Fiuk fiuk fiuk,ketelyek..

2011.08.01.
Nos azzal a problemaval fordulok onhoz hogy van egy fiu akivel jarok mar 5 honapja David 18 en meg 15..Eddig minden rendben volt..de most ugyerzem hogy en nem vagyok hosszu tavu kapcsolatra..hisz meg csak 15 vagyok es szerintem ebben az idoben bulizni kene..hujulni a baratnokel..persze az is beleertve hogy ha elmegyunk egy szorakozoheylre,ott fiuk lesznek..mert milyen egy buli fiuk nelkul? :P es lehet hogy megesne hogy szemezgetnenk...az meg szerintem nem fer bele egy jarasba.. most biztos azt gondolja h normalis vagyok ha ezt leirom de.. nah:en otet szeretem meg minden de szorakozni akarok..es kar hogy nem akkor ismertem meg mikor kb 24-25 eves leszek..mert nincs semmi baj vele..nem is veszekedtunk egyszer sem.. :) on szerint mit kene tennem? :/ kerem valaszojon minnel elobb..koszonom elore a valaszat.. :)

Szakértőnk válasza a Fiuk fiuk fiuk,ketelyek.. kérdésre

Kedves Levélíró!

Szerintem ne foglalkozz ennyit a jövővel, inkább maradj a jelenben és örülj annak, hogy ilyen jól érzed magad a barátoddal. Hallgass a saját érzéseidre, a saját vágyaidra. Nem azt írod, hogy bulizni szeretnél, hanem azt, hogy "szerintem ebben az idoben bulizni kene". Szerintem sokkal fontosabb annál, amit szerinted érezned, csinálnod kéne az, amit valóban szeretsz csinálni és amit tényleg érzel.

Egyébként azt gondolom, hogy stabil, mély, jól működő kapcsolatod van a barátoddal, nyugodtan belefér az, hogy néha elmenj a barátnőiddel szórakozni. Valószínűleg nem fogsz vágyat érezni arra, hogy más fiúval komolyan flörtölj, hiszen a barátodtól megkapod mindazt, amire egy kapcsolatban vágysz. A barátnőiddel meg egészen nyugodtan hülyülhetsz, hiszen ők is az életed részei, maradjanak továbbra is azok.

Minden jót!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor