/ LÉLEK

LÉLEK kategória (1297)

Vajon az okostelefonok tényleg rabjukká teszik tulajdonosaikat? Hiszen azt már ma is tudjuk, hogy az internet, illetve a számítógép bizonyos formái addiktívak, tehát függővé lehet válni tőlük. És még ha most nem is látjuk, vagy nevezzük nevén, az okostelefon-függőség egy létező, kifejezetten gyakori dologgá nőtte ki magát.
2014-09-20 Nincs hozzászólás

- hirdetések -

Természetesen számodra is előnyös, ha jóban vagy a tanároddal, mert így sokkal kellemesebben telik az az idő, amit az osztályteremben töltesz.
2014-09-19 Nincs hozzászólás
Egy barátod vagy családtagod azt mondta neked, hogy nem bánnak vele jól. Szakítás előtt áll, és attól fél, hogy párja zaklatni fogja őt. Ez veszélyesen hangzik, ezért úgy érzed, segítened kell. Mi a következő lépés?
2014-09-19 Nincs hozzászólás
Amerikai kutatók egereknél bizonyították, hogy az akut stressz javít, a krónikus stressz ront a bőrbetegségek állapotán. Dr. Pellion Szilvia, az Oxygen Beauty Clinic bőrgyógyásza szerint az embereknél is hatással van a lelkiállapot a bőrre.
2014-09-18 Nincs hozzászólás
Van olyan barátod, akivel nagyon szeretsz együtt lenni, mert bármit mondasz neki, ő megérti, átérzi és támogat? Biztosan nagyon empatikus veled. Hogyan keltheted másban az az érzést, hogy te is empatikus vagy?
2014-09-17 Nincs hozzászólás
Azért van, mert stresszesek? Mert isznak vagy drogoznak? Mert rossz volt a gyerekkoruk? Mert nem tudják kezelni a dühöt és a féltékenységet? Az alacsony önértékelés miatt? Nehéz megérteni, hogy valaki, akinek törődnie kellene veled, hogy tud fájdalmat okozni neked.
2014-09-16 Nincs hozzászólás
Félsz, hogy visszautasít, amikor meg akarod csókolni? Az alábbi 10 lépés követésével nem ronthatod el!
2014-09-15 Nincs hozzászólás
Hallottuk már talán ezt az alapszabályt, miszerint osztálytárssal, közeli munkatárssal, barátunk barátnőjével jobb nem kikezdeni. De mielőtt még tudatlanul engedelmeskednénk ennek az informális törvénynek, értsük meg, miért találták ezt ki még dédnagyanyáink idejében!
2014-09-15 Nincs hozzászólás
A szorongás egy normális pszichológiai válasz az emberben, ha stresszhelyzettel találkozik. Azt jelenti, hogy szomorúságot, aggodalmat, félelmet, gondterheltséget és idegességet érzünk.
2014-09-15 Nincs hozzászólás
Miért nyúl valaki az érzelmi zsarolás módszeréhez? Mit akarnak elérni az érzelmi zsarolók? Milyen technikákat használnak? Hogyan lehet kivédeni a zsarolást? Légy szemfüles, könnyen lehet, hogy téged is az érzelmeiden keresztül próbálnak befolyásolni.
2014-09-14 Nincs hozzászólás
Miért olyan nehéz megszabadulni a traumáktól? Legszívesebben elfejtenénk mindazt, ami történt, de ez nem ilyen egyszerű. Miért? Miért nem beszélnek az áldozatok? Miért hiszik azt az emberek, hogy az áldozat is hibás?
2014-09-13 Nincs hozzászólás
Ahhoz, hogy boldogabb legyél, nem feltétlenül szükséges, hogy a hosszú távú álmaid megvalósuljanak. Akár most azonnal hozzákezdhetsz az „önboldogításhoz”! A következő 30 percben próbálj ki párat alábbi tippjeink közül!
2014-09-13 Nincs hozzászólás
A barátod, a barátnőd vagy az exed megpróbálja lenyomozni, hogy milyen honlapokat látogattál meg? Megvan a jogod hozzá, hogy a privát internethasználatod valóban magánjellegű legyen!
2014-09-12 Nincs hozzászólás
A csók magasan a legjobb szerelmi játék, és nevezhetjük kommunikációs eszköznek is, hiszen nagyon sok érzelmet, szenvedélyt közvetít, szavak nélkül közölhetitek érzelmeiteket.
2014-09-10 3 hozzászólás
Megvan a nyári élményekről szóló fotópályázatunk nyertese. A nyereménye egy 16 GB-os pendrive.
2014-09-10 Nincs hozzászólás
<<  1 2 3 4 ... 87  >  >>