Zöldövezet, egyéb kedvenc

#Zöldövezet #egyéb kedvenc

8 db cikk a témában

#kutya
2021.11.17.

A hét kérdése: hol a helye a kutyapiszoknak?

Veszélyes hulladék vagy sem a kutyaürülék, ha az, hol a helye, ha nem, akkor nyugodtan dobhatjuk a többi szemét közé? Nem mellékes kérdések, amelyekre megpróbálunk választ adni. Egy biztos: megmozgattuk a különböző szakértőket.

#kutya
2017.01.20.

Hogyan védjük házi kedvenceinket a téli időben?

Az utóbbi napokban bizony elég fagyos időjárásban volt részünk, amit jó esetben egy fűtött szobában alig érzékeltünk. Azonban a kertben tartott kutyusoknak ez nem egyszerű időszak. Az emberek még csak-csak megoldják a gondjaikat, de mi a teendő ilyenkor házi kedvencekkel?

#kisállat
2015.01.30.

Veszélyes állattartási hibák

Az egyik, hogy a kutyád sétáltat téged. A rosszul tanított kutya elránthat, miközben sétáltatod. A szakértők szerint több ezer ember köt ki a baleseti sebészeten évente, háziállattal összefüggésben álló esések miatt.

#kisállat
2014.10.04.

Fogadj örökbe egy kisállatot!

Talán az egyik legjobb dolog, amit egy kisállattal tehetünk, hogy örökbe fogadjuk. Miért? Mert így megmentünk egy rászorult macskát vagy kutyát a menhelyen való senyvedéstől, esetleg az elaltatástól. Ezzel a mi lelkünknek is sokkal jobb, továbbá új kisállatunk jobb életkörülmények között töltheti mindennapjait. Ma van az állatok világnapja.

#kisállat
2011.07.26.

10 tipp madártulajdonosoknak

Természetesen nem tudjuk megvédeni kedvenceinket az összes létező veszélytől, amelyek őket fenyegetik, de ha tudjuk, hogy melyek azok a leggyakoribb okok, amik miatt a madarak állatkórházban végzik, akkor biztos, hogy egyhamar nem kell az állatorvoshoz rohannunk.

#kisállat
2011.05.12.

Meglepő dolgok a házi kedvenceidről 2.

A macskák hihetetlen ügyességgel tudnak a talpukra érkezni leesést követően, mivel rendkívül hajlékony gerincük van, de ez csak kis magasságokra igaz.

#állatvédelem
2010.10.04.

Védd az állatokat!

A Földünkről napról napra tűnnek el újabb és újabb állatfajok az ember tevékenységeinek hibájából, pedig egykor mind része voltak a Földnek. Az állatok pusztulásáért elsősorban az ember terjeszkedése által okozott károk felelősek.