Barátom!!

2011.08.16.
Kedves dr.nő
barátommal 5 hónapig és 6 napig jártunk.. majd egyszercsak úgy szakitott velem, hogy facebookon kaptam egy üzit h nem akarvelem járni irtam neki h beszéljükk meg SZEMÉLYESEN de mondta h neki ez nemmegy ... sokszor kért tölem kölcsön pénzt és a haverja csak azt mondta h csak a pénz miatt van velem együtt.. de én nem hallgattam rá... mert szerettem és ugy érzem még mindig szeretem , de ő engem utál.. és nem tudom mért hiszen nekem kéne rá haragudnom hiszen nem mert elém állni h szakitani akar.
de olyan nehé őt elfelejteni föleg h a házunk elött van egy kis park és ő állandóan ott van a haverjaival..és nagyon hiányzik..mit tegyek h elfelejtsem..? elöre is köszönöm detty

Szakértőnk válasza a Barátom!! kérdésre

Kedves Levélíró!

Nagyon nehéz a szakítást elfogadni, főleg úgy, hogy nem is személyesen történt meg a dolog. Ha nem tisztel meg azzal, hogy odaáll eléd, és így mondja el a dolgot, akkor ne bánkódj sokáig a dolgon! Próbálj lazítani, relaxálni, sportolj! Ezek a dolgok kívül-belül formálnak, szépítenek, megjön tőlük az önbizalmad is! Adj időt magadnak, a szakítás utáni fájdalom nem múlik el egyhamar! Gondold át, hogy érdemes-e csüggedni egy olyan ember miatt, aki így viselkedett Veled! Ha már az első fél évben így állt a kapcsolatotokhoz, akkor talán jobb is, hogy nem fordult komolyabbra kettőtök között a dolog!

Minden jót!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor