01-31 Nincs hozzászólás
Tudod, hogy megy ez: néha úgy érzed, annyira szereted a barátodat, hogy felfalnád, míg máskor pont az ellenkezőjét érzed. Nos, a legújabb kutatások szerint teljesen normális, hogyha egyszerre érzel szerelmet és gyűlöletet.
2016-01-30 Nincs hozzászólás
Kedves Szakértő! Van egy lány a suliban, akivel nem igazán jövünk ki jól egymással. Állandóan pletykát terjeszt rólam, emiatt az emberek ellenem fordulnak. Mit kellene tennem, hogy ez másképp legyen?
2016-01-28 Nincs hozzászólás
Az én-idő most divatos fogalom manapság, ami felhívja a figyelmünket arra, hogy jusson időnk saját magunkra is. Csak magunkra, és csakis minőségi időben mérve. Amikor kizárólag azzal töltjük a perceket (szerencsés esetben órákat vagy akár egy egész napot), amivel mi szeretnénk, amit mi választottuk, ami rólunk és értünk szól.
2016-01-27 Nincs hozzászólás
Szeretném, ha elképzelnéd önmagadat, mintha egy autó lennél. Látnád magad előtt azt az autót, amelyik legjobban hasonlít a személyiségedre. Nézzük meg ezen a különleges példán keresztül, hogy miként is tekintesz önmagadra!
2016-01-26 Nincs hozzászólás
Ismersz olyan fiút vagy lányt, aki meztelenül ment az iskolába? Biztosan nem, viszont ismerhetsz pár olyan embert a suliból, akiről már láttál meztelen fotót, azért, mert szextingelt - azaz megosztott másokkal olyan fotókat vagy videókat, melyeken meztelenül látható.
2016-01-25 Nincs hozzászólás
A címben szereplő mondat is gyakran hagyja el a szülők száját, és elég sokszor jelzi, hogy bizony gubanc van a szüleid és közted. Egy idő után már az lesz az érzésed, hogy már megint a pénz miatt veszekszetek, pedig Himer Csilla pénzpedagógus szerint erről szó sincs.
2016-01-25 Nincs hozzászólás
A napfényes órák számának csökkenése az ember hangulatán is nyomot hagy. Szervezetünkben a sötétség hatására növekszik a melatonin nevű hormon termelődése, mely levertséget, fáradtságot okoz. Mit tehetsz ellene?
2016-01-23 Nincs hozzászólás
<<  1 2 3 4 ... 95  >>