Hogy mondjam el neki?

2010.08.23.
Szia!
Van egy fiú!Kb 1 hónapja ismerem, nagyon megtetszett nekem!De nem merem elmondani neki h Kedvelem és h tetszik!Van egy ilyen társkereső oldal, ő is és én is regisztrálva vagyunk, és bejelöltem h tetszik nekem, és visszajelölt h én is neki!Ezután Pedig felvett msn-re, mert mondtam neki h küldje már át a képet amit rólam csinált!De hogyan tovább?Mit mondjak neki?Félek h kinevet, vagy cikisnek tart...

Szakértőnk válasza a Hogy mondjam el neki? kérdésre

Kedves Levélíró!

Az alapján, amit írsz, nem látok itt semmi problémát. Tisztáztátok, hogy tetszetek egymásnak, elindult köztetek valamiféle kommunikáció, most csak annyi a dolgod, hogy engedd az eseményeket a saját útjukon haladni. Beszélgessetek, ismerkedjetek, először akár msn-en, aztán majd telefonon, majd élőben is. Hadd alakuljanak köztetek az érzések, nem kell siettetned sem, engedd, hogy kezdeményezzen a fiú. Meg fogja tenni, ha valóban tetszel neki te is. Esetleg kicsit bíztathatod, jelezheted neki, hogy örülnél, ha kicsit jobban megismernétek egymást mert szimpinek találod.

Szedd össze az önbizalmadat, és gondold végig, hogy ugyan miért is találna cikisnek. Lehet, hogy ez a gondolat inkább a saját félelmeidből ered és semmi köze nincs a fiúhoz. Neki valószínűleg jól esik, ha tetszik egy lánynak (aki ráadásul neki is tetszik).

Üdv

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor