/ LÉLEK

LÉLEK kategória (1278)

Megrekedtél? Unalmasnak és érdektelennek tűnik az életed? Egyedül ülsz a szobádban, és bambán nézel magad elé? Bekapcsolod a TV-t, és egyetlen egy csatorna sem köt le igazán?
2014-07-30 Nincs hozzászólás
A lopáskor átélt izgalom vagy annak a bebizonyítása, „hogy elég bátor és ravasz vagyok ehhez”, a többiek kérlelése és még megannyi dolog hozhat olyan helyzetbe, hogy megfontolod a lopás lehetőségét. A lopás azonban bűncselekmény. Lássunk néhány okot, amiért megéri elkerülni ezt a helyzetet!
2014-07-30 Nincs hozzászólás
A gondolatoknak, éppúgy, mint a kimondott szónak, hatalma van. Gondolataid meghatározzák életedet, energiahullámai visszahatnak rád, rólad pedig a környezetedre sugározzák fényüket. Hogy életigenlő, mások által is kedvelt, pozitív kisugárzású ember váljék belőled, tudatosítsd magadban a pozitív létszemlélet alapelemeit!
2014-07-26 Nincs hozzászólás
Mostohacsaládban élni nem könnyű, különösen az összeszokás első időszaka lehet nagyon nehéz: hozzászokni az új szokásokhoz, az új véleményekhez, miközben hű kell maradj önmagadhoz, s vér szerinti szülődhöz/szüleidhez. Íme, néhány ötlet, hogy könnyebb legyen a beilleszkedés.
2014-07-25 Nincs hozzászólás
A telefonbeszélgetés szinte elengedhetetlen kelléke a tinik udvarlásának. Természetesen találkoztok és esetleg beszélgettek is az iskolában, kommenteltek a Facebookon, de amikor éppen egyiket sem csináljátok, vagy épp randira hívnád életed szerelmét, nos, akkor a telefon kerül előtérbe.
2014-07-24 Nincs hozzászólás
Évekkel ezelőtt az egyetem alatt úgy ápolták az emberek a kapcsolataikat, hogy meglátogatták egymást, telefonáltak, és rengeteget leveleztek. Sokkal nehezebb volt egy kapcsolatot fenntartani, ám a párok így is túlélték a távolság okozta nehézséget, és együttmaradtak az egyetemi évek alatt is.
2014-07-22 Nincs hozzászólás
Kiközösítenek, mert nem vagy elég divatos? Rosszul érzed magad, mert neked nem telik rá, hogy hetente eljárj fodrászhoz? Pattanásos a bőröd, ezért nem mersz kimozdulni? A külsőségek, ha hagyjuk, falakat emelnek az emberek közzé.
2014-07-21 Nincs hozzászólás
Amikor rájössz, hogy véletlenül teherbe estél, azonnal rengeteg stressz és idegesség jelenik meg az életedben. A sokk feldolgozása után lehet, hogy el akarod kerülni, hogy a barátoddal közösen hozzatok döntést. Ezt a hibát nem szabad elkövetned, és természetesen minél hamarabb tájékoztatnod kell őt a kialakult helyzetről.
2014-07-20 Nincs hozzászólás
Összegyűjtöttük a 30 legjobb szabadidős tevékenységet, amit tiniként egyszerre csinálhatsz ingyen és élvezhetsz teljes mértékben.
2014-07-20 Nincs hozzászólás
Tizenévesen jobb programok is akadnak bőven, mint a nagyszülőkkel eltölteni az időt. A szokásos hétvégi látogatások végeláthatatlanul hosszúnak tűnhetnek. Mit lehet közösen csinálni?
2014-07-19 Nincs hozzászólás
Mindenhol ott az „első”, és így nincs kivétel az állásokkal kapcsolatban sem. Szeretnénk pár tippet adni ahhoz, hogy hogyan is szerezd meg az első állásodat.
2014-07-18 Nincs hozzászólás
Kínai kutatók 18 internetfüggő tinédzser agyi képét hasonlították össze másik 18, nem-internetfüggő társáéval. Különbséget 20 agyterületen találtak, a fehérállomány sűrűségében. Valamennyi kamasz agyáról felvételt készítettek, ebből ismerték meg a kutatók a fehérállomány sűrűségét és struktúráját.
2014-07-16 Nincs hozzászólás
Az utazás szerves részét képezi a nyári vakációnak. Stresszel jár, hiszen aggódunk, hogy minden rendben menjen, a poggyászok és a gyerekek el ne vesszenek, a járatunk ne késsen, ne történjen semmi baleset az út során...
2014-07-15 Nincs hozzászólás
Naplemente a Balaton-parton, fürdőzés a Földközi-tengerben, vagy egy izgalmas buli egy nyári fesztiválon? Legyen bármi a nyári programod, örökítsd meg az emlékezetes pillanatokat egy fényképen, és oszd meg azt a KamaszPanasz pályázatán! Főnyeremény egy 16 GB-os pendrive – hogy minden élményt és emléket megőrizhess a nyárról.
2014-07-14 Nincs hozzászólás
Nyár, buli, fesztiválok - kalandok. Nyáron könnyebben sodródhatunk bele egy egyéjszakás szexuális kalandba. Párkapcsolat mellett ez megcsalásnak számít? Milyen károkat okozhatunk vele? Van olyan helyzet, amikor elképzelhető?
2014-07-14 Nincs hozzászólás
<<  1 2 3 4 ... 86  >  >>