/ LÉLEK

LÉLEK kategória (1454)

Veled milyen gyakran fordul elő, hogy amikor mások olyan dolgokra kérnek tőled, amelyekhez egyáltalán nincs kedved, vagy elintézésük nem is a te feladatod lenne, mégsem utasítod vissza a kérést?
2017-02-18
Megtörtént az első randi és mindketten nagyon jól éreztétek magatokat. Újra látni szeretnéd őt? De nem tudod, hogy hogyan hívd el? Cikkünkből ötleteket meríthetsz.
2017-02-17
Tininek lenni nem könnyű. Ebben a korban a megfelelni vágyás (főleg a kortársaknak) a legnagyobb mozgató erő, amit ráadásul nap mint nap az orrunk alá dörgölnek a barátok, a magazinok, videoklipek és a tévé. Szex, drogok, alkohol, buli minden mennyiségben. Csoda hát, hogy a szülők szívinfarktust kapnak, amikor el akarunk menni egy házibuliba vagy egy szülinapra? Mit tehetsz, hogy bebizonyítsd, hogy tudsz felelősségteljesen viselkedni?
2017-02-16
Bármilyen új élethelyzet szorongást okoz. Félünk az új kihívásoktól, az ismeretlentől. Ez teljesen természetes érzés, hiszen ki kell lépnünk a komfortzónánkból, és nem tudjuk, mire számíthatunk. Ha már egyetlen egyszer megtapasztaljuk az adott kihívást, többé már nem fog ekkora szorongást okozni.
2017-02-15
Egy egész sor előnnyel jár, különösen a személyes és szakmai kapcsolataid terén, ha megtanulod, hogyan legyél jobb hallgatóság. Lássunk néhány tippet!
2017-02-15
Az utóbbi években annyira elterjedtek az okostelefonok, hogy sokszor azt vesszük észre, a szemtől szembeni kommunikáció jó részét már fel is felváltotta. A váltásnak számos oka van: gyors, diszkrét és egyszerű. Üzenhetsz a barátaidnak, lehetnek rövid beszélgetéseid olyan szituációkban, amikor nem tudsz nyíltan csevegni, mint például a buszon, vagy megtörheted a jeget valaki olyannál, akivel csak most találkoztál.
2017-02-14
Ha úgy érzed, mindig kudarcot vallasz, amikor flörtölni próbálsz, vannak módszerek, hogy magabiztosabbnak érezd magad a képességeiddel kapcsolatban. Nem kellene attól tartanod, hogy bemutatkozz a kiszemeltednek, hiszen minél több gyakorlatot szerzel a flörtölésben, annál jobb leszel benne. Ha ideges vagy amiatt, hogy hogyan közelítsd meg, íme, pár tuti trükk a számodra.
2017-02-14
Ha idén Valentin napon nincs randid, az nem ok arra, hogy otthon maradj és lógasd az orrod! Ez az ünnep ugyanolyan élménydús lehet a szingliknek, mint azoknak, akik kapcsolatban vannak. Február 14-én, válassz egyet ezekből a szuper Valentin napi ötletekből, és legyen maradandó emlék!
2017-02-14
Mindjárt itt a Valentin nap? Szeretnél egy olyan randi- vagy ajándékötlettel előrukkolni, ami garantáltan ámulatba ejti a partneredet? Az alábbiakban király, szórakoztató és kreatív Valentin napi ötletekről olvashatsz!
2017-02-13
Kedves KamaszPanasz! Tanácsot szeretnék kérni: hogyan éreztessem egy lánnyal, hogy különleges számomra? Mindennap látom a buszon, a szememben ő a leggyönyörűbb a világon. Megpróbáltam leszólítani, de eszméletlenül szégyenlős vagyok.
2017-02-13
16 éves lány vagyok, és egy buli alkalmával kipróbáltam, milyen egy lánnyal csókolózni. Azóta sajnos nem tudom elfelejteni az élményt. Tudom magamról, hogy a fiúkat szeretem, de akkor miért érdekel még mindig ez a dolog?Válogatás a KamaszPanasz szakértő válaszol rovatának kérdéseiből.
2017-02-12
Tudod, hogy megy ez: néha úgy érzed, annyira szereted a barátodat, hogy felfalnád, míg máskor pont az ellenkezőjét érzed. Nos, a legújabb kutatások szerint teljesen normális, hogyha egyszerre érzel szerelmet és gyűlöletet.
2017-02-12
Az állatok jókedvet sugároznak a mindennapjainkba, ezt mindenki tudja, akinek van egy kedvence otthon. Ám nem csak jó élményeket és jó érzést okoznak nekünk, ha körülöttünk vannak, hanem abban is közreműködnek, hogy egészségesek legyünk. Gondoltad volna?
2017-02-12
Nem könnyű elmondani a barátodnak vagy barátnődnek, hogy szexuális úton terjedő betegséged van. Elképzelted már azt, hogy hogyan mondanád el a társadnak, ha ilyenfajta betegséged lenne? Ez egy igen kényes téma, ráadásul sosem tudhatod, hogy a társad mit fog reagálni rá. De bármilyen nehéz is legyen, sokkal jobb, mintha nem mondod el. Neked is jól esik, ha a partnered őszinte veled.
2017-02-10
Talán nehéz elhinni, de az érzések szokásokká válhatnak, ha sokat ismételjük őket, így a negatív érzések és gondolatok is beépülhetnek a mindennapjainkba. Hogy megállítsd ezek elmérgesedését, meg kell tanulnod kezelni a negatív hatásokat.
2017-02-10
<<  1 2 3 4 ... 97  >>