Miért nem kapok választ az itt feltett kérdésemre?

2013.10.31.
Már 1 hete kb. hogy elküldtem egy kérdést olyasmi cimmel hogy "Mit tegyek ha nem megy?" tömören annyi volt benne hogy 1-2 hónapja járok angol tanárhoz de igyse nagyon megy és suliba is a tanárunk állandóan azt mondja hogy megbukunk meg minden és jogosan mert hülyék vagyunk angolból (...)
és hogy érdemes lenne-e továbbra is fizetni és tanárhoz járni hetente 1x vagy mit csináljak hogy jobban menjen az angol? mert pl. a japánt könnyebben megtudnám tanulni mert érdekel is meg minden csak arra meg nincs sok időm....
remélem erre már kapok választ :/

Szakértőnk válasza a Miért nem kapok választ az itt feltett kérdésemre? kérdésre

Kedves Levélíró!

Válaszoltam a kérdésedre, csak egy kis késéssel. Valószínűleg azóta mgérkezett a válaszom, de biztos, ami biztos, ezt írtam: "Szerintem először is fontos lenne eldöntened, mérlegelve a lehetőségeket, hogy mit szeretnél. Angolból felzárkózni valahogy, hogy megszerezd az érettségit vagy befejezni az angollal való küzdelmet és más nyelvet, például japánt tanulni. Persze van más lehetőség is biztosan, gondolj át közülük minél többet, mérlegelve, hogy mi szól mellettük és ellenük. Segíthet, ha bevonod a szüleidet is a döntésbe, hátha van valami jó ötletük!

Amennyiben arra jutsz, hogy folytatod a küzdelmet az angollal, akkor azt gondolom, sok-sok gyakorlással és megfelelően kitűzött célokkal egyre több sikerélményhez juthatsz és még az sem kizárt, hogy végül megszereted valamennyire és simán megcsinálod az érettségit! Biztos vagyok benne, hogy meg tudod tanulni! Esetleg beszélgess a tanároddal arról, hogy mi tudna adni egy kis lelkesedést!"

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor