Szerelem

2012.04.28.
sziasztok! egy ideje elkezdtem vonzódni a pszichiáteremhez, aki a terapeutám. gyönyörű szép nő, helyes kis göndör szőke fürtjei vannak, meleg barna szemei és kellemes, lágy hangja...mindig izgulok, mikor ér legközelebb hozzám, mikor érinti meg a kezem, mikor nyúl felém - amit amúgy elég gyakran tesz, szóval nem kell rá sokat várnom, mégis izgatottan várom. még sosem éreztem ilyesmit - főleg nem lány iránt - de borzasztóan belészerettem! de én nem tudom, hogy kellene közelednem felé, sosem voltam ilyen helyzetben lánnyal. több, mint 10 év korkülönbség van közöttünk, de engem nem zavar.
de annyira szeretem, hogy nem merem elmondani neki. azt mondta eddig, hogy nem baj ha erősen kötődöm hozzá, ő nem érzi, hogy túl erősen kötődnék hozzá...de amúgy sincs semmi baj azzal, ha kötődöm hozzá, ez normális és természetes adekvát dolog. tudom, hogy kedvel engem, mert azt mondta, magát látja bennem.
próbálkozzak egy mélyebb érzésű érintéssel? simítsam meg a kezét? képtelen vagyok szavakban elmondani neki. amúgy én nem szeretem ha hozzám érnek, ezen is dolgoztunk eddig, hogy a testi érintés ne legyen számomra nagyon idegen...ezért gondolom emiatt simogatott, ölelgetett sokszor...mondta, hogy jó lenne ha megszoknám, mert ez jó érzés és szeretné, ha nekem is jó lenne. és hogy élvezni kell, nem görcsölni rajta.
bolondulok érte! nagyszerű ember! köszönöm a választ! egy szerelmes lány

Szakértőnk válasza a Szerelem kérdésre

Kedves Levélíró!

Szerintem mindenképpen beszélned kellene vele az érzéseidről, főleg, mivel a terapeutádról van szó! Mondd el neki, hogy mit érzel iránta, milyen érzések kapcsolódnak benned az érintéséhez. Azt írod, ez amúgy is fókuszban van a terápiádban, így ott lenne helye, hogy beszéljetek róla. Ha szóban nem tudod neki elmondani, akkor írd le előre és olvasd fel neki! Úgy talán könnyebb. Ezek számodra nagyon fontos érzések, melyek benned vannak és nagyon fontos lenne, hogy bevidd őket a terápiádba és a terapeutáddal együtt foglalkozzatok velük.

Hajrá!

Hasonló kérdések

Cikkek a témában

Rizikókalkulátor